Pfizer Covid Jab ‘90% Effectief Tegen Ziekenhuisopname Voor Tenminste 6 Maanden”, zegt een recente Guardian kop. Herinnert u zich 1 jaar geleden of zo, toen deze dingen voor het eerst werden gemeld? We kregen dingen te horen als 95% effectief tegen infectie, niemand had het over ziekenhuisopname, en niemand had het ooit over een tijdslimiet, schrijft Raúl Ilargi Meijer.

Ik weet niet zeker of ze gewoon de doelpalen verzetten of dat er misschien een heel nieuw en ander spel is begonnen, maar die veranderingen in de bewoordingen zijn schrijnend. In feite is ons een jaar lang een narratief verkocht en komen we er nu achter dat het nooit waar is geweest. Alleen zijn de propagandisten, zoals de Guardian, nog niet klaar om de veranderingen bij te benen. Ik denk dat dat wel zal veranderen.

Ondertussen zijn een paar miljard mensen geïnjecteerd met stoffen die in wezen niet doen wat ons verteld is dat ze zouden doen. Wat betreft de effectiviteit tegen ziekenhuisopname, die is op zijn best duister. Bijvoorbeeld omdat in de VS vanaf 7 augustus 60% van de ziekenhuisopnames plaatsvonden onder volledig gevaccineerde personen. Maar bescherming tegen ernstige ziekten is het laatste been waar de vaccinfanatici op kunnen staan, en ze zullen dat been beschermen met alles wat ze hebben. Totdat ze het niet meer kunnen.

En zelfs dit artikel geeft toe: “De effectiviteit tegen alle Covid-infecties daalde van 88% binnen een maand na twee doses tot 47% na zes maanden…” Oké, dus na 6 maanden zijn ze waardeloos. Je zou geen EUA krijgen voor 47%. Maar hoe ziet het er na 3 maanden uit?

  "Misdaden tegen de mensheid": Duizenden artsen veroordelen COVID-beleidsmakers
https://www.humetrix.com/powerpoint-vaccine.html

Zoals u kunt zien, wordt het na een paar weken al slechter. Laten we genereus zijn en zeggen dat de stoffen 3 maanden “effectief” zijn. Behalve, natuurlijk, de eerste twee weken wanneer ze bekend staan om het verhogen van het risico op infectie. Dan blijft er 10 weken “effectiviteit” over. En na 6 maanden is er niets meer over. Zelfs Reuters zegt dat:

Covid-vaccin antilichaamspiegels dalen ‘bijna 10-voudig’ na ongeveer zes maanden

“Een voorlopige studie deze week beweerde een sterke vermindering te hebben gevonden in het aantal coronavirus-bestrijdende antilichamen bij patiënten ongeveer een half jaar nadat zij het COVID-19 vaccin hadden ontvangen. Onderzoekers “analyseerden bloedmonsters van 46 gezonde, meestal jonge volwassenen of volwassenen van middelbare leeftijd na ontvangst van de twee doses en opnieuw zes maanden na de tweede dosis,” meldde Reuters deze week. De studie wees uit dat “vaccinatie met het Pfizer-BioNtech vaccin hoge niveaus van neutraliserende antilichamen tegen de oorspronkelijke vaccinstam induceert, maar deze niveaus dalen bijna 10-voudig na zeven maanden,” vertelden twee van de onderzoekers aan aan het persbureau.

De studie, die nog niet peer reviewed is, komt op een moment dat steeds vaker wordt gesproken over de noodzaak van een nieuwe booster tegen COVID-19 om een robuuste immuunrespons te garanderen. De studie concludeert dat “toediening van een boosterdosis ongeveer 6 tot 7 maanden na de initiële vaccinatie de bescherming tegen SARS-CoV-2 en de varianten daarvan waarschijnlijk zal verbeteren”.

Betere bescherming? Of doodt het? Oordeelt u maar. The Exposé heeft gekeken naar het laatste beschikbare rapport van het Britse Health Security Agency, dat onlangs Public Health England heeft vervangen. De conclusie:

  Genocidale 'gezondheidsambtenaren' onthullen nu al de nieuwe 'vaccins' voor de 'Next Big Thing'

Covid-19 Vaccin Negatieve Effectiviteit Zo Laag Als Minus 86%

“De doeltreffendheid van alle beschikbare vaccins samen is zo laag als – 85,71% in de leeftijdsgroep 40-49 jaar, en zo hoog als – 3,4% in de leeftijdsgroep 30-39 jaar. Dit toont aan dat de Covid-19-vaccins mensen vatbaarder maken voor het oplopen van Covid-19, in plaats van gevallen van Covid-19 te voorkomen met de geclaimde 95%. Door de cijfers voor alle leeftijdsgroepen boven de 30 jaar te combineren, hebben we een gemiddelde vaccineffectiviteit van – 47,69% kunnen berekenen, en dit zien we duidelijk terug in het aantal bevestigde gevallen per vaccinatiestatus.

Tussen week 36 en week 39 van 2021 waren er 41.149 bevestigde gevallen van Covid-19 bij de ongevaccineerde 30-plussers, 14.649 bevestigde gevallen bij de gedeeltelijk gevaccineerde 30-plussers, en een beangstigende 243.373 bevestigde gevallen bij de volledig gevaccineerde 30-plussers. Het nieuwe rapport van het UK Health Security Agency bewijst zonder enige twijfel dat de Covid-19-vaccins niet werken, en de ontvangers er zelfs slechter van worden.”

