In februari 2019 stelde het Witte Huis onder Trump de functie van Medisch Hoofdadviseur van de President in. De eerste persoon die die functie bekleedde was een arts met de naam Ronnie Jackson en zijn taak was om Donald Trump te adviseren over het volksgezondheidsbeleid. Vlak voor de eerste uitbraak van de Covid-19 pandemie verliet Jackson de functie en deze bleef een jaar lang vacant; in plaats daarvan werd de functie grotendeels vervuld door Anthony Fauci, die pas officieel de volgende Medisch Hoofdadviseur werd toen Joe Biden aantrad, schrijft Zerohedge.

Na talrijke conflicten met Trump over beleid en mandaten, ging Fauci naadloos over in het nieuwe, door de Democraten gecontroleerde Witte Huis. Biden en Fauci waren als twee druppels water.

Fauci is een figuur met een controversiële carrière in de virologie en geneeskunde en de sleutelfunctionaris die het best bekend is voor het verspreiden van valse beweringen die een landelijke hysterie over het HIV/AIDS-virus creëerden. Waarom Trump hem binnenhaalde als adviseur en wie hem aanbeval, is niet algemeen bekend en de meningen lopen uiteen. Wat we wel weten is dat de verheffing van Fauci als primair aanspreekpunt voor covid-regels desastreus was voor het land als geheel. Met name zijn prominentie binnen de regering Biden bracht Amerika aan de rand van medisch autoritarisme op een schaal die de Bill of Rights voorgoed had kunnen uitwissen.

Natuurlijk handelde Fauci niet alleen tijdens de mars naar totale maatschappelijke lockdowns en eeuwige vaccinatiemandaten, hij was slechts één van de vele bureaucraten die hun krachten bundelden om angst en paniek te zaaien over een virus met een gemiddeld officieel infectiecijfer van 0,23%. Covid was geen bedreiging voor de overgrote meerderheid van de bevolking, en toch werd het voorgesteld alsof er binnenkort lijken op straat zouden liggen als de mensen niet voldeden aan elke eis van de regering.

Als een erkenning van de uiteindelijke mislukking van het narratief over de pandemie zijn verschillende regeringsfunctionarissen plotseling (en misschien met tegenzin) begonnen terug te komen op hun oorspronkelijke standpunten. Maar in plaats van toe te geven dat ze fout zaten en zich te verontschuldigen tegenover het publiek, proberen ze de geschiedenis te herschrijven en beweren ze dat ze eigenlijk tegen veel van de maatregelen en beperkingen waren die ze invoerden.

  Top 7 MYTHEN over mRNA COVID-19 "vaccins" gepropageerd door Big Pharma en het CDC

In een recent interview met de New York Times heeft Anthony Fauci enkele verrassende bekentenissen afgelegd over “fouten die zijn gemaakt” tijdens de pandemie. Fauci probeerde zich te distantiëren van de sluitingen van scholen, alsof hij geen inspraak of invloed had in de uitvoering ervan:

“…Als mensen zeggen: ‘Fauci heeft de economie stilgelegd’ – dat was Fauci niet. Het CDC was de organisatie die deze aanbevelingen deed. Ik werd toevallig gezien als de verpersoonlijking van de aanbevelingen. Maar toon me een school die ik heb gesloten en toon me een fabriek die ik heb gesloten. Nooit. Dat heb ik nooit gedaan. Ik gaf een aanbeveling op het gebied van volksgezondheid die de aanbeveling van het C.D.C. weerspiegelde, en mensen namen op basis daarvan een besluit. Maar ik heb de mensen die de beslissingen moesten nemen nooit bekritiseerd.”

Hier is de waarheid:

Fauci merkte ook op dat:

“Vanuit een breed volksgezondheidsperspectief, op bevolkingsniveau, werken maskers minimaal – misschien 10 procent. Maar voor een individu dat trouw een masker draagt, een goed passend KN95- of N95-masker, zit het niet in die marge. Het werkt echt. Maar ik denk dat alles wat de cultuuroorlogen aanwakkert of verhevigt de zaken alleen maar erger maakt. En ik moet eerlijk tegen je zijn, David, als het op maskeren aankomt, weet ik het niet.”

