Globalistische miljardair en ontvolkingsfanaat Bill Gates heeft wereldleiders verteld dat het tijd is om “Death Panels” (Doodjury’s) te gebruiken om gewone, gezagsgetrouwe mensen ter dood te veroordelen voor de misdaad dat ze niet van nut zijn voor de elite.

Dit is de brute, moorddadige wereld die Bill Gates en zijn medewerkers van het World Economic Forum vastbesloten zijn te introduceren als onderdeel van hun Grote Reset. We kunnen niet toestaan dat hun kwaadaardige logica het nieuwe normaal wordt, schrijft Thepeoplesvoice.

Bill Gates is de laatste tijd zo arrogant geworden dat hij graag door camera’s wordt betrapt als hij de stille stukken hardop zegt.

Gates legt niet uit waarom we leraren niet kunnen betalen en mensen niet in vrede kunnen laten leven. Waarom is het ofwel/of? Vroeger hadden we er immers geen problemen mee om leraren hun salaris te betalen en om onze grootouders tijdens hun gouden jaren van hun kleinkinderen te laten genieten.

Als u zich afvraagt wat ze nog meer in hun mars hebben, is het de moeite waard om aandacht te besteden aan wat er eind vorig jaar tijdens de G20 in Bali, Indonesië, is gebeurd.

De G20 is een topontmoeting met de leiders van de belangrijkste economieën ter wereld, en het is een mix van landen die als “geavanceerd” of “ontwikkelingsland” worden beschouwd.

Naast de zalen waar de politieke wereldleiders rond de tafel zitten en verschillende onderwerpen bespreken, zijn er tientallen nevenevenementen waar zogenaamde “hoogwaardigheidsbekleders” elkaar ontmoeten.

Waarom waren Bill Gates en Klaus Schwab aanwezig op de G20? Niemand heeft op hen gestemd.

  Bill Gates vertelt G20-wereldleiders dat binnenkort "Doodjury's" nodig zullen zijn

De mainstream media verklaart iedereen die deze vraag stelt tot samenzweringstheoreticus. Maar het is een volkomen legitieme vraag om te stellen.

Gates van zijn kant gebruikt het forum om wereldleiders te instrueren dat er in de nabije toekomst “death panels” nodig zullen zijn om het leven van zieke en onwel geworden mensen te beëindigen vanwege “zeer, zeer hoge medische kosten”.

Natuurlijk hebben de “death panels” van Gates alles te maken met de obsessie van de globalistische elite voor ontvolking.

De plannen van Bill Gates weerspiegelen het taalgebruik van het World Economic Forum met betrekking tot euthanasie en de duivelse nieuwe oplossing van de Canadese regering om inflatie, dakloosheid, torenhoge criminaliteit en voedseltekorten op te lossen – doodjury’s voor nuttelozen.

Het Trudeau-regime zegt dat het nu aanbiedt om te betalen voor de euthanasie van mensen die “te arm zijn om een waardig leven te blijven leiden”.

Canada’s afdaling naar barbarij zou geen verrassing moeten zijn. De Canadese regering is volledig doordrongen van het WEF. Premier Justin Trudeau en zijn plaatsvervanger Chrystia Freeland zijn beide WEF Young Global Leaders die hun ziel volledig verkocht hebben aan Klaus Schwab en zijn visie voor de toekomst.

En vergis u niet, die visie houdt de ontvolking van de wereld in. De technocraten die de leiding hebben bij het WEF zijn zo enthousiast over hun plan om de meerderheid van de wereldbevolking te vermoorden dat ze er gewoon niet over op kunnen houden.

Op welk punt stoppen we en zeggen we “genoeg”? Hoe vaak moet het World Economic Forum hun sinistere bedoelingen verkondigen voordat de wereld stopt en luistert?

  Voormalig FEMA agente zegt: "Je zult in principe gedood worden"

Klaus Schwab’s rechterhand Yuval Noah Harari heeft een geschiedenis in het hardop zeggen van het stille gedeelte, en vorige maand gaf hij toe wat veel mensen al lang vermoedden.

Volgens Harari, die zijn nieuwe boek aan het promoten was, is de grote politieke vraag van de 21e eeuw voor de machthebbers: “Waar hebben we zoveel mensen voor nodig?”

En het is niet eens de eerste keer dat Yuval Noah Harari zich laat gaan over hun plannen voor de mensheid. Hij verklaarde onlangs dat het WEF de overgrote meerderheid van de menselijke bevolking als nutteloos en overbodig beschouwt.

