Volgens het bureau voor de nationale statistiek voor Engeland en Wales zijn er in de afgelopen achttien maanden ten minste 74.745 bovenmatige sterfgevallen geweest. Dit overtollige sterftecijfer ligt 37% boven het vijfjaarlijkse gemiddelde en onthult de tragische gevolgen van de lockdowns en de gedwongen medische experimenten via vaccins. Deze overmatige sterfgevallen deden zich voor in particuliere woningen en hielden over het algemeen geen verband met infectie met het coronavirus. In feite had slechts 12 procent van de overmatige sterfgevallen te maken met een symptoom dat in verband wordt gebracht met covid-19, schrijft Lance D Johnson.

Meer dan 65.000 van deze overmatige sterfgevallen waren het gevolg van andere fysieke, mentale en sociale problemen die werden veroorzaakt door tirannieke lockdowns, de mentaliteit van terreur, angst, isolatie en controle, en de daaruit voortvloeiende vernietiging van de bestaansmiddelen van de mensen.

Regeringsterreur en psychologische oorlogsvoering eisen hun tol

Het buitensporige aantal doden is zo verontrustend dat professor Carl Heneghan, de directeur van het Centre for Evidence Based Medicine van de Universiteit van Oxford, oproept tot een dringend onderzoek om de oorzaak van deze sterfgevallen vast te stellen.

“De regering heeft dringend nauwkeurige gegevens nodig over wat er aan de hand is om verdere buitensporige sterfgevallen te voorkomen. De sterftecijfers thuis zijn al zestien weken op rij elke week gestegen en overtreffen daarmee het vijfjarig gemiddelde. Het aantal sterfgevallen thuis ligt 37 procent hoger dan tussen 2015 en 2019,” zei Professor Heneghan.

Deze piek in sterfgevallen, geregistreerd van 7 maart 2020 tot 17 september 2021, had voorkomen kunnen worden, als regeringen, ziekenhuissystemen en bedrijven geen psychologische terreur hadden omarmd en daarbij de mensenrechten hadden bedreigd. Deze sterfgevallen hadden voorkomen kunnen worden als regeringen de vrijheden van mensen niet hadden ingeperkt en jonge mensen geen kansen hadden ontnomen. In Engeland en Wales, zoals op veel andere plaatsen, werden banen en bedrijven van mensen, hun passies, hobby’s en dromen door discriminerende sluitingen kapot gemaakt. Deze lockdowns waren bedoeld om de massa’s te dwingen en te manipuleren om genetische interferentie-technologie in hun lichaam te injecteren die op grote schaal spike-eiwit-biowapens repliceert. Dit dwang-experiment heeft een nieuwe golf van lijden en dood teweeg gebracht.

  Moeder van drie kinderen "enthousiast over vaccinatie" overlijdt aan bloedstolsels in hersenen na Astrazeneca vaccinatie

Een sterke stijging van het aantal sterfgevallen is nu te zien bij tienerjongens, in de leeftijd van 15-19 jaar

De meest verontrustende trend is de stijgende sterfte onder tieners. Tussen januari en oktober van 2021 is er een consistente stijging van dertig procent in sterfgevallen bij 15-19 jarige jongens.

Hoe lang kunnen de media de genocide nog verbergen?

Kerk, gemeenschap en verbondenheid zijn essentieel, vooral voor rouwende mensen. Wanneer de overheid beperkingen oplegt aan bevolkingsgroepen, ontneemt dat kansen, hoop en waardigheid, wat leidt tot depressie, angst en hoge bloeddruk. Professor Heneghan zegt:

“Meer mensen sterven aan andere oorzaken dan aan covid-19 en we blijven dit jaar een aanzienlijke en aanhoudende stijging zien van het aantal sterfgevallen dat niet door covid-19 wordt veroorzaakt en meestal in de thuissituatie plaatsvindt. Dit is uiterst zorgwekkend. Er moet nu dringend een grondig onderzoek worden ingesteld om na te gaan of deze sterfgevallen voorkomen hadden kunnen worden. De overlijdensakten geven slechts een momentopname van wat er werkelijk aan de hand is.”

