Het door de VS geleide militaire NAVO-blok is teruggekeerd naar de volledige Koude Oorlog-strategie van “insluiting” ten opzichte van Rusland en streeft naar “dominantie over het volledige spectrum” – de besprekingen zijn een mislukking.”

Rusland heeft voor de geplande vergaderingen duidelijk gemaakt dat het in zo’n geval geen andere keuze heeft dan tegen-dreigingen te creëren en “militaire en militair-technische middelen” te gebruiken, bericht Halturnerradioshow.com.

De NAVO beweert dat ze Rusland onder druk hebben gezet om te “bewijzen” dat ze Oekraïne niet zullen binnenvallen, maar ze kregen geen antwoord. Toch zei de vice-minister van Buitenlandse Zaken van Rusland Grushko dat Oekraïne met de NAVO is besproken, de Russische Federatie heeft een duidelijk standpunt: “Als Minsk-2 wordt nageleefd, zullen er geen bedreigingen zijn voor de territoriale integriteit van Oekraïne.”

Dit is natuurlijk een verwijzing naar de twee reeksen akkoorden die jaren geleden in Minsk werden afgehamerd en waarvan Oekraïne in totaal NIETS heeft uitgevoerd van de verbintenissen die het tijdens die vergaderingen is aangegaan. Een interessante toezegging van Oekraïne was om rechtstreeks te onderhandelen met de leiders van (de afgescheiden) Loehanks en Donetsk. Oekraïne weigert nu botweg om met die oblasten (staten) te praten en wil in plaats daarvan met Rusland onderhandelen.

Rusland zegt dat dit een probleem is binnen Oekraïne en dat zij niet kunnen onderhandelen voor staten binnen Oekraïne, dus dat Kiev met hun eigen staten moet praten; wat Kiev weigert te doen.

Deze twee staten (oblasten) willen Oekraïne verlaten en zich bij Rusland aansluiten. Oekraïne weigert dit toe te staan en stuurt het Oekraïense leger om de twee staten met geweld in bedwang te houden, waarmee de hele militaire opbouw aan beide zijden is begonnen.

  Biden en zijn oorlogszuchtige minions lijken vastbesloten het Westen in de Derde Wereldoorlog te slepen

Dus tenzij en totdat Oekraïne zijn verplichtingen krachtens Minsk en Minsk 2 nakomt, zal deze situatie nooit beter worden. Het zal alleen maar erger worden.

UPDATE 2:53 PM EST —

De Amerikaanse ambassade in Kiev, Oekraïne, heeft zojuist het volgende ALERT uitgegeven: “De berichten over verdere ongewone Russische militaire activiteiten in de buurt van de Oekraïense grenzen en op de Krim gaan door, en Amerikaanse burgers worden eraan herinnerd dat de veiligheidsomstandigheden met weinig of geen kennisgeving kunnen veranderen.”

MEER:

De Amerikaanse luchtmacht verricht nu E-8 inlichtingen-verzamelende vliegtuigen in een spoor-achtige bewaking van Russische activiteiten op de Krim en in het westen van Rusland:

MEER:

We zien nu ** HEEL VEEL ** Russische militaire hardware vanuit Oost- en Centraal Rusland richting het westen gaan. Meerdere treinladingen met tanks, pantserwagens, artillerie en raketwerpers. Met de nadruk op, heel veel.

UPDATE 3:00 PM EST –

Hoge regeringsfunctionarissen zeggen dat de VS de sanctiemogelijkheden heeft afgerond voor het geval dat Rusland Oekraïne binnenvalt. De regering Biden heeft sanctiedoelen en uitvoeringsmaatregelen “klaar om te worden uitgevaardigd wanneer die tanks de grens oversteken,” zei een ambtenaar.

Rusland kwam met een bijna onmiddellijke reactie: “De dreiging van sancties door een economisch en sociaal bankroet land boezemt de Russen geen angst in.”

MEER:

Russische plaatsvervangend FM Grushko: “Rusland-NAVO relaties staan op een kritiek laag niveau. We hebben duidelijk gemaakt dat een verdere verslechtering ervan ernstige risico’s met zich meebrengt.”

