Op zaterdag kopte de Daily Express een artikel met de kop “Deskundigen roepen op tot een dringend onderzoek omdat de oversterfte tot “gevaarlijke” theorieën leidt“. Het oversterftecijfer in het VK is in 2023 gestegen tot het niveau van de alfavariant van 2020 tijdens het hoogtepunt van de pandemie, maar het artikel geeft toe dat het oversterftecijfer in 2023 niet te wijten is aan Covid. Het meest verontrustend is het dodental in de leeftijdsgroep 15-44 jaar, dat hoger is dan in 2020 en voorgaande jaren, een leeftijdsgroep die meestal licht getroffen werd door Covid, schrijft Guy Hatchard.

Net als hier in Nieuw-Zeeland, waar de oversterftecijfers meetbaar hoger zijn dan in het VK, zwijgt de regering in Westminster en kijkt de andere kant op. Dr. Charles Levinson, medisch directeur van de particuliere huisartsenservice Doctorcall, zei dat het “stilzwijgen” van de regering ervoor zorgt dat samenzweringstheorieën kunnen floreren, waaronder die van anti-vaxxers, en voegde eraan toe: “De weigering om deze statistieken openlijk te bespreken is een afstand nemen van verantwoordelijkheid door delen van de wetenschappelijke gemeenschap en de regering, wat leidt tot een onomkeerbare uitholling van het vertrouwen door delen van de samenleving.” Daar zijn we het mee eens.

Dus we zijn geen samenzweringstheoretici als we waarschuwen dat de oversterfte stijgt, de reguliere wetenschappers zijn het met ons eens, maar ze willen niet dat de prikken die ze mensen hebben gegeven als oorzaak worden onthuld, of zelfs maar openlijk worden besproken – dat zou erg gênant kunnen zijn.

Waarom onderzoeken de regeringen het niet? Het is misschien een goed uitgangspunt om te veronderstellen dat regeringen goed op de hoogte zijn van de oversterfte en bang zijn om het te onderzoeken, omdat de beperkte gegevens die ze hebben vrijgegeven duidelijk suggereren dat degenen die vragen stellen over de veiligheid van vaccins gelijk hebben over de oorzaak.

  Pathologieresultaten tonen aan dat 93% van de mensen die stierven na te zijn gevaccineerd, gedood werden door het vaccin

Overtollige sterfgevallen lijken geclusterd te zijn rond een aantal cardiale voorvallen waarvan wetenschappelijk bewezen en erkend is dat ze verband houden met mRNA-vaccins, en kanker waarvan vermoed wordt dat het verband houdt. De Boston Globe kopte bijvoorbeeld “Stijging van kanker onder jongere mensen baart artsen zorgen en verbijstert hen“. De Indiase arts Feruzi Mehta uit Mumbai twittert dat sterfgevallen door hartaanvallen onder jongere mensen nu 15-20 procent van het totaal uitmaken, terwijl dat tien jaar geleden nog maar 1-2 procent was.

Artsen zoals Mehta die hun mond open doen, riskeren hun registratie. Daarom zwijgen de meeste anderen, die geconfronteerd worden met een stijgend aantal ziekten en sterfgevallen, vooral onder jongeren. Sommige diehards verdubbelen echter of geven zelfs toe aan het irrationele.

Zwijgen is één ding, maar het kantoor van de NZ Premier financiert actief een desinformatieproject dat erop gericht is om iedereen die vragen stelt over de veiligheid van vaccins in diskrediet te brengen, door ze te bestempelen als gewelddadige extremisten, pedofielen, satanisten, antisemieten, dierenbeulen, blanke supremacisten, neonazi’s en anti-transgenders. Al deze wilde en ongeloofwaardige beschuldigingen worden expliciet geuit tijdens de eerste 12 minuten van de eerste aflevering van een zevendelige podcastserie van RNZ genaamd Undercurrent, waarin ze door de overheid gefinancierde desinformatie-experts interviewen. (Twaalf minuten van deze halfbakken lastercampagne was genoeg blootstelling voor mij om op de pauzeknop te drukken).

Het probleem met de RNZ podcast tot nu toe (afgezien van de lange afleveringen en de niet aflatende waanzin) is dat er niet echt gesproken wordt over vaccinatieletsels of ongekende sterftecijfers (of zelfs maar vermeld wordt dat zulke dingen bestaan). RNZ begon de podcastserie meer dan tien maanden geleden samen te stellen. Sinds die tijd is het duidelijk geworden dat de zorgwekkende sterftecijfers nog steeds aanhouden, maar RNZ heeft blijkbaar besloten om het probleem niet te noemen. Daar is een mogelijke reden voor: als je eenmaal begint met het verzinnen van oorzaken voor sterfteoverschrijdingen, begin je echt gek te klinken.

