Pixabay

Ze zijn niet anti-vaccin, ze werden het – en 818.044 Amerikanen leden onder de gevolgen. Toch verklaart dit verhaal van een 29-jarige professionele mountainbiker (en de afschuwelijke manier waarop hij door zijn Eerste Hulp-arts werd behandeld) waarom ze bang zijn om anderen over hun ervaring te vertellen, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Kyle Warner is 29 jaar oud en was op het hoogtepunt van zijn carrière als professioneel mountainbiker toen hij in juni 2021 zijn tweede dosis van Pfizer’s COVID-19 injectie kreeg. Hij kreeg een reactie die zo ernstig was dat hij vanaf oktober nog steeds dagen in bed doorbrengt, snel overweldigd door te veel mentale of fysieke inspanning.

Warner deelde zijn gedetailleerde ervaring met John Campbell, een gepensioneerde verpleger en leraar in Engeland, en ging begin november 2021 naar Washington, D.C., om bekend te maken dat COVID-19 injecties niet altijd zo veilig zijn als men je wil doen geloven. Zelfs iemand van in de 20, in topvorm, kan ernstige schade oplopen, en daarom spreekt Warner zich ook uit tegen vaccinatieverplichtingen.

“Ik geloof dat als er risico’s zijn, er een keuze moet zijn,” zegt hij. Maar op dit moment worden mensen misleid. “Mensen worden gedwongen een beslissing te nemen op basis van een gebrek aan informatie, terwijl ze overtuigd worden van een beslissing op basis van volledige transparantie van informatie.”

COVID prik veroorzaakt bijwerkingen, arts gelooft hem niet

Warner wilde internationaal kunnen reizen, dus besloot hij een COVID-19-prik te nemen. Hij kreeg zijn eerste dosis van de Pfizer-prik half mei 2021 en had daarna alleen een zere arm. Na zijn tweede dosis op 10 juni had hij zelfs geen pijn meer aan zijn arm, dus hij dacht dat hij er gemakkelijk vanaf was gekomen.

Maar er was een vreemd symptoom dat zich binnen enkele seconden voordeed en dat de aanwijzing kan zijn geweest dat er iets heel erg mis was. “Zodra ze de injectie hadden gegeven, kreeg ik een vreemde metaalachtige zoutsmaak in mijn mond. Ik vroeg de man: ‘Is dat normaal?’ en hij zei nee, daar horen ze niet veel van.” Volgens Campbell:

“Het feit dat de clinicus niet inziet dat een metaalachtige smaak in de mond een teken kan zijn van een onbedoelde intravasculaire toediening baart mij zorgen, want wat er gebeurt is dat als het vaccin in je spier terechtkomt, het in je spier blijft en het een half uur duurt voordat het systemisch wordt geabsorbeerd, of veel langer dan dat. Maar als het in een bloedvat komt, krijg je meteen een metaalsmaak…

Het feit dat je dat meteen kon proeven, vind ik erg verdacht dat ze het per ongeluk in een bloedvat hebben gebracht… In principe heb je de ontstekingsreactie in je hart en in je gewrichten in plaats van in je arm.”

Een dag of twee later, zonder pijnlijke arm, dacht hij dat het gemakkelijker zou verlopen dan de eerste dosis, maar ongeveer twee weken later begon hij vreemde reacties in zijn hart te krijgen. Gedurende de dag begon hij perioden van versnelde hartslag te ervaren. Als professioneel atleet is Warner zeer alert op zijn lichaam..

  43-jarige hardcore vaccinzeloot verdwijnt maandenlang van sociale media, dood na "ernstige ziekte" na Moderna injectie

Hij draagt regelmatig een smartwatch die zijn hartslag bijhoudt en weet wat normaal voor hem is – en dit was niet normaal. Terwijl hij in rust was, piekte zijn hartslag tot boven de 90 en zelfs boven de 100. Hij besloot voor de zekerheid alle stimulerende middelen, zoals cafeïne, te schrappen en nam twee weken vrijaf van het wielrennen omdat hij zich niet goed voelde.

