Lockdowns en maskermandaten hebben onze economie ontwricht en de levenskwaliteit van veel mensen geruïneerd. Ze werken niet tegen Covid, en vaccins zijn niet alleen een mislukking, maar ze hebben ook een groot aantal mensen gedood. Regeringen over de hele wereld gebruiken dit perverse beleid om ons te controleren en ons te reduceren tot hersenloze dieren die naar believen gemanipuleerd kunnen worden, schrijft Llewellyn H. Rockwell, Jr.

Maar onze hooggestemde meesters in Washington en elders zijn op een verrassing gestuit. De mensen pikken het niet meer. Ze zeggen “nee” tegen vaccinatiemandaten en lockdowns en weigeren maskers te dragen. Ze demonstreren massaal tegen deze draconische maatregelen en dwingen de regeringen om terug te krabbelen.

Afgelopen zondag betoogden demonstranten in Brussel tegen de lockdowns:

“Chaotische taferelen in de straten van de Belgische hoofdstad, Brussel, op zondag, toen duizenden demonstranten zich aansloten bij een massale mars tegen Covid-19 gezondheidspasjes en andere beperkingen ingevoerd door Europese regeringen in naam van de strijd tegen de pandemie.”

Video-opnames van RT France journalist Charles Baudry toonden politieagenten met witte helmen in oproeruitrusting die de straten versperden met barricades en waterkanonnen gebruikten om de menigte uiteen te drijven. Gemaskerde demonstranten [laat hier geen misverstand over bestaan, Antifa dus, red.] in zwarte kledij  bekogelden de politie met verschillende projectielen, waaronder planken die ze blijkbaar hadden verworven door het terras van een café af te breken.

Men kon de demonstranten horen joelen en juichen terwijl ze plastic stoelen naar de politie gooiden, die hen met traangas uiteen probeerde te drijven. Agenten gewapend met schilden en wapenstokken bewogen zich in strakke formatie om de menigte weg te duwen uit een stadspark, zo bleek uit videobeelden van RT.

Bij een bijzonder gewelddadig incident waren demonstranten te zien die de ingang van het hoofdkwartier van de Europese Dienst voor Extern Optreden aanvielen. Ze probeerden de deur in te slaan, waarbij ze zichtbare sporen achterlieten op het versterkte glas, en gebruikten vervolgens planken als geïmproviseerde speren terwijl een groep politieagenten binnen bleef en hen probeerde te verjagen met traangas.

Het massale protest volgde op anti-lockdown demonstraties in andere Europese steden op zaterdag. Naar verluidt was het georganiseerd door meer dan 600 plaatselijke verenigingen uit heel Europa, alsmede door enkele nationale afdelingen van World Wide Demonstration en Europeans United.”

Deze demonstratie was slechts de laatste in een reeks van wereldwijde protesten. Jon Rappoport beschrijft ze als volgt:

“Grote anti-blokkade protesten woeden door heel Europa. Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Polen. De media proberen de berichtgeving over deze gewichtige gebeurtenissen tegen te houden.

  Studie: Mensen die Johnson & Johnson COVID-19 vaccin kregen, hebben meer dan drie keer het risico op bloedklonters

In Zuid-Californië weigeren vijf sheriffs van dichtbevolkte counties (17 miljoen mensen) om de nieuwe avondklok-order van gouverneur Newsom uit te voeren. Een petitie om de gouverneur uit zijn ambt te ontzetten wint aan kracht.

In een intiemere setting, van dichtbij en krachtig persoonlijk, hebben leden en eigenaars van een sportschool in Buffalo, New York, de politie en een functionaris van de volksgezondheid, die de sportschool waren binnengegaan omdat de bijeenkomst de voorgeschreven limiet overschreed, overschreeuwd. Het personeel van de sportschool verdreef de agenten en volgde hen, om er zeker van te zijn dat ze de locatie verlieten.

In Buffalo kwamen demonstranten naar het huis van Erie county uitvoerend directeur, Mark Poloncarz, om hun woede te uiten over de nieuwe lockdown-beperkingen. Het protest was ook gericht tegen de gouverneur van New York, Andrew Cuomo.

Sheriffs in Fulton en Erie counties (New York) weigeren Thanksgiving lockdowns te handhaven die het aantal mensen in privéwoningen beperken. In verschillende gebieden in Engeland heeft de politie overheidsfunctionarissen gewaarschuwd dat ze “op een tijdbom zitten”, omdat de lockdown-regels het illegaal maken voor twee of meer gezinnen om samen te komen voor Kerstmis – en het rechtshandhavingspersoneel is toegestaan om huizen binnen te vallen waar overtredingen plaatsvinden. De tijdbom is natuurlijk het grote aantal verontwaardigde burgers.

