De Braziliaanse voetballer Alex Apolinário van de ploeg van de op twee na hoogste Portugese competitie Alverca kreeg zondag tijdens de wedstrijd tegen Uniau Almeiri een hartstilstand en overleed donderdag in het ziekenhuis. Hij was 24 jaar oud.

Er was nog geen half uur van het duel verstreken, toen de aanvallende middenvelder hulpeloos neerplofte bij de middencirkel op het grasveld, schrijft Tekdeeps.com.

Hij werd een paar minuten verzorgd door paramedici op het speelveld voordat een ambulance hem naar het ziekenhuis bracht. Het gevecht voor zijn leven ging verder in het voertuig, waar ze een defibrillator moesten gebruiken.

Hij werd in kunstmatige coma gehouden, maar donderdag werd hij hersendood verklaard en de club heeft daarop het trieste bericht naar buiten gebracht. Men heeft beloofd de familie van de overleden speler hulp en steun te verlenen en kondigden aan alle komende activiteiten te annuleren.

Het tragisch moment tijdens de wedstrijd van de derde Portugese competitie.

“Alex Apolinário wilde, net als veel andere jonge mensen, zijn voetbaldromen vervullen. Zijn val op het veld, waar hij deed wat hij het liefste deed, is een van de momenten die we nooit meer willen zien,” zei oud-scheidsrechter Pedro Proenca.

De spelers en het verzorgingsteam van Alvercy pakten elkaar hun schouders bij de middencirkel en baden voor hem nadat ze hadden vernomen dat Apolinário in een stabiele toestand was. Het emotionele beeld heeft de voetbalwereld in beroering gebracht. De hoop op een wonder is donderdag echter vervlogen.

Condoleancebetuigingen kwamen ook van de bekendste Portugese ploegen Benfica Lissabon en FC Porto.

  Volgens Frans geneesmiddelenbeoordelingsbureau zijn alle vier de Covid-19 vaccins gevaarlijk en moeten ze uit de handel worden genomen

Apolinário werd geboren in Sao Paulo en was een leerling van de Cruzeira Academy.

Op sociale netwerken verscheen ook een videoherinnering aan een van de hoogtepunten uit de carrière van de speler uit 2019. Hij scoorde voor Alverca in een gedenkwaardige overwinning op Sporting Lissabon 2:0.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Onderzoek vindt tot nu toe 278% toename van het aantal sterfgevallen door hartaanvallen onder voetballers in 2021Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWees gewaarschuwd: Rusland verklaart NAVO-besprekingen tot mislukking, zegt militaire middelen te zullen gebruiken
Volgend artikelVeritas documenten onthullen dat gezondheidsbureaucraten bewijs hadden dat Ivermectine en Hydroxychloroquine effectief zijn bij de behandeling van COVID – MAAR VERBORGEN DIT VOOR HET PUBLIEK
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • Wel ja,
   MSM : Studio Sport en Journaal !
   Wanneer zullen ze beginnen met zweren dat ze van niets wisten, die hele tijd al.
   Zullen er binnenkort genoeg hoge bomen met dikke takken zijn ?

 1. “Opnieuw sterft voetballer tijdens wedstrijd aan hartaanval… Verdomde klimaatverandering”

  Mooi gezegd maar het dringt niet door bij de klimaat gekkies en zeker niet bij degene die de club Milieu Defensie leiden, deze zijn pas tevreden wanneer de volledige werkgelegenheid naar de kloten is geholpen.

 2. @Rommel – check dit a.u.b.; ik zie op YouTube mensen gecondoleerd zeggen. Dat was 1 jaar geleden.
  7 januari, 2021.
  Staat ook op Wikipedia bevestigd dat het 7 januari, 2021 was.

  Nog steeds erg natuurlijk.
  Maar de context is dan ietwat anders lijkt me?

  Maar ook een hart aanval; dat is 100% zeker.
  Natuurlijk erg tragisch!

  • Ik bedoel met dat de context hiermee veranderd; dat het niet “Opnieuw sterft” en “zondag” maar dan de titel “Alex Apolinário als 1 van de eerste voetballers gestorven op donderdag 7 januari 2021, aan een hartaanval” bijv. hoor!

   • Hoi lee1990,

    Ik vind jouw wijze manier van fact checking echt geweldig. Jij bent een heldin voor mij! Ik doe het via officiele bronnen en dat heeft minder impact tot nu toe maar er lijkt een verandering ook op dat vlak plaats te vinden.

    Maar echt, dat anti vax verhaal hebt opgeblazen was geweldig. Zoals ik zeg, ik doe ook aan persoonlijke interactie propaganda maar wat jij doet.. top!

    Groeten,
    Hugo

 3. Vaccin idioten zullen alles blijven ontkennen, want anders valt hun gehele wereldbeeld in duigen. Daarom proberen ze alles en nog wat de schuld te geven, zodat hun gewenste utopia kan blijven bestaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in