Officiële gegevens gepubliceerd door het Office for National Statistics (ONS) en het UK Health Security Agency (UKHSA) bevestigen dat drievoudig gevaccineerde 40-49-jarigen 10,3 keer meer kans hebben om Omicron op te lopen in vergelijking met hun ongevaccineerde tegenhangers, en suggereren dat alle volledig gevaccineerden binnen de komende weken 100% afbraak van het immuunsysteem zullen hebben bereikt, in wat een nieuwe vorm van door vaccinatie veroorzaakt Acquired Immunodeficiency Syndrome lijkt te zijn, schrijft Dailyexpose.uk.

De ONS heeft een rapport opgesteld over de eerste 14 dagen van de Omicron-infectie van 29 november tot 12 december. Het rapport geeft voor elke vaccinatiestatus de geschatte kans dat een Covid-positieve persoon de Omicron-variant heeft.

“Deze statistieken hebben betrekking op infecties die zich voordoen in particuliere huishoudens. Deze cijfers zijn exclusief infecties die zijn gemeld in ziekenhuizen, verzorgingshuizen en/of andere gemeenschappelijke inrichtingen.”

Hier is tabel 1b uit het OMS-verslag: Coronavirus (COVID-19) Infection Survey, UK: Characteristics related to having an Omicron compatible result in those who test positive for COVID-19 (84.8 kB xlsx)

Tabel 1b
Gemodelleerde waarschijnlijkheid van een positieve Omicron-waarschijnlijke uitslag bij mensen die positief testen op COVID-19, per gescreend demografisch kenmerk, VK: 29 november 2021 tot 12 december 2021

Deze cijfers betekenen dat als je Covid hebt en je hebt 3 doses van het vaccin gehad, je 4,45x meer kans hebt om Omicron te hebben dan als je een ongevaccineerd Covid-geval bent.

Om de kans te vinden dat u Omicron krijgt, moeten we dus voor elke categorie vaccinatiestatus de bovenstaande cijfers (voor de kans dat uw een Covid Omicron bent) vermenigvuldigen met de kans dat u überhaupt een Covid-geval krijgt.

Die kansen worden elke week gepubliceerd door de UKHSA. Hier zijn de laatste cijfers van het Vaccine Surveillance Report voor week 51.

Gemelde gevallen per specimen datum tussen week 47 & 50 2021 – https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1043608/Vaccine_surveillance_report_-_week_51.pdf

Dus nu vermenigvuldigen we gewoon het aantal Covid-gevallen met de kans dat een Covid-geval Omicron is en krijgen we de kans om een Omicron Covid-geval te zijn per vaccinatiestatus voor alle leeftijdsgroepen…

Covid/Omicron aantal gevallen bij dubbel en drievoudig gevaccineerden vergeleken met ongevaccineerden

Dus als u tussen de 40 en 49 jaar oud bent, dan verhoogt dubbel gevaccineerd zijn uw kansen om Covid op te lopen slechts met 2,3x. Maar het verhoogt uw kansen op het krijgen van Omicron met 5.2x! Als u tussen 40 en 49 jaar oud bent, verhoogt drievoudig gevaccineerd zijn uw kansen om Covid op te lopen met 2,3x (de UKHSA-cijfers maken nog geen onderscheid tussen dubbel en drievoudig gevaccineerde mensen voor Covid-gevallen). Maar het verhoogt uw kansen om Omicron op te lopen met 10,3x !

  Meer bewijs dat 'ze' je dood willen

Dit komt omdat het Omicron-virus zich aan de vaccins onttrekt EN omdat de vaccins het immuunsysteem in de loop van de tijd geleidelijk aantasten. In feite geldt dat hoe meer doses van het vaccin je neemt, hoe meer schade ze aanrichten. Het is duidelijk dat gevaccineerde mensen het niet slechter zouden moeten doen dan ongevaccineerden! Het nemen van een booster is dus het slechtst mogelijke wat je kunt doen om Omicron af te weren.

Aangezien het virus zich aan de vaccins onttrekt en de vaccins het immuunsysteem beschadigen, is het idee dat de vaccins ziekenhuisopname en overlijden als gevolg van Omicron voorkomen, complete onzin. Het omgekeerde zal duidelijk het geval zijn. Gelukkig zijn Omicron-infecties over het algemeen minder ernstig en minder dodelijk dan Delta. Maar het lijkt erop dat Omicron de perfecte variant kan zijn om aan te tonen hoe vernietigend de vaccins werkelijk zijn voor ons immuunsysteem.

Ik zie niet in hoe iemand die deze gegevens ziet een 3e dosis zou kunnen nemen.

Conclusie

De gentherapie vaccins hebben een verwaarloosbaar effect op Omicron. Daarom is de verhouding tussen de gevaccineerde en ongevaccineerde gevallen voor Omicron een zuivere maatstaf voor de schade die door de vaccins aan het immuunsysteem wordt toegebracht. Het wordt niet gemaskeerd door de vaccins die het immuunsysteem trainen om Omicron te bestrijden. De vaccins hadden een significante effectiviteit bij Delta. Dus de verhouding tussen Delta gevaccineerden en ongevaccineerden maskeerde de schade aan het immuunsysteem met door het vaccin gemedieerde Delta neutraliserende antilichamen.

