Gisteren heb ik de laatste hand gelegd aan een groter artikel over de sancties en de gevolgen ervan. Aangezien het lezerspubliek op zaterdag niet erg talrijk is, zal ik het morgen publiceren. Maar voor nu, een korte update over de situatie in Oekraïne. De Westerse leugenmachine blijft maar praten over de “Russische invasie van Oekraïne”, maar het is geen invasie van Oekraïne. Het is een beperkte militaire operatie om Oekraïne te demilitariseren en te denazificeren. De Russische strijdkrachten hebben Kiev omsingeld, maar opereren verder alleen in Oost- en Zuid-Oekraïne, waar het grootste deel van de Oekraïense strijdkrachten en neonazistische milities een invasie van de Donbass-republieken aan het voorbereiden waren. De Oekraïense en neonazistische strijdkrachten zijn omsingeld en afgesneden. Verscheidene van de steden die zij in handen hebben, worden door Russische en Donbass-troepen ontruimd. De Russen zouden liever onderhandelen over de overgave van de troepen om te voorkomen dat er slachtoffers vallen – zowel Russische troepen als Oekraïense burgers – bij het straat voor straat opruimen van de neonazi’s, maar er is niemand om mee te onderhandelen. De waarnemend Oekraïense president Zelenski is slechts een marionet van Washington. Met of zonder onderhandelingen, het Russische doel zal bereikt worden, schrijft Paul Craig Roberts.

Het gepraat onder het mom van het zenden van tientallen jaren oude straaljagers uit Polen, huurlingenlegers en het instellen van een no-fly zone in Oekraïne is onzin. Het Russische lucht- en grondoverwicht is totaal. Een dergelijk ingrijpen zou snel teniet worden gedaan.

Mijn vrees was dat het beperkte doelwit van Rusland en de zorg waarmee de Russische strijdkrachten massale vernietiging van burgercentra vermeden, de oorlog zullen verlengen en het Westen tijd zullen geven om twee strategische fouten te maken: een psyops-campagne lanceren die de betrekkingen tussen het Westen en Rusland blijvend zal vergiftigen en een kernoorlog in de toekomst waarschijnlijker zal maken, en de idioten in het Westen tijd geven om zich in een grotere oorlog te storten. Mijn vrees is bewaarheid geworden. Westerse regeringen en persorganen hebben een wijdverbreide haat tegen de Russen aangewakkerd, en veel Amerikaanse senatoren, opgehitst door de neocons, dringen aan op een grotere oorlog. Maar het Pentagon en Europa hebben zich verzet tegen interventies die de oorlog zouden uitbreiden, omdat een grotere oorlog de vernietiging van Europa betekent.

  Novodonetskoe platteland veranderd in kerkhof van NAVO-militair materieel

De psyops tegen Rusland hebben ook een zilveren randje. Het verbreken van de handelsbetrekkingen met Rusland zal het kwaad van het globalisme ongedaan maken. Zelfs Europa heeft het er nu over om zelfvoorzienend te worden op het gebied van voedsel, energie en defensie, waarbij Duitsland beloofd heeft tegen de volgende winter onafhankelijk te zijn van Russische energie – een valse hoop, zo lijkt het. De terugtrekking van Duitse en Amerikaanse bedrijven uit Rusland schept mogelijkheden voor Russische bedrijven om hun plaats in te nemen. Dit zal een groot voordeel zijn voor Rusland, want de Russische inkomsten zullen in Rusland blijven en niet terugvloeien naar Duitsland en de VS. Rusland had nooit zoveel buitenlands eigendom mogen toestaan, maar de regering Jeltsin was te zwak om te voorkomen dat Rusland door het Westen verkracht zou worden.

De frustrerende ervaring van Rusland met het Westen kan ook de rug breken van de vijfde colonne van Rusland, die het Kremlin ervan weerhouden heeft meer rekening te houden met de belangen van Rusland. De Atlantische integrationisten zijn verliefd op het Westen en bereid de Russische soevereiniteit op te offeren voor integratie in het Westerse globalisme. Zodra Rusland van deze invloed bevrijd is, kan het zich naar het Oosten wenden, het Westen de rug toekeren en zo de frustrerende verhoudingen verlaten die uiteindelijk tot een grote oorlog zouden leiden.

