De waarheid over de racistische geschiedenis van de Amerikaanse Democraten.

Instagram censureert FBI-criminaliteitsstatistiek als ‘haatspraak’

  Pennsylvania en Michigan: twee juridische overwinningen voor Trump
Vorig artikelWat zouden ze moeten doen?
Volgend artikelDe bittere realiteit van Europa: Waarom de bevolkingsuitwisseling wordt afgedwongen en wie er aan de touwtjes trekt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Er heeft overal , en altijd slavernij plaatsgevonden , maar om het verhaal kort te houden , de Afrikanen en de Arabieren , zijn de grootste slavenhandelaars geweest , Zij die kwamen kopen , arbeiders , hoefde niet het binnenland in te gaan , naar het zoeken naar slaven , die waren al uit het binnenland gehaaid door andere Afrikanen , om geld te krijgen , van inderdaad slavenhandelaars ,,, zeker weten dat het altijd en overal plaats heeft gevonden .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in