26 okt. 2022: Julie Powell, schrijfster die Nora Ephron inspireerde voor de film ‘Julie & Julia’, overlijdt op 49-jarige leeftijd aan een hartstilstand. Powell overleed plotseling en onverwacht aan een hartstilstand in haar huis in Olivebridge, New York.

Via Sage Hana.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bloedbank gesproken: Bewijs rondom vernietiging van immuunsysteem door vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  De grote statistische truc die de vaccins effectiever laat lijken dan ze zijn
Vorig artikelWees bang voor de volgende COVID-trend… Ik hoop dat ik het mis heb
Volgend artikelZorgen over onvruchtbaarheid, dalende geboortecijfers: Een miljoen ontbrekende baby’s in de Europese Unie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Julie Powell was tijdens haar zielige leventje al een parasiet. Terend op de kunde en roem van een vrouw die écht wat kon, Julia Child. In de United Stupid of Assholes wordt je dan al gauw beroemd, als je rijk kan worden met het harde werk en ideeën van een ander. Daarnaast was Julie een loopse teef die graag haar vertier buiten het huwelijk zocht en daar blijkbaar zo trots op was, dat daar ook nog een boek over moest verschijnen.
  What goes around comes around.

 2. 🤣🤣😂😂👌weer eentje die het mis(een van de vele bekende personen) had het is juist omgekeerd alleen jammer dat je het niet aan haar kan vertellen met popcorn en bier(of iets anders)

 3. Hoe gaat het met de Nederlandse pushers?
  Sterven die in stilte en vervangen door een cloon of acteur?
  Is exotisme altijd controleerbaar?

 4. De echte klootzakken in dit spel kijken wel beter uit om zich te latten vaccineren.
  Die zuipen zich liever vol met adenochrome en worden daardoor stervens oud om zolang mogelijk deze aardkloot met alles erop en eraan te kunnen verzieken.

 5. Mooie Waarheidsgetrouwe titel Covid dood inderdaad Véél juiste mensen… jammer vd kinderen… Misdadig jammer…de organisaties zijn uiteraard ook anti-vaxters..en wat ze ook drinken ze worden zo afgrijselijk lelijk en sterven ook…maar met het gevoel dat het hele dodemansdans NIET GELUKT IS…en dat de allerarmsten OVERLEVEN❗androchomedrinkers vergiftigingen zichzelf…. mensen/Kinderbloed dat ze drinken is ook een Langzaam Wreed vergif voor hun lichaam tot aan de HERSENEN ❗❗❗leuk Vaarwel…ZELFS DE DUIVEL WIL HEN NIET ❗❗❗

 6. Nog geen 1 anti-vaxxer (zonder onderliggend leed) die met een hartstilstand is overleden…

  Deze mevrouw echter, komt op de grote hoop van gevaccineerden die exact hetzelfde verloop heeft als zoveel andere gevaccineerden: vreemde symptomen, wuiven het weg, nemen er nog 1, pochen als de ziekte over hun virtue signals en PLOP. Dood.

  Het is gewoon triest, dat zo iets simpels als “de waarheid” cruciaal kan zijn in een geplande genocide. Geen bommen, geen andere wapens, geen 1 op 1 geweld, zelfs geen persoonlijke dwang of uitbuiting. Simpel de mensen hun eigen keuze laten, maar ze niet alles vertellen waarop ze die keuze moeten baseren. PLOP. Dood.

  Dus. De volgende leugen kan ook jouw dood zijn. Blijf alert, blijf scherp, blijf bovenop de propaganda en houd elkaar op de hoogte van de leugens en spinsels.

 7. Rommel, dit is uitlokking 🙂 Hier kun je maar op 1 manier op reageren: Hahahahahahaha, wat kan Karma een bitch zijn 🙂 and I love her!

  • Nou ik vind jullie reacties niet normaal het is heel erg zielig voor haar….. Het is heel erg….. NOT……

   Lekker voor je gore deughoer…. groeten aan de wormen..

 8. Helaas het stond al te lezen in 2004..ALLES met naam en toenaam als je de enkele boeken leest van Dr Gábor Lenkei…(Hongarije)dan is verdere uitleg niet nodig

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in