Foto ter illustratie via Freepik

De talrijke schade van het vaccinatie-experiment wordt steeds zichtbaarder – inmiddels kan zelfs de mainstream media niet meer zwijgen over de verschrikkelijke gevolgen. Uit een studie van de Universiteit en het Unispital in Basel blijkt dat de kans op een hartspierontsteking na een “booster” 800 keer groter is dan tot nu toe werd aangenomen, bericht Wochenblick.at.

Een op de 38 liep schade op aan de hartspier

Het onderzoek werd uitgevoerd bij 777 mensen, waarvan 22 vervolgens een verhoogde troponinewaarde vertoonden, wat een teken is van een mogelijke hartspierontsteking. Hoewel wordt beweerd dat de ontsteking “mild” was, bleek dat 2,8 procent van de deelnemers last had van deze bijwerking. De studie onderzocht het Moderna-preparaat.

De oorspronkelijke aanname was een percentage van 0,0035 procent – of één op 28.571 mensen in plaats van één op 38. Met andere woorden, de steekproefomvang was eigenlijk veel te klein om de bijwerking volledig te kunnen uitsluiten, zelfs als deze zich niet voordeed. In werkelijkheid bleek echter dat het risico 800 keer hoger was dan aangenomen.

Verhoogde mRNA-dosis als trigger?

Interessant is dat in het onderzoek vooral vrouwen werden getroffen, die 20 van de 22 gevallen voor hun rekening namen. Tot nu toe werd het risico vooral bij jonge mannen verhoogd geacht. De onderzoeksleider noemde kortademigheid, druk op de borst en vermoeidheid als symptomen voor de schade aan de hartspier. De oorzaak van de schade is nog onduidelijk. De auteurs van de studie veronderstellen echter dat ofwel de verhoogde mRNA-dosis in de booster ofwel een mogelijke sterkere reactie van het immuunsysteem hieraan ten grondslag ligt.

  COVID-vaccins: ontworpen voor ontvolking?

Mainstream media bagatelliseert gevaar

Het wordt echter bijzonder absurd als men kijkt naar de sussende houding van de mainstream media. Zo citeert een commercieel medium uitgebreid de woorden waarmee het hoofd van de studie zich als voorstander van de  -technologie profileerde en meende dat de experimentele injecties toch “miljoenen” levens hadden gered. Zijn twijfels over een positieve risico-batenafweging, vooral bij jongeren, worden angstvallig weggelaten.

Hij is vooral bezorgd over het gebrek aan omkeerbaarheid: “Volgens de huidige kennis kan de hartspier niet regenereren, of in het beste geval slechts minimaal. Het is dus mogelijk dat jaarlijkse vaccinaties leiden tot lichte schade.” Deze waarschuwing wordt in het geheel niet genoemd in de mainstream – in tegenstelling natuurlijk tot de bevinding dat de troponinewaarde bij de helft van de deelnemers aan het onderzoek de dag na de meting weer was gedaald. Zo wordt ook, lijnrecht tegenover de bezwaren van de deskundige, tussen de regels een remedie gesuggereerd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Australische senator breekt de ban en vertelt iedereen wat er werkelijk aan de hand is rond Covid-19 – Update: Nederlandse vertaling Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet dilemma van de ongevaccineerden
Volgend artikelVoedselcrisis: Rusland schenkt graan aan ontwikkelingslanden, Turkije neemt distributie over
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Even iets anders. Ik help asielzoekers. En ik heb hen rechtstreeks gevraagd waarom zij asiel aanvragen in Nederland en niet in een van hun buurlanden of een van de andere veilige landen binnen de EU. Saoedi Arabië is rijk, maar neemt geen vluchtelingen op. Wat betreft de EU. Nederland is het enige land waar gezinshereniging met 18+ ers mogelijk is. Oftewel. Een man die hier in Nederland een verblijfsvergunning krijgt kan herenigd worden met zijn vrouw en kinderen. Het maakt niet uit hoe oud die kinderen zijn. En of ze wel of niet getrouwd zijn. Kortom, als deze man met zijn drie getrouwde zonen en 2 getrouwde dochters wordt herenigd in Nederland krijgen al zijn kinderen een verblijfsvergunning. En kunnen met deze verblijfsvergunning gezinshereniging opeisen voor hun achtergebleven gezinsleden. In de praktijk kan het hierdoor voor komen dat als deze ene man een verblijfsvergunning krijgt vervolgens 6 gezinnen nareizen naar Nederland. En aangezien de verwachting is dat er volgend jaar zo’n 60.000 asielzoekers worden verwacht in Nederland kun je dus wel nagaan hoe hoog de druk wordt op de woningmarkt, onze zorg, ons onderwijs, ons gehele sociale stelsel …….

  • Heb je ze ook gevraagd of ze gevaccineerd zijn? Heb vernomen dat er velen niet gevaccineerd zijn en de Nederlandse bevolking wordt bijna gedwongen om weer die booster te nemen.

  • Er moet weer drie maanden langer gewerkt worden. Dat sociale stelsel wordt nog wel gevoed. Nog wel.
   Ik sprak ooit een dakdekker die zei dat ze uiteindelijk de kist mee het dak op zouden moeten sjouwen.

 2. Ik woon in Zweden waar de Corona maatregelen niet zo absurd werden ingevoerd als in de overige westelijke landen. Wat er in mijn ogen wel erg fanatiek werd aangepakt was de vaccinatie campagne. Het percentage gevaccineerden in Zweden is daardoor erg hoog. Deze campagne loopt nog steeds en vorige week zag ik in ons dorp de mensen weer in de rij staan voor de vierde vaccinatie en of de ‘normale’ griepspuit.
  In ons dorp is bijna iedereen gevaccineerd en ik bespeur geen enkele twijfel over werking en bijwerkingen ervan. Dat wij ons niet hebben laten vaccineren vinden ze maar heel vreemd maar blijven vriendelijk en accepteren het. Kijkend naar de ontwikkelingen in andere landen zoals in bovenstaand artikel verbaasd het mij dat er in Zweden het laagste oversterfte percentage in Europa heeft. Ik hoor ook weinig om mij heen over bijwerkingen. Het enige dat mij opviel dat men vaak verkouden en grieperig was in de zomerperiode. Lijkt wel of er in Zweden uitsluitend de goede batchnummers zijn gebruikt. Maar een onderbouwde verklaring kan ik hiervoor niet geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in