Maar Omicron is de “vaccin-apocalyps” (wat ontmaskering betekent in het Grieks of Openbaring). Dus aangezien het aantal gevallen bij de 40-49-jarigen die driemaal zijn gevaccineerd 10,3 maal hoger is dan bij de ongevaccineerden, moet hun immuunsysteem in het algemeen de virale effectiviteit hebben aangetast met (10,3-1,0)/10,3 = 90,3%. Ja, ze zijn nu teruggevallen op de laatste 9,7% van de immuunrespons die de ongevaccineerden kunnen opbrengen. Dit betekent dat ze echt Vaccin Gemedieerde AIDS of VAIDS hebben.

The Expose voorspelde reeds op 10 oktober dat vaccins AIDS zouden veroorzaken in het virale stuk dat ik toen schreef. Op dat moment was het immuunsysteem van de gevaccineerden aan het degraderen met een efficiëntie van ongeveer 5% per week en dat was de afgelopen 7 weken zo gebleven. Het artikel maakte zoveel furore bij de regering dat het Office of Statistical Regulation in een laatste brief schreef aan de UKHSA, zoals gemeld in de Daily Mail

  AstraZeneca voegt waarschuwing toe: Gevaccineerde personen moeten nu gedurende ten minste drie weken letten op bijwerkingen die wijzen op gevaarlijke trombose

De directeur-generaal van TOSR, Ed Humpherson, schreef op 1 november een brief aan de baas van de UKHSA, Dr Jenny Harries, waarin hij haar bedankte voor de door haar aangebrachte wijzigingen en wordt in de Daily Mail als volgt geciteerd-

“Het blijft een feit dat het bewakingsverslag percentages per 100.000 bevat die kunnen worden gebruikt om te stellen dat vaccins niet effectief zijn,” “Ik weet dat dit niet de bedoeling is van het bewakingsverslag, maar de mogelijkheid van misbruik blijft bestaan.”

De TOSR verklaarde daarmee dat het doel van hun statistieken niet is het publiek te helpen bij het geven of onthouden van een geïnformeerde toestemming voor gentherapievaccinatie. Nee, het doel is ervoor te zorgen dat hun statistieken niet kunnen worden gebruikt om tegen vaccinatie te argumenteren en dat elk dergelijk argument misbruik van hun gegevens zou zijn. Zij hebben zichzelf bevestigd als een pro-vaccin propaganda organisatie, een PR afdeling voor de vaccinmakers Pfizer, Moderna, Astra Zeneca etc. Terwijl de regering de verkoopafdeling is voor deze bedrijven.

Na die brief vertoonden de gegevens van de UKHSA niet langer de daling van 5% per week die ze in de weken 35-41 hadden laten zien. Ik wist in mijn hart dat de cijfers toen al vervalst waren. Maar nu hebben we meer bewijs van die corruptie. Omdat ik tot op dat moment vooruit bleef extrapoleren op basis van de veronderstelling dat de daling met 5% zou aanhouden. In werkelijkheid zou de daling aan het eind moeten stoppen en asymptotisch 100% uitval van het immuunsysteem moeten benaderen. Maar desalniettemin is hier mijn extrapolatie…

Klik om te vergroten

Een vaccinatie-effectiviteit van +50% betekent dat dubbel gevaccineerde mensen 50% meer beschermd zijn tegen Covid dan ongevaccineerde mensen. Het betekent dat het delta-casuspercentage bij de gevaccineerden de helft is van het delta-casuspercentage bij de ongevaccineerden.
Een vaccinatie-efficiëntie van -50% betekent dat mensen die niet zijn gevaccineerd 50% meer tegen Covid zijn beschermd dan mensen die wel zijn gevaccineerd. Het betekent dat het deltacijfer bij de gevaccineerden twee keer zo hoog is als het deltacijfer bij de ongevaccineerden.
Een vaccinatie-efficiëntie van 0% betekent dat dubbel gevaccineerde mensen 0% meer beschermd zijn tegen Covid dan ongevaccineerde mensen. Het betekent dat het aantal deltagevallen bij gevaccineerden gelijk is aan het aantal deltagevallen bij ongevaccineerden. Het betekent dat de vaccins al hun effectiviteit verloren hebben.

  Engeland: Oversterfte treft vooral jongeren

En hier zijn de regeringscijfers van de UKHSA Vaccine Surveillance Reports voor de weken 36-51. …

Klik om te vergroten

Dit is de wekelijkse afname in dubbel gevaccineerd immuunsysteem vergeleken met ongevaccineerden. De werkzaamheid van het vaccin wordt gemeten met de formule van Pfizer voor de effectiviteit van het vaccin…
(Unvaxxed case rate – Vaxxed case rate)/de Grotere van Unvaxxed of Vaxxed case rate – Wij gebruiken de genormaliseerde absolute verhouding van vaxxed tot unvaxxed case numbers om de efficiëntie van het vaccin te bepalen, net zoals Pfizer zelf doet.

