Geregistreerd verpleegster Elena Vlaica, 46, heeft zich al vele malen uitgesproken over de moord op haar man Stuart in het ziekenhuis 17 maanden geleden. Ze zegt dat de 54-jarige Stuart, die in het ziekenhuis was opgenomen met een mogelijke borstinfectie, werd gepest, vernederd, een overdosis kreeg en dat er op hem werd geëxperimenteerd voordat hij uiteindelijk werd vermoord, schrijft Unitynewsnetwork.

Bij zijn opname in het ziekenhuis op 26 oktober 2021 werd hij op een cpap-beademingsmachine gezet met een druk van 100% die, volgens Elena, zijn longen vernietigde. “Ze hadden hem gemakkelijk zuurstof kunnen geven, maar dat deden ze niet. Hij hoefde niet aan de cpap.”

Alle noodzakelijke medicatie werd gestopt. “Stuart kreeg bloeddruktabletten en antidepressiva,” legt Elena uit, “maar deze werden gestopt zodra hij geacht werd aan het einde van zijn leven te zijn. Plotseling stoppen met antidepressiva kan dramatische bijwerkingen veroorzaken, dus zodra deze opkwamen, begonnen de artsen ze met andere medicijnen te behandelen.”

Stuart werd op een ‘niets via de mond’ regime gezet. Elena was zich hier toen niet van bewust, maar kwam er maanden later achter nadat ze met de hulp van een advocaat de medische aantekeningen van haar man had weten te bemachtigen. “Hij had 11 dagen lang geen eten of drinken gehad,” vertelt een huilende Elena. “Hij huilde. Hij zei dat hij honger had. Het staat allemaal in de aantekeningen.”

Zonder Elena op de hoogte te stellen, plaatsten de dokters Stuart vervolgens op een zorgpad voor levenseinde. “Ik had er toen geen idee van dat dit gebeurde: niemand in het ziekenhuis vertelde het me en ik mocht niet op bezoek komen vanwege de Covid-regels.”

Elena ontdekte na zijn dood uit de medische aantekeningen van Stuart dat de vader en grootvader van 120 kg tot VIER keer toe had geprobeerd om uit het ziekenhuis te ontsnappen. “Hij was een grote man en er waren vier artsen nodig om hem vast te houden en te verdoven. Het breekt mijn hart als ik hieraan denk. Hij wilde naar huis en ze hielden hem tegen door hem fysiek in bedwang te houden en hem te verdoven.”

  Nieuwe Waarschuwingsbrief voor zowel BioNTech als Moderna en ook voor Janssen en AstraZeneca - Aanleiding o.a. verhoogde hartspierontstekingen 

Een consulent begon Elena elke dag op FaceTime te bellen. “Hij belde me 10 dagen lang elke dag op hetzelfde tijdstip. De taal die hij gebruikte was vreemd. Het leek wel of hij gehersenspoeld was door MK Ultra. Hij begon het gesprek altijd met te zeggen dat Stuart niet gevaccineerd was. Hij zei steeds drie dingen – Covid, ongevaccineerd, levensbeëindiging. Het leek wel een soort NLP (neurolinguïstisch programmeren). Hij vertelde me dat Stuart het ziekenhuis niet levend zou verlaten. Ik maakte ruzie en vocht. Ik had de resultaten van zijn bloedonderzoek gezien: die waren normaal. Mijn Stuart was geen stervende man. Hij had alleen een borstinfectie. Ik wilde hem thuis hebben.”

Elena ontdekte later dat, om te voorkomen dat Stuart het ziekenhuis zou verlaten, ze hem niet alleen verdoofden met midazolam en morfine (twee medicijnen die nooit samen gebruikt zouden mogen worden, maar die gelijktijdig gebruikt werden als een Covid-protocol), maar dat ze hem ook zijn kleren onthielden en hem katheteriseerden.

Elena is er kapot van en zucht: “Dit allemaal om te voorkomen dat hij zou weglopen. Om hem nog meer te vernederen, hebben ze zijn kleren afgenomen en hem gekatheteriseerd. Hij werd naakt gehouden. Hij had geen katheter nodig: hij kon gebruik maken van een toilet, hoewel natuurlijk niet nadat ze hem verdoofd hadden.”

Om hem onder controle te houden, kreeg Stuart regelmatig grote doses benzodiazepine kalmeringsmiddel Midazolam en opiaat morfine. Hij kreeg in totaal meer dan 100 mg, genoeg (volgens een expert) “om een olifant neer te halen.” (Het is goed gedocumenteerd dat deze medicijnen in de VS gebruikt worden als dodelijke injecties om ter dood veroordeelde gevangenen te executeren). Als verpleegster weet Elena dat Stuart een dodelijke dosis toegediend heeft gekregen. “Het verbaast me dat hij zo lang in leven is gebleven. Maar hij was een vechter en hij wilde naar huis komen.”