  Vaccin maakt COVID erger, blijkt uit de nieuwste gegevens

De NY Times suggereert bijvoorbeeld dat extreme hitte honderden extra sterfgevallen veroorzaakt. Alex Berenson, bekroond voormalig journalist van de NYT, reageert op dit soort berichtgeving met “The New York Times heeft zijn verstand verloren. En met verstand bedoel ik principes en begrip van het Eerste Amendement (het recht op vrije meningsuiting).” Waarin hij zegt dat de NYT in de val van de overheidscensuur is gelopen, door mensen die hun bezorgdheid uiten, waaronder hijzelf, te cancelen.

Een snel overzicht van andere voorgestelde oorzaken van het recordaantal oversterftegevallen dat door de mainstream media wordt gesuggereerd, varieert van het mogelijke marginale effect van lockdowns tot het ongeloofwaardige alcoholgebruik, eenzaamheid, te veel lichaamsbeweging, tuinieren, vakanties, klimaatverandering en het echt vergezochte: “er is te veel lucht”. One News in NZ tweette dat mensen in Mount Maunganui massaal sterven aan luchtvervuiling, samen met een foto van de ongerepte kustlijn. U kunt de paniek voelen aankomen, nietwaar? Er is iets vreselijks aan de hand, maar de mensen zijn erg bang om het onder ogen te zien.

Pro-vaccin voorstander Professor Peter Hotez raadt aan om thuis te blijven. Hij waarschuwt om niet naar de kaskrakers Barbie of Oppenheimer films in de bioscoop te gaan kijken, omdat u Covid mee naar huis zou kunnen nemen. Ongelooflijk genoeg sluit hij zich aan bij RNZ door te denken dat bezorgdheid over de veiligheid van vaccins een vorm van antisemitisme is.

Er is niet veel denkwerk voor nodig om te beseffen dat de onderliggende ongerustheid hier het steeds opvallender hoge aantal sterfgevallen is en het gebrek aan een plausibele verklaring. Dit gebeurt allemaal na massale vaccinaties met een nieuw biotechnologisch geneesmiddel. Hoe lang gaan we nog door zonder de olifant in de kamer te erkennen of, meer in het bijzonder, in een tabel te zetten hoeveel van de stervenden gevaccineerd of ongevaccineerd zijn?

  Epidemiologisch rapport: De vaccinatiegraad heeft geen invloed op de Covid-statistieken in 168 landen en 2.947 Amerikaanse districten

Denk maar aan de alinea waarmee we dit artikel begonnen. Wetenschappers waarschuwen ons nu dat de oversterfte reëel en zeer zorgwekkend is, niet denkbeeldig zoals onze politici en sommige ongeïnformeerde medici en media ons nog steeds onder druk zetten om aan te nemen, tegen het bewijs in.

We worden geconfronteerd met een echte noodsituatie. Onze EH’s en ziekenhuizen zijn overbelast. Jonge mensen sterven aan aandoeningen die vroeger vooral bij ouderen voorkwamen, maar de media, de regering en het medisch establishment willen dat het onderwerp taboe blijft. Ze financieren pogingen om degenen die vragen stellen te marginaliseren, en schieten op de boodschapper in plaats van het probleem te erkennen en naar oplossingen te zoeken. Tijd om uit de fantasie te ontwaken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

EUROSTAT: Extreme oversterfte in Europa – Uitzondering Hongarije, Roemenië en BulgarijeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVerkiezingsdebat wereldregering
Volgend artikelZal de grootste georganiseerde massamoord in de wereldgeschiedenis aan verantwoording ontsnappen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Ik blijf de oversterfte en letselschade bij de ouderen hier meten aan een bepaalde woongedeelte in mijn stad voor senioren. 4 jaar terug was er 1 woning gemiddeld per 2,5 jaar vrij in die woongemeenschap zeggen de cijfers bij de woonstichting.
  In 2020 stonden er 4 woningen leeg ,in 21 stonden er 5 woningen leeg in 22 waren het er 6 en nu in 23 zijn het er al 7 en we zijn nog maar juli zie ik nu. Ze moeten mij niet aan mijn neus proberen te hangen dat het niets met de gifprik heeft te maken. Normaal zouden er hier nu 2 woningen hebben leeggestaan op deze tijdseenheid ipv de 22 woningen bij elkaar nu. Even bij vermelden dat er in totaal 60 woningen zijn daar. Cijfers zeggen genoeg. Meer dan een derde van de oudjes daar is dood of verminkt door de gifprik dus . Ik heb begrepen dat het ging om dood gevonden en zwaar beroertes. Precies wat de gifprik doet en een andere woongemeenschap voor senioren kampt met copd heel erg. Ja de gifprik is dodelijk en gevaarlijk voor de gezondheid. Met jongere generaties heb ik geen medelij die hebben gezond verstand ,maar met deze oudjes heb ik medelij die zijn gedwongen om ze te nemen .