Dus, zoals ik al vroeg, wat nu? Op dit moment wordt de druk voor de vaccins alleen maar opgevoerd. Links en rechts worden mensen ontslagen, waaronder langdurige en toegewijde beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg. Vrijheden en rechten worden nog steeds afgenomen, en in toenemende mate beknot. Maar de mensen zullen de echte cijfers gaan zien, hoe hard je ook probeert ze te verbergen.

Dus als politicus of mediapersoon kun je maar beter proberen het spel voor te blijven. Een enorm aantal mensen is gestorven omdat – om de vergunningen voor de vaccins te krijgen – alle bestaande en preventieve behandelingen moesten worden verboden. En nu beginnen de vaccins actief nog veel meer mensen te doden. Er is geen manier om dat verborgen te houden. En het is onmogelijk vaccins te blijven promoten als ze dodelijk zijn voor degenen die gevaccineerd worden.

  Griekse vader dwong zoon (32) COVID-19 prik te nemen - overleed de volgende dag: "Verdomd het moment dat ik hem zei zich te laten vaccineren!"

In veel landen worden de campagnes voor booster prikken opgestart. Ze zullen het alleen maar erger maken, en snel. Steeds meer mensen zullen spike-eiwitfabrieken worden, omdat hun immuunsysteem niet langer in staat is om te gaan met de toenemende hoeveelheden spikes die hun eigen lichaam produceert. Terwijl de tijd dat de boosters “bescherming” bieden korter zal worden. Als je vandaag een booster krijgt, heb je er waarschijnlijk rond Kerstmis nog een nodig.

Als ik een politicus was, zou ik me hier grote zorgen over maken. En ik zou waarschijnlijk iemand zoeken om de schuld te geven, zodat ik niet zelf de schuld krijg. Misschien zou ik zeggen dat Pfizer en Moderna mij misleid hebben, of mijn eigen deskundigen. Maar ik zou niet wachten tot de vingers onvermijdelijk in mijn richting beginnen te wijzen. Ik zeg het alleen maar.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven is begonnen: De vaccinatiepandemie onthult de genocideVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Grote Vriendenreset
Volgend artikelWappiez Datingsite voor Wakkere Mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Creatief boekhouden met cijfertjes en grafiekjes zodat het net echt lijkt, chemische substanties van aardolie en synthetische middelen kunnen alleen symptomen onderdrukken door middel van (plaatselijke) verdoving. Zodat je levenslang die zogenaamde medicijnen of vaccins nodig zou hebben, om je beter te voelen. Maar dit is geen gezondheidszorg, maar je zelf voor de gek houden zorg. Zo zijn coronavirussen niets anders dan een verkoudheidje. Dit komt meestal opzetten als je op de tocht hebt gestaan en/of als het buiten koud wordt. Want dan krijg je meer stofdeeltjes in de lucht binnen, dan normaal gesproken. Zo worden er ook hele volksstammen ziek van elektromagnetische stralingen die we elke jaar in de frequentie en intentie verhogen, voor de vele data die wij alle versturen en het elektra wat wij verbruiken en dat we in de wintermaanden te weinig zon krijgen en te weinig vers voedsel binnen krijgen. Deze factoren spelen allemaal mee in onze gezondheid. Er bestaat geen pilletje of een vaccin hiervoor om dat alles te neutraliseren. Wie daar in gelooft, leeft in een sprookjesbos. Nu met het experimentele genetische injectie om onze cellen te programmeren hier tegen is nog nooit op de mens uitgevoerd. Iedereen die zich vrijwillig of indirect verplicht laat injecteren met deze experimentele behandel methode ben jij inweze een proef konijn en omdat er patenten op deze behandel methode geregistreerd staan, verwordt jij als geïnjecteerde min of meer eigendom van die patentenhouders. Dit klinkt misschien vreemd, maar als jij gepatenteerd materiaal in jouw lichaam laat injecteren krijgen de patenthouders juridisch zeggenschap over jouw lichaam gedurende proef periode sta jij dan onder controle van deze. Tenzij jij schriftelijk je afmeldt voor verdere proeven. Door nu vanuit de regeringen iedereen min of meer te verplichten om iedereen te degraderen tot proefkonijn en zodat de mensheid onder curatele komt te staan van de patenthouders. Dan zullen deze patenthouders nooit meer hun proef periode meer beëindigen, want dat levert hen miljarden aan winst elk jaar dan op tot de eeuwigheid. Daar werken alle regeringsleiders aan mee, want die krijgen ook een deel van de winst toegeschoven. Het is niets anders dan een grote frauderende bende, die de mensheid wil knechten voor hun eigen gewin.

  2. Zouden ze met effectiviteit de geleidbaarheid van het menselijk lichaam bedoelen? Ik heb verschillende keren gelezen dat ze 8 prikken willen geven. Met een ‘effectiviteit’ van 6 maanden kom je theoretisch uit op eind 2024.

    Daarna starten ze de SPARS 2025-2028 pandemie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in