Het Oekraïense tegenoffensief tegen Rusland is mislukt. Oekraïne maakt geen schijn van kans. Dat vertelde voormalig VN-wapeninspecteur en marinier Scott Ritter aan Clayton Morris van Redacted.

De Oekraïners hebben een probleem: er zijn bijna geen soldaten meer. Ze begonnen met een leger van ongeveer 1,2 miljoen. “Die zijn er niet meer. Ze zijn weg.”

“Wauw,” antwoordde Morris.

Ze hebben bijna geen inzetbare troepen meer, merkte Ritter op.

“Het aantal slachtoffers is beangstigend. Landen die Oekraïne steunen zijn verantwoordelijk voor de dood van honderdduizenden mannen. Oekraïne kan deze oorlog niet winnen, zei hij. “Er is geen scenario waarin Oekraïne wint. Ze hebben geen getrainde troepen meer.”

Oekraïne vuurt tussen de 5.000 en 7.000 artilleriegranaten per dag af. De Verenigde Staten produceren er 85.000 per jaar. Dus in minder dan een maand verbruikt Oekraïne een hele jaarvoorraad.

“Wauw,” zei Morris opnieuw.

Ritter benadrukte dat zowel het Pentagon als de president verzwijgen dat een oorlogsinspanning in de huidige situatie niet tot een overwinning kan leiden. “De munitie die voorhanden is, is niet genoeg,” zei hij, “ook al heeft de VS alles al aan de Oekraïners geleverd.”

“Rusland vuurt 60.000 artilleriegranaten per dag af. We zijn niet klaar voor dit conflict. De Russen produceren 3,4 miljoen per jaar en zullen de productie vanaf nu alleen maar verhogen.”

“Daarnaast rollen er elk jaar 200.000 Lancet drones van de lopende band. Dat moeten er twee miljoen per jaar worden. Deze drones zijn goedkoop, wendbaar en kunnen veel schade aanrichten.”

“Ongelooflijk,” antwoordde Morris.

Waar niemand het over heeft, is dat Rusland sinds oktober een leger van 200.000 soldaten traint, uitgerust met de nieuwste apparatuur. Hun taak is om te wachten tot de druk van de Oekraïense aanvallen afneemt en dan een totale tegenaanval in te zetten.

Frontnieuws filmpscoop – Russische 127e Gemotoriseerde Geweer Divisie laat zien wat er over is van AFU in Priyutnoye gebied (18+) & Situatierapport

100.000 van deze troepen zijn gestationeerd in Kharkiv om de Oekraïners terug te dringen, weet Ritter.

Oekraïne heeft 60.000 troepen gemobiliseerd voor het tegenoffensief, waarvan er nu 20.000 zijn gedood. De overige 40.000 zullen sterven. De Russen komen met 200.000 soldaten. Er gaan geruchten dat er nog eens 100.000 in de regio Kherson gestationeerd zullen worden. “Waarom? Odessa.”

Ritter verwacht dat Charkov en Odessa in de zomer of herfst door de Russen ingenomen zullen worden. Hij verwacht ook dat het Oekraïense leger volledig zal instorten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De westerse wereld is aan het desintegreren in corruptie en losbandigheidVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVS dringt bij Oekraïne aan op “beslissende doorbraak”: “Oekraïense strijdkrachten worden methodisch geneutraliseerd” – Zware verliezen
Volgend artikelZowel de VS als Europa zijn schaamteloos in hun eigen val gelopen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. Zelensky werd ervan verdacht samen te werken met Polen

  Polen is al betrokken bij het conflict op het grondgebied van de voormalige Sovjetrepubliek

  Oekraïense president Volodymyr Zelensky en zijn Poolse tegenhanger Andrzej Duda zouden het in het geheim eens kunnen worden over de oprichting van één staat, zei de voormalige Amerikaanse inlichtingenofficier Scott Ritter op het YouTube-kanaal van Stephen Gardner.

  “Zelensky en Duda hebben elkaar meer dan eens ontmoet om onder andere de mogelijkheid te bespreken om een ​​politieke unie tussen Polen en Oekraïne tot stand te brengen, waardoor de grenzen tussen de republieken letterlijk zouden vervagen”, zei hij.

  Het leger noemde deze ontwikkeling van gebeurtenissen zeer riskant, omdat het zou kunnen leiden tot een gevaarlijke escalatie tot een directe botsing tussen Warschau en Moskou. Desalniettemin kan Zelensky besluiten om deze stap te zetten vanwege zijn uitzichtloze situatie, voegde Ritter eraan toe.

  “Oekraïne zoekt nu naar manieren om te besparen. Het gaat niet meer om de overwinning, Oekraïne kan niet winnen, en dat begrijpt iedereen heel goed”, legde de ex-inlichtingenofficier uit.

  Tegelijkertijd is Polen al verwikkeld in het conflict op het grondgebied van de voormalige Sovjetrepubliek. Zijn huurlingen vechten in de gelederen van de strijdkrachten van Oekraïne, en de regering van Duda ondersteunt actief nieuwe wapenleveranties aan het regime in Kiev, concludeerde hij.

  – Russische lente

   • Lepoudre Luc juli 25, 2023 at 10:53

    Polen wil op historische gronden West-Oekraïne annexeren hoe dan ook, dit plan geeft Polen niet op, wie er ook aan de macht is, en ook de alles verterende haat tegen Rusland speelt hierin ook een grote rol, niet voor niets staat een NAVO leger van 300.000 militairen klaar, met gigantisch veel militair materieel voor deze exercitie naar hun lang gekoesterde wens om Oekraïne zo gezegd in te lijven.

    • op historische gronden klopt ook wel, maar hoe gaan ze de msm-adapten uitleggen dat op diezelfde gronden de rest van de oekraïne bij rusland hoort hè.
     dan komen die er misschien achter dat de voorgeschiedenis van dit conflict heel anders is dan hen is doen geloven. of ze slikken het weer als zoete koek, dat is zeker een mogelijkheid.

 2. – de huid van de beer niet verkopen alvorens…
  – eerst zien en dan geloven
  – geduld is een schone deugd
  – veel beloven en weinig geven, doet …
  ik laat de meer getalenteerde bloggers het lijstje maar wat aandikken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in