De Washington Post verbergt nog steeds Amerikaanse oorlogsmisdaden.

Seiichi Morimura, die Japanse wreedheden in WOII onthulde, sterft op 90-jarige leeftijd
Zijn boek over Unit 731, een geheime biologische oorlogstak van het Keizerlijke Leger, dwong Japan om de confrontatie met zijn oorlogsverleden aan te gaan.

In het overlijdensbericht staat:

Seiichi Morimura, een Japanse schrijver die hielp om zijn land tot inkeer te brengen met zijn onthulling uit 1981 over Unit 731, een geheime biologische oorlogstak van het Keizerlijke Leger die tijdens de Tweede Wereldoorlog duizenden mensen in bezet China onderwierp aan sadistische medische experimenten, stierf op 24 juli in een ziekenhuis in Tokio. Hij werd 90.

Morimura’s boek verkocht verbazingwekkend goed, zelfs toen het ongebruikelijk was om mensen in Japan te confronteren met de keizerlijke misdaden van hun natie, schrijft Moonofalabama.

Unit 731 was in die tijd slechts te vergelijken met sommige Nazi-artsen die op grote schaal experimenten op mensen uitvoerden:

In een tijd waarin Japanse leerboeken de wreedheden die Japan tijdens de oorlog beging vaak bagatelliseerden, interviewde de heer Morimura tientallen veteranen van Unit 731 en documenteerde hij in schrijnend detail het verloop van de operatie, die in 1938 werd opgericht in de buurt van de Chinese stad Harbin door de Japanse medische officier Shiro Ishii.

Vermomd als een epidemiepreventie- en waterzuiveringsafdeling, functioneerde de eenheid tot het einde van de oorlog als testterrein voor biologische oorlogsstoffen. Het werk van de heer Morimura heeft in de jaren 1980 en 1990 geleid tot meer onderzoeken, die op hun beurt weer leidden tot een rechtszaak die de omvang van de wreedheden verder onthulde.

Onder de daders bevonden zich veel gerespecteerde Japanse artsen. Duizenden mensen – voornamelijk Chinezen, maar volgens meneer Morimura ook Koreanen, Russen en gevangenen van in totaal acht verschillende nationaliteiten – ondergingen medische experimenten die werden vergeleken met die van nazi-arts Josef Mengele.

  Mainstream media's Boetsja sterk verhaal

Slachtoffers, in het Japans “marutas” genoemd, werden besmet met tyfus, tyfus, cholera, miltvuur en de pest met als doel het perfectioneren van biologische wapens. Sommige gevangenen werden vervolgens zonder verdoving opengesneden zodat onderzoekers de effecten van de ziekte op het menselijk lichaam konden observeren.

“Ik sneed hem open van de borst tot de maag, en hij schreeuwde vreselijk, en zijn gezicht was helemaal verwrongen van de pijn. Hij maakte een onvoorstelbaar geluid, hij schreeuwde zo verschrikkelijk. Maar toen hield hij eindelijk op,” vertelde een naamloos lid van de eenheid in 1995 aan de New York Times, terwijl hij zich een slachtoffer herinnerde dat met de pest besmet was. “Dit was allemaal in een dag werk voor de chirurgen, maar het liet echt indruk op mij achter omdat het mijn eerste keer was.”

Enkele duizenden mensen, en misschien nog wel veel meer, werden door de eenheid doodgeëxperimenteerd.

Toen de Tweede Wereldoorlog voorbij was, zouden de leden van Unit 731 berecht worden voor de oorlogsmisdaden die ze begaan hadden. Het Amerikaanse leger hield dat tegen omdat het van plan was om wat Unit 731 had geleerd voor zijn eigen oorlogen te gebruiken:

In hetzelfde jaar dat het boek van meneer Morimura uitkwam, schreef een Amerikaanse journalist, John W. Powell, in het Bulletin of the Atomic Scientists dat de Amerikaanse regering immuniteit had verleend aan leden van Unit 731 in ruil voor de laboratoriumgegevens van hun onderzoek. Meneer Morimura beweerde hetzelfde. Jarenlang deden de Verenigde Staten rapporten over de experimenten van de eenheid af als propaganda uit de Koude Oorlog.

In de rest van het overlijdensbericht in de Washington Post wordt hier verder niets over gezegd.

De lezer komt niet te weten of deze beweringen van de Amerikaanse regering over “propaganda uit de Koude Oorlog” waar of niet waar waren.

  Oekraïne begint eindelijk verdedigingslinies te bouwen

De V.S. deden natuurlijk wat beweerd werd. Er werden documenten vrijgegeven die dat bewezen. De V.S. hadden veel meer gedaan.

