Mijn vriendin Camilla heeft de laatste 3 jaar van de pandemie met 100% nauwkeurigheid beschreven door te zeggen dat wat we hebben meegemaakt weinig meer was dan, wat een B-film zou zijn, die in flarden op de vloer van de montagekamer zou eindigen – als die ooit was geschreven, schrijft Sheldon Yakiwchuk.

En toch… zijn we hier nu.

En er zijn enkele verontrustende trends geweest die gevolgd zijn op nog verontrustender trends van mensen die in de sociale mediasfeer vallen, op zoek naar hun volgende fix van een paar likes op een sociale mediasite.

Herinner je je Kiki nog?

En al die dwazen die hun auto’s lieten spookrijden terwijl ze buiten de bestuurderskant van het voertuig dansten?

En hoeveel van die voertuigen sloegen af of hoeveel bestuurders/passagiers raakten gewond, zo niet overreden door het voertuig waarin ze hadden moeten zitten?

(Ironisch, dezelfde mensen die dit hebben gedaan, zijn ook dezelfde mensen die de afgelopen 3 jaar het dragen van maskers en het krijgen van vaccins vergeleken met het dragen van veiligheidsgordels om levens te redden).

Want.. .mocht u het vergeten zijn… deze waanzin volgde nadat mensen beweerden Tide Pods (wasmiddeltabletten ) te hebben gegeten om te proberen anderen te verleiden hetzelfde te doen… en dit bereikte zo’n niveau van waanzin dat Tim Hortons zelfs een “Tide Pod'” Donut creëerde.

Want als het eten van wasmiddel nog niet stom genoeg was… uit een rijdend voertuig springen om ernaast te dansen, terwijl het nog steeds rijdt… was eigenlijk een progressie van krankzinnigheid… maar het begon niet hier.

  Pfizer CEO dringt aan op meer boosters net nu studies aantonen dat vaccins mensen na 90 dagen juist MEER kans geven op Omicron

En… het is slechts door geluk… met een wereldwijde plandemie… dat mensen begonnen te kiezen voor meer veilige versies van krankzinnigheid.

Deze veiligere versies begonnen eenvoudig en veilig genoeg…

 • Ellebogen stoten;
 • Handen wassen;
 • Veel toiletpapier kopen?

En de deugdsignalering van die mensen over dit alles… totdat maskers een ding werden… en toen, zonder enige appreciatie dat Dr. Theresa Tam volledig omsloeg van “Maskers helpen niet”, naar “Maskers redden levens”, naar “Het dragen van 2 maskers is zelfs beter”… Mensen trokken de meest onzinnige en onpraktische apparaten op hun hoofd om een virus tegen te houden dat wordt verspreid door “vochtig te spreken” ~Justin Trudeau

En dit werd gevolgd door pijlen op vloeren, en sociale afstandsbubbles – mensen die hoelahoepen droegen om hun persoonlijke ruimte te verduidelijken, tot volledige ruimtehelmen en het geloof dat een virus alleen aandacht aan je schonk als je een restaurant binnenliep – Masker op, maar je met rust liet terwijl je at – Masker af… dit zou alleen geldig zijn tot 23.00 uur en dan was de inzet vrij…

En toen u dacht dat dit alles zou stoppen… na de eerste 9 maanden van “afvlakking van de curve”, omdat ons allen was verteld dat de vaccins COVID zouden stoppen… waren mensen aan het deugdsignaleren over het krijgen van elke PRIK…

Daarna kwam de woede op de ongevaccineerden die de gevaccineerden in gevaar brachten… wat uiteindelijk leidde tot…

Het meest krankzinnige deel… mensen die opscheppen over het feit dat ze 3 weken ziek waren van COVID, NADAT ze “volledig gevaccineerd” waren en geloven dat dit beter was dan de meesten van ons die nooit ziek werden van COVID – maar toch denken dat het veel erger had gekund.