Volgens Harari zijn de zogenaamde “gewone mensen” terecht bang voor een toekomst waarin ze “overbodig” zullen worden gemaakt.

De opmerkingen van Harari zijn zeer verontrustend, want als ze in context worden geplaatst met opmerkingen van andere WEF-adviseurs zoals Bill Gates en zijn verlangen naar “doodjury’s”, dan wordt het duidelijk dat ze massamoord in gedachten hebben.

Hoeveel bewijs is er nodig voordat een samenzweringstheorie een samenzweringsfeit wordt?

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Yale Professor: Het is tijd om te praten over het “dwingen” van senioren tot “massale zelfmoord”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWeduwe zegt dat haar echtgenoot is VERMOORD als straf “omdat hij niet gevaccineerd was”
Volgend artikelHet ontkrachten van de twee belangrijkste samenzweringstheorieën over de mislukte couppoging van Prigozhin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

  • Steven,
   Het zijn en blijven plannetjes, want hun probleem is Poetin.. De spuit hield op, toen Rusland zijn SMO in werking stelde, en Oekraïne binnenviel. De rest is ANGST-PORNO.

 1. Het wordt stilaan tijd dat de gewone MSM reporters en nieuwslezers eens gaan beseffen dat zij uiteindelijk ook tot het gewone klootjes volk behoren en nooit tot die hoge eliteklasse kunnen doordringen en uiteindelijk, net als ieder onnodig mens, op zijn 50e het euthanasiespuitje mag/moet gaan halen.
  Als de MSM aan onze kant staat is het snel afgelopen met die dodelijke flauwekul want voor de WEFelites zijn ze als V.I.P (denken ze dan) een lachertje dat ze gebruiken als een wegwerpzakdoekje.
  De gewone werkmens wordt vervangen door robots.
  Chirurgen, schrijvers. journalisten enz. worden allemaal vervangen door A.I. die al deze handelingen via robots met veel grotere perfectie kunnen uitvoeren en ook bepaald de rest van het volk te zien en te lezen krijgt.
  En de elites zelf genieten van hun achtertuin zo groot als een continent en dan met gespreide armen zegt: “allemaal van mij”. De slaven in hun stal roeren zich niet.

  • Pas als de media inderdaad beseft dat ze straks ook aan de kanten gegooid worden als een smerige dweil en ook hun nutteloze kinderen, dan pas zullen ze spijt krijgen van hun vreselijke daden en de roer om willen draaien, maar dan zal het met vette pech te laat zijn en ook voor hen. Nu worden ze als achterlijke werk ezels gebruikt voor de smerige plannetjes van elite clubjes en als ze nutteloos zijn geworden worden ze ook weggegooid bij het oud vuil, zonder zelfs maar een dankjewel en mogen ze mee weg rotte met ons alle. Denken ze echt dat als hun werk klaar is dat ze nog mee mogen draaien met de elite? Whahahahaa.

  • Vegeteren op de inspanningen van anderen is een oud natuurlijk fenomeen, van de vogel die de winterse nootjesvoorraad van de eekhoorn pikt tot de koekoek die zijn ei in andermans nest legt. Ook bij de mens zullen er altijd luieriken zijn die liever op de prestaties van hun lotgenoten teren dan zelf de handen uit de mouwen te steken. Het is hun manier van overleven. Gelukkig hebben wij een soort van rechtvaardigheidsgevoel ontwikkeld, dat tot alle mooie dingen leidt in onze wereld. Er zijn zoveel prachtige mensen die overal, van Amerika tot in Australië, tegen onrecht vechten. Ooit zullen we de volgende trap in onze evolutie bereiken, geen industriële maar een existentiële revolutie. Dergelijke veranderingen verlopen zeer langzaam en vrijwel onmerkbaar. Iedereen kan zijn steentje, hoe klein ook, bijdragen. En hoe donker de toekomst ook lijkt, we zijn op de goede weg.

 2. “zeer, zeer hoge medische kosten”.
  Nederland: Arts belt mij op na een behandeling om re vragen of alles goed gaat. Telefoon gesprek van 3 en een halve minuut > De ZKV betaald fluitend 270 euro. Als ik vraag of dat niet overdreven is wordt er door de ZKV gewoon verteld dat dit normaal is.
  Dit is in de trant van: Laat ik een een uurtje of wat gaan bellen, ruim 4500 euro per uur en ik kan weer een vliegreis maken naar de Kaaiman eilanden, of mijn zeiljacht schoon laten maken.
  De medische wereld is verrot tot op het bot.