The Post herhaalt ook valse Amerikaanse beweringen dat de Japanse regering processen tegen oorlogsmisdadigers tegen de leden van de eenheden had tegengewerkt:

Volgens Amerikaanse functionarissen bleef de Japanse regering echter weigeren om Amerikaanse pogingen te helpen om de daders op een lijst te plaatsen van oorlogsmisdadigers die de Verenigde Staten niet in mochten. Ishii leefde in vrijheid totdat hij in 1959 stierf aan keelkanker. The Times meldde dat andere veteranen van Unit 731 gouverneur van Tokio werden, voorzitter van de Japanse Medische Associatie en hoofd van het Japanse Olympisch Comité.

Het was de Amerikaanse regering, niet de Japanse, die de leden van Unit 731 immuniteit verleende. Ze betaalde hen zelfs hoge bedragen voor hun kennis:

De Amerikaanse regering bood volledige politieke immuniteit aan hooggeplaatste functionarissen die een rol speelden bij het plegen van misdaden tegen de menselijkheid, in ruil voor de gegevens over hun experimenten. Onder hen was Shiro Ishii, de commandant van Unit 731. Tijdens de doofpotoperatie betaalde de Amerikaanse regering geld om gegevens te verkrijgen over menselijke experimenten die in China werden uitgevoerd, volgens twee vrijgegeven documenten van de Amerikaanse regering.

Het totale bedrag dat betaald werd aan niet bij naam genoemde voormalige leden van de beruchte eenheid lag ergens tussen de 150.000 yen en 200.000 yen. Een bedrag van 200.000 yen in die tijd is het equivalent van 20 miljoen yen tot 40 miljoen yen vandaag de dag.

40 miljoen yen is vandaag de dag het equivalent van $284.000. Leuker om te hebben dan om niet te hebben …

Het Amerikaanse leger gebruikte de kennis van Unit 731 om een aantal biologische wapens te ontwikkelen en te testen, naar verluidt ook op mensen. Het gebruikte deze wapens, net als Unit 731, zelfs tijdens de oorlog tegen Noord-Korea en China.

  Iets verloren, nooit meer terug te vinden

Zoals Jeffrey Kaye, die de zaak al lang bestudeert, schrijft:

Een overgrote meerderheid van het bewijs in de afgelopen jaren heeft vastgesteld dat de VS biologische wapens gebruikte in de oorlog tegen Noord-Korea en China in het begin van de jaren 1950. Dit is gebaseerd op documenten van de CIA, het Ministerie van Defensie en andere overheidsinstanties, en op een nauwkeurige lezing van de bekentenissen van vijfentwintig Amerikaanse vliegeniers. Het is nu tijd om te onderzoeken hoe de VS de operatie tot een goed einde hebben gebracht.

Het verhaal dat volgt, documenteert wat lijkt op een mislukte poging van vliegeniers van de luchtmacht om de pers en overheidsfunctionarissen te waarschuwen voor de geheime Amerikaanse campagne van kiemoorlogvoering die toen aan de gang was in Korea en Noordoost-China. Deze poging tot militaire klokkenluiderspraktijken maakt het vandaag de dag mogelijk om het bewijs rond de beschuldigingen van kiemoorlogvoering breder te bekijken, met name hoe de bio-aanvallen georganiseerd waren.

Door de valse beweringen van de Amerikaanse regering over “Koude Oorlog propaganda” te herhalen, door deze niet te corrigeren en door valse Amerikaanse verklaringen te herhalen die de Japanse regering beschuldigen van het hinderen van de processen voor oorlogsmisdaden, verdoezelt de Washington Post de Amerikaanse oorlogsmisdaden die gebaseerd waren op de experimenten die Unit 731 had uitgevoerd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Biolabs – Is er meer aan de hand met het Oekraïne/Rusland conflict dan men op het eerste gezicht zou denken?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRechter verwerpt Hunter Biden’s dirty pleidooi deal
Volgend artikelTop WEF-functionaris: “Gevaarlijke samenzweringstheoretici moeten worden geëlimineerd”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. Tjonge daar wordt je wel stil van. Ik heb het ook chatGTP gevraagd want ik had er nog nooit van gehoord. Dit zegt AI

  Unit 731 was een geheim biologisch en chemisch onderzoekseenheid van het Keizerlijke Japanse Leger tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het was actief van 1937 tot 1945 en was gevestigd in Pingfang, een buitenwijk van Harbin in het noordoosten van China.

