Alabama verbiedt vaccinpaspoort

De gouverneur van de Amerikaanse staat heeft een nieuwe wet ondertekend. "Vaccinatie moet vrijwillig zijn, niet verplicht"

6
3525
Vaccinatie moet vrijwillig zijn, zegt de Republikeinse gouverneur van Alabama, Kay Ivey.

Terwijl een groot deel van de wereld zich ontwikkelt in de richting van een A en een B-wetgeving als het gaat om burgerrechten, kiest het door conservatieven geleide Alabama in de VS voor het tegendeel. Een dergelijke rangschikking van inwoners druist in tegen basisbeginselen van individuele vrijheid, aldus de gouverneur van de staat, Kay Ivey, en verbiedt vaccinpaspoorten voor COVID-19.

Het document dat het verbod op vaccinpaspoorten tot wet verheft, werd maandag ondertekend door de Republikeinse gouverneur Kay Ivey. De wet treedt onmiddellijk in werking en maakt het de overheidsinstanties onwettig om vaccinpaspoorten voor COVID-19 af te geven en verbiedt bedrijven om van hun klanten te eisen dat zij een dergelijke kaart tonen.

“Ik ben voorstander van vrijwillige vaccinatie en door deze wet te ondertekenen geef ik uiting aan die overtuiging”, zei Ivey in een verklaring nadat zij haar naam had gezet onder het wetgevingsdocument.

Ontmoedigt niemand, maar pleit voor vrijwilligheid

Tegelijkertijd benadrukte Ivey dat de wet niet zo moet worden geïnterpreteerd dat zij iemand ontmoedigt zich te laten vaccineren. Integendeel, zij moedigt de burgers aan om “de mouwen op te stropen”, maar dat moet wel op basis van vrijwilligheid gebeuren, niet op basis van dwang.

Een bepaalde vrijstelling van het verbod op vaccinpaspoorten kan nog steeds gelden voor scholieren om de klas bij te wonen, maar alleen voor het specifieke vaccin dat eerder was vereist en op voorwaarde dat er een uitzondering wordt gemaakt voor degenen die om medische redenen, religieuze overtuigingen of andere levensopvattingen niet willen worden ingeënt.

Meerdere staten

Ten eerste, doe geen schade

De wet van Alabama sluit zich aan bij een aantal andere staten in de VS die het recht beperken voor overheidsinstanties om vaccinpaspoorten uit te geven en van bedrijven om deze voor COVID-19 te eisen. Eerder hebben onder meer Florida en Texas vaccinpaspoorten verboden. Ook daar komt het initiatief van de Republikeinse gouverneurs van de staten, respectievelijk Ron DeSaints en Greg Abbott.

“De autoriteiten mogen Texanen niet dwingen zich te laten vaccineren of privégegevens over hun gezondheid vrij te geven, alleen maar om een normaal dagelijks leven te kunnen leiden”, legde Abbott het besluit uit in een video die op de staatstelevisiezenders werd uitgezonden.

Veiligheid versus privacy

Sommige gezondheidsdeskundigen stellen dat vaccinatiepassen een ticket terug naar de normaliteit kunnen zijn, waarbij burgers worden beloond voor het laten vaccineren met extraatjes zoals de mogelijkheid om naar muziekconcerten en sportevenementen te gaan en zich veilig te voelen in de wetenschap dat degene die naast hen staat of zit ook ‘immuun’ is voor het virus. Maar critici voeren aan dat het verplicht stellen van vaccinpaspoorten de persoonlijke levenssfeer en de individuele vrijheid op een te vergaande manier schendt.

De perschef van het Witte Huis, Jen Psaki, verklaarde reeds in maart dat er geen gecentraliseerde vaccinatiedatabank op federaal niveau zal komen en dat de federale overheid de Amerikanen niet zal verplichten een vaccinpaspoort aan te vragen. Zij maakte duidelijk dat het aan de staten is om zelfstandig oplossingen uit te werken.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VS deelstaatsregering vertelt haar gezondheidswerkers in het geheim dat COVID vaccins DODELIJK zijn, maar houdt dezelfde informatie achter voor het publiekVolg Frontnieuws op Telegram

Deze verdeeldheid kan uitmonden in een burgeroorlog
Vorig artikelWat zou uw keuze zijn?
Volgend artikelAstraZeneca ‘vaccin’ doodt BBC presentatrice
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. We mogen hier al blij zijn dat gemeentehuizen en supermarkten niet vallen onder controle gebieden met allerlei verplichten corona testen om binnen gelaten te worden.
  Anders zou je niet eens meer je rijbewijs kunnen verlengen of andere kleine dingetjes die je soms wel eens moet regelen op een stadhuis.

