In Spanje probeerden politieagenten een vrouw te arresteren omdat ze geen mondkapje droeg. Tientallen mensen deden hun mondkapje af om de vrouw daarna te helpen.

Sultan eist dat Spaanse kathedraal een moskee wordt

  Wetenschappers waarschuwen: Corona-studies zijn gebaseerd op computermodellen, niet op feiten
Vorig artikelWanneer zelfs (politie)paarden genoeg hebben van de homopropaganda
Volgend artikelBlack Lives Matter zwarten gebruiken blanke mensen als menselijke schilden tegen de politie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Kun je nagaan, als dit Marrekanen waren en de burgers gingen er massaal op….zou criminaliteit statistieken enorm naar beneden bij stellen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in