  Servië schenkt 25 euro aan burgers die zich met het experimentele COVID-19 'vaccin' laten injecteren

Het Venn Diagram van al deze mensen is een perfecte cirkel.

En… het probleem hiermee is dat de Ether aan het uitwerken is en veel van deze mensen beginnen wakker te worden… en weten dat hun deugdzaamheidssignalen niet meer werken… en dat ze zijn bedonderd!

Wat nog erger is, is dat ze zich ook beginnen te realiseren dat ze de afgelopen 3 jaar totale hufters zijn geweest… vooral nadat ze hun Vax hadden gekregen. Terwijl niemand van hen zich wil verontschuldigen voor het feit dat ze een totale hufter zijn… zoeken ze naar een veilige uitweg… sommigen van hen zijn al op zoek naar Amnestie:

 

“Ja…ik besef dat ik je in lockdown wilde laten opsluiten, ontslaan van je baan, zonder arbeidsverzekering, verbannen uit de samenleving, niet toegelaten tot hetzelfde openbaar vervoer, medische zorg weigeren en te sterven aan COVID, maar… laten we het verleden rusten, hè?”.

Natuurlijk was dit artikel van The Atlantic gewoon een test om te zien of dit zou lukken… want het is het toppunt van waanzin en ze hadden een vinger aan de pols nodig voor dit soort reacties die zouden komen… en het was niet goed.

Dus… wat we overhouden is een meute van “like this post”, aandacht zoekende hoeren, die in een hoek gedreven zijn omdat ze de afgelopen 2 jaar complete hufters zijn geweest en ze willen 2 dingen doen.

 1. De verantwoordelijkheid voor hun daden ontlopen;
 2. Doorgaan met hun sociale media status.

En in de COVID-wereld zijn degenen die de meeste aandacht krijgen mensen die gewond zijn geraakt door de vaccins.

  De Oorlog tegen de Werkelijkheid

Terwijl ik hoop dat ik het mis heb… als deze deugdzaamheidshoeren op deze kwestie springen als een bandwagon, om hun gezicht en sociale media krediet te redden, zullen ze letsel veinzen, alle ware bevindingen over vaccinschade volledig vervuilen, alle gegevensreeksen corrumperen/scheef trekken, nodeloos ziekenhuisruimte innemen en de stem van degenen die echt letsel hebben opgelopen tot zwijgen brengen.

Elon Musk heeft dit een week geleden bekend gemaakt:

En terwijl ik hoop dat ik het mis heb over wat de volgende “Current Thing” zal zijn: de nep-vaccinverwondingen die de stemmen van de echte vaccinverwondingen wegnemen… waar denkt u dat deze gekken de volgende keer naartoe zullen gaan?

Nog een prik?

Ik weet het niet, man… ik hoop gewoon dat ik het mis heb.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre KoryVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe SYNBIO “Borgificatie” infiltratie van het menselijk ras: Het gaat veel verder dan onvruchtbaarheid en ontvolking… mensen zijn de gastheer van een computationeel platform op nanoschaal
Volgend artikelJulie Powell, 1 okt. 2021: “Ik zou stellen dat COVID sommige van de juiste mensen doodt. De anti-vaxxers/maskers sterven in legioenen.”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

16 REACTIES

 1. Wat dit alles ons heeft laten zien, is hoe volgzaam, deugdzaam en afhankelijk mensen gemaakt kunnen worden. Het zelfdenkend vermogen wordt onder stevige (sociale) druk gezet of is totaal verdwenen.
  En vervolgens niet toe willen geven dat er verkeerde beslissingen en keuzes zijn gemaakt, want we “liepen toch allemaal in het donker”. En de werkelijke slachtoffers moeten dan “och, zand erover” zeggen.
  Veel zal het allemaal niet meer uitmaken. We zitten al lang en breed in een dictatuur, het merendeel heeft nog niet het begin van enig benul hierover. Arm volk.