  • dat klopt dat de medische wereld de macht van het geloof heeft overgenomen omdast mensen altijd niet willen doodgaan en dit ontvluchten om heierna in een betere wereld terrecht te komen Voorbeeld: vroeger gaven de edelen zeer rijken der aarde meer aan de kerk om prachtige kerken te bouwen want dan waren al het zonden vergeven door de paus vandaag de dag geven de mensen aan de zorg steeds meer geld omgdat ze denken dat ze het eeuwig leven zullen krijgen als de medische zorg hen kan redden van de dodelijke ziekten die telkens weer opduikt in het leven van de mens De mens mens begrijpt nog steeds niet dat zijn leven op deze vervloekte aardkloot maar van korte duur moet en zal zijn dat is al bepaald sinds hij gebaart is geworden Toen idioten de mens covid spuiten aanprezen dacht iedereen aan hun eigenbelang en beschuldigden de niet gespotenen dat zij de oorzaak waren dat de gespotenen toch besmet zouden raken met een door Gates en g 7 opgezet plan om de mens sneller de dood in te jagen Maar daar is de mens nog niet rijp genoeg voor om deze waanzin te geloven tenminste een groot deel van wereld bevolking is niet ingeent tegen covid 19 fantasie Helaas heeft de bevolking die gewillig naar de spuittent zijn gegaan als makke domme schapen dit aangenomen dat ze niet zouden sterven!!!!!!!!!!

 3. Het zou toch ook een zegen voor de toekomstige generaties zijn indien alle zieke zwakke domme mensen geëlimineerd zouden worden,m hitler vond dat ook al, het is gewoon een fancistisch idee.
  Sarcoff.

 4. Ben wel voor deathpanels. Alle WEF leden neutraliseren en dat betekent dat we afscheid moeten nemen van veel regeringsleiders. WEF leden zijn nutteloos voor de samenleving.

 5. Exact, de ene hand wast de andere! Dat is ook het grote probleem en frustratie dat je dus nergens terecht kunt om deze waanzin aan te kaarten.
  De anonieme meerderheid betaald gewoon de rekening.

 6. Er wordt stevig gewerkt aan de opbouw van de (broodnodige) tribunalen.
  Reinier Fuelmich is aanvankelijk (en uiteraard) tegen de muren opgelopen, die dit schorum opgetrokken bleken te hebben.

  Niemand, of bijna niemand, heeft dit zien aankomen. Ik geloofde het ook pas toen iedere actie van hem domweg niet van de grond kwam. In al zijn smerigheid briljant opgezet, maar het wordt zo wel steeds duidelijker…….en dat gaat niet zonder gevolgen blijven.

  Dus die death panels komen wel, maar dan als tribunalen…..en krijgt dit soort mentaal verziekte geesten een spiegel voorgehouden.

  Nou vonden ze dit zo’n leuk spelletje……ben benieuwd naar hun reactie. Er staan, ook aan de kant van leger, advocatuur en politie, steeds méér mensen op die achter Fuelmich kunnen gaan staan.

  De leugens waren al de wereld rond, toen de waarheid zijn broek nog moest aantrekken…..maar al is de leugen nóg zo snel…….de waarheid achterhaald hem wel.

  De beerputten gaan steeds verder open. De arrogante waanzinnigen schreeuwen steeds harder en idioter……wetende dat hun positie een aflopende zaak is.

  Death panels…….pffff…….wacht maar. Ze komen er wel, maar niet zoals het tuig dat graag had gezien.

  • Fuelmich is gewoon een Judasgeit in dienst van de elite. Good cop, bad cop. Dat is wat de deepstate nu aan het doen is. Trap er niet in!

 7. aan de stellingen heb ik geen toevoegpogingen toe te passen ben het er helemaal mee eens alleen ? we moeten nog sneller dan dat tuig zijn en de reporters geloof maar dat het is zoals er geschreven wordt zodra wwij de ? ouderen platgespoten zijn! zijn jullie aan de beurt .

