Het Westen treedt opnieuw een tijdperk van totalitarisme binnen. Vrijheid wordt steeds meer gedefinieerd als het recht om in te stemmen met de westerse hedonistische elites, wat een totale revolte tegen de historische westerse waarden inhoudt, schrijft Hanne Nabintu Herland.

De vijand is nu het traditionele gezin, de meerderheidsopvattingen, respect voor spirituele overtuigingen, het natuurrecht en de christelijke ethiek als fundamentele waarden.

Net zoals het communisme en het fascisme totalitaire systemen waren, heeft zich in het Westen een nieuwe versie ontwikkeld: een totalitaire democratie gebaseerd op een socialistische ideologie in bed met een niet-democratisch gekozen globalistische bedrijfselite.

Zij regeren de massa’s door middel van propagandacontrole over de media en de politieke structuren.

Tegenwoordig werkt het socialisme uitstekend samen met de globalistische bedrijfselites en helpen beiden hun doelen te bereiken.

Totalitaire democratie: Met het afbreken van de nationale grenzen, de belastingvrijstelling voor mondiale bedrijven en het gebrek aan herverdeling van rijkdom, vergaart de transnationale economische elite enorme macht voor zichzelf; en slaagt zij erin het volk onderworpen te houden – net als in de oude Sovjet-Unie.

Als je het niet eens bent met de linkse liberale agenda, word je onmiddellijk gedemoniseerd als “staatsvijand”, racist, vrouwenhater, mannenchauvinist enzovoort. Vrijheid van meningsuiting behoort alleen toe aan degenen die zich aansluiten bij het globalistische narratief.

Totalitaire democratie: Professor T. J. Talmon gebruikte de term totalitaire democratieën, gedefinieerd als socialistische modellen die breken met de oorspronkelijk liberale vorm van democratie, gekenmerkt door een ongewoon laag respect voor diversiteit en individuele vrijheid.

Het politieke doel in totalitaire democratieën wordt dat de burgers zich verenigen en het met elkaar eens worden; zich uitdrukken in een algemene unie.

  Kijk: WHO-chef geeft toe dat infostrijders NWO-agenda hinderen

Groepsdruk wordt de methode voor de nieuwe corporatieve elite om het volk in verwarring te brengen en niet in staat te stellen te reageren terwijl hun langzaam hun rechten worden ontnomen. In dit systeem is controle over de media van cruciaal belang, omdat politieke druk wordt uitgeoefend op de burgers om zich te conformeren aan politieke correctheid.

Tegenwoordig werkt het socialisme uitstekend samen met de globalistische corporatieve elites en helpt beide hun doelen te bereiken.

Een sterke staat is nodig om controle te houden over het gedrag van de burgers, voornamelijk zoals in Europa, door middel van overheidswerk en controle over wat er wordt gepubliceerd in de literatuur, de media, uitgeverijen en de academische wereld.

Het staatsbestel wordt ook de nieuwe bron van moraal, aangezien de 10 geboden en grondwetten overboord worden gegooid. Het opent de deur voor de carte blanche die nodig is om het volk van zijn nationale rijkdom te beroven.

De onderliggende marxistische droom is altijd geweest dat zodra de “arbeiders zich verenigen”, hun religie verliezen en één worden zonder nationale grenzen, het recht voor iedereen zal gelden.

Dit is lange tijd de utopische droom geweest van linkse Europeanen, die het naïeve geloof in “het volk” tentoonspreidden, zonder hun behoefte aan goed leiderschap te erkennen.

Weinig systemen hebben meer tirannieke heersende elites ontwikkeld dan de landen met een streng staatsbestuur, zoals in de oude Sovjet-Unie. Nu het volk monddood is gemaakt, kan het establishment bijna alles doen.

De kern van het totalitaire socialisme is de eis om in te stemmen met de door de staat benoemde consensus. Helaas hebben we dit eerder gezien.

  Bill Gates hoopt dat "samenzweringstheorieën" over zijn globalistische agenda "beginnen te verstommen"

Toen het nationaal-socialisme Duitsland overspoelde in de jaren dertig – de NAZI-partij is een afkorting voor de Nationaal-Socialistische Arbeiderspartij – kregen de leiders snel de controle over de media.

Intellectuelen die het niet eens waren met de ideologie van de NAZI-partij verloren hun baan en werden in de gevangenis gegooid. Angst doordrong het publiek, en het volk bevestigde de socialistische normen van totale gehoorzaamheid aan de politieke correctheid van de “staatselite”.

De Franse filosoof Alexis de Tocqueville vreesde het verval van de democratie onder sterk staatsbestuur. Hij beweerde dat strenge collectivistische discipline veel erger is dan de meest schaamteloze domheid van de traditionele, premoderne sociale structuren; dat moderne democratieën slechter kunnen worden dan alle voorgaande regeringsvormen als zij zich mogen ontwikkelen tot een autoritair systeem van conformiteit.

