© NoJab nojab.imgbb.com

De Wereldgezondheidsorganisatie, het medische epicentrum van de ontvolkingslobby, beschouwt nu de aanwezigheid van uw kind op school als geïnformeerde toestemming om dat kind te vaccineren. Ontvolking door vaccinatie valt nu volledig buiten de wet en zal elk kind op aarde steriliseren, ziek maken en dommer maken dan de kinderen van de leden van de ontvolkingslobby die hun kinderen niet vaccineren, schrijft Sott.net.

© WHO

Lees het volledige verhaal in het officiële document van de WHO (PDF)


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Terugblik: toen de EU een onderzoek instelde naar de WHO omdat zij een neppandemie had uitgevonden om totaal overbodige vaccins te promotenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOpen brief aan “Haters” van samenzweringstheoretici
Volgend artikelWAT DOODT HEN? In de afgelopen 18 maanden hebben Engeland en Wales 65.000 bovenmatige sterfgevallen gemeld die NIET in verband staan met coronavirus-infecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Helemaal mee eens plus een aanvulling aangaande dat gaatje tussen de ogen: ook voor degenen die dat goedkeuren of promoten inclusief politci.

 2. Dus je kind thuishouden. Dat is wat er staat. Je weet ook niet of ze ineens met de bus voor komen rijden, dus kun je het risico niet nemen je kinderen naar school te sturen.

  • Juist, alles hangt dus af van het feit of de ouders op voorhand correct ingelicht worden dat er op die datum op school zal gevaccineerd worden, en dat diegenen die dat niet willen voor hun zoon/dochter, dan hun kinderen niet naar school mogen sturen.
   Onafgezien van het misdadige om jonge mensen, die geen risico lopen om aan de ziekte te overlijden, met een experimentele inspuiting te behandelen, inspuiting waarvan de negatieve gevolgen voor de gezondheid bijlange nog niet te overzien zijn, is dit een schoolvoorbeeld van een ordinaire, zeg maar smerige truc, om alsnog zoveel mogelijk mensen om de tuin te leiden.
   Het zou een stuk eerlijker zijn om een databank aan te leggen via een door de ouders op voorhand in te vullen vragenlijst van alle kinderen die mogen of niet mogen ingeënt worden. Dat en dat alleen is waterdicht, en het is duidelijk dat dit niet hun (communistische)bedoeling is.

 3. Ik zie al een tijdje wat er echt gaande is maar bij dit soort m8ss3lijkmakende beelden waarbij er misbruik van kinderen wordt gemaakt krijg ik spintaan last can cognitieve dissonantie! Iedere vezel in mijn lijf schreeuwt hierbij, DIT KAN NIET WAAR ZIJN!!!

 4. Deze verklaring van de WHO is geheel in het verlengde van Bill Gates zijn plannen.
  DEPOPULATIE VAN DE WERLED BEVOLKING.
  Van het vaccin is bekend dat enzymen in de genprik mensen en zeker kinderen onvruchtbaar maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in