UPDATE 3:45 PM EST —

In een ongebruikelijke en laat uitgegeven verklaring om 23:30 uur Moskou, Rusland, tijd, zegt het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken dat “Moskou en de NAVO helemaal geen “verenigende positieve agenda” hebben, na de besprekingen tussen de NAVO en Rusland.”

  Video's van de grondoorlog in Oekraïne - Oekraïense aanvallen afgeslagen

HAL TURNER BEOORDELING

Gebaseerd op mijn vroegere werk bij de FBI van 1993-2008, en specifiek, mijn behandeling van National Security Intelligence, Terrorisme, en Buitenlandse Contra-Intelligence voor de FBI Joint Terrorism Task Force van 2003-2008, is het mijn weloverwogen oordeel dat gezien het mislukken van de besprekingen vandaag, de dingen op het punt staan heet te gaan.

Ik heb vandaag overlegd met een aantal van mijn voormalige collega’s in de inlichtingengemeenschap – sommigen zijn nog steeds in actieve dienst voor verschillende landen – en zij zijn het eens met mijn beoordeling:

Opgelet… Rusland zei dat het zou reageren met militaire en “militair technische” middelen.

Wees gewaarschuwd… als dit begint… stroomnetwerken… internet… bankwezen en communicatie lijken allemaal doelwitten te zijn. Dat zouden “technische” middelen zijn.

Bereid je voor… dit kan nu elk moment gebeuren.


Copyright © vertaling 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hoe een oorlog met Rusland eruit zou zienVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCNBC video 2020: Bill Gates verwacht 700.000 slachtoffers van Corona-vaccinatie
Volgend artikelOpnieuw sterft voetballer tijdens wedstrijd aan hartaanval… Verdomde klimaatverandering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

66 REACTIES

 1. En dank je wel hitler klaas schwab, dit is jou schuld, hoop datmannetjes van putin jou en dr mengelen bil gates snel weten te vinden en watpoeder in jullie smoel blaast. Opgeruimd staat netjes. Dan hoeven we ook die oorlog niet. Want dat gaat helemaal uit de hand lopen…

  • Gek is dat..ik al járen geleden las dat NAVO op iets van meer dan 100 plekken rondom de russische grens ligt.
   Dit, wat er nu gaande is, is in mijn optiek afleiding voor het covidgedoe, (net als (het plotselinge brandstoffentekort?).
   Wij, in Europa, worden straks een oorlog ingeslingerd die we alleen aan de politiek te danken hebben.
   Geen enkele burger wil oorlog.
   Verder is de wereldpolitiek bang voor de VED-russen. ( lees: de zoemende ceders van Rusland door Vladimir Megre.)

   • Niet alleen om Rusland heen. Hevig ook in de Pacific. USA militair aanwezig in talloze of de meeste landen. UK, NL staan ook de modernste US kruisraketten. Gericht op Rusland. Gaan ze af, Rusland reageert zijn wij over. Maar er ligt in de USA ook een Executive Order, compleet plan Attack the Netherlands. Dat Internationale Strafhof hier zit ze ook niet lekker. Ariel Sharon zei de USA is Israel. Netanyahu We can make the USA do anything we want Trump US Congress volledig aangestuurd door Israel and rightfully so

  • Young Global Leaders: WEF Puppets Destroying Society : Look at this list of people willing to sell out humanity to advance their own careers.

