De Corona-dictatuur in Australië verhit de gemoederen van zijn burgers. Na aanvallen op winkels wegens navraag naar de vaccinatiestatus wordt voor verdere sociale onrust gevreesd – de vaccinatieplicht in de deelstaat Victoria, waartoe pas in november is besloten en volgens welke de ongevaccineerden alleen in basisvoorzieningen winkels mogen komen, wordt binnenkort afgeschaft, bericht Report24.news.

Van alle democratische staten had Australië verreweg de meest draconische anti-covid-maatregelen opgelegd. Hele delen van het land zijn van de buitenwereld afgesloten, zelfs voor de eigen burgers gelden de strengste toegangsregels en het land heeft ’s werelds langste lockdown opgelegd.

In de staat Victoria zou ten minste de eind november ingevoerde vaccinatieplicht in de vorm van strenge 1G-voorschriften al in januari kunnen worden opgeheven: in oktober had Premier Daniel Andrews nog in het vooruitzicht gesteld dat de regel tot ten minste april zou worden gehandhaafd. De reden voor deze abrupte koerswijziging zijn verschillende gewelddadige aanvallen op winkelpersoneel dat informeerde naar de vaccinatiestatus van hun klanten.

In een ander geval, dat ook op video is vastgelegd, werd een werknemer van de boekwinkelketen Dymocks in Melbourne van een roltrap geduwd (zie hier en hier). De winkeleigenaresse zei dat er in de twintig jaar dat zij de winkel runt, nog nooit een fysieke botsing is geweest. Maar dit was nu al de derde in één dag. Zij riep op tot afschaffing van de “domme” verplichte vaccinatie, vooral omdat bijna 92 procent van de inwoners van de staat toch al gevaccineerd is.

Als gevolg van de aanslagen is er nu particulier beveiligingspersoneel ingehuurd. Het aantal soortgelijke incidenten zou al in de duizenden lopen. Het gaat onder meer om vandalisme en dreigementen aan het adres van bedrijven om winkels in brand te steken als zij de bevelen van de premier opvolgen. De volkswoede en de publieke onrust zijn zo geladen en overkokend dat de Victoriaanse regering zich nu blijkbaar genoodzaakt voelt om de verplichte vaccinatie, die pas sinds 26 november van kracht is, in januari in te trekken.

  Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA verleent volledige goedkeuring voor het Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccin

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nucleïnezuur vaccins gebruiken een genenkanon die gemuteerde code in je cellen dwingt om prionen te maken die je bloed verstoppenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWe gaan naar een samenleving waar alles verboden is, tenzij het specifiek is toegestaan
Volgend artikelDe ware bedoeling achter de krankzinnige poging om elk kind ter wereld in te enten tegen een virus dat hen niet zal schaden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

  1. Zie je nu? Soms moet je terug vechten. Nogmaals, nooit beginnen met geweld, maar als je geweld wordt aangedaan mag… nee, MOET je je verdedigen.

    • Er wordt geweld aangedaan aan verreweg de meeste bevolkingen sinds een eeuwigheid, met als uitzondering gedurende die ene eeuw werkelijke democratie die Griekenland eens heeft gekend…

  2. Iedereen met een klein beetje boeren verstand weet dat elke betoging hoe goed deze georganiseerd zal wezen in bloed wordt gesmoord, kijk om je heen bijv. deze week jl. nog in Myanmar waar het politiek militair showproces tegen Aung San Suu Kyi uitspraak deed, zij werd veroordeeld tot 4 jaar petoet, vervolgens raasde er een militaire truck door de protesterende menigte heen, hoeveel trucks, tanks, vliegtuigen, helicopters en manschappen op de grond hebben de totalitaire systemen klaar staan.

    Of natuurlijk wordt het corona trucje overgedaan met een echt dodelijk biologisch wapen, Bill Gates waarschuwde maanden terug dat de volgende plandemie 10 keer erger zou worden, ik neem aan dat zijn vileine woorden en daden werkelijkheid worden, iedereen die zich in deze materie zich verdiept heeft weet dat het globalisme méér ijzers in het vuur hebben liggen.

    Wij zijn met 7,5 miljard mensen de lul.

  3. Die mevrouw in de boekwinkel gaat helemaal voorbij aan het feit dat je iemands medische status helemaal niet mag vragen volgens de grondwet. Ze zetten zichzelf weer heerlijk in die veilige slachtofferrol. Er ging totaal geen lichtje branden dat de regering wel eens met iets heel ongrondwettelijks bezig was. Geweld is een stapje te ver, maar behoorlijk uitschelden massaal totdat er lampjes gaan branden, zou misschien ook kunnen helpen. De moeite van het proberen waard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in