Hier is de waarheid – Fauci veranderde meerdere malen van standpunt over de maskers, afhankelijk van het politieke theater dat erbij betrokken was:

  U bent weer voorgelogen

Interessant is dat Fauci’s laatste flip-flop is gepubliceerd in combinatie met meerdere andere ambtenaren die ook hebben geprobeerd om de optiek rond hun medische tirannie aan te passen. Zo pleitte Randi Weingarten, voorzitter van de American Federation of Teachers en lid van de AFL-CIO, jarenlang voor de gedwongen sluiting van Amerikaanse scholen, ondanks uitgebreide gegevens waaruit bleek dat die sluiting zinloos was. Zij dreigde zelfs met vakbondsstakingen als de scholen weer mochten opengaan. Nu beweert ze dat ze de hele tijd heeft geprobeerd scholen te heropenen…

Justin Trudeau, een van de meest kwaadaardige leiders van de westerse landen als het gaat om covid-autoritarisme, beweert nu dat hij nooit heeft geprobeerd de Canadezen te dwingen zich te laten vaccineren. Vergeet niet dat Trudeau regelmatig propaganda verspreidde waarin hij anti-vaccin demonstranten associeerde met “racisten” en “terroristen”, terwijl hij ook degenen arresteerde die weigerden zich te onderwerpen aan zijn lockdowns:

De reden dat deze trouwe verdedigers van beperkte vrijheden tegenover covid nu defensief optreden is misschien omdat de waarheid over de wetenschap over covid onoverkomelijk wordt. Bijna elk narratief dat de afgelopen drie jaar oorspronkelijk door overheidsfunctionarissen werd gepromoot, is ontkracht. Samengevat zijn dit de feiten over de mandaten en vaccins:

  Het Rijk der Leugens

De maskers waren nooit effectief in het stoppen van de verspreiding van covid en de maskermandaten maakten weinig tot geen verschil. Kinderen liepen nooit ernstig risico door covid. Het sluiten van scholen maakte geen verschil in het stoppen van de verspreiding en deed meer kwaad dan goed. Economische sluitingen maakten geen verschil en deden meer kwaad dan goed.

Er was nooit enig bewijs dat ziekenhuizen in de VS overspoeld werden door covid-patiënten (in feite daalden de ziekenhuisopnames dramatisch in 2020). Er is ook bewijs dat het aantal sterfgevallen in verband met covid werd opgeblazen door incidentele covid-infecties; covid kreeg de schuld van sterfgevallen veroorzaakt door andere aandoeningen.

Er bestaat niet zoiets als “Covid Heart” (hartfalen veroorzaakt door covid). De vaccins stoppen de overdracht van het virus niet. Gevaccineerde mensen sterven nog steeds aan het virus. Natuurlijke immuniteit is effectiever dan de vaccins. De veel gehypete “pandemie van de ongevaccineerden” heeft nooit plaatsgevonden. En ja, er is overvloedig bewijs van negatieve bijwerkingen, waaronder hartfalen, in verband met de mRNA-vaccins.

De narratieven en de agenda vielen op spectaculaire wijze uit elkaar. Nu proberen de mensen die zich achter de paniek rond het virus schaarden en het voor hun eigen doeleinden probeerden uit te buiten, naar de achtergrond te verdwijnen alsof er nooit iets is gebeurd. Misschien liggen er nog meer vernietigende gegevens in het verschiet en nemen ambtenaren preventief posities in om de verantwoordelijkheid af te wenden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

WHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates’ “vaccine” Polio in Afrika verspreidtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Amerikaanse dollar is ten einde
Volgend artikel“Onszelf beveiligen ligt in onze handen; en de vijand verslaan ligt in zijn eigen handen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Vervolging voor MOORD: Verdachte artsen en ziekenhuizen ter verantwoording roepen

  “Er zijn situaties die we hebben gezien [tijdens de COVID-crisis] die volgens mij vervolging wegens moord verdienen”, aldus advocaat Warner Mendenhall.

  “We moeten heel goed bewijs hebben voordat een officier van justitie optreedt. Maar er zijn gevallen waarin we nu geloven dat er medisch personeel is dat hun patiënten heeft vermoord.”

  https://twitter.com/ChildrensHD/status/1653094658203893761?s=20

 2. Zie : Warner Mendenhall:
  “We moeten goed bewijs hebben voordat officier van justitie optreed”

  Mi Controle puppet overheid.
  ‘ Bewijs’ en een officier van het “global” apparaat.
  Wat doet controle puppet JFK Kennedy na ruim 3 jaar met zijn kont op het plush zitten…. Met zijn ‘ dossiers’ Neurenberg 2.0
  Neurenberg 1.0 was ook een flop .
  Bedacht door cabal USA/UK om de schapen mak te houden. 😴
  🛎, democratie , rechtspraak is bedacht en wordt uitgevoerd om het slavensysteem in banen te managen.
  Zolang mensen geloven/ anticiperen in dit systeem als slaaf gebeurd er niets.

  • Is er een land 🌎 waar men gezond verstand prefereert, boven illusionisme.
   Ik kom eraan. 🏃‍♂️
   voedsel en huisvesting is genoeg.

 3. De corona hoax was een wereldwijde staats/machtsgreep,het afpakken van onze mensenrechten en vrijheden.Het slopen van economieen,en het vermoorden van mensen met die dodelijke corona vaccinazi,s (biowapens) Afkomstig uit de NWO agenda,de depopulatie agenda 21 en 2030.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in