  Komiek Heather McDonald stort in op podium, breekt schedel na uitspraak: "Ik ben Vaxxed, Double Vaxxed, Boosted en Griepprik"

Alsof dit allemaal nog niet afschuwelijk genoeg was, waren de artsen ook nog nieuwe Covid-behandelingen op Stuart aan het uittesten. Ook hier wist Elena niets van tot na zijn dood. “Ze begonnen hem verschillende Covid-medicijnen te geven die op proef waren en niet goedgekeurd waren in het VK – ze testten Remdesivir op hem, waarvan bekend is dat het de lever en nieren vernietigt en dat duizenden mensen het leven heeft gekost in de VS, waar Anthony Fauci het aanraadde als Covid-behandeling; ze pompten hem vol met monoklonale antilichamen… bovenop de antibiotica. Het leek wel een nazi-experiment. Geen toestemming. De Neurenberg Code werd niet nageleefd. Als menselijk proefkonijn gebruikt worden zonder toestemming te geven is een schending van de mensenrechten. Hoe zijn ze hiermee weggekomen?”

De dag van Stuarts dood is het onderwerp van horrorfilms. Op 6 november 2021 om 13.00 uur kreeg Elena een telefoontje uit het ziekenhuis dat haar Stuart op sterven lag. Toen ze aankwam, kon Elena zien dat hij zwaar verdoofd was. “Hij zag eruit alsof hij in coma lag. Ik weet nu dat hij in een Midazolam-coma lag. Ik kuste hem en zag dat zijn saturatie verbeterde. Hij wist dat ik er was en ik wist dat hij voor zijn leven vocht. Toen de arts in opleiding zag dat ik naar de monitor keek, zette ze hem uit. Op dat moment verscheen er een verpleegster met vijf 10ml spuiten op een blauw dienblad. Ze duwde er twee in Stuarts canule, hij ademde drie keer en stierf toen in mijn armen. Ik schreeuwde “ze heeft hem vermoord!” en stortte toen in. Ik kan me niet herinneren hoe ik die avond thuis ben gekomen.”

  Frankrijk: geneesmiddelenbureau's overspoeld met meldingen van bijwerkingen van vaccins

Terugkijkend op alles wat Stuart heeft moeten doorstaan, gelooft Elena echt dat hij gestraft werd omdat hij de experimentele prik niet had genomen. “Elke dag hadden ze het erover. Ze leken er erg over te oordelen. Stuart en ik hadden samen besloten om de prikken niet te nemen omdat we vonden dat ze te nieuw waren en er niet genoeg informatie over was. Ik vertelde de artsen dit, maar ze vonden het niet leuk.

“Ik ben er 100% zeker van dat mijn Stuart gestraft werd omdat hij niet gevaccineerd was. En zijn straf was de dood.”

De politie en een lijkschouwer werden gevraagd om het te onderzoeken. Ze weigerden.

“Het is moeilijk om te weten waar je terecht kunt en wat je moet doen,” klaagt weduwe Elena. “De mensen die dit gedaan hebben, zijn mijn collega’s. Ik heb op die afdeling gewerkt. Ik werkte op die afdeling. Ze hebben er alles aan gedaan om hem te vermoorden en dat is gelukt. Om hem te straffen. Deze psychopaten moeten ter verantwoording worden geroepen en ik zal niet stoppen met het zoeken naar gerechtigheid voor mijn Stuart totdat ze allemaal in de gevangenis zitten.”

Elena Vlaica verschijnt in de aankomende documentaire ‘Playing God’, geproduceerd door Jacqui Deevoy en Trailblazer Films. Steun het project hier: https://www.crowdfunder.co.uk/p/playing-godhttps://youtu.be/2JyGwvDMytU


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bent u een eenzame waarheidsspreker?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne zegt dat het offensieven heeft gelanceerd tegen Russische troepen op verschillende fronten (video’s, foto’s)
Volgend artikelBill Gates betrapt terwijl hij wereldleiders vertelt dat het tijd is voor “Death Panels” om de wereldbevolking te reduceren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

  • @Frontnieuws Je hebt woorden en geest. Twee verschillende entiteiten. Een woord weerspiegelt niet altijd een geest. Ik weet waar Johan over schreef, en jawel het gaf wat bedenkingen, maar toch niet in die zin dat ik las dat hij aanzette tot geweld. Het was meer een uiting aan zijn pijn, dan een uiting om daar iets aan te doen.
   Woord en geest, twee verschillende entiteiten.
   Ps. Ik geef toe dat er misschien mensen zijn die het anders lezen. Of gelezen kunnen hebben.
   Groetjes, Pieter

 1. altijd maar laten gebeuren is ook erg zwak..maar ik heb dan ook als 6 jarige heel hard moeten vechten, elke nieuwe schooldag.. gelukkig was ik fysiek goed in orde…👊✊ daarom reageer ik zo hard…tt mijn 29e..en met dank alleen aan..mezelf,

   • Inderdaad, bij hoog en laag ontkennen, oftewel nooit (fouten kunnen) toegeven is een van symptomen van narcisme, net als dat het blijk geeft van een gebrek aan zelfreflectie, wat ook een symptoom is.