   Some of the names might surprise you: Vladimir Putin, Angela Merkel, Bill Gates, Mark Zuckerborg & Gavin Newsom.

   dang greet he aint no hitler, he s’a small hat actually, and putin controlled opposition

 2. We zien het wel. Mocht er ene kernraket op Den Haag vallen zal de rest van Nederland dat niet echt een probleem vinden, liefst locatie binnenhof tijdens een vergadering van beide parlementen voltallig…

  En geen stroom en geen gas is donker en koud dus Hassan en Ali zullen dan op pad gaan door de straten, op zoek naar gratis spullen. Als er genoeg gaan speuren dan zal de staat ook in elkaar donderen, waar ook veel mensen niet rouwig om zijn. Opruimen doen we later wel, eerst laten intrekken en weken…

  Kort gezegd, een oorlog is misschien wel het beste wat we kunnen krijgen. Geen 5G uitrol, einde cojona pasjes en einde “elite” vetproppen. Einde van de Woke en andere groene waanzin….En wie weet waar we nog meer vanaf komen qua ongedierte…

  ……….dus is er reden tot paniek of reden tot optimisme……..?

  • Helemaal met je eens. Bovendien is Biden geen president, Trump is nooit weggeweest en werkt samen met Poetin. Om het verhaal nog leuker te maken+ Nederland valt vanaf 21 juli onder de republiek van de Verenigde staten met ja hoor Trump als 19e president. Dus, laat maar gebeuren. Ben erg optimistisch. Laat de schapen ontwaken.

  • Nou als er raketten inslaan zullen dat er meerdere zijn, op meerdere steden. De fallout zal iedereen (langzaam) vergiftigen en de mensheid zal overgaan op kannibalisme om te overleven.
   Ik denk niet dat je dat wilt.

   • Eerlijk gezegd word ik liever ‘geprikt’ door een raket dan door zo’n spuit van de regering. Van de ene merk je niets en van de andere ben je potentieel maandenlang in de hel.

   • …o, volgens mij zijn we die kant al aan het opgaan, dat vergiftigd worden en onbetaalbaar eten waardoor je buren ineens een potentieele snack worden….

    Er is vandaag gemeld door het Russische ministerie van landbouw dat er een verlies is van 12 % op de graanoogst in Rusland. Weersomstandigeheden en arbeids problemen worden als hoofd oorzaak gegeven. Vorig jaar exporteerde Rusland een hoeveelheid graan naar de EU vanwege misoogsten elders….nu zijn in Canada en de Vs ook al misoogsten, en wereldwijd komt er een tekort aan dus de prijzen zullen hard omhoog gaan voor heel veel voedings middelen. Het enige land dat een grotere oogst had dan het jaar ervoor was Oekraine….

    Dat kannibalisme is nog niet zo ondenkbaar want voedsel word schaars, het kaartenhuis dat economie word genoemd en de enorme subsidies die de EU geeft zijn straks gewoon foetsie….de vis word straks duur betaald….en de groente ook…

    De grondslag van alle crisis is menselijk wanbeleid, politici die willen laten zien wie het verst kan plassen vanaf een balkon en daarbij de langslopende burgers weigeren te zien…

    Oplossingen: parlementen overal muren laten rechthouden en bomen laten versieren…
    De meerwaarde van regering is weg, ze slopen de bevolking op alle fronten.

    • In Amerika zijn geen misoogsten. Ik had al 3x gelezen dat de boeren daar hun oogst moeten vernietigen. En afgelopen november had ik hier een loonwerker op de koffie, om kennis te maken, en die vertelde , zonder aanleiding in het gesprek, hetzelfde. (Boeren hier hebben natuu r lijk contact met geemigreerde boeren) Dus dat we richting gestuurde voedseltekort/hongersnood gaan is duidelijk. Pas zag ik nog in een programma ( als Zembla) dat in Nederland 7x het benodigde voedsel wordt verbouwd dat wat NL zelf nodig heeft. Dus theoretisch is er ruim voldoende. Als er nu tekorten ontstaan is dat zo geregeld. Bereid je dus maar voor!

 3. Rusland heeft gelijk. Bij de Oekraine zijn nato legers gestationeerd; en dan de Oekraine ook nog in de Nato???
  Dan: de betrouwbaarheid Nato…vraag maar eens aan de Koerden bij de Turkse grens…
  Nato is corrupt en gebaseerd op leugens en fraude.

  Gut, zal Rutte nog een keertje aan Oekraine moeten vragen een burger vliegtuig neer te halen….