Veel van de sterfgevallen zijn niet eens onderzocht door lijkschouwers. Er zijn geen autopsies verricht.

“We moeten verder gaan en kijken naar de sterfgevallen die misschien niet door lijkschouwers zijn onderzocht, om de ware oorzaak te begrijpen en wat er gedaan kan worden om het hoge aantal excessieve sterfgevallen te verminderen, vooral die in de thuissituatie,” zei Heneghan, zinspelend op de rol van de regering in de genocide.

“Inzicht hierin is ook van cruciaal belang om onze reactie op de pandemie in goede banen te leiden, door ervoor te zorgen dat we vermijdbare problemen beperken, hoeven we misschien nooit meer lockdowns te gebruiken,” zei hij.

  Britse regeringsadviseur: "De samenleving moet jarenlang in lockdowns blijven"

Heneghan wordt bijgestaan door Dr. Charles Levinson, Chief Executive van het particuliere huisartsenbedrijf, Doctorcall. Dr. Levinson heeft ook het teveel aan sterfgevallen thuis in de afgelopen achttien maanden bestudeerd.

“Het buitensporige aantal sterfgevallen thuis en in de stilte eromheen is een schandaal. De redenen zullen talrijk en complex zijn, maar we moeten moeilijke vragen gaan stellen. Ik sta volledig achter oproepen voor een onderzoek dat precies dat zal doen.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De tol die het vaccin eist op de seksuele gezondheid van mannenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWHO zegt nu dat de aanwezigheid van uw kind op school geldt als “geïnformeerde toestemming” voor vaccinatie – aanwezigheid van de ouders “niet vereist”
Volgend artikelDe wereld begint op te merken hoeveel jonge atleten sterven na het nemen van covid vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Gut, waar zou dat toch allemaal aan liggen?
  Ze weten het en proberen het te verhullen met een houding van verrassing.
  Ze blijven met een stalen smoel de zaak beliegen en bedriegen, en winnen zo tijd om deze ellende nog te laten voortduren, want een oplossing is er vooralsnog niet, en de gemodificeerden moeten stil gehouden worden.

  • Volledig mee eens. Zogenaamd verbaasd en er moet een onderzoek komen. Vaststellen wat er dan precies onderzocht moet worden; onderzoekscommissie samenstellen; onderzoek uitvoeren; het bij de regering erdoorheen krijgen etc etc etc. Dat gaat allemaal nog even duren en in de tussentijd is er weer een hoop tijd gewonnen waarin alles gewoon doorgang vind inclusief het uitdelen van prikken.

 2. Heel simpel; dit zijn de bijwerkingen van de vaccins.
  Maar volgens de farmaceuten hebben de vaccins geen bij werkingen en daarom snappen de Engelsen niet waarom er zoveel mensen overlijden.

  Engeland .
  Hoe dom kun je zijn.
  Maar in Nederland gebeurt hetzelfde!
  Dr Judy Micovitz een Amerikaanse wetenschapper zegt zelfs : “ This shot are spreading The discease.”

  Oei…. Dat verklaard de vele gevaccineerde Covid patiënten die nu in de ziekenhuizen liggen en zoveel miljoenen gevaccineerden, die dus ziek zullen worden.
  Of met complicaties of met Covid……. … daar zijn geen ziekenhuis bedden voor aan te slepen.
  Door het vaccinatie programma van vorig jaar WORDEN NU DE ZIEKENHUIZEN VERZEKERD VAN PATIËNTEN .
  ALS HET NIET ZO ERG ZOU ZIJN WAS HET BIJNA LACHWEKKEND.
  Er staat ons nog een grimmige winter te wachten.
  Als de zieke gevaccineerden hier achter komen…..
  Maar dat zal de overheid nooit beamen….. liever alles bij mekaar liegen en draaien dan openheid geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in