 8. Waarom zegt niet dat de consumptie flink naar beneden moet omdat anders de elite instort zij verdienen geen geld. Stopt troep te kopen van de globalisten bedrijven die alleen de leugens verkopen via de marketing en die vergiften jouw met zijn producten en het milieu die later deze trope via het eten terug krijgt en nog ben je vrijer van de commerciële bank die jouw wil vastzetten met een ketting via zijn leningen . Stopt gebruikt zo min mogelijk technologie later wordt tegen jouw gebruikt. Er moet een flinke verandering komen in de maatschappij.

 9. Dat er teveel aso’s op de wereld rondlopen, staat als een paal boven water. Maar ze worden ook met vrachten binnengeharkt in NederLaLaLand. Alsof er al niet genoeg inboorlingen van dat soort zijn. Dus, het zal wel lastig worden om van al dat nutteloze gajes af te komen, plus te voorkomen dat er nog meer van dat soort gespuis ontstaat. (Daar dient de GMO gifspuit dus voor.) Dan is er het gajes dat denkt dat ze boven alles staan, die vreemd genoeg telkens ‘de elite’ worden genoemd door de meesten. Hoe komen we dus van al dat nutteloze menselijk overschot af, de aso’s en de elites? Voor de 4e Ind. Rev., de ruimtevaart en het bezit van het menselijk bewustzijn, is er geen groot afzetgebied met miljarden consumers meer nodig, want er wordt toch niks meer verkocht behalve ruimtescheepjes, satellieten en wat opblaasbare Space Alien poppen. Er wordt verder alleen nog maar geëxperimenteerd op technologisch gebied. Twee paden zijn er dus, enerzijds het ruimen van aso’s en ‘elite’ om een handjevol mensen over te houden voor de nutteloze experimenten die de vernieling van Aarde en levenssoorten ten gevolge hebben, of anderzijds het ruimen van de aso’s en elite, en ophouden met de nutteloze experimenten en de geoengineering, plus het rigoureus toepassen van geboortebeperking. Het laatste pad is de beste en meest vredige voor alles en iedereen. Maar het zal niet lukken, dus dan drijven het soort griezelige aso’s zoals Gates en Schwab naar boven die zichzelf tot ‘elite’ aanstellen. En waarom wordt dat gajes niet meteen uitgeschakeld? Omdat de meeste mensen volgers zijn. En zo gaat het al eeuwen, zolang we ons kunnen herinneren, dat vele mensen te allen tijde bereid zijn massamoord te plegen voor de belangen van slechts enkelen. Dus ook voor Bully Gates.

  • Ja de volgelingen van Mozes waren blij dat ze uit de slavernij kwamen doordat de zee dichtklapte toen de soldaten hen wilden terughalen en die kwamen allen om zodat er geen leger meer over bleef… Vandaag de dag hebben ze daarvan geleerd en sturen ze hun leger naar oorlogsgebieden waar ze niets te zoeken hebben omdat het regime daar in die oorlogslanden bestuurd word door corrupte bendes die ongrijpbaar zijn…. Rutte gaat met de Navo stromannen praten over de toetrdeding van Turkiie en letland Maar de beslissing neemt niet hij,,, want de Navo vergaderd hierover ergens anders waar hij niet bij mag zijn!??

 10. Ja goed idee een deathpanel voor de elite en laten we beginnen met bill gates als voorbeeld te stellen en als eerste op het schavot gooien.

  • Beste Greet,
   Ik heb zo het vermoeden dat, wanneer Gates op het schavot staat, hij niet begrijpt waarom dat zou zijn.
   Hij zal dan waarschijnlijk blijven volhouden dat hij het goed bedoelde en de wereld hem niet begreep.
   Daarmee geeft hij dan duidelijk aan, het verschil tussen psychopathie en normale mensen.

   Hij maakt(e) gebruik van geld en invloed om mensen veel angst aan te jagen.
   Op het moment dat zijn geld voor hem niets meer kan betekenen zal bij hem de angst toeslaan.
   Let dan goed op, want dat is het moment dat hij tussen zijn benen alles laat lopen.