  Jaartje of wat terug: grote Nato oefening in Roemenie; waarde gebruikte grond; minder dan 2000 euro. Er werd een huurprijs van 360 millioen dollar per jaar betaald….

  Ons werd verteld dat de Nato werd opgericht als tegenhanger van Warschau pact.
  Warschaupact kwam een jaar NA de Nato…

  Nato is alleen maar het schandknaapje van USA; wij mogen het vuile werk voor ze doen en er ook nog voor betalen.
  Zie Irak, Syrie, Afrikaanse landen.

  En nu wil adolfina en botoxsmoel ook nog een Eurofor en een europees leger….
  ———————————–
  En, idd, een leuk neutronenbommetje op Den Haag: zijn we in een klap van die linkse landverraders af.
  Of de behandeling van de gebroeders de Wit uit 17de eeuw nadoen…

  • En geen gezeur meer van ‘geweld is geen oplossing’ en de houding van de kartelpolitiek, dat je niet goed bij je hoofd bent als je have en goed verdedigt.

  • De echte beelden over die revolutie in de Ukraine lieten de zien wie het gebied overgenomen hebben. Wb dat burger vliegtuig heb ik de vreemdste theorien gelezen. De gedumpte shit was het in ieder geval niet.

 4. Het plan van de yankees treed in werking tonnen geld verdienen op de kap van de domme europeese zakkenvullers.
  Gans Europa en Azië destabiliseren en zelf ver van het strijdgewoel blijven.

 5. De NAVO aka Sherman spelen letterlijk en figuurlijk Russisch roulette. Oekraïne is de hoofdprijs. Valt die echter niet in Russische handen zal Europa het bezuren. Poetin maakt geen grappen maar Biden denkt nog steeds dat de US superieur is. Poetin weet dat dat niet meer het geval is dus is echt niet onder de indruk van dreigementen uit die hoek. Ik heb gezegd in nov’21 dat 2022 een jaar van oorlog zal zijn. Januari is nog niet eens om een de dreiging is mega.

  • Heb je ooit echte beelden van die revolutie gezien. De bevolking spreekt zich uit om russisch georienteerd te willen blijven. De gehele regio de wens van bibi. Hij wilde er settlers uit de West Bank huisvesten, zonder die West Bank terug te geven aan de Palestijnen. Het Grote Israel plan. Met 4 boosters per jaar zal er in israel ook een grote selectie plaatsvinden wie nog mag blijven.

 6. Als de Krimp bij Rusland wil horen, laat ze dat dan gewoon doen. Wat maakt het uit. Maar dit is wederom een nep oorlog, gefinancierd door Rothschild en Rockefeller, die beide partijen financieren. Gewoon weer om onrust te creeeren, ellende en chaos. Ook Rusland speelt gewoon onder hetzelfde hoedje. Toen ik zag dat ook Rusland belachelijk hoge straffen uitdeelde voor mensen die niet in quarantine gaan, was ik genezen. Rusland is net zo erg als de NAVO / Europa / Amerika. Alles is 1 pot nat en alles is een toneelstuk om chaos te creeeren.

  • Één ding kan je niet met zekerheid zeggen en dat is (on)zin uit de media aannemen over Rusland. Niets is waar van dat propagandamateriaal, dus we weten absoluut niet hoe ze daar met de histerie omgaan.

   • Ik heb dat ook altijd gedacht, ik wilde zelfs in Rusland gaan wonen. Totdat ik Russische overheidspagina’s ging vertalen en zag hoe zwaar de mensen ook daar onderdrukt worden in naam der Cojona. Toen was ik genezen, Putin is net zo erg als de rest. Mensen met heel veel geld en macht vertrouw ik per definitie niet meer… 😉

   • Putin hoort er wel bij. Putin is zelfs in 2014 vervangen (de echte zit vast of is vermoord, zie docu bitchute!)
    De echte Putin was tegen NWO
    Deze nieuwe Putin, die er niet eens op lijkt, is ook een NWO puppet.