Tocqueville geloofde dat wanneer democratie haar historische idealen opoffert, zij gemakkelijk kan worden gereduceerd tot het tegenovergestelde van vrijheid – als zij verandert in een tirannie van de meute.

Wanneer betrouwbaarheid en eerlijkheid niet langer een ideaal zijn, worden narcisme en gebrek aan solidariteit legitieme levenswijzen. Onder dergelijke omstandigheden wordt “democratie” zelf een weg naar misbruik van vrijheden, haar leiders de nieuwe heren van het moderne feodalisme waar de bevolking de slaaf-vazal-klasse vormt.

De huidige ontwikkeling in het Westen vormt een dramatische afwijking van de klassieke democratie. Op huiveringwekkende wijze zien we nu de nieuwe generatie gevormd in een Brave New World-systeem van Aldous Huxley, onderworpen door propaganda, die hun nieuwe slavernij aanprijst als vrijheid.

Harvard-professor Harvey Mansfield noemt het “zacht despotisme” en beweert dat de gevolgen voor het individu onder een zachte tirannie net zo hard aankomen als het gebrek aan vrijheid onder een dictatuur.

  Het "Grote Reset"-plan van de Nieuwe Wereldorde heeft een Derde Wereldoorlog nodig om te proberen het te laten slagen

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De Davos Man in de verdediging: World Economic Forum haalt uit naar “desinformatiecampagnes” tegen zijn tirannieke ideeënVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOfficieel rapport: Beademingsapparatuur doodde bijna ALLE COVID-patiënten
Volgend artikelHinderlaag op Russische luchtgroep leidt waarschijnlijk tot grote escalatie met Oekraine en NAVO
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Vandaag, zondag, rijden de dienstauto’s om het 5G netwerk hier in the middle of nowhere non stop werkzaam te houden weer rond.

  Het is zo makkelijk, als iedereen nou eens meedoet met regelmaat zo’n zender uit te schakelen en een paar dagen/weken geen internet etc. gebruikt dan raken we ze!

  • er zullen altijd Minions zijn die de boel weer herstellen, omdat ze ook moeten eten. Idem voor agentjes, zolang ze functioneren worden ze betaald, doen ze iets in opdracht en pakt het fout uit dan worden ze gedumpt en als ze niet meer functioneren door de aanwezigheid van ene geweten of door iets teveel mens bewaard hebbend dan worden ze als vuil aan de kant gezet.

   …wil je verandering dan los je dat niet op met een mastje hier en daar neer te halen, want je word opgespoord en opgesloten of neergeschoten, of weggespoten. En de enige massa die verschil gaat maken is de massa die met puur geweld alles vernield en uitmoord, daar gaat men op de knieën thee bij drinken, ondertussen geschenken meebrengende…

   Democratie werkt bij de gratie van geweld welke de kiezers ter beschikking hebben en deze inruilen voor vertegenwoordigers die met elkaar praten over hoe land en volk moet worden geleid…dit concept werkt door het gewelds potentieel, haal je de tanden uit de burger haal je het nut van wederzijds respect en luisteren naar elkaar weg. We noemen deze vorm van regeren dan ook dictatuur, omdat het overleg weg is en er enkel word gedicteerd.
   Welkom in Nederland , waar wat niet normaal is tot norm word verheven en waar dictators en moordenaars kransen leggen op graven en monumenten van mensen die gestorven zijn om niet onder een dictatuur te leven…of de kogel kregen omdat ze weigerden te vechten…

   Welkom in onze wereld, ik hoop ze in de nabije toekomst te kunnen gedag zwaaien.

   • Op dit moment doen we niets en de strop wordt steeds strakker. Maar zo’n kastje of deugmens een flinke schop verkopen helpt wel een beetje tegen de frustratie…..
    want we zijn kansloos.

    • …er zijn vele wegen die tot Rome leiden….en waar je woont maakt veel uit in wat je kunt doen. Je bent nooit machteloos, enkel fantasieloos of besluiteloos.

 2. Totalitarisme : [inter-/nationaal]socialisme, corporatisme, fascisme, nazisme, kommunisme, globalisme.
  Globalisme : rijke wereld-elite met alle macht; grote meerderheid van rechteloze knechten.

  Mogelijk gemaakt door controle over alle technologie
  Digitale identiteit, totale controle.

