De arts en publiciste Dr. Jane Ruby deelde op 18 juli in het programma “Live with Dr Jane Ruby” op Brighteon.TV meer baanbrekende bevindingen van de gecertificeerde balsemer Richard Hirschman.

De veteraan-arts zei dat er twee nieuwe opzienbarende ontdekkingen zijn in verband met de witte vezelachtige stolsels die Hirschman in de lichamen van gevaccineerde personen vond.

Ruby zei ook dat Hirschman kon bewijzen dat de meeste overledenen gevaccineerd waren met het COVID-19 vaccin.

De witte vezelachtige stolsels werden uit alle grote slagaders en aders in de dij, liezen, armen en hals getrokken.

Wit vezelig stolsel met brokkelige balzakjes en microklontering.

Ruby, die ook een deskundige is op het gebied van de ontwikkeling van geneesmiddelen, toonde het publiek een van Hirschman’s laatste ontdekkingen – een wit vezelachtig stolsel met brokkelige balzakjes. Zij wees erop dat deze met tussenpozen gegroeid kunnen zijn en bijna als uitgroeisels van de oorspronkelijke witte vezelige klont zijn.

Hirschman zei dat de brokkelige balzakjes, die allemaal afkomstig waren van gevaccineerde personen, hem deden denken aan spinneneieren die bedekt waren met een spinnenweb.

“En u ziet het witte vezelige spul zich ophopen tot zo’n klein balletje dat op een druifje lijkt. Maar het ding is, dat ik zelfs in het begin vaak merkte dat er aan het ene of het andere eind een beetje bloed vastzit aan de witte vezelige klomp die ik heb. En soms loopt het langs het witte vezelige materiaal,” zei Hirschman.

Ruby zei dat bij een vergroting van 1500x van de bloedklonters dingen te zien waren die deel uitmaken van de zelfassemblerende nanodeeltjes. Zij wees erop dat Mike Adams, oprichter van Brighteon.TV, zei dat uit de eerste analyse bleek dat de witte stolsels geen organisch materiaal, eiwit, amyloïde, fibrine of cholesterol waren. Hirschman bevestigde ook dat het vreemde witte spul in de bloedklonters niet normaal is.

Britse regering roept "Bevolking Noodtoestand" uit: Duizenden gevaccineerde Britten sterven op onverklaarbare wijze

De gediplomeerde balsemer had het ook over microklonters en zei dat de zwarte vlekken die te zien zijn op de foto en de video die Ruby liet zien, voorbeelden van microklonters zijn. Hij zei dat een radioloog uit Michigan hem gezegd had dat microklonters zeer verontrustend zijn, omdat zij door het lichaam kunnen stromen en de bloedvaten kunnen verstoppen, waardoor de organen langzaam van de nodige voedingsstoffen beroofd worden.

Hirschman zei dat microklonters bijna als fijn zand, strandzand of poeder zijn, dat in het bloed zit en langzaam andere kwalen en ziekten veroorzaakt, die onopgemerkt blijven.

Ruby zei dat ook dit een situatie is waarin chemische analyse nodig is. Zij merkte op dat deze microklontjes een soort grafeen of ander materiaal zouden kunnen zijn dat zichzelf assembleert en het lichaam dwingt het te maken.

Miljoenen of miljarden van deze microklonters die in de hersenen, het hart of de longen van een mens circuleren, zijn zeer gevaarlijk, zei zij. Hirschman was het met haar eens, en voegde eraan toe dat deze microklonters tegen elkaar kunnen botsen en grotere klonters kunnen vormen.

Bekijk de aflevering van 18 juli van Live met Dr. Jane Ruby hieronder. Nieuwe afleveringen van “Live met Dr Jane Ruby” zijn elke maandag om 19.00 uur en elke zaterdag om 15.00 uur te zien op Brighteon.TV.

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Dit is gewoon een verwoesting”: Insider van de begrafenisindustrie zegt dat ze overspoeld wordt met slachtoffers van hartaanvallen, beroertes en bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

Kanker "kaapt" uw cellen en keert uw lichaam tegen zichzelf, net als mRNA Covid-19 vaccins

Lees meer over:

Vorig artikelEen pandemie van de drievoudig gevaccineerden
Volgend artikelPresentatrice stort live op tv in elkaar: “Ik ben gevaccineerd, mijn menstruatie is veranderd en ik laat me weer vaccineren”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

14 REACTIES

 1. “…dat Hirschman kon bewijzen dat de meeste overledenen gevaccineerd waren met het C..”

  Dus dan versterkt mogelijk die injectie een proces waar we allemaal via drinkwater, lucht, eten, straling, (shedding) de dupe van worden.

  Deze satanische sekte is zo eng dat het geen wonder is dat de massa grazers niet te bereiken is om hun (en onze) toekomst niet kapot te laten maken.

