Geachte, ik wil jullie op de hoogte brengen van het bestaan van een social media alternatief voor Facebook. Aangezien er van jullie behoorlijk veel berichten worden gedeeld op het platform vroeg ik me af of het misschien interessant zou zijn om jullie te benaderen, schrijft Zohra van Vriendenplek.nl via Frontnieuws redactiemail.

Ik ben vrijwilliger voor een Nederlands alternatief voor Facebook, genaamd Vriendenplek!

Gezien de gruwelijke censuur op de grote social media monsters als Facebook, Twitter, Linkedin en YouTube, hebben we heel hard gewerkt aan een alternatief sociaal platform!

In onderstaand artikel kunt u er meer over lezen:

https://vriendenplek.nl/read-blog/964_censuurvrije-social-media-is-nu-broodnodig.html

Op Vriendenplek is men vrij zich uit te spreken, hun nieuwsartikelen te delen, ook als deze in strijd zijn met het algemeen geldende Corona-narratief!

Ik wil jullie uitnodigen de site eens te komen bekijken en als het jullie bevalt, lid te worden!

Het is onze hoop dat er mensen aandacht gaan besteden aan de site, bijv.  in de vorm van een artikel dat ze zouden kunnen wijden aan de site,  daar deze nog niet zo enorm veel bekendheid heeft. Maar toch willen we graag de mensen een veilige thuishaven bieden, zeker in het geval van het wegvallen van Facebook vorige week!

Er zijn nu enkele duizenden leden op het platform actief, maar we willen nog veel meer mensen bereiken, alleen is er weinig tot geen budget. Daarom hopen we dat er veel alternatieve media websites zullen zijn die een beetje aandacht aan dit initiatief zouden willen besteden.

Wellicht is het voor jullie ook interessant, omdat ik aanneem dat jullie met jullie artikelen ook geblokkeerd worden door Facebook, om er een profiel aan te maken!

  Zweedse sterfgevallen "met" COVID-19 bijna gestopt - toch gaan de massale vaccinaties door

Kom gerust eens kijken,

Met vriendelijke groet,
Zohra
https://vriendenplek.nl/Zohra

Bij dezen dan.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Spaanse verzekeraars zien de bui al hangen: Artsen en verpleegkundigen worden niet voor de rechter verdedigd in verband met de COVID-19 vaccin bijwerkingen Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCOVID-deskundige Dr. Peter McCullough: “In dit stadium gaat het niet over COVID. Het gaat over een soort totalitaire overname die over de hele wereld plaatsvindt. Er is iets heel duisters aan de hand”
Volgend artikelBeter dan Hydroxychloroquine? Twee nieuwe studies tonen aan dat Quercetine de resultaten van COVID verbetert – Gemakkelijker te verkrijgen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. ik dacht laat ik een profiel aanmaken……..zegt tie, e-mail adres is al in gebruik?
    door wie dan? ik kan hem ook niet resetten…….iemand gebruikt dus mijn e-mail adres daar?
    dit wekt bij mij ook geen vertrouwen!

    • niks gezegd, het is nu wel gelukt, was even gedoe…….misschien worden ze ook al gefrustreertd door de tegenpartij? Zou mij ook niks meer verbazen.

  2. toch maar weer weggehaald, iedereen kan jouw pagina bekijken,
    ook vreemden, die geen account hebben…..brrrr, eerst maar eens goed maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in