Geachte, ik wil jullie op de hoogte brengen van het bestaan van een social media alternatief voor Facebook. Aangezien er van jullie behoorlijk veel berichten worden gedeeld op het platform vroeg ik me af of het misschien interessant zou zijn om jullie te benaderen, schrijft Zohra van Vriendenplek.nl via Frontnieuws redactiemail.

Ik ben vrijwilliger voor een Nederlands alternatief voor Facebook, genaamd Vriendenplek!

Gezien de gruwelijke censuur op de grote social media monsters als Facebook, Twitter, Linkedin en YouTube, hebben we heel hard gewerkt aan een alternatief sociaal platform!

In onderstaand artikel kunt u er meer over lezen:

https://vriendenplek.nl/read-blog/964_censuurvrije-social-media-is-nu-broodnodig.html

Op Vriendenplek is men vrij zich uit te spreken, hun nieuwsartikelen te delen, ook als deze in strijd zijn met het algemeen geldende Corona-narratief!

Ik wil jullie uitnodigen de site eens te komen bekijken en als het jullie bevalt, lid te worden!

Het is onze hoop dat er mensen aandacht gaan besteden aan de site, bijv.  in de vorm van een artikel dat ze zouden kunnen wijden aan de site,  daar deze nog niet zo enorm veel bekendheid heeft. Maar toch willen we graag de mensen een veilige thuishaven bieden, zeker in het geval van het wegvallen van Facebook vorige week!

Er zijn nu enkele duizenden leden op het platform actief, maar we willen nog veel meer mensen bereiken, alleen is er weinig tot geen budget. Daarom hopen we dat er veel alternatieve media websites zullen zijn die een beetje aandacht aan dit initiatief zouden willen besteden.

Wellicht is het voor jullie ook interessant, omdat ik aanneem dat jullie met jullie artikelen ook geblokkeerd worden door Facebook, om er een profiel aan te maken!

Studie: Pfizer's COVID-19 vaccin vermindert de mannelijke vruchtbaarheid - En het is nog erger dan het op het eerste gezicht lijkt

Kom gerust eens kijken,

Met vriendelijke groet,
Zohra
https://vriendenplek.nl/Zohra

Bij dezen dan.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Spaanse verzekeraars zien de bui al hangen: Artsen en verpleegkundigen worden niet voor de rechter verdedigd in verband met de COVID-19 vaccin bijwerkingen Volg Frontnieuws op Telegram

5 REACTIES

  1. ik dacht laat ik een profiel aanmaken……..zegt tie, e-mail adres is al in gebruik?
    door wie dan? ik kan hem ook niet resetten…….iemand gebruikt dus mijn e-mail adres daar?
    dit wekt bij mij ook geen vertrouwen!

    • niks gezegd, het is nu wel gelukt, was even gedoe…….misschien worden ze ook al gefrustreertd door de tegenpartij? Zou mij ook niks meer verbazen.

  2. toch maar weer weggehaald, iedereen kan jouw pagina bekijken,
    ook vreemden, die geen account hebben…..brrrr, eerst maar eens goed maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here