Wij hebben het punt bereikt waarop vrede vereist dat Rusland zich terugtrekt uit de interactie met het Westen. De natuurlijke bondgenoten van Rusland zijn China en Azië, en de militaire superioriteit van Rusland kan de ontwikkeling van de Zijderoute beschermen tegen inmenging van de VS. Zoals Poetin zelf heeft gezegd, heeft de westerse wereld haar eigen waarden veracht en verworpen, en is zij aan het desintegreren in corruptie en losbandigheid.

  Het bashen van China heeft de diplomatieke dialoog vervangen


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Zij hebben niet gehoord wat wij hun gezegd hebben. Deze keer kunnen ze maar beter luisteren.” – Vladimir PoetinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRussische aanval op militaire basis bij Polen
Volgend artikelRusland overweegt “energie-oorlog” als antwoord op EU/VS sancties – Een blokkade van de energietoevoer zou de Europese Unie vernietigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Europa zelfvoorzienend. Wat een grappenmaker. Om maar een paar kreten te noemen: zaadmonopolie en verklote akkers…

  Lokaal zelfvoorzienend kunnen we een eind komen. Europa is een gedrocht en stelt niks meer voor.

 2. Zou Rusland sympathisanten uit het Westen aanvaarden als politiek vluchteling in de toekomst ?
  Ik heb al een tijdje mijn buik vol van het woke-isme dat ons via alle kanalen opgedrongen wordt , de inperking van persoonlijke vrijheden, de door de staat georganiseerde chantage maffia praktijken met medische experimentele injecties….enz ….enz…..

 3. Wat vele in het westen nog steeds blijven denken is dat alles maakbaar is en te koop is. Daar is nu door Rusland in één keer een dikke streep door gezet. Het westen probeert het nog onder de noemer van sancties tegen Rusland dit tij te keren. Want het westen blijft vast houden aan zijn denkbeeld. Dat zij superieur zijn aan Rusland. Zodra Rusland met zijn tegen sancties komt, waar onder andere de energie en mineralen exporten naar het westen zullen stoppen. Zal dit een zeer ernstige gevolgen hebben voor de EU en haar lidstaten. Want daarmee implodeert de industrie en de welvaart/economie. De concurrentie met andere delen van de wereld worden daarmee ook weggevaagd. Tevens is de EU en haar lidstaten weer een grote afzet markt kwijt. Deze gevolgen met in combinatie van de coronacrisis van 2 jaar zal de situatie alleen maar elkaar versterken. Dit zorgt niet alleen voor hyperinflatie, doordat er een te kort aan alles is ontstaan en geen genoeg betaalbare energie voor handen is. Zal er een niet af wendbare neerwaartse spiraal ontstaan, wat alles mee de afgrond intrekt. De EU zal uiteindelijk uiteen vallen, zo ook de lidstaten. Dan geldt het recht van de sterkste en zal er een burgeroorlog ontwikkelen in alle EU lidstaten.

 4. Valensky speelt een rol in W.E.F.
  Trudeau, Macron en Putin zitten in W.E.F. volgens Klaus Swaab.Zij zitten aan de zelfde tafel.
  Hier vind een eindspel plaats gebaseerd op leugens.
  Je hoort alleen een kant van het verhaal.
  Er wordt chaos gecreëerd.
  Door dreiging van nucleaire wapens wordt de angst opgevoerd en de Paus stelt zich op als vredestichter.
  Jezuïeten zijn acteurs en heersres van de wereld

  • Dat Putin wel eens bij het W.E.F. langs geweest is klopt. Maar het is zaak goed te blijven onderscheiden: hij werd niet geschikt bevonden door zijn gebrek aan inschikkelijkheid/kneedbaarheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in