Ugur Sahin, CEO van BioNTech, kondigde de “volgende generatie” vaccins tegen Covid-19 aan voor 2022. Dit is nodig, zei hij, omdat nieuwe stammen van het Coronavirus waarschijnlijk vaccins zullen omzeilen (vaccindoorbraak). Het virus zal blijven en zich aanpassen. Het immuunsysteem alleen kan het niet bestrijden, zei Sahin. Dus mensen kunnen uitkijken naar een vaccinabonnement, bericht Kornelia Kirchweger.

Natuurlijk immuunsysteem wordt ontkent

Er is geen reden om aan te nemen dat de volgende generatie van het virus voor het immuunsysteem gemakkelijker te hanteren zal zijn dan de huidige, zei hij. De volgende vaccins zullen worden “afgestemd” op de komende veranderingen in het Corona-virus. Hij heeft niet uitgelegd wat deze veranderingen inhouden en hoe hij nu al weet hoe ze zullen uitpakken. Maar het virus zal blijven, het virus zal zich blijven aanpassen, zei de gloednieuwe vaccinmiljardair Sahin.

Men zou er niet van kunnen uitgaan dat het immuunsysteem dit gemakkelijker aankan. Sahin negeert studies die het tegendeel aantonen: namelijk dat mensen die een Covid infectie achter de rug hebben beter beschermd zijn tegen de Deltavariant dan degenen die gevaccineerd zijn met Pfizer/Biontech. Uit de studie blijkt ook dat gevaccineerden een hoger risico lopen in het ziekenhuis te worden opgenomen dan degenen die een infectie doormaakten zonder te zijn gevaccineerd. Vooral 60-plussers worden getroffen.

Argument voor vaccinabonnement: virus ontsnapt aan het “vaccin”

Het zou een voortdurende ontwikkeling zijn, en deze is nog maar net begonnen. Sahin impliceerde dus indirect: vaccinatie voor eeuwig en altijd. Andere farmaceutische vaccinsouteneurs, zoals Albert Bourla van Pfizer, zijn dezelfde mening toegedaan. Bourla gelooft dat er meer nieuwe varianten zullen opduiken die bestand zijn tegen de huidige vaccins. Hij is van mening dat in de toekomst een jaarlijkse vaccinatie verplicht zal moeten zijn – een vaccinabonnement, met andere woorden. “Maar we weten het niet echt, we moeten de gegevens afwachten.”

  Media pushen "HIV-variant" narratief als dekmantel voor vaccin geïnduceerde ineenstorting immuunsysteem

De beweringen van Sahin en Bourla zijn niet uit de lucht gegrepen: uit een onlangs gepubliceerde studie blijkt namelijk dat bij mensen die met Pfizer werden behandeld, de antilichamen tegen Covid-19 en de Delta-, Beta- en Mu-varianten aanzienlijk zijn afgenomen. Volgens onderzoekers van de Stanford University is dit effect immens: namelijk met een factor tien binnen zeven maanden.

Israël’s vaccinatiewaanzin: “ongevaccineerd” ondanks twee vaccinatiedoses

In Israël wordt het vaccin van Pfizer toegediend. De derde prik is daar verplicht als men wil deelnemen aan het dagelijkse leven. De vorige vaccinatiestrategie heeft niet gewerkt. Meer dan 60% van de bevolking is daar twee keer gevaccineerd. Inmiddels zijn meer dan 2 miljoen mensen voor de derde keer gevaccineerd en is de vierde vaccinatie al in het vooruitzicht. Omdat de derde prik nu een vereiste is, werden alle personen die tweemaal waren gevaccineerd en wier tweede prik meer dan zes maanden geleden was, van de ene dag op de andere als “ongevaccineerd” beschouwd en verloren zij hun groene paspoort.

Alleen de derde genprik geeft deze burgers hun vermeende “vrijheid” terug. Deze maatregel heeft geleid tot een drastische daling van de vaccinatiegraad. Voorheen bedroeg het percentage meer dan 62% voor degenen die tweemaal waren “geprikt”, maar met de nieuwe verordening is het weer gedaald. Hoe hoger de vaccinatiegraad, hoe meer de coronagevallen, het aantal ziekenhuisopnames en de bezetting van de bedden op de intensive care toenamen – in veel gevallen als gevolg van dubbel gevaccineerde personen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Toxische Epidermale Necrolyse: 49-jarige vrouw uit New York krijgt één week na Pfizer mRNA-injectie levensbedreigende huidrotstoornis Volg Frontnieuws op Telegram

  Wapenoproep - De Spike Oorlog
Vorig artikelVaccinventer ex-CNN presentator (42) kreeg hartaanval en trombose
Volgend artikelLuchtmacht-arts VS-leger waarschuwt piloten voor “plotse hartdood” na geninjectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. tuurlijk wil de BionTech baas dat , ze worden slapend rijk…wat kan hen het schelen dat mensen doodvallen , als zij er maar beter van worden…

  • Big Pharma is fanatiek bezig hun afzetmarkt te slopen door de wereldbevolking de dood in te jagen met hun gifspuiten.
   Die krankzinnige geldwolven hebben zoveel dollartekens voor ogen waardoor hun visies totaal zijn vernauwd tot korte termijn denken….

   • Eens Fleur.
    Het is wel merkwaardig dat de BioNTech baas een jaarlijkse prik wil vanwege mutaties terwijl in een artikel, https://www.frontnieuws.com/het-onbestaande-virus/ onderbouwd wordt beweert dat het virus niet bestaat. Je moet maar lef hebben om te beweren dat uit niets een mutatie ontstaat. Kortom het gaat als zo vaak niet om de gezondheid van de mens maar om de centen voor de big pharma, èn Soros, Gates e.a..

    • Mijn inziens het incasseren van alle stuivers en goederen terwijl men wereldwijd angst inboezemt voor wat dan ook en ondertussen genocide / omnicide toepast.

 2. @ Admin
  Is het mogelijk om in de vertaal opties (mooi!) rechtsboven in de pagina de Poolse taal op te nemen? Er zijn redelijk wat wakkere Polen woonachtig in Nederland en ik zou Frontnieuws graag aan enkele van hen doorgeven. 🙂

  • Een ieder en dus ook de kinderen dienen te worden getraceerd en aangestuurd met 5G door middel van Grafeen oxide e.d. Althans degenen die het voor the time being zullen overleven…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in