 2. Hoe kun je zoiets lezen, en dan niet aanzetten tot geweld??

  Vertel me dat eens FN?? Want ik heb er GRUWELIJKE moeite mee!

 3. Laat ik het anders formuleren, vanuit mijn perspectief heb ik moeite om met dit soort berichten mijn kalmte te bewaren. Ik kan hier heel boos om worden ik kan ook begrijpen waarom dit anderen zo diep raakt dat ze vervolgens uit frustratie en onmacht onredelijke dingen gaan roepen. Een oom van mij i…was een antivaxxer en is op vrijwel EXACT dezelfde wijze vermoord.

  Ik zal de laatste zijn die een ander oproept tot geweld, althans bewust, ik spreek soms recht uit de impulsie. Ik kan echter wel begrijpen dat dit soort verhalen impuslieve boze reacties op roept. Begrijp mij niet verkeerd.

   • Te boos of oproepen tot geweld juist hier niet doen. Er wordt meegelezen !! Hier bereik je niet die het zouden moeten bereiken. In plaats daarvan kan F.N daar problemen mee krijgen en laat die nu net aan de goeie kant staan.
    Snap je? Groet

 4. Dit verhaal grijpt me erg aan. Dat dit ongestraft kan gebeuren – medemens tegen zijn eigen medemens.
  Ik snap de reacties wel.

  • 100%. Mijn oom is daar een voorbeeld van. Opgenomen met vermoedelijk achteraf een longontsteking, foute medicatie, bergafwaarts, cpap, op de buik leggen, en op het laatst mocht niemand er meer bij want het was zgn longcovid..

   Ja dit verhaal maakt veel helder over wat er toen met mijn oom gebeurd is. Gezond, griep, longonsteking, positieve pcr, opname……3 weken later,overleden.

   • Mijn condoleance Erwin. Tevens sterkte aangaande de bijhorende rollercoaster aan emoties.. Behalve menselijk, mijn inziens ook gefundeerd.

    • Dank u. Ik heb nog wel een verhaal over uitgestelde behandelingen bij mijn moeder (explosie aan uitzaaingen tijdens het uitstel voor bestraling) door covid maatregelen, maar ik wil niet vissen naar medelijden, ik besef dat ik een van velen ben die dit meegemaakt hebben. Dit stuk van FN zou bij velen emoties los maken als ze het te lezen kregen, het verhaal zien, en de puzzle beginnen te snappen.

     Het is een dingetje hoor, als je de zorg voor 100% NIET meer kunt vertrouwen en je toe hebt staan kijken terwijl het gebeurde…

     • Punt is dat we er in principe uiteindelijk allemaal alleen voor staan. Dat is tevens de tragedie. Moeilijk te verkroppen ook en de uitdaging ligt er in mijn beleving in om hiermee naar beste kunnen om te gaan…

 5. Doet mij denken aan een van vele verschrikkelijke verhalen die ongevaccineerde mensen meemaakten en op het nippertje ontsnapten aan crimineel medisch gedrag van de zorgprofessionals die blijkbaar niet meer instaat waren om de menselijke maat op te houden en blind befehl ist befehl doorvoeren.

  Ik weet het niet precies meer maar een iets soortelijk verhaal deed zich voor in Engeland de man of vrouw wilde zich niet laten vaccineren door de slaafse zorgmedewerkers om een lang verhaal kort de de echtgenoot of echtgenote nam stiekem in een chocoladereep het medicijn ivermectine mee, de patiënt knapte zienderogen op en verliet levend en wel het ziekenhuis, pin mij er niet op vast het verhaal is werkelijk gebeurt en uit de losse pols geplaatst

 6. Het eerste wat ik zei toen men Irak binnenviel was dat de amerikanen al die wapens en fabrieken of mass destruction gelijk mee moesten nemen omdat die gewoon niet aanwezig waren in Irak, met de covid pandemie was mijn eerste reactie, mijd ziekenhuizen en zorginstellingen.
  Gelukkig luistert er bijna niemand naar mij, komen we toch uit op een half miljard mensen op deze planeet, dat is meer dan genoeg.