In Australië kondigde Alan Joyce, CEO van de luchtvaartmaatschappij Qantas, aan dat reizigers pas kunnen vliegen nadat zij het COVID-vaccin hebben gekregen, zodra dit is goedgekeurd. Kort daarna stond Joyce op een podium bij een evenement om een toespraak te houden, waarop een oude Australiër naar hem toe liep en een taart in zijn gezicht duwde.

Twee vrouwen zagen de gouverneur van New Jersey, Phil Murphy, met zijn gezin dineren in een restaurant. Hij had geen masker op. “Je bent een grote klootzak!” zei een vrouw tegen hem. Murphy heeft net de lockdown van zijn staat verlengd, de negende keer dat hij dat heeft gedaan sinds maart. Aan zijn eettafel, probeerde Murphy kalm te blijven. Hij zette zijn masker op.

Andrew Kudrick, de politiechef van Howell Township in New Jersey, zegt dat hij de “draconische” limiet van 10 mensen voor Thanksgiving-diners niet zal handhaven.

De CDC heeft de Amerikanen gezegd thuis te blijven met Thanksgiving. Afgelopen weekend zijn twee miljoen Amerikanen aan boord van vluchten gegaan.

In een vorm van stil protest hebben 300.000 inwoners van New York sinds het begin van de pandemiebeperkingen de stad verlaten.

Opgemerkt zij dat onder de enkele honderdduizenden (of meer) Trump-aanhangers die in Washington DC bijeenkwamen op een Stop The Steal-bespreking, slechts weinigen maskers droegen en niemand aandacht besteedde aan de voorschriften inzake sociale distantie.

  13-jarig kind in Brazilië overlijdt na geïnjecteerd te zijn met Pfizer "Een mooi meisje sterft door dit ellendige vaccin"

In heel Amerika staan, zonder ophef, sectoren van de economie wagenwijd open – geen maskers, geen distantiëring, niemand heeft aandacht voor overheidsvoorschriften.

De muren van het fascisme kraken, in grote en kleine mate. Eigenlijk is er geen klein. Elke daad geïnspireerd door het vuur van de vrijheid telt.”

Mensen hebben soortgelijke protesten gelanceerd tegen vaccinmandaten.

“Een nieuwe reeks demonstraties tegen verplichte Covid vaccinatie heeft Australië getroffen, met honderdduizenden demonstranten in tientallen steden. Op luchtopnames is te zien hoe enorme mensenmassa’s centrale straten blokkeren.

Zaterdag vonden in het hele land nieuwe demonstraties plaats, waarbij mensen demonstreerden voor meer vrijheid met betrekking tot de coronavirusvaccinatie . Georganiseerd door de groep “Millions March Against Mandatory Vaccination”, trokken massale protesten door het centrum van Sydney, Melbourne, Canberra en Perth, samen met 30 andere steden en dorpen in Australië

Mensen beweerden dat vaccinatieplichten discriminerend zijn en protesteerden buiten parlementsgebouwen en blokkeerden straten in het centrum, waarbij ze opriepen tot het aftreden van deelstaatregeringen en het beëindigen van wat sommigen ’tirannie’ noemen.

Er zijn geen officiële aantallen bekend gemaakt over de opkomst, maar verschillende media meldden dat er dit weekend “honderdduizenden” de straat op gingen. Luchtopnames toonden steden overspoeld met grote menigten.”

Ook in Amerika hebben mensen genoeg van de dodelijke vaccins. In oktober:

“Duizenden mensen namen zaterdag deel aan de Broadway Rally for Freedom in New York City. Het vreedzame protest richtte zich op vrijheid van gezondheid, geïnformeerde toestemming en het recht van alle Amerikanen om hun eigen beslissingen te nemen in de gezondheidszorg.

Children’s Health Defense (CHD) voorzitter Robert F. Kennedy Jr. en President Mary Holland waren onder de sprekers. Andere sprekers waren Dr. Lawrence Palevsky, Dr. Christiane Northrup, Jason Shurka, Jo Rose, Kevin Jenkins, Patricia Finn en John Matland.

“De machthebbers, vooral hier in de staat New York, bestrijden ons,” zei Holland tegen het publiek. “We hadden ons misschien voorgesteld dat we met de val van gouverneur Cuomo een adempauze zouden hebben – maar nee. We hebben nu een gouverneur die echt gelooft dat vaccinatie de religie van de staat is, en die voor haar ‘apostelen’ preekt in een kerk in Brooklyn, terwijl ze een ‘Vaxed’-ketting draagt. Dit kun je niet verzinnen.’

