Ik heb een hekel aan clichés, maar ze zijn populair en gaan generaties lang mee omdat ze de dingen zo goed samenvatten. De oude fabel van de kikker in het kokende water is zo toepasselijk op wat ons de laatste jaren is overkomen, dat het bijna onmogelijk is hem niet te gebruiken, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Zoals u weet, gaat het verhaal dat als je een kikker in een pan met kokend water laat vallen, de kikker eruit springt, terwijl als je de kikker in een pan met koel water doet en dan langzaam het vuur opvoert, de ongelukkige kikker niet zal beseffen wat er gebeurt en zal worden dood gekookt.

In feite is het, als je erover nadenkt, een vrij dwaze fabel. Kikkers zijn niet dom en als het water onaangenaam heet wordt, springt de kikker eruit. (Ik vermoed dat de gemiddelde kikker op de schaal van evolutie en intelligentie ergens tussen een hooggeplaatst lid van de Britse koninklijke familie en een minister van het kabinet in zit). Maar de mythe heeft voldoende geschiedenis om zijn plaats in dit boek te verdienen, omdat het een nauwkeurige beschrijving is van wat ons allen de laatste decennia is overkomen en een gemakkelijke manier om samen te vatten hoe deze stille staatsgreep heeft plaatsgevonden.

En het is een staatsgreep geweest.

Net als de kikker in de fabel hebben de meeste mensen gewoon toegekeken hoe het water heter en heter werd. Alleen is in ons geval onze hele wereld aan het veranderen – niet de temperatuur van het water in een pan. Geleidelijk aan, beetje bij beetje, verliezen wij al onze aangeboren natuurlijke vrijheden, al onze door God gegeven rechten en alle menselijke waardigheid die ons was beloofd door de grondwet van de VS, de Magna Carta, de grondwet van Frankrijk, enzovoort.

  In tegenstelling tot wat de media u vertellen, komt vrijheid niet van een vaccin

De mensen die nu de leiding hebben gegrepen over onze wereld zijn al tientallen jaren bezig ons voor te bereiden op deze overname, maar de meeste mensen hebben het niet gemerkt of hebben er niet om gegeven.

De meeste burgers hebben kleine dingen opgemerkt, zij hebben zich geërgerd aan veranderingen in onze samenleving die hebben geleid tot een steeds verder uitdijende bureaucratie en de schijnbaar onvermijdelijke invoering van steeds stompzinniger regels en het verwerven van steeds meer macht.

Nog maar een decennium of twee geleden was alles legaal, tenzij het uitdrukkelijk verboden was. Vandaag is de situatie zo goed als omgekeerd; we evolueren naar een situatie waarin alles verboden is tenzij het specifiek is toegestaan.

We hebben niet veel tijd meer om voor onszelf op te komen en te ontsnappen.

Het water kookt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De poorten van de hel staan wijd openVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPolen’s Neurenberg 2.0 Project is gelanceerd “Rechtbanken zijn zodanig geïnfiltreerd door de andere kant dat we een heel nieuw rechtssysteem zullen moeten opzetten”
Volgend artikelDruk van de bevolking te groot: Australische deelstaat wil verplichte vaccinatie afschaffen – als gevolg van ‘high-profile’ incidenten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Wie heeft zijn ontsnapplan al klaar mocht het komen tot verplichte injecties? Ik ben de mijne aan het opstellen en gaat in actie zodra die verplichting er komt. Tanzania heeft samen met Equador de minste maatregelen en je kan er na betaling van 50 Euro (ook cash bij de grens, aan te raden) er 3 maanden blijven. Na die 3 maanden moet je een dag de grens over en kan je er weer 3 maanden verblijven.

  Het is een, voor Afrikaanse begrippen, zeer stabiel. Zijn Nederlandse ondernemers, scholen en ”ontwikkelingshulp” groepjes actief. Ook heeft NL er een ambassade. Engels is er ook redelijk veel gesproken net zoals DUits aangezien het een Duitse kolonie was.

  Wat ook een bonus is is dat het leven er goedkoop is. Alleen moet je de grootste stad mijden want typische giga stad in de 3e wereld en daar wordt je niet vrolijk van. Ook doen ze daar niet aan LBGT bs wat ook weer een plus is. Net zoals het klimaat. Op zijn warmst +- 30 graden en minimum 15 graden. Uiteraard afhankelijk van waar in het land want kollosaal groot.

  Groeten,
  Hugo

  • Hoi Hugo,

   Heb je het over Tanzania of Equador? En hoe kom je daar heen als reizen voor ongevaccineerden definitief verboden wordt? Ergens een zeiljacht ‘lenen’? 😉

    • Hoi Cas,

     Ik weet het, mijn plan is gammel en wankel maar het is een begin. Ik zal m zeker verder moeten ontwikkelen.

     Rusland was zeker een optie maar is ook in de covid en QR modus. Dat Rusland niet over is gegaan op Ivermeticine spreekt boekdelen. Daarnaast is de taal erg lastig en het klimaat verre van optimaal.

     Groeten,
     Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in