 2. Precies en dan is er een ding wat ik dan niet begrijpt dat er ongevaccineerden zijn die medelijden hebben met al die gasten die op sociale media de twee voorgaande jaren de ongevaccineerden van alles hebben uitgemaakt tot aan de doodswensen toe. Kijk de ongevaccineerden moeten niet hetzelfde doen maar aan de gevaccineerden wel elke keer onder hun neus wrijven dat ze dom en asociaal waren want mijn stelling is ook al hebben ze dit gedaan je kan beter deze gasten aan de ongevacineerden kant staan dan bij die nazi figuren in den Haag en er zullen altijd gevaccineerden zijn die te dom zijn om uit hun ogen te kijken en weer als een junkie in de rij staan voor hun booster zucht het zij zo.

 3. Waar dit heen gaat? Het werk zit er al op. Hoge vaccinatiegraad 80% bijna globaal in het westen en dan het soa gehalte meegerekend en shedding…Job done ..

 4. Ik zal het nooit vergeten zolang ik nog leef en ik ga ze niet vergeven, het was te erg. Ik had 2 collega’s die allebei zeer fel waren tegen mensen die het spuitje niet hadden genomen of die het mondkapje niet goed genoeg droegen. Inmiddels is er 1 van dood, zomaar plotseling, had geen onderliggende ziekte en was nog relatief jong (begin 50). De andere leeft nog. Ik loop altijd direct weg als ik ‘m zie. Deze is nu voortaan vaak ziek. Ik ben zoals die olifant in de Rolo reclame, ik vergeet niet wat er gezegd en gevonden werd. Mijn werkgever vergeef ik ook niet want die verplichtte de mondkapjes en promootte het halen van de gifspuitjes en had alles volgehangen met stickers, pijlen, handenwas pompjes en pamfletten, zelfs op de stoep buiten. Zelfs op plekken in de gang de waarschuwing: pas op smalle doorgang (je zou elkaar binnen 1,5 m passeren). Nee, deze dingen zijn niet te vergeven, echt niet. Mijn loyaliteit naar mijn werkgever is dicht bij 0 en gaat nooit meer beter worden, ze hebben het verpest. Van mij mogen ze failliet gaan.

  • Van mij dood…allemaal tering volk…dat ze morgen allemaal neer mogen vallen die fanatieke geestelijk gestoorde imbecielen robots die een ander onder druk zette…Ook zo’n fijne plek de velen WHO huisartsen praktijken die nog steeds fanatiek op hun beeldschermen en affiches pushen om te injecteren in de wachtruimte…Vandaag moest ik even komen ivm medicijnen waar weldra tekort aan gaat ontstaan aangezien ze China gaan boycotten. (Vertellen ze uiteraard anders via WHO narratief) Geen normaal gesprek meer te voeren met de relatief jongere triple gevaxte huisarten bij mij hier..Er is iets goed mis met deze mensen, krijgen ook storing als je ze feiten onder de ogen drukt dan gaan ze stotteren en met hun ogen wegdraaien. Lijkt wel slechte aflevering X-files waar we in zitten.

   • Ga eens onderzoek doen hoe je met kruiden je kan genezen ant voor iedere kwaal is er een medicijn. Ik ben zo goed van mijn suikertabletten af en had heel lang chronische diaree en versleten knieen en hartklachten, het is allemaal te genezen. Mijn suiker door meditatie en vaak herhalen ik ben gezond mijn diaree door smorgens veel fruit te eten en goed fijn gemalen met je tanden mijn hart kwalen door gene koffie meer te drinken en mijn knieen door smorgens op mijn nuchtere maag honing met kaneel te nemen en dan een half uur niks eten en dat om pl min 4 uur weer en pal voor je te bed gaat ook en na eenb paar maanden merk je dat je minder pijn hebt (1 koffie lepel kaneel met 1 eetlepel honing .

 5. Het oude normaal: wir haben es nicht gewusst.
  Het nieuwe normaal: pandemic amnesty.
  Ik heb mensen letterlijk verteld dat ze dit dus niet mochten zeggen achteraf. Well, here we are….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in