Holland vertelde de menigte over de vele juridische gevechten in New York, waaronder CHD’s betrokkenheid bij het aanvechten van de intrekking van de religieuze vrijstelling voor schoolkinderen, die sinds 2019 van kracht is, en die waarschijnlijk naar het Hooggerechtshof gaat.

‘We zijn aan het winnen, zei Holland, terwijl de menigte een ‘We are winning’ scandeerde.

  Macht aan het volk!

Holland zei “we zijn aan het winnen” in verwijzing naar de bewering dat Southwest Airlines, Chicago en Los Angeles politievakbonden en anderen opstaan tegen de mandaten, in veel gevallen met het indienen van rechtszaken.

“We zijn pas klaar als we de draak hebben neergestoken en degenen hebben vervolgd die ons willens en wetens hebben voorgelogen en die miljoenen mensen zonder enige rechtvaardiging onherstelbare schade hebben toegebracht”, aldus Holland.

De bijeenkomst vond plaats terwijl federale, staats- en lokale overheden, samen met particuliere bedrijven, doorgaan met het verplichten van COVID-vaccins als voorwaarde voor werkgelegenheid en toegang tot scholen, ziekenhuizen, sportscholen, restaurants en sportevenementen.

“Het vaccin is niet veilig en effectief…,” zei Kennedy tegen de menigte. “Hoe kun je Amerikanen dwingen ze te nemen?”

Kennedy merkte met ironie op dat Dr. Anthony Fauci, de persoon achter de push om kinderen vanaf 5 jaar te vaccineren voor COVID, de jaarlijkse Bill of Rights Award ontving van de American Civil Liberties Union of Southern California.

In welk universum is het in orde om te zeggen: “We gaan deze kinderen laten sterven zodat oudere mensen kunnen leven?” vroeg Kennedy. Hij uitte zijn bezorgdheid over de toename van myocarditis en andere bijwerkingen van het COVID-vaccin bij jongere leeftijdsgroepen.

“We kunnen dit kleine kinderen niet aandoen,”, zei Kennedy, nadat hij had uitgelegd dat de gemiddelde leeftijd aan COVID overlijden 76 jaar is, even hoog als de gemiddelde levensverwachting. “Kinderen blootstellen aan de bijwerkingen van COVID-vaccinatie, zei hij, “is onethisch. Het is medische wanpraktijk.”

“Er is een man in een witte laboratoriumjas die zichzelf een dokter noemt, hoewel hij nog nooit een enkele COVID-patiënt heeft behandeld,” zei Kennedy. “En hij vertelt Amerikanen om dingen te doen die tegen hun geweten indruisen, die tegen al hun waarden indruisen, en ze doen het omdat een autoriteitsfiguur hen zegt om het te doen, en 67% van hen doet het, maar 33% weigert het te doen, en jullie zijn die 33%.”

“Jullie zijn degenen die opkomen voor jullie waarden,” vervolgde Kennedy. “Jullie zijn degenen die het land gaan redden voor jullie zelf, voor jullie kinderen en voor de 67% wanneer ze eindelijk bij zinnen komen.”

We laten regeringen die over ons willen tiranniseren terugkrabbelen. We zijn aan het winnen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ isVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFrankrijk schorst distributie van FFP2 maskers met grafeen omdat het risico te groot is
Volgend artikel100% van alle gemelde uitkomsten van geïnjecteerde moeders verloren hun baby’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Gewoon kompleet lulkoek we winnen nog helemaal niks noppes nada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Er zijn nog teveel regeringen die verplichte vaccinatie hebben ingevoerd of dat als hard agenda punt hebben staan!!!!!!!!!!!!!!!
  Er zijn nog steeds teveel onduidelijkheden over de cijfers mbt ziekenhuizen en begravenis ondernemers en Pfizer sjoemelt met van alles ?? welke rechter gaat dat aanpakken?? Canada/Australie blijft stug volhouden met verplichte vaccinaties…en 2strijd

  • precies want denk maar niet dat zich snel gewonnen zullen geven. Ik hou rekening mee dat ze nog wat uit de hoge hoed trekken om volk als nog op de knieën te dwingen. Rutte zal al zijn energie daar instoppen om de geest weer in de fles te krijgen. Nog erger is dat artsen en ziekenhuizen worden niet meer vertrouwd.