 7. Tja……. Vanaf “ het covid tijdperk” lijkt dit tegenwoordig de “ gezondheids zorg”.
  Pas goed op jezelf, en laat je niet alles aanpraten……

 8. Ik heb het eerste stukje gelezen en ben gestopt. Ik leef me teveel in en maak me er zó boos over dat ik mezelf liever bescherm.

  Ik heb dit al te veel gehoord. Goed om anderen die het nodig hebben eens goed wakker te schudden maar ik ben er klaar mee.

  Ik vertrouw dokters al heel lang niet meer. Ze zijn overwerkt en zitten er regelmatig naast. Wat dit extra vervelend maakt is dat ze dan ook nog ongezeggelijk zijn. Een bekende van mij is longarts maar keek mij meewarig aan toen ik hem januari 2020 uitlegde wat er aankwam. Leuke vent maar ik zou niet door hem geholpen willen worden (zal ook nooit hoeven).

  Helaas is dit overal in de samenleving waar ‘professionals’ met ‘cliënten’ omgaan. Zij weten het en jij bent maar een leek.

  Een fijne uitzondering was mijn oogarts die het geweldig vond dat ik zo alle onderdelen van het oog kon benoemen. Hij leefde helemaal op. En de man stond bekend als een ‘vreselijke man’. Een van de oude stempel.

  Dus niet alle artsen zijn zo. Gelukkig.

 9. Met het verhaal te lezen waren de gebruikte medicijnen de zelfde als mijn zus heeft gekregen, nadat ze geweigerd had om een chemokuur te ondergaan in eind november 2019. Klaagde daarna dat ze bijna niets kon doorslikken en maar weinig lucht had bij normale bewegingen. Bleek dat ze 6 liter water in haar longen had die ze eruit hebben gepompt, dit was een gevolg van 1 van haar medicijnen. Kreeg toen ook een luchtbeademingstoestel voor thuisgebruik mee. De hele dag een zuurstoffles mee slepen in huis. Ze kon enkel nog zittend slapen, anders liep haar longen weer vol met water. Begin April 2020 stierf ze uiteindelijk. Bij het opruimen van het huis kwamen we de zelfde medicijnen tegen die hier in het boven genoemde verhaal vermeld staan.

  Het moraal van het verhaal is dan eigenlijk dat wanneer jij niet de gewenste keus maakt, waar de artsen mega veel aan kunnen verdienen. Dat jij dan bewust wordt vergiftigd met dodelijke medicijnen en/of in een dodelijke combinatie. Ik vertrouwde al langer geen artsen meer, maar vanaf toen helemaal niet meer.

  We worden al dagelijks vergiftigd door chemtrails, door het drinkwater uit de kraan, onze tandpasta, alle suikers en chemische toevoegingen in onze voeding, ledlicht, je mobieltje, de hoge microfrequenties van WIFI, 2,3,4,4+,5G netwerken. Door het Ultra fijnstof uit de benzine katalysatoren van de moderne auto’s, contant gebrom door de trillingen in de bodem door de windmolens, etc….,etc…. De psychische kwellingen zijn al die leugens 24/7 van de overheden en de media e.d.

 10. Ik had helemaal in de begin van de Covid kul pijn ter hoogte mijn longen en werd voor de zekerheid afgevoerd door met mannen in witte pakken en wist nu moet ik overeind moest blijven en hield me in de witte tent die buiten stond en waar ze me onderzochten extra goed en zo goed dat ze me terug naar huis stuurde. Dat was wel heel vermoeiend. Want ik wist dat ik anders afgevoerd werd naar Dijon en dat voelde geheel niet goed. Het was meer een voorgevoel en ben blij dat ik de kracht ervoor had en dat en nog geen neus testen waren voor deze nonsens. Later hoorde ik dat ze daar ook de mensen op hun buik gooide en nog meer enge verhalen die ik hier liever niet meld omdat ik het niet na kan trekken of ze waar zijn. Maar kan wel zeggen dat het niet door het personeel vandaar is uitgevoerd.

 11. Midazolam en morfine kunnen wel samen, hoewel in het artikel staat dat het absoluut niet kan. Maar het is geen probleem. Kunnen zelfs beide opgetrokken worden in dezelfde spuit. Jammer , want het artikel is voor de rest goed te begrijpen in wat er heeft plaatsgevonden.

 12. Mensen, dit gebeurd al jaren!
  Mijn goede vriend was ook lichamelijk gehandicapt.
  Maar hij had geen spraakgebrek, zoals ik.

  Toen hij na zijn eerste hartaanval op de intensive care (2004) kwam te liggen, werd zijn beademing uitgezet, als zijn toon onwelgevallig werd gevonden.
  in 2009 is mijn toenmalige buurvrouw overleden aan doorligplekken.
  Omdat er zo nodig bezuinigd moet worden op der zorg van zorgbehoevende Nederlandse-Nederlanders.
  Waaraan velen mee doen!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in