   • Heb je ooit echte beelden van die revolutie gezien. De bevolking spreekt zich uit om russisch georienteerd te willen blijven. De gehele regio de wens van bibi. Hij wilde er settlers uit de West Bank huisvesten, zonder die West Bank terug te geven aan de Palestijnen. Het Grote Israel plan. Met 4 boosters per jaar zal er in israel ook een grote selectie plaatsvinden wie nog mag blijven.

  • Ik denk dat al dat soort nieuws uit Rusland pure propaganda is.
   In de Krim is een referendum gehouden onder de inwoners. Die kozen massaal voor Rusland. Hoe democratisch wil je het hebben?
   In Nederland weet men ( letterlijk) niet eens wat een referendum is.

  • Een van de eerste dingen die Putin deed toen hij aan de macht kwam was de rothschildkliek het land uit flikkeren en de oligarchen dwingen normale belasting te betalen of hun bedrijf aan de staat over te dragen.

  • Exact! Eindelijk iemand die ook het geheel overziet. Het is allemaal script. Plan A depopulatie prik lukt niet goed genoeg omdat teveel mensen ontwaken? Dan maar plan B. Oorlog voor depopulatie.
   Teveel redelijk wakkere mensen hier zien niet dat alles script is….
   Ze gaan nog teveel in details die niets betekenen. Biden dit, en Putin dat. Iedereen hoort erbij. Zij hebben onderling geen ruzie…

  • De Krim was de bedoeling van bibi om settlers te huisvesten van de west bank zonder die terug te geven aan palestijnen. De echte beelden van die revolutie lieten zien wie er achter zaten. Er vinden in die regio ook massale bekerings pogingen plaats. De Holodomor ook interessant. Niet de eerste keer dus dat men zich de regio probeert toe te eigenen.

 7. Die K amerikanen moeten eens ophouden de hele wereld te willen bestieren.
  Zo klaar met dat fakevolk.

  Laat ze eerst hun eigen shit maar eens opruimen zoals psychobillie.

 8. Misschien moeten jullie wakker worden? Al deze lieden behoren tot ‘loges’ die dezelfde doelen hebben. De verdeeldheid in de wereld is niets anders dan gefabriceerde perceptie en leidt naar een bepaald doel. Elke wereldoorlog is een keerpunt in de geschiedenis geweest. De komende oorlog is dat ook.

 9. Ik blijf het zeggen… Het nationaal socialisme waar Hitler voor stond was de redding van dit alles geweest. Hij heeft hier decennia lang voor gewaarschuwd. Mensen, verdiep je aub eens in die man. Niet via Youtube, maar via Bitchute. Het is de beste man die de geschiedenis ooit heeft gekend.

  • uhm, totaal niet mee eens, ja hij had een paar goede maatschappelijke punten. Maar in zo’n maatschappij zou je absoluut niet willen leven.
   Misschien moet je eens naar de serie “The Man in the High Castle” kijken, dat geeft een beeld van de maatschappij zoals die zou kunnen zijn.

  • @letsgobrandon
   Grappig dat je dat figuur aanhaalt .
   Gedurft zelfs .
   Ik heb geen mening op jouw draadje omdat ik de reikwijze niet kan plaatsen .
   Wat ik wel weet is dat ze een Rus(Slaverottimof) op missie hebben gestuurd om hitler van kant te helpen . Schijnbaar heeft deze gefaald 😛
   Maar je menig is vrij hoor .
   Ik heb 2 totaal getraumaticeerde ouders gehad en daar de nodige verhalen van mee gekregen .
   Ik denk dat de oudjes niet blij met jouw stelling zouden zijn .

  • Verdiep je wat meer. Een Rothschild nazaat getraind in de UK door voorloper Tavistock Instituut. Op fotos bij Bolsjevistische Communistische demonstratie. Van joodse afkomst. Vermoordde die tak toen er in Dtsl een hevige discussie over kwam Aan de Chrystal Meth. Kreeg 120 injecties per dag. Aangeklaagd voor sexuele perversie. Transfer Agreement. Etc etc. De strategie zit vernuftig in elkaar. Op Rotterdam viel maar de helft van de bedoelde bommen. Aan de overkant van het huis van mijn ouders. Om het verzet te stoppen?? of om de havens, infrastructuur rotterdam kapot te maken. De engelsen, amerikanen deden het nog twee keer over.