  In ieder geval heeft de echte wetenschap nu het antwoord op het mysterie van dat zeer hoog ontwikkelde volkeren in het verleden ogenschijnlijk vanuit het niets verdwenen. Een kleine misrekeing in de mayakalender. Of cyclische energiestromen…

 2. Ik lees nooit verhalen van wat die klonters nu werkelijk zijn, Na een degelijk onderzoek. Alleen maar verhalen over klonters en vezels. Heel veel vaagheid. Heel veel beweringen lijkt mij. En nog veel meer verhalen zonder onderbouwing.
  Hiermee zeg ik niet dat die prikken ongevaarlijk zijn.

  • Ga lekker 4 shotjes halen en sodemieter op hier druif.
   Ik heb mijn zakken vol van trollen zoals jij die komen mindfucken.

  • dat jij die ‘verhalen’ niet leest wil niet zeggen dat ze er niet zijn. verder zijn we niet geinteresseerd in wat jij ‘niet; beweert aangaande prikken. verder eens met Greet, haal lekker je volgende spuitje, doei

  • @Druif
   Wat wel duidelijk is dat het niet normaal is en de meeste het nooit eerder gezien hebben, dat is wel heel duidelijk toch.?.
   Ik heb wel nieuws gezien waarin men specifieker is misschien dat dit aan je voorbij gegaan is. Als je het over klonters hebt dan omschrijf het generiek. Ze zijn nog bezig om de ingrediënten in de klonters te zoeken en daar consensus in te krijgrn, dat heeft tijd nodig omdat het geen officieel draagvlak heeft en nieuw is.
   Het zou alarmbellen bij gezondheid ministers in diverse landen moeten laten rinkelen, de boel stop zetten dan met man en macht naar de oorzaak zoeken totdat dit opgelost is. Ook al zou er maar een vermoeden met de link naar de prikken zijn . Dat gebeurt niet, waarom.?
   Zou ook liever vandaag dan morgen zekerheid hebben gewoon om levens te redden dat was toch het doel van de prik campagne? Ik twijfel er niet aan dat er iets ,heel, heel vreemds gaande is en dat de link naar de prikken niet uit de lucht komt vallen aangezien er ook data is van wat er in de “vaccine” flesjes aangetroffen is. Het gaat dus niet zozeer om het vermoeden die op een logische deductie gebaseerd is maar nu om het onomstotelijk te bewijzen. Heb geduld Druif je maakt wel een punt en slikt niet zomaar alles, kritisch denken is een goede eigenschap kritiek zonder denken minder, tenzij je zekerheid hebt dat het niet of wel zo is.

  • Die onderzoeken zijn hier al een tijdje geleden gepubliceerd. Wat mij betreft is hier veel te weinig aandacht aan gegeven. Ik vond het ronduit schokkend.
   Die klonters zijn de opgevoerde “dingen” die wij in het begin hebben gezien in de filmpjes van gevaccineerd bloed en van het vaccin onder de microscoop. Ze voeden zich met een bepaald ingredient van het bloed. Nieuw patent made in UA en wellicht getest op een deel van de Russische bevolking in de UA? De proppen zijn geen origineel menselijk materiaal maar groeien dus wel op menselijk bloed.. Er lopen dus miljoenen tijdbommen rond alleen al in NL.
   Onderzoeken staan ook op deze site.

 3. Ja ze melken het big time, druif, helemaal me eens, kost veelste veel tijd, zeker met zoveel zogenaamde doden.
  Ik ben met stew en jane etc. gestopt voor mij is dat gewoon oppositie die aan dezelfde agenda werkt.

 4. Druif heeft een goed punt, alles moet beter gedocumeteerd worden . Bloedwaardes / aantal keer geinjecteerd Met gentherapie etc etc

 5. Die bloedklonters zijn opstapelingen van rode bloedcellen i.p.v. dat deze netjes naast elkaar liggen en er zo verstoppingen ontstaan. Daardoor is er ook minder doorgifte van zuurstof. Wat is hier nu zo moeilijk aan?

 6. Verschillende gepensioneerde wetenschappers hebben onderbouwd hun bevindingen geuit. Niet gepensioneerden worden namens de farma mob zwaar onder druk gezet op straffe van het verlies van hun BIG registratie. Dan ben je dus als b.v. microbioloog af en ga je de vergetelheid in en krijg je bij de leugenachtige staatsroeptoeterij geen podium meer aan tafel van de woke wokkels

 7. als je gezonde verstand laat werken en om je heen kijk zie je zelf dat het niet klopt zoveel sterf gevallen zoveel zieke op een bizondere wijze wat het ook is het klopt van geen kant

 8. Ik weet het niet maar de mensheid is bezig met zijn eigen ondergang en dat kan voor mij niet snel genoeg wie speelt met zijn leven kan beter van de planeet verdwijnen alleen een VVD er heeft het recht om ons de dood in te jagen en zeker als het een elite is en wij het gewone volk moet gewoon slaaf zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in