 3. Alles ziek en misdadig word tot normaal verheven, de zieke geesten die vinden dat kinderen seksueel actief mogen zijn vanaf de geboorte zijn pedofielen die hun eigen agenda via de politiek en de pers weten door te drukken. De lieden die dit toestaan, den redacties en de eigenaren/ aandeelhouders van persgroepen, de leden van de politieke partijen die dit mogelijk maken, dat zijn de allergrootste schoften en behoren dus tot die soort…smerige wezens die het woord mens niet waard zijn, en daarom ook niet als MENS moeten worden gezien maar als ONGEDIERTE, als een voortwoekerende KANKER, enorm schadelijk voor volk en toekomst.

  Dwang en straf zijn middelen om ondeugdelijke zaken aan de man / vrouw te brengen. iedere andere uitleg is een leugen. In Frankrijk is afgelopen najaar ene ontwapeningscampagne geweest, waarbij mensen vuurwapens straffeloos konden inleveren. en zie de schapen in de rij, trots om als schaap te worden afgestempeld. Je zou denken dat na de moordpartij in de Bataclan en de massamoord in Nice (werd na een dag al gretig aan de kant geschoven om Turkije breed in het nieuws te gooien…) over verzwijgen gesproken….Of Dijon twee jaar geleden, waarbij de politie de stad ontvlucht en de burgers aan hun lot overlaat….of Luik, of de vele parkings aan de snelwegen waar mensen door groepen worden aangevallen….tot bij Sint-Truiden en Dendermonde toe….als een regering verantwoording zouden dragen voor de chaos en de stijgende misdaad als gevolg van hun asiel “beleid” / dierenimport hobby dan zou iedere burger een vuurwapen plus coghels met dito gebruikers cursus moeten krijgen, gratis.
  Er zijn in Europa gebieden waar de eigen burgers moeten vluchten voor de immigranten en hun geweld, het geweld van hen die niets te verliezen hebben en geen rem op geweld om te krijgen wat men wil….

  Verantwoordelijkheid hebben is zorg dragen en heel houden, niet opdelen en slopen alsof het ene Harry de Potter verhaal is en met een zwaai met ene toverstokje alles is opgelost aan het eind van het hoofdstuk.
  niemand in de politiek is verantwoordelijk of voelt zich dat, men is er en men zorgt voor zichzelf, financieel en door zekerheden te creëren, voor zichzelf. Een tweede paspoort is bij vele politici aangeschaft na de invasie van 2014….velen hebben in zuid Amerika of nieuw Zeeland als zekerheden gemaakt voor zichzelf en hun families…ze zijn niet gek, ze weten welke ellende hun beleid gaat voortbrengen, maar ze gaan door, zonder geweten en zonder enige norm van waarde. Dit is kenmerkend voor een dictatuur, alles leegvreten, met geweld zo lang mogelijk protesten onderdrukken, razzia’s houden en mensen opsluiten in psychiatrische instellingen waar ze worden dood gespoten, en als het onhoudbaar word om de macht te behouden of een ondergeschikte voelt zich minder bedeeld en neemt over dan wegwezen en jezelf ergens bij een veilige haven hebben ingekocht…

 4. Tegenwoordig werkt het socialisme uitstekend samen met de globalistische bedrijfselites en helpen beiden hun doelen te bereiken.

  Fascisme zou beter corporatisme moeten heten, omdat het een samensmelting is van staat en macht van het bedrijfsleven.

  – Benito Mussolini

 5. Terugkijkend op wat nu meerdere zondvloeden blijken of re-set,s kan ik me niet onttrekken aan een grotere kracht of macht die beslist…

  Trek de stop er maar uit ,
  Dit word weer niks…

  Schijnt ook dat dit de laatste poging was/is voor een bepaalde spiecies of soort.

  Misschien dat (((ze))) daarom zo druk zijn op cern een weg van deze vlakte af te vinden.

  De gerede Ruimte nazi
  Werner von braun heeft een aanwijzing op zn graf staan.

  Psalmen 19
  gaat over de schepper die het firmament creëerde waar blijkbaar dus geen ruimteschip doorheen komt…
  Dan maar een poort creëren op cern richting weet ik veel.

  Wie weet wat ons te wachten staat??
  Ik heb het idee dat er weinigen het ware verhaal kennen.
  juist en zelfs de globalisten niet daar deze alleen hun eigen narsistische psygopatische tunnelvizie aanhangen.

  T word zo langzamerhand
  tijd voor de grote finale.

 6. De links liberale partijen in de tweede kamer hebben de meerderheid en ook in de nieuwe samenstelling van de eerste kamer. Al deze partijen steunen agenda 2030 en de 17 SDG doelen van de VN. Dat is hetzelfde in heel de EU. Het hersendode stemvee heeft dat nu eenmaal mogelijk gemaakt omdat ze iedere keer weer geloven in een nieuwe utopia.
  Die wet gaat er dus komen en de totalitaire agenda wordt uitgerold en ook nog eens op democratische gekozen meerderheid. Het volk krijgt de regering die het verdient en dat zal lijden worden voor de minderheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in