 10. Probeer het geheel te doorzien. Deze oorlog hoort bij het grote plan. Plan B. Nu teveel mensen ontwaken en er niet genoeg gedepopuleerd kan worden, gaan ze over op massa vernietiging omdat ze 90 procent willen uitroeien.
  Niet met vaccin? Dan met oorlog. Ze horen allemaal bij het spel, alle wereldleiders. Ook Putin. Het is allemaal een script, jaren voorbereid.
  Het zijn de zionisten / jezuïeten / vrijmetselaars die dit plan gemaakt hebben. Wij zijn slechts vee en ze willen al het vee weg en het alleenrecht op deze wereld.
  Zij duiken allemaal in hun bunkers waar ze jaren aan hebben kunnen werken en sparen door van ons te stelen.
  De leiders uit Den Haag en de nep koning en koningin zullen veilig op tijd weg zijn.
  Het heeft niets met ruzie te maken.

  Probeer jezelf voor te bereiden met voorraad, gas en eventueel een bunker.

  Take care allemaal

  • Wie zijn die zionisten. Door welke god het gekozen volk Jacob vocht met Israel vermoordde hem en stal zijn identiteit Of zijn genen. Is er een groep genetisch gecreeerd. Dat wordt dan zuur voor al die bekeerlingen. Na bekering afstamnelingen van Abraham maar genetisch ander verhaal.4 boosters per jaar daar. De Levitische priesters volledig getraind staan klaar. Maar wie vereren zij. Remphan, Kiun??

 11. De enige bom die de RF moet gooien is de waarheidsbom. Het Russische volk heeft een van de grootste aantal slachtoffers gekend van deze onheilige alliantie tot nu toe. De leiding van de RF moet nu eindelijk toegeven dat het zelf wordt gebruikt om deze farce te bestendigen. Nu de waarheid stilletjes maar gestaag naar boven komt willen ze ons afleiden met een oorlog die zal dreigen te escaleren. Het is genoeg geweest. Wij zijn allen bereid te vergeven als oprechte berouw wordt getoond door samen de schade aangericht aanzienlijk helpen te beperken. PZG.

 12. De staten Loehanks en Donetsk willen zich dus bij Rusland aansluiten. Dat komt niet zomaar ergens vandaan. Als Oekraïne stelselmatig weigert om met deze staten in overleg te gaan en zo de onvrede die er heerst trachten weg te nemen komt men geen steek verder.

 13. Dictator
  Dat zijn wezens gelijkende Mensen
  Worden genoemd Blanken

  Onthoud :
  Blanken zijn geen Witten
  &
  Witten zijn geen Blanken

  U kunt zulke wezens per ongeluk tegen komen
  Hoofdzakelijk lang het Waterkant
  Op het strand bijvoorbeeld
  Die wezens dringen zo een lichaam binnen en maken daar gretig gebruik misbruik van

  Op Veroveringsjacht

  Dus belichamingen die zijn over genomen door de Blanken

  Standaard leefden er 5 kleuren mensen op Moeder Aarde
  Wit Geel Bruin Rood Zwart

  Helaas vereenzelvigen de Witte mensen zich heel veel met de Blanken
  Dit door Braindrain opgelegd

  De crimineele Amerikaanse kapitaalkrachtigen & de crimineele Europese kapitaalkrachtigen voeren oorlog tegen de voltallige rest van de Wereld bevolking en de Burgers van Europa en Rusland zijn daardoor dus ook de dupe van helaas

  Die wezens nestelen zich heel graag hoog aan de Top
  Dus in Koningen Keizers Admiraals
  Leden van :
  Kabinet Parlement
  Hoge titels dragers
  Hoe hoger hoe beter
  Om de lakens uit te kunnen delen

  Dank U

  • Huidskleur is geen ras. Nu zijn we 1 menselijk ras wat in verschillende groepen komt allemaal onderling vermengd. Blank, wit, zwart, bruin, blauw. Zeur niet zo. Mijn blanke huid dezelfde kleur als de presentatrice van het zwarte racismedebat. In de USA maakt BLM de zwarte gemeenschap kapot Gefinancierd door Soros etc

 14. nato hoort daar niet dat is duidelijk

  echter de vraag: van welke handlers/superiors heeft hal deze info of is het desinformatie?

  hal was een fbi informant nu omgeturned tot….