   • Bill Gates heeft op een ding gelijk en dat is er komen teveel mensne op aarde maar toen hij nog niet zo rijk was geaf hij veel geld aan goede doelen en iedereen prees hem dat hij de barmachtige sameritaan was die is opgestaan Maar hierna zag hij dat zijn geld slonk en stelde voor om spuiten te ontewikkelen die de teveel mensen kan opruimen omdat de mens geloofd in zijn goede bedoelingen Er zijn nog mensne die gaan lopen fietsen of rennen om geld bijeen te halen om onderzoeken te doen naar bestaande vreselijke ziekten Maar dat doen ze al vijftig jaar lang En de vele miljoenen verdwijnen in de geldbuidels van de onderzoekers die er zeer riant van betaald worden de resultaten van de onderzoeken zijn meestal nog steeds in onderzoekfase roepen ze dan zodat veel mensen dat geloven

  • TRING!!!!!!! WAKKER!

   Wat nuance van ‘wakker-roepertjes’ zou wel welkom zijn.
   Tegenwoordig zoveel ‘sinds pas coronatijd’ wakkeren………al ver volwassen :/

   Breng eens wat eigen inbreng.

 11. Of, zoals demonicratic gedelegeerde van het Huis van Afgevaardigden uit de Maagdeneilanden (u weet wel, van Epstein’s pedo-eiland!) Stacey Plaskett laatst in het openbaar vertelde: “He needs to be shot!”.

 12. fancistisch.. ja vriend sommigen begrijpen uw bedoeling niet..geen nood de fascisten komen er zo niet vanaf..ze smijten allerlei onzin op de markt omdat ze in tijdnood geraken ivm de nakende Russische overwinning…❤️🇷🇺🤗

 13. Als we deze psychopatische klojo’s eerst de nek omdraaien, al hun geld afpakken en dit soort tuig nooit meer in posities van macht toelaten, zijn alle nep-wereldproblemen opgelost. Compleet mesjogge dat dit clubje vuilnis zoveel macht over de gehele mensheid heeft.

 14. Laat het op je inwerken, betalen voor euthanasie voor mensen die te arm zijn, in plaats van ze te helpen uit de armoede te komen. Kennen jullie de film Soylent green? Ik geloof 1973, deze is op internet te bekijken maar ik moet opzoeken waar.

  Het is voorspeld in die film.

  Nu moeten normale mensen ( zijn die er nog ) tot hier en niet verder zeggen anders zijn we eraan. De slapende massa zijn onze vijanden. En sinds de prik weten 2 dingen, er zijn er veel voor gevallen maar ook heel veel niet. Niet meer meewerken, het is in Nederland ook oorlog.
  Het enige wat nog kan is Rutte weg, die man is echt een gevaar. De snelste weg is opstand binnen de VVD anders vrees ik dat we het niet gaan redden. Laten we het gewoon eerlijk zeggen, Rutte is gek geworden. Die man moet weg.

 15. Alles wordt in geld uitgedrukt, dus als je aan alles een prijskaartje hangt wat het waard is. Ben je heel gauw geneigd om afgewaardeerde die niets geen waarde meer opleveren voor hen, omdat dan die dingen weg te gooien. De parasieten zien de mensen niet als autonome wezens, zij zien het als een werktuig wat waarde voor hen kan opleveren. Levert het werktuig niet het gewenste waarde op, dan moet het werktuig vernietigd worden en de eventuele bruikbare onderdelen worden er nog uit gehaald (orgaan roof) en de rest wordt weggegooid. Hun gewenste utopia heeft zo’n hersenrot bij hun gegeven, dat zij overtuigd zijn dat zij het recht hebben omdat uit te kunnen voeren. Maar als we de zaak om zouden draaien, zullen zij als kleine kinderen alles bij elkaar krijsen van dat het niet eerlijk zou zijn. Narcisten, psychopaten en sociopaten zijn de klein zielige onder ons, als zij het vuur aan de schenen gelegd wordt, zijn het de grootste angsthazen en inhoudsloze nietsnutten.

 16. Ach….Bill Gates, de oubollige sul die je nooit tegenkomt.

  Duizenden in Nederland die zijn plannen helpen uitvoeren.
  Gewoon in je eigen gemeente. Daar ‘moet’ je je tot richten.
  Met bellen, schrijven, mailen en bezoeken afleggen.

  Anders kun je wel eindeloos op Frontnieuws blijven reageren.
  Daar waar Frontnieuws ook voor gemaakt is (niet zeker).

  • Onderbouwend…..dat alternatieve media vaak die nieuwsberichten voorgeschotelen.
   Je moet zelf ook op zoek naar……………

  • Frontnieuw wordt als complotnieuws gezien door degenen die het nooit zullen lezen maar het hoogdringend eens moeten doen.
   Als ze zich dan niet terugtrekken weet je dat ze betaald worden door de psychopaten elite.

