Is het tijd om te vergeven en te vergeten? Deze vraag werd aan patholoog Roger Hodkinson gesteld door Robert Vaughan van Just Right Media. “Absoluut niet,” antwoordde Hodkinson, die vol wraakgevoelens zit.

“Het is geen tijd om zich te verontschuldigen, het is tijd om deze onverlaten in de gevangenis te gooien,” zei de patholoog, verwijzend naar “het grote sterven”. “We zijn getuige geweest van de grootste sterfgevallen in de geschiedenis van de geneeskunde.”

Deze sterfgevallen, zei hij, waren een direct gevolg van de door de idioten ingevoerde maatregelen. Niet alleen de politici, maar vooral de artsen zijn de hoofdschuldigen, omdat zij de patiëntenzorg hebben overgedragen aan de staat. “Dit is nog nooit eerder gebeurd.”

Ten eerste, geen schade en geïnformeerde toestemming, zei hij, verwijzend naar de eed van artsen. “Hoe kun je zoiets doen?” zei een boze Hodkinson. “Hoe kun je een zwangere vrouw vertellen dat dit experimentele product veilig is? Hoe kan een arts dat doen? Elke arts die dit heeft gedaan zou de gevangenis in moeten.”

De patholoog was tot voor kort lid van het College of American Pathologists. Ze besloten hem te royeren wegens het verspreiden van “verkeerde informatie”. Hij waarschuwt voor een tsunami van sterfgevallen omdat het immuunsysteem van veel mensen op een dieptepunt zit.

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Roger Hodkinson – “Wanneer de geschiedenis van deze waanzin is geschreven, zullen reputaties worden afgeslacht en zal er bloed in de goot vloeien”Volg Frontnieuws op Telegram

  Het sterven van de gevaccineerden

Lees meer over:

Vorig artikelIn video 18+: Opnieuw bewijs van massa-executie van Russische krijgsgevangenen door Oekraïense nazi’s
Volgend artikelLinkse ophef in Italië: Eerste polikliniek voor vaccinslachtoffers geopend
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Hij wil niemand vergeven………maar…..ik heb mijn grote twijfels aan deze dokter…….want ik heb het hele interview gezien waar dit stukje uit komt en hij deelt en passant mede dat iedereen die niet geloofd in het virus GECONTROLEERDE OPPOSITIE is dus van mij mag deze Dr. Roger Hodkinson bij de rest gaan hangen te drogen. Dit zal ik hem nooit vergeven!! Punt!

  Het zou de medische “wetenschap” trouwens eens SIEREN om dit probleem uit de wereld te helpen want zo blijven ze mensen op het verkeerde been zetten……

  Het hele interview van ongeveer 90 minuten is ook op Rumble te zien…..

  Jammer maar helaas …….trek in Godsnaam 1 lijn…..virussen bestaan niet, het is een pure leugen en niet gebaseerd op wetenschap!

  Gladiator

 2. Wie weet dat er in de naam van de fake wetenschap- reclame van de BIGPHARMA – ook miljoenen mensen vermoord zijn met het gif CHEMOTHERAPIE . ?

 3. En waar is godverd…. Onze Lieve Heer. In geen velden of wegen te bekennen. Die ligt nog te slapen, al duizenden jaren. Die moet een schop onder zijn reet krijgen.

 4. Het zouden niet alleen artsen en GGD-medewerkers moeten zijn die berecht moeten worden. Ook alle 2e Slaapkamerleden die zich uitgesproken hebben voor de gifinjecties, het gehele OMT, RIVM, Koningshuis, de meeste ziekenhuisdirecteuren en de farmaceutische top dienen gearresteerd en berecht te worden ivm de grootste medische misdaad de geschiedenis.

 5. Beste Mensen

  Het zijn Alleen Plakkers in , bekleders van Hogere Posities
  En Hoger dan Hogere Posities
  De met Bissonkit Vast geplakten in een stoel
  Die Wezens moeten allen eraf worden geschaafd
  Vervolgens komen er Mensen voor in de plaats zonder Kleef of Plakmiddel op die stoelen
  De staat heeft een dienaars dienende dus geen Commandeer funktie
  Daarvoor zijn die in dienst genomen
  Dus niet om de Burgers te Terroriseren
  Kortom weg met alle Criminelen
  Desnoods even in de Bak om de geheugen op te frissen vervolgens gewoon als Stratenmakers op Zee los laten
  Gaat U maar een bij U passende baan zoeken
  Met geen stoelen dans meer in geschied

  Dank U

 6. In. Nederland een OVER sterfte cijfers van 16% .
  En niemand zegt iets en niemand onderneemt iets.
  En als een arts een echt onafhankelijk onderzoek wil doen naar de oversterfte dan mag de privacy van de overledenen niet worden geschonden terwijl met de QR codes iedereeen met zijn of haar privacy strooide om ergens binnen te komen.
  In welk land leven we.
  EN DEZE OVERSTERFTE IS NOG MAAR HET BEGIN.
  DIT GAAT NOG ZEKER ACHTJAAR DUREN.
  EN DE SLACHTOFFERS, ZE BEGRIJPEN HUN ZIEKTE NIET……. ZO GEHERSENSPOELD KAN MEN ZIJN ❗️

 7. De hoogste straf voor deze plegers van ontluisterende democide wereldwijd lijkt me passender. Dan loop je ook niet het risico dat ze later alsnog gratie krijgen en de gevangenis mogen verlaten.

 8. Oppakken?
  is nog een kwart over straks 🤔

  gemeenten , allemaal, wethouders
  Artsen,
  veel werkers in zorg die meespelen
  De media krantjes
  Onderwijs ,
  Gezondheidszorg-en onderwijs -instellingen
  eruit draaien,
  “Hebben ook die spuit (zoutoplossing) gehad” 😥
  Of ‘ krijgen een baan die nog meer betaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in