 15. Nou alles is al gezegd van redelijke onzin tot en met reëel aangedragen argumenten, ook mijn mind set is reeds zo geprogrammeerd: laat de Russische Federatie maar hun gang gaan en Oekraïne binnentrekken en het complete militaire concept aan flarden schieten en de hele Amerikaanse zionisten club en NAVO vertegenwoordigers op pakken en terechtstellen, hoe eerder des te beter lijkt mij.

  Het is de Rus niet te doen om een soort guerrilla oorlog tegen hun broeder volk te plegen, men zou eens opzoek moeten gaan hoeveel Russisch sprekende Oekraïners er wonen.

  O ja nog even dit: Chroetsjov draaide zich in zijn kist om van schaamte en sinds 2014 van vreugde omdat hij de Krim (1954) in een opwelling cadeau heeft gedaan aan Oekraïne, de Krim was en is een onvervreemdbaar deel van Rusland.

  • Vlgs mij gaat het om deel van de Ukraine wat zich nooit door het Westen wilde laten overnemen en altijd russisch georienteerd wilde blijven

 16. De huidige psychologische oorlog is al een pittig probleem, daar moet je niet nog een oorlog overheen willen.
  Het leed is nu al amper te overzien, dan helemaal niet meer.

 17. De NAVO krijgt hier een KOEKJE VAN EIGEN DEEG.
  Putin kent de geschiedenis maar de NAVO niet.‼️

  Hetzelfde gebeurde tijdens de CUBA CRISIS: MAAR DAN OMGEKEERD.
  Croetsjov plaatste raketten op het eiland Cuba gericht op Amerika.
  Maar President Kennedy heeft dat heel hoog gespeeld dat deze weg moesten.
  En uiteindelijk trok Rusland zich terug.

  Nu het omgekeerde de NAVO wil raketten in de achtertuin van Rusland het gaat wel onder het mom van “als Ukraine dat wil,” maar het is een terechte bedreiging voor Rusland.
  Putin moet net als Kennedy destijds zijn poot stijf houden en kijken wat er gebeurt.
  DE GESCHIEDENIS HERHAALT ZICH.

 18. Het is niks meer dan weer een afleidingsmanoeuvre! Ook Poetin is lid van een van de vele loges. Alles wat er wereldwijd gebeurd wordt met elkaar afgestemd. Sla het boek “ de 13 Satanische bloedlijnen” er maar op na en er zal je ineens veel duidelijk worden.

 19. Heel frappant misschien is Nederland om die redenen voorzien van 13 provincies
  13 bloedlijnen Groningers Vriezen Limburgers Brabander Drentenaren
  De Noorderlingen & de Zuiderlingen enzovoorts
  Komt deze laatste een beetje bekend voor uit de prille geschiedenis uit de tijd van het Ei van Colenbruist
  De Slachting en Stichtings Tijdperk van de nu Ooo Zoo geweldige Moordenaars Dieven & Boeven Bendeland US
  Er komt nog meer Bij
  De uitroeing van de oorspronkelijke bewoners van Australië is ook al voltooid
  Genaamd de Aboriginals Afrika is ook al gedeeltelijk opgegeten door die doorzichtigen er is al een landje pik proces gestart in Azië onder de dekmantel naam beloofde land Israel die gestaagd aan het groeien is gesticht ergens in 1947
  De mensen zijn niet slecht
  Het is dat ding waardoor ze bezeten zijn
  Pas op geen Witte maar Blanken
  Helaas wel via die Witte over genomen belichamingen
  Wie staat te pronken als de uitroeïer van de laatste Dodo’s
  Zie The Last Dodo
  Mensen Mensen Mensen
  Beken kleur
  Laat varen het Blanke
  Die is er om erover te kunnen varen in het Materiële wereld
  Meer niet
  Alleen als alle kleuren zich verenigd gaan verzetten en tegen deze gevaarlijke gevaarte gaan keren
  Kan die worden overwonnen
  Niet eerder
  Immers tegenwoordig is het zo dat door alle Kleuren het Blanke regeert & handelt
  Ofwel die verschrikkelijke naam waarvan de 13 kinderen genaamd Duivels met vader Satan of zoals in het Islam wordt genoemd Shaytaan
  Doet weer denken aan het liedje met de woorden :
  Oo What a Wonderfull World