 2. Een best wel interessant artikel waaruit blijkt wat een kuddedieren mensen eigenlijk zijn.
  Met meerdere video’s waarvan je je afvraagt, hoe is het mogelijk.
  Ja, zo simpel zitten de meeste nou eenmaal in mekaar.
  Gewoon meedoen, omdat het ander het ook doet. Kortom schappen dus.

  Waarom is het zo moeilijk om af te wijken van de norm? Door bijvoorbeeld geen mondkapje op te zetten? Sinds de experimenten van Asch in de jaren vijftig van de vorige eeuw is aanpassing aan de groep onderzocht. Dit is een heel krachtig mechanisme. Hier zijn maar weinig mensen immuun voor. De druk in je onderbewuste, door je psychologische programmering, zorgt ervoor dat je je aanpast aan de groep. Ook al weet je beter.
  https://www.vrijspreker.nl/wp/2021/05/mondkapjes-en-aanpassing-aan-de-groep/

 3. In the United States, the Supreme Court has canceled universal vaccination. Bill Gates, US Chief Infectious Disease Specialist Fauci, and Big Pharma have lost a lawsuit in the US Supreme Court, failing to prove that all of their vaccines over the past 32 years have been safe for the health of citizens! The lawsuit was filed by a group of scientists led by Senator Kennedy.
  The coronavirus VACCINE IS NOT A VACCINE! ATTENTION!
  https://inspirerradio.com/news-view/975192/supreme-court-has-canceled-universal-vaccination-senator-robert-f-kennedy-jr

 4. Europa gaat een vaccinatie paspoort verplicht stellen om te reizen tussen EU landen. Zonder dit “paspoort “ reizen word in d toekomst strafbaar en beboet. De uitzondering zijn migranten.

  Wie niet wil worden gevaccineerd zal totaal geïsoleerd worden en een kleine bewegingsruimte houden. Dit is feitelijk het gevangen zetten van mensen tot ze buigen en zo dwingen tot inspuiting welke vaccinatie word genoemd om een normaal leven te houden. Komt erop neer dat iemand zonder “ paspoort” straks een misdadiger is en ook een dusdanige behandeling gaat krijgen. Het risico bestaat dat iemand die in de toekomst niet is gevaccineerd en voor de politie vlucht word dood geschoten. Er is nu dus wel degelijk sprake van dwang om mensen een spuit te laten krijgen….

  Komt in stukjes over ons heen, en steeds word de Aso factor gebruikt voor wie niet wil worden ingespoten.

  Gezien het via een app gaat is 5G dus deel van dit systeem tot totale controle want dat heeft straks overal bereik. Om die reden zijn gsm jammers dus verboden, zodat techniek kan worden ingezet zonder tegen middelen…
  Blijft de factor energie en stroom over…en de persoonlijke factor van politici en beleids makers…

  Vluchten kan niet meer. Vechten en selectief zijn is nog een optie….

  We zijn nu bijna een totalitaire staat…..daarna komen de kampen en de razzia’s…

  En iedereen in overheidsdienst denkt ook nog dat ze goed bezig zijn…..hoe simpel kan de mens zijn…slavenvolk.

  Hoe een simpel griepje straks tot je dood kan leiden….en je hoeft het niet eens te hebben ook nog!

 5. P.s. Die onderhuidse chip komt er wel, en velen zouden het graag hebben ook nog….de meerderheid dwingt dus de minderheid en op die fiets word ons alles de strot ingeperst…enkel als het gaat over een meerderheid van een volksreferendum is er ineens een andere denkwijze….

  Het is te hopen dat er snel een grote burgeroorlog komt waarbij de moslims en het andere importvee gek gaan doen want dit stopt enkel als er chaos is. De vijand als redmiddel….

  Mij, ik wil hier zo verdomd graag weg…of vechten want voor mij is mijn leven en vrijheid nu in het geding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in