 2. Zoals steeds weer goed artikel maar ik twijfel ook zoals F@CKYOU ALL.
  De schrijver(s) zijn beetje te optimistisch…
  Iemand die zo een duivels plan bedenkt weet heel goed dat moment zal komen dat mensen massaal ontwaken. Zij dachten zelfs dat dit ging gebeuren na 10 of 13 jaar.
  Waarschijnlijk de invloed vergeten van het internet?
  Dus dat mensen ontwaken maakt hen niks uit, die factor is ingecalculeerd, des te sneller dat alles afgelopen zal zijn. Hoe langer deze circus zal duren hoe minder winst ze maken.
  Enige wat kan helpen is dat alle soldaten en politie mensen ontwaken maar die schuilen zich achter het mom dat ze hun job doen. Ja, je mag je job doen maar het “menselijk aspect” moet steeds primeren!
  Je gaat niet als een bezetene harde slagen uitdelen op een bejaarde betoger die vreedzaam zijn route volgt… Waar halen ze het in hun hoofd en op tv is het die bejaarde die de slagen uitdeelde… WTF.
  Bij de opstanden van de gele hesjes in Frankrijk waren de scherpschutters opgesteld op de daken!!!
  En die gaan geen moment twijfelen wanneer ze orders krijgen om te vuren.
  Bij rellen gebruiken de betogers nu lasers om in hun ogen te schijnen en wifi-jammers om hun communicatie te verstoren.
  Dat mensen wakker worden maakt voor hen niks uit en wanneer het dan toch te warm wordt onder hun voeten dan lopen ze naar hun luxe-bunkers en duwen op het knopje.
  Het leven is zo simpel.

 3. Jullie laten je lijden door angst(blijf dan binnen…..(alles wordt eerst slechter voor dat het beter wordt) hoop is iets goed om te hebben maar jullie missen dat.

  • Inderdaad, we hebben enkel mensen nodig die niet zitten te twijfelen welke kant ze uit zullen gaan, die mensen gaan ervan tussen. We gaan terug 2 extremen krijgen later.

   Mensen die God gelovigen haten en de pure gelovigen zullen overblijven.

   Mensen met enorme rijkdommen, egoistisch zijn en over veel materiele macht beschikken tegenover mensen die gewend zijn vromig en hulpzaam te kunnen leven.

   Enzovoort.

   • Divide et impera of verdeel en heers is een tactiek waarbij de ene concurrent meer rechten krijgt dan de andere concurrent. De ene concurrent wordt onderworpen, terwijl de andere als bondgenoot wordt gehouden.
    Je bent te laat met die opmerking want het is afkomstig uit de Griekse Oudheid.
    Mensen opzetten tegen elkaar heeft vele voordelen voor de overheid, samen staan we te sterk.
    Daarom halen ze ook massaal al meer dan >50 jaar die gelukzoekers binnen en krijgen meer rechten.
    Ook logisch dat mensen twijfelen… ze worden letterlijk en figuurlijk in 2 kampen geduwd. Dat doen ze nu met de wel en niet gevaccineerden, die worden tegenover elkaar gezet.
    Aan jou om ze te overtuigen want veel kijken graag naar hun staatszenders.
    Ik wens je bij die taak wel good luck.

  • Q,
   Na regen komt inderdaad de zon…
   Maar het is voor jou helaas geen regen of zelfs geen storm of orkaan…
   Je mist iets door je huiswerk slecht te maken?
   Je hebt geen idee wat het is om in een communistisch controle systeem te leven.
   OK, een communistisch systeem heeft ook wel zijn voordelen maar dat ze ons ook nog eens gaan verbinden aan hun infuus… gaat mij veel te ver.
   Vaccins moeten je immuunsysteem vernietigen en vervangen door hun vaccins…
   En dat gaat het beter zijn? Haha hoop doet leven.
   Je zal later hard verschieten daar ben ik al zeker van want je bent totaal niet op de hoogte.
   Maar ik zal niet verder uitleg geven zodat je kan genieten van je regenboog.

 4. We zijn inderdaad aan het winnen. Geduld mensen, heb nog even geduld. Dit zal niet met een simpele vingerknip voorbij zijn, dit heeft tijd nodig. Het goede nieuws is, we zijn er bijna. Dit jaar en anders volgend jaar, maar niet langer!

  Mark my words!

  • Ik vind dat het VERBODEN moet worden. Net zoals provocerende rokjes of hoofddoekjes.

   Mensen van wie je de expressie niet meer kunt lezen (lichaamstaal zegt veel) zullen tot de meest wrede praktijken bereid zijn.
   En lokkengeweld uit!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in