  • Kijk ik om me heen, dan werkt alles en iedereen al mee aan onze vernietiging. De gemeente kun je schrijven, bellen, mailen wat je wil maar ze antwoorden gewoon niet. Zelfs niet als het om je zaak gaat.
   De huisartsen helpen je al niet meer als je over de vijftig bent. Ook niet bij ernstige verwondingen (zelf meegemaakt). Tandartsen ook niet meer, die maken alleen nog bij elke controle-afspraak twee röntgenfoto’s van je gebit en weet je wel hoe slecht dat is voor een mens? Gaatjes worden niet meer gevuld. Wat ontaarden gaat in ontstekingen die je hart aantasten.

 17. Zoek de 10 verschillen:

  Nationalsozialistisches Propagandaplakat zur Akzeptanzbereitung für Eugenik und Euthanasie
  https://www.dhm.de/lemo/bestand/objekt/%20plakat-zu-eugenik-und-euthanasie-um-1938.html

  Das Plakat wirbt für die vom Rassenpolitischen Amt der NSDAP herausgegebenen Monatshefte “Neues Volk”. Es zeigt einen sitzenden, offenbar bewegungsunfähigen körperbehinderten Mann und einen hinter ihm stehenden Pfleger. Die bildliche Aussage wird durch den Satz “60.000 RM kostet dieser Erbkranke die Volksgemeinschaft auf Lebenszeit” und den Hinweis “Volksgenosse, das ist auch Dein Geld” verdeutlicht: Behinderte und unheilbar Kranke sollten aus der Volksgemeinschaft – ähnlich den Juden, Sinti und Roma und anderen Gruppen – ausgegrenzt werden, ihr Tod sei eine Einsparung für jeden gesunden “Volksgenossen”. Diese “rassenpolitischen” Ansichten wurden im NS-Staat in wissenschaftlichen Darstellungen, aber auch in Dokumentar- und Spielfilmen wie “Ich klage an” aus dem Jahr 1941 propagiert.

 18. Zorg dat je gezond mogelijk, leeft zo min mogelijk een dokter bezoekt dan weten ze zo min mogelijk van je ,trust God every day

 19. Vergeet het WEF,die flutclub komt nog niet eens voor in de machtspyramide.Het is een bliksemafleider van 1 van de machtigste clubs ter wereld,de bilderberg groep.Het masterplan van de bilderberg groep is 90% van de wereldbevolking uitmoorden,de overige 10% dient als slaven.Het uitmoorden van de wereldbevolking gebeurt momenteel d.m.v. die dodelijke corona vaccinazi,s (biowapens) Eventueel i.c.m. oorlog of uithongeren,de slaven worden opgesloten in de 15 minuten steden of tristatecities.De tristacities worden gebouwd op de gestolen (onteigende) grond van de boeren,zie de website tristatecity.nl klauSS schwab is ook een bilderberger,net als zijn leermeester,henry kissinger.Het zwaar criminele corrupte oranje nep koningshuis zit vuistdiep in de bilderberg groep,net als rutte,kaag,en ollongkreng.

 20. Sleep die idioot aan zijn haren naar India. Daar wachten ze al jaren op een kans om die gek op te hangen. Schwab er als bonus maar bij met de rest van alle weffers, who’er, vrijmetselaars van de hoge loges en alle rijke stinkerts die sympathiseren met voorgenoemden. Maak er een feest van.

 21. Hitler wilde een rasecht volk kweken die aries zou moeten worden De huidige machthebbers willen dat ook maar er zijn meer donkergekleurde dan blanken op deze aarde Dus kortom een vernietigen van de mensheid willen de eliten der aarde en dan weer opnieuw beginnen met een ras op deze aardkloot Hitler was de aanzet naar een niewe wereld van normen en waarden maar als hij de oorlog had gewonnen dan was de wereld ook veranderd zoals die nu is!!!!!!!!!!

 22. Ieder mens heeft recht op leven we zijn allemaal een schepping.Dit soort mensen zijn geen mensen meer.Ze willen de macht over de aarden hebben die zullen ze nooit krijgen want de aarden is ons in bruikleen gegeven.En zij willen de tirannie uit voeren om de macht te grijpen en anderen uit roeien.En het recht op leven af te nemen van anderen.De bevolking laat het ook zelf toe als makke volgzamen schapen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in