 20. Er staat niets over jou en mij
  Immers die bestaan niet
  Alles is Wij/Ons
  Alleen gezamelijk kunnen Wij de Terror overmeesteren

  We are the children
  We are the one We are the world

  Alleen is maar alleen

 21. Niemand is Blank
  Dat is door de Blanke aan het Witte Geberaindraind opgelegd
  Gaat In Uzelfe er alstUblieft niet mee vereenzelvigen
  Heeft U wel eens voor een spiegel gestaan met een glas water in de hand ?
  Het wordt tijd om dat te doen
  Komt dat water overeen met U ?
  &
  Zie het verschil van kleur
  Pff mijn blanke huid….
  Dank U

 22. Voor mij mag er een oorlog komen ik hoop kort maar krachtig, en laten wij het nutteloze volk dan eens de elite gaan opruimen en van al hun bezittingen afnemen en het gevang voor levenslang de rest van hun leven in lijm hutjes door brengen doen wij dat niet dan zullen wij daar zitten want er broeit iets dat de mensheid nog nooit heeft mee gemaakt en een volgende keer zal ook niet meer komen want dan is het einde inzicht voor de schaapjes en nuttelozen.

 23. Mensen met een beperking (geen geweten en geen moreel besef) spelen nu de baas in Nederland, extra zichtbaar door het verzonnen “covid-virus”. Meestal houden deze maçonnieke entiteiten zich op in loges waar sektarische tirannie op elkaar wordt uitgeoefend. Maar nu zijn ze uit hun loges gekropen om te roepen dat iedereen het satanische “vaccin” ingespoten moet krijgen waardoor er slechts een korte levensduur overblijft. Er zullen de komende jaren enkele miljarden mensen vroegtijdig overlijden waardoor er minder mensen overblijven met een geweten. De situatie in de wereld zal er niet beter op worden. Nu kan er wat aan gedaan worden. Er is een zoom groep in Californië. Zij hebben de constitutie wij de grondwet.
  http://www.constutionalconventions.ca Voor Nederland en de provincies zou er een dergelijke zoom groep moeten opgericht worden. Kijk er eerst even naar.

 24. Eigenlijk moeten de crimineelen Dus koningen koninginnen prinsessen alle Kabinetsleden Parlementariërs Rechters Advocaten en alle andere hoge en lage personeel met dikke salaris zowel in dienst als politie aan land als te water een sabel in de hand gedrukt krijgen om het land te gaan verdedigen staande in de eerste rij van de voorste linie van het eerste bataljon van de para verkennings grond troepen
  Zei moeten hun land meer verdedigend dienen omdat ze ook meer plukken van het land
  Grotere salaris dus meer verantwoordelijkheid om de domme man te beschermen
  Niet andersom
  Wat in deze Duivelse tijdperk wordt aanbevolen door die crimineele zogenaamde Wets handhavers
  Zou zeggen ga eerst Fatsoenlijk de echte Wetten uit het hoofd leren
  Ga dan Uw land dienen
  Dienaren hebben geen enkel recht om veranderingen in de Wetten van het Wetboek aan te brengen
  Dat is een Burger Recht
  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in