  • slim om zo een reel beeld te krijgen vd oversterfte!! overigens gedwongen bij oudjes , nee hoor , dacht toch niet als ik daar zat ze me iets inspuiten wat ik niet wil, ze zouden geen oog meer dicht doen rest van hun leven. tenzij: ik zwaar dement ben. nee NIEMAND is gedwongen behelve misschien demente mensen maar realiseer zich dat nooit.

   • Albert, in het begin, in een verpleeghuis in Duitsland stonden imponerend militairen bij het prikken. Angst aanjagend. Vrij snel daarna werden de cijfers al gegeven. Uit m’n hoofd: ik dacht 24 of 29 van de 31 stierven vrij snel na de prik.
    Als je maar genoeg op de mens inpraat met allerlei smoesjes is de vraag of iemand toch niet overstag gaat. Angst is een slechte raadgever!

 2. Als overheden weigeren onderzoeken toe te staan en weigeren openbaarheid van bestaande onderzoeken openbaar te maken en/of te bagatelliseren, dan heeft men dingen te verbergen.
  Mensen, overheden en instellingen die dingen verbergen en/of verzwijgen deugen niet.
  Simpel.
  Mensen die dingen verbergen, liegen en/of om de zaken heen draaien, zijn niet te vertrouwen.
  Andere mensen die naïef zijn en goed van vertrouwen geven de bovenstaande groep mensen ruim de kans om door te gaan zoals ze doen.
  Ook simpel.
  De laatste groep hiervan overtuigen is helaas niet zo simpel.

  • @Svea
   Wegtrekker .
   De controle verliezen.
   Het is een typische amsterdamse uitdrukking .
   De hoek omgaan .
   Je trekt het ff niet .
   Je krijgt een toeval .
   B.v ” Quote “Ondanks dat ik voor mezelf een grote stap heb gemaakt door mijn baan op te zeggen (na 7 jaar) voel ik me echt zo raar. Ik weet niet wat er met me aan de hand is hoor. Ik heb sinds 3 dagen de hele dag door wegtrekkers. Mijn lijf voelt dan heel raar. Gigantische pijn in de borst, harde hartslag ineens. Het is een andere pijn in de borst als normaal.
   Het wegtrekken voelt alsof je te snel opstaat. En dat heb ik dus de hele dag door. Ook als ik gewoon stil zit. En ik vind het echt dood eng. Vooral omdat het een raar gevoel in mijn lijf geeft. Net alsof ik elk moment weg val. Ik vind dit maar nixs. Ook heb ik last van tintelingen. In mijn benen, voeten, lippen, armen, handen. Mijn ademhaling gaat al een paar uur moeizaam. Heel zwaar voelt het.
   getver……pfffff
   Kent iemand dit want ik vind het serieus dood eng! Het liefst ren ik nu naar het ziekenhuis…..”
   Iemand die nu gaat rijden is een groot gevaar voor de ander.
   De gevaxten zijn een groot gevaar geworden .
   Ik heb ook zo iets God help me de brug over als ik ga rijden .🤣

  • zeker voor iedereen die meewerkte aan de leugen in welke vorm dan ook, dus ook zij die hun minderjarig jkind adviseerde gifprik te nemen, ook de juffies die de leugen predikte en ga zo maar door, want schoonmaak is ECHTE schoonmaak!. maar: iedereen die prikkie nam is NOOIT fysiek gedwongen (zeker in nederland)

 3. Meewerken aan fraude ,
  Ook als dit tegen jezelf gebeurt in wetenschap
  Is medeplichtig aan fraude.

  De regel en wetgeving rondom en binnenin je vakgebied niet voldoende machtig of kundig zijn
  Is geen reden tot vrijwaring van schuld of medeplichtig zijn.

  Je Ede van hypocratis schenden is reden tot uitsluiting van de bescherming die men hieronder geniet.

  Zijn allemaal geen moeilijke weetjes.
  Het is vooral gebaseerd op gezond verstand.

 4. Maar ga vooral bij de pin kijken of je huur toeslag zorg toeslag teruggave belasting-dienst uitkering of welk fuking een-zeidig con-tract van de corp/oratie dan ook gestort is.

  Beeeeeeehh
  God-(houd mij )ver-(van de) Domme!

 5. Vanaf het moment dat men langzaam maar zeker geïndoctrineerd raakte met het nonsensverhaal dat we niet (meer) gezond konden worden en blijven zonder van baby af aan allerlei idiote vaccinaties, liefst nog in cocktails van van alles bij elkaar was wat er nu allemaal gebeurt eigenlijk al voorgekookt, in feite niets anders dan de logische consequentie van de hele junkreligie van vaccins en medicijnen als oplossing voor alles…
  Ga eens even na vanaf hoe lang terug dit al begonnen is ! Lees ‘Vaccin Vrij !’, van Door Frankema !
  Tjaaa… De Amish lachen ons allemaal uit…nergens last van…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in