Empirisch onderbouwde beleidsvorming of politiek onderbouwde beleidsvorming? – Fraser Nelson Daily Telegraph

De cijfers in bruin zijn van na de TOSR-brief en worden daarom als corrupt en politiek beschouwd. De olijfgroene cijfers zijn lineaire projecties van de nauwkeurigere UKHSA-cijfers voor de weken 35-42. Weliswaar hebben de cijfers van de regering betrekking op Covid-gevallen in het algemeen, maar de geëxtrapoleerde cijfers, die slechts de sterk uitgesproken trend van de weken 35-42 voortzetten, voorspellen een aantasting van het immuunsysteem met 97,7% tegen 17 december en 92,6% op 11 december. Terwijl de Omicron-variant in het geval van drievoudig gevaccineerde mensen een afbraak van het immuunsysteem laat zien van 90,3% in de 14 dagen van 28 november tot 12 december. Dat is een verbluffend goede overeenkomst.

Als we nu Omicron gebruiken om de afbraak van het immuunsysteem te meten in alle leeftijdsgroepen krijgen we –

Hoe je het ook bekijkt, veel volledig gevaccineerde mensen zullen in de komende weken een afbraak van 100% van het immuunsysteem bereiken voor Omicron-achtige virussen.

De vraag wordt dan hoeveel van het immuunsysteem betrokken is bij het bestrijden van Omicron-achtige virussen? Hoeveel van het immuun arsenaal zal door de gentherapie vaccins volledig zijn vernietigd?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De echte reden dat de regering wil dat je elke 3 maanden een COVID-19 Booster Prik krijgt is omdat de gevaccineerden een nieuwe vorm van AIDS ontwikkelenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom verplettert Japan COVID?
Volgend artikelODMS: “Zuurstofgebrek maskersyndroom” gaat nu over de hele wereld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  • p.s. maar gelukkig is hij 1 van de weinigen die aan de corona bezwijken, itt de velen die “onverwacht” en voortijdig doodgaan aan hartproblemen en andere aandoeningen, nadat ze de gifspuit hebben genomen. Ik bedoel de booster. Neem aub snel je booster…

   • Ze zeggen dat hij “aan de besmetting” is overleden. MSM taal voor: hij is aan een of andere aandoening overleden terwijl een test zei dat hij “positief” was.

  • Dit= nu weer zo’n voorbeeld van leugens van de media>>deze meneer is in werkelijkheid niet aan corona overleden,maar de ziekenhuizen krijgen gewoon opdracht om alles eraan op te hangen…bv iemand heeft hartafwijking en slechte ademhaling en teveel vet in de buik> krijgt dan een besmetting van corona… word via ziekenhuis bed op IC gelegd en met allerlei beademings apparatuur verbonden > misschien is dat dus helemaal niet gezond en waarschijnlijk is de patient al te suf om zlef nog om medicijnen te vragen>komt dan te overlijden: oorzaak corona… aan me hoela>> oorzaak incompetente artsen en te weinig medicijnen en de bedden moeten snel leeg op de IC> niemand kan controleren of men het wel goed doet… patient= besmet dus hoppa… echter 2500 in ziekenhuizen en dan 500 op IC’s die overlijden niet allemaal> hooguit een paar en de oorzaak kan echt de slechte inefficiente behandelmethodes zijn!!!!Om deze feiten nu onder de tafel te vegen >> geen administratie bijhouden en vooral verboden onderzoek naar doodsoorzaak..en dan komt er een lul de behangplakker van een reporter bij die word gebeld die dicteert dan een leugenverhaal in de krant /nieuws… zie vb van onze nederlandse opperslet> artikel in het Ad was dat de man door corona was overleden>>>NIET WAAR!!!!!!!!!!hij had een hersenstam aandoening!!!!!

   https://www.wendyonline.nl/zonder-jou-marleen-was-net-bevallen-van-haar-derde-kindje-toen-ze-haar-grote-liefde-hans-verloor-ik-bouw-verder-op-de-basis-van-liefde-die-we-samen-hadden/

   Ik ben al bezig om via de politiek dat het eens strafbaar gesteld zou moeten worden om paniek te zaaien en allerlei zaken te verdraaien… indien er geen onderzoek naar verricht word dan ook geen media

   • Ja. En ondertussen betichten ze mensen op de social media van nep nieuws. De MSM is de grootste leugenaar, maar je weet wie daar aan de touwtjes trekt. Dat Marleen verhaal is net zoiets – alles maar op de corona gooien want dat sleurt mensen veel beter mee dan wat dan ook in die stomme soap opera’s. Het hele leven draait om die duivelse corona tegenwoordig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in