  Belangrijke feiten over Unit 731:

  Menselijke Experimenten: Unit 731 is berucht om het uitvoeren van wrede en onmenselijke experimenten op duizenden Chinese, Koreaanse en andere krijgsgevangenen. Deze experimenten hadden tot doel biologische en chemische wapens te ontwikkelen, evenals de effecten van ziekten zoals miltvuur, cholera en pest op menselijke proefpersonen te bestuderen. De experimenten omvatten vivisecties (levende dissecties), blootstelling aan dodelijke stoffen, bevriezing en nog veel meer.
  Ontwikkeling van Biologische Oorlogsvoering: De eenheid onderzocht en ontwikkelde biologische wapens, inclusief het testen van methoden om deze wapens te verspreiden, zoals luchtsproeien en besmet voedsel en water.
  Doofpot en Immuniteit: Na de overgave van Japan in 1945 sloot de Verenigde Staten een deal met de leiders van Unit 731. In ruil voor het verstrekken van de verzamelde gegevens aan de VS, waaronder de resultaten van de menselijke experimenten, kregen veel van de wetenschappers immuniteit en werden ze beschermd tegen vervolging wegens oorlogsmisdaden.
  Geheimhouding en Vernietiging van Bewijs: Om straf te ontlopen, vernietigde het Japanse leger veel van het bewijsmateriaal met betrekking tot de activiteiten van Unit 731 vlak voor het einde van de oorlog. Hierdoor werd pas decennia later de volledige omvang van hun wreedheden algemeen bekend.
  Nalatenschap en Controverse: Unit 731 blijft een duister hoofdstuk in de geschiedenis en een symbool van oorlogsmisdaden. De daden hebben geleid tot aanzienlijke controverse en voortdurende discussies over verantwoording, verantwoordelijkheid en de ethische implicaties van menselijke experimenten.
  Invloed op de Medische Wetenschap: Sommigen beweren dat de gegevens verkregen uit de experimenten van Unit 731 zijn gebruikt in medisch onderzoek en hebben bijgedragen aan vooruitgang in de biologische en medische wetenschappen. De ethiek van het gebruik van gegevens verkregen door dergelijke onmenselijke middelen is echter zeer twijfelachtig en blijft een onderwerp van debat.
  Het is essentieel om de slachtoffers van Unit 731 te herdenken en ervoor te zorgen dat dergelijke wreedheden nooit meer worden herhaald. De gebeurtenissen rond Unit 731 zijn een schrijnende herinnering aan de mogelijke gevolgen van ongecontroleerd en moreel verwerpelijk wetenschappelijk onderzoek.

  • Jammer genoeg is dit soort onderzoek nooit gestopt. In de VS en Canada zijn er legio van dergelijke onderzoeken uitgevoerd.

   Buiten deze expliciet criminele gevallen is er Big Pharma die ism Big Med en hun protocollen niets anders doen dan medische experimenten. Zie bv cojona.

 2. Heel belangrijk artikel.

  Sinds WOII, is de V.S. bezig met biologische- en chemische oorlogs-voering.
  Geleerden uit Nazi-Duitsland en Japan.
  Voorbeeld : Lsd uitproberen op proef-personen
  Voorbeeld : chemische wapens aan Saddam Hussein gegeven.[ tegen Iran; later : Kurden.
  Werden daarna opgeslagen in Syrie, en “geruimd” door V.N. ]
  Voorbeeld : ziektes verspreiden en “vaccins” uitproberen in Z-Amerika, Afrika, Azie.
  Nu : wereldwijd bio-labs : gain of function- onderzoek en testen.

  V.S. : wereld-macht zonder scrupules.

 3. Natuurlijk wilden de Amerikanen die gegevens hebben, reken er maar op dat alle kennis, hoe gruwelijk ook, voor de werkelijke machthebbers vrij toegankelijk is, en ze zullen er niet voor terugdeinzen om die kennis in de strijd te gooien indien zij zich bedreigd voelen.

 4. Vooruit nog maar een keer over de vaccinaties die veilig en effectief zijn ( voor wie?)

  Hier krijg je kippenvel van. Het was gepland. En Alex jones zat goed. Korte samenvatting, de mensheid moet worden uitgeroeid met vaccinaties. Het was allemaal een plan

  https://twitter.com/bennyjohnson/status/1685101907373600768?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1685101907373600768%7Ctwgr%5E04edbc40df62322f5eb7bc271c8420b66cb4d9f6%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.godlikeproductions.com%2Fforum1%2Fmessage5489960%2Fpg1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in