Na de pauze probeerde hij een ritje te maken en zijn hartslag piekte tot 160 en bleef hoog. Omdat hij zich zwak en misselijk voelde, liet hij zich door een vriend naar de Eerste Hulp brengen. Hij vertelde de arts van de Eerste Hulp dat hij had gehoord over myocarditis als bijwerking van de mRNA-injecties en dat hij dacht dat hij deze bijwerking had. Ze wimpelden hem volledig af en vertelden hem dat hij die bijwerking niet had, maar dat hij in plaats daarvan een angstaanval had.

Nadat hem was verteld dat zijn probleem hem geen prioriteit gaf, zat hij 3,5 uur in de wachtkamer en kreeg uiteindelijk een injectie met het niet-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddel Toradol om reactieve artritis te behandelen. Zijn hartslag daalde tot 110, waardoor de arts hem vertelde dat het beter met hem ging, maar dat hij nog steeds een hartslag had die bijna twee keer zo hoog was als zijn gemiddelde hartslag.

De oplossing van de dokter was om hem door te verwijzen naar een psychiater voor wat hij omschreef als een “psychotische episode”. Omdat hij suggereerde dat zijn reactie van de prik kwam, dachten de artsen volgens Warner dat hij zich dingen verbeeldde of “probeerde anti-vaxx of een samenzweringstheoreticus te zijn”. Vier dagen later belandde hij opnieuw in het ziekenhuis.

Gediagnosticeerd met pericarditis, POTS en reactieve artritis

Dagen nadat hij van de eerste hulp naar huis was gestuurd, kreeg Warner opnieuw problemen met zijn hart – deze keer een sterk knijpend gevoel samen met krampen en een brandend gevoel. Hij ging naar een ander ziekenhuis, waar ze zijn bezorgdheid serieus namen, zeiden dat het myocarditis kon zijn – een ontsteking van de hartspier – en hem doorverwezen naar een cardioloog.

Sindsdien is erkend dat myocarditis en pericarditis, ontsteking van de buitenbekleding van het hart, voorkomen na COVID-19 injecties, het vaakst na de tweede dosis bij mannelijke adolescenten en jonge volwassenen. De cardioloog diagnosticeerde Warner met pericarditis samen met posturaal orthostatisch tachycardie syndroom (POTS) en reactieve artritis.

POTS is een bloedcirculatiestoornis die het autonome zenuwstelsel beïnvloedt en kan worden uitgelokt door injecties, waaronder mRNA COVID-19 injecties. Een van de belangrijkste symptomen van POTS is een aanzienlijke toename van de hartslag wanneer een persoon opstaat, en de verhoogde hartslag blijft langer dan normaal verhoogd. Vermoeidheid, misselijkheid, duizeligheid, hartkloppingen en inspanningsintolerantie kunnen ook optreden.

Als professioneel wielrenner heeft Warner zijn deel van blessures gehad, hoewel hij voor de prik geen pijn had en al zijn verwondingen waren genezen. Na de tweede dosis van de prik had hij echter het gevoel dat al zijn oude kwetsuren waren gereactiveerd en opnieuw pijnlijk werden. Zijn polsen werden bijvoorbeeld zo pijnlijk dat hij zijn veiligheidsgordel niet meer om kon doen.

  Ierse dokter: De injecties doden mensen! We moeten dit stoppen! Haar medische licentie werd geschorst

Warner is nu al vier maanden zo ziek dat hij niet meer kan werken. Zelfs geestelijke inspanning kan hem lichamelijk doen terugvallen. Als hij een “goede” dag heeft en te veel doet, heeft hij de volgende dagen weer pijn. Zelfs te veel lezen maakt dat hij zich uitgeput voelt.

Hoewel zijn symptomen van pericarditis zijn verdwenen, kampt hij nog steeds met de symptomen van reactieve artritis en POTS, die 12 tot 18 maanden of langer kunnen aanhouden. En Warner, die zeer fit is en gewend is naar zijn lichaam te luisteren, heeft het probleem vroeg ontdekt – veel anderen misschien niet.

Waar is de steun voor mensen met vaccinatie-aandoeningen?

Meer dan 60 mensen hebben contact opgenomen met Warner om hun eigen ervaringen met COVID-19 vaccinaties te delen. Velen van hen durfden het niet aan anderen te vertellen uit angst dat ze zouden worden bespot, belachelijk gemaakt of bestempeld als “antivaxxer” omdat ze hun mond open deden. Zij zijn echter niet de enigen.

Vanaf 15 oktober 2021 zijn er 818.044 bijwerkingen gemeld aan het Vaccine Adverse Event Reporting System na COVID-19 injecties, waaronder 17.128 sterfgevallen. Onderzoeken uit het verleden hebben aangetoond dat slechts 1% tot 10% van de bijwerkingen ooit worden gemeld aan VAERS, dat een passief, vrijwillig meldingssysteem is, dus het werkelijke aantal zou veel hoger kunnen zijn en Steve Kirsch schat dat er meer dan 5 miljoen niet gemelde bijwerkingen zouden kunnen zijn.

Warner moest zijn eigen rapport bij VAERS invullen omdat geen enkele arts dat voor hem wilde doen. Het kostte hem 45 minuten om het in te vullen – een tijd die veel artsen niet kunnen of willen besteden aan het melden van bijwerkingen van vaccins bij hun patiënten.

Tijdens de Real, Not Rare-bijeenkomst in Washington, D.C., sprak Warner ten overstaan van politici om een verschil te maken in de steun voor mensen met vaccinatieschade – die in de VS onbestaande is – en om verzet te uiten tegen vaccinatiemandaten.

Hun missie is om bij gekozen functionarissen en federale gezondheidsinstanties erkenning te krijgen voor de bijwerkingen van vaccins en om binnen de medische gemeenschap het bewustzijn over deze bijwerkingen te vergroten. Ze willen ook een einde maken aan het ontzeggen van bepaalde vrijstellingen voor vaccins en een einde maken aan vaccinmandaten:

“Echte levens worden beïnvloed door ‘niet zo zeldzame’ bijwerkingen. Veel personen met vaccinletsel willen erkenning van de media en de overheid, zodat zij betere gezondheidszorg en behandeling kunnen krijgen. Vaccingewonden hebben hun deel gedaan door dit vaccin te nemen, en nu hebben ze uw hulp nodig.”

Warner heeft ook gesproken met React 19, een grassroots organisatie die ook aandacht vraagt voor bijwerkingen van COVID-19 injecties. De vrouw die de groep heeft opgericht, zegt Warner, is een van de eerste COVID-19 injectie klinische proef patiënten en een van de eerste COVID-19 vaccin gewonde mensen in de VS. De groep houdt de vaccin verwondingen van 5.000 mensen bij en roept anderen op om ook hun bijwerkingen te delen, als onderdeel van hun patiënt-geleide onderzoeksprogramma.

  Media juichen nieuw J&J-vaccin toe - negeren criminele verleden van farmaceutische gigant

Helaas, zegt Warner, hebben zes van de mensen die lijden aan bijwerkingen in de afgelopen maand zelfmoord gepleegd; met het huidige regeringsverhaal dat degenen die zich uitspreken over de risico’s van COVID-19 injecties het zwijgen oplegt en censureert, hebben de gewonden geen mogelijkheid om zich uit te spreken over hun ervaringen. Zelfs nu nog, zegt Warner, omdat hij niet in staat is om te werken en zijn dagelijks leven voort te zetten zoals hij dat deed vóór het schot, “voel ik me zo waardeloos.”

Warner heeft geëxperimenteerd met een aantal therapieën die volgens hem hebben geholpen, waaronder Ivermectine, dennennaaldthee en steranijs. Zijn dokter heeