The Presidential Office of Ukraine (CC BY-SA 4.0)

Iedereen zou zich moeten afvragen waarom bijna niemand een snel einde wil maken aan de oorlog in Oekraïne, aldus de Kroatische afgevaardigde Mislav Kolakusic. “Waarom is de aandacht gericht op wapens en niet op vrede?”

Hij wijst erop dat oorlogen enorme winsten en veel macht opleveren voor degenen die de grote bedrijven leiden. “Een oorlog die in een relatief klein gebied wordt uitgevochten en een wereldwijde impact heeft, is een ideale oorlog voor bedrijven.”

Tal van landen hebben miljarden euro’s geïnvesteerd in wapens die ze normaal gesproken niet zouden hebben gekocht. De oorlog in Oekraïne is een droom die uitkomt voor het militair-industrieel complex, zegt Kolakusic.

Oekraïne en BlackRock zijn overeengekomen Oekraïne na de oorlog samen opnieuw op te bouwen. BlackRock is het militair-industrieel complex en zal daarom binnenkort de wederopbouw leiden. Hoe langer de oorlog duurt en hoe groter de verwoesting, hoe meer BlackRock profiteert.

Zowel de wapens als de oorlog en de wederopbouw worden gefinancierd door de EU-burgers, via reeds bestaande belastingen, nieuwe belastingen en enorme prijsstijgingen voor goederen en diensten, benadrukte het parlementslid.

Regeringen geven het geld van burgers uit zonder verantwoording af te leggen, aldus Kolakusic, die zich afvraagt of de oorlog in Oekraïne is begonnen door bedrijven en op dezelfde manier is “beheerd” als de pandemie.

Via Uncutnews.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Zij hebben niet gehoord wat wij hun gezegd hebben. Deze keer kunnen ze maar beter luisteren.” – Vladimir PoetinVolg Frontnieuws op Telegram

  Onthuld: Apenpokken blijkt "laboratoriumstam met onbekende kenmerken" te zijn

Lees meer over:

Vorig artikelUncle Sam wedt op de ineenstorting van Rusland en verliest zijn shirt
Volgend artikelGlobalisten willen dat iedereen krekels eet omdat hun exoskeletten CHITINE bevatten dat parasieten en pathogenen gebruiken als bescherming bij het infecteren van mensen en dieren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Dat is met 40/45 ook gebeurd. Financiering van die oorlog op alle fronten….de verliezer betaald.

  Rothschild staat er om bekend……en als je kijkt naar het gegeven dat Bayer, Krups en Farben door nazi’s werden aangestuurd, en die oorlog financieel van de grond konden halen, zal het mij ècht niet verbazen als die bedrijven met geld uit die hoek zijn opgericht…..! Rothschild zit al heel…..heel lang achter alles wat rot is…..ziek tot het merg…..tot het verdomde Vaticaan aan toe .

  Ik kan alleen maar bidden dat die white-hats succes gaan hebben.

  • Het was onder andere Prescott Bush, familie van de gelijknamige presidenten die die nazi’s financierden. Uiteindelijk hebben ze daarmee Groot Brittannië verzwakt, de Duitsers onderworpen en na de oorlog de voormalige koloniën van de Europese landen in puppetstaten veranderd. Zo hebben ze de wereldmacht in handen gekregen.

  • Das een familie die tot aan de wortel uitgeroeid zou moeten worden. Helaas het kwaad der aarde moet goed worden aangepakt en geen splinters overlaten.

   • Zij hebben de titanic laten verzuipen. Omdat daar de 5 rijkste mensen op aarde mee vaarden en kort na het verzuipen van al die onschuldige mensen richten de rottechilderen de federale bank op. De meeste zieke familie op aarde. En het word tijd dat die is aangepakt worden op een manier zodat ze nooit meer macht kunnen uitoefenen.

 2. Excellent 🙏🏻 Dit soort heldere politici moeten we hebben. Vergelijk deze man es met die non-binaire Reutel en al die die andere corrupte WEF-tekkels in onze regering. 🤬

 3. Russen vinden ruim 20.000 documenten over biolabs in Oekraïne, dit staat erin

  Het Russische leger heeft de hand weten te leggen op meer dan 20.000 documenten over de biolabs in Oekraïne. Uit de documenten blijkt dat westerse farmaceuten in Oekraïne onderzoek deden naar hiv en aids.

  Het onderzoek, dat in 2019 begon, had betrekking op soldaten, gevangenen, drugsverslaafden en andere ‘patiënten met een hoog risico op infectie’.

  De documenten laten ook zien dat het Pentagon in de biolabs onderdelen van biowapens vervaardigde, die werden getest op de nietsvermoedende Oekraïense bevolking.

  https://www.ninefornews.nl/russen-vinden-ruim-20-000-documenten-over-biolabs-in-oekraine-dit-staat-erin/

 4. Dat is wat ik telkens weer zeg :

  ALL WARS ARE BANKERS WARS !!

  Waar ik ook zo om moet lachen hoe de domme onder ons in de reclame trappen van Verisure. Beveilig u waardevolle spullen en u gezin…… Hahaha waar hoorde ik dat meer …. je doet het voor een ander 😀😃🙂🙃😊😇😀

  Die mensen hebben niet in de gaten dat op eenvoudige wijze de regering bij mensen thuis binnen kunnen kijken ….. wat een ongelooflijk dom naïef volk zijn Nederlanders.

 5. Een ding blijft onderbelicht in het artikel, namelijk het creeeren van angst wat de mensen kneedbaar maakt.
  Continue word op escalatie gewezen voor een nucleair conflikt, hetzelfde als tijdens de plandemie de mensen angstig houden is een van de zaken.

 6. Het zijn allebei, jarenlang voorbereide, V.S. Deep State projekten.
  Pentagon, CIA, corrupte linkse politici, Big pharma / tech / finance / corporatyionms / foundations.

  • Joden dus!!! Net zoals de moord op de tsaren familie in 1918 door de bolsjewieken (joden), de moord op de Oostenrijkse troonopvolger Franz Ferdinand en zijn vrouw in Sarajevo (opgezet door de bolsjewieken dus joden), de oorlogsverklaring van de joden aan de Duitsers in 1933 !!! Ja, je leest het goed. en het gene wat jij allemaal benoemd. en dit is nog maar een heel klein gedeelte van wat er zich allemaal in het verleden heeft afgespeeld beste COOL Pete. Onze geschiedschrijving die ze ons hebben aangeleerd is niet dat gene wat zich daadwerkelijk heeft afgespeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in