Update over verpleegster Shawn Skelton, uit Indianapolis,VS, naar aanleiding van de effecten van Moderna gentherapie injectie, 4,5 maand later mei 2021, (geïnjecteerd januari 2021, zie artikel in onderstaande widget).

Het gaat niet goed met haar, bericht tapnewswire.com.

Of denkt u dat dit oké is en laat u zich daarom vaccineren?

Ik ben wel nieuwsgierig. Hoe kan iemand ermee instemmen zich te laten vaccineren als het internet overspoeld wordt met soortgelijke verhalen en video’s.

Is de belachelijk kleine dreiging van griep, die nu COVID heet, het waard om uw leven voor te verwoesten?

Als u nog steeds denkt dat het de moeite waard is, schrijf hier dan alsjeblieft en leg uit waarom.

Ik kan echt niet begrijpen waarom iemand zou instemmen met het risico van deze gruwelijke kwetsuren en eindeloze martelingen.

Op langere termijn loop je een veel groter risico op Alzheimer en alle andere verschrikkelijke neurodegeneratieve ziekten.

Een korte griepaanval zou toch de voorkeur hebben – doodgaan aan griep is niet zo erg vergeleken met zo te leven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Neurologische aanvallen na CoronavaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

  Dodelijke prionziekten nemen toe en kunnen nu worden overgedragen, dankzij COVID-19 vaccins
Vorig artikelHet is tijd om onderzoekers te arresteren, te vervolgen en te executeren die kinderen gebruiken voor medische experimenten met COVID-vaccins
Volgend artikelAlabama verbiedt vaccinpaspoort
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Dear God. My heart bleeds for this woman and her family. PLEASE, whoever may be reading this….please do not allow yourself to be injected with this INSANE TOXIC GARBAGE. I send healing thoughts and energy her way.

 2. Ik hoor net in een herhaling van een journaal dat mensen die ziek van corona zijn geweest ook nog kaal kunnen worden.
  Met allerlei voorbeelden van mensen die al die plukken haar opgespaard hadden en lieten zien.
  Daar had ik nog niet eerder iets over gelezen.

 3. Het antwoord op de vraag waarom mensen massaal dingen doen die compleet irrationeel zijn, is al gegeven door Rutger Bregman. Om dezelfde reden was de door Wall Street gefinancierde Adolf Hitler zo succesvol. De gehoorzaamheidsexperimenten uit de jaren ’60 lijken aan te tonen dat mensen zwichten voor de status van autoriteit. Volgens Rutger Bregman echter hebben de meeste mensen goede intenties en willen ze zich verbinden met anderen. Zelfs als ze de meest verschrikkelijke dingen doen, denken ze zelf dat ze werkelijk iets goeds doen in het belang van de groep. Daar wordt nu ook weer op ingespeeld: we doen het samen. We doen natuurlijk helemaal niets en zeker niet samen, maar alleen al de schijn van iets goeds doen, is voor mensen belangrijker dan de objectiveerbare realiteit, zelfs als ze daarbij uiteindelijk zichzelf schaden en meewerken aan de ondergang van de mensheid.

  • 5 * * * * * voor deze reactie van Johan.
   Maar ik heb wel het idee dat het met die goede intenties en bedoeling toch wel een beetje afgelopen is na hun 21-25ste jaar. Alleen in woord wordt het dan nog uitgedragen.
   Dan gaat toch vooral het eigenbelang gelden. Zonder al teveel te willen opvallen.

   • @ Johan e.a.
    Ik overdenk vaak wat het denkvermogen van de mens is, zowel wereldwijd maar vooral in Nederland.
    Ik vermoed dat in Nederland sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw, de jonge kinderen op de scholen stelselmatig geleerd is “zelf na te denken” om daarmee alles wat afwijkt van de linkse gifbelt als slecht en rechts gezag \ conservatief Christelijk voor te stellen, met meteen een link naar neo-nazisme.
    Zo is het denkvermogen van de (toenmalige) jeugd verkleind en zijn velen in feite zwakzinnige meningen-volgers, napraters geworden.

    Hen is geleerd dat “goede” linkse gedachtengoed te aanvaarden en strikt gehoorzaam te zijn (zie de opmerkingen van Johan).
    Dit als dè heilsweg naar een betere wereld vol vrede waarin alles en ieder gelijk en één zijn, zonder grenzen zelfs zonder natuurlijke grenzen.
    Dit alles heeft zich in versterkte mate voortgezet naar de nakomende generaties, die nu zo rond de 50 jr. is.

    Die groepsgeest: gehoorzaamheid aan elkaar en die ‘éénheid’ zorgt er straks voor dat de andersdenkenden van deze tijd (diegenen die zich niet laten inenten) uitgeworpen zullen worden, want de dag nadert dat tegenspraak niet meer zal worden geduld, waarvan we nu al overduidelijke bewijzen zien door censuur van de NPO, YouTube, Twitter (Rob Elens e.a.).

    Voorts Johan:
    er zijn meerdere kenmerken van een opkomende dictatuur en één daarvan is:
    – ieder afzonderlijk mens onderworpen aan de groep;
    – iedere afzonderlijke groep onderworpen aan de Staat.

    Lijkt mij dat dit goed overeenkomt althans in de lijn loopt met datgene wat jij schreef.

 4. Ik laat me nooit prikken. Het is gewoon pijnlijk om te zien hoe die vrouw is geworden na haar prik. Maar er zullen helaas weer mensen in de rij staan om braaf hun prik te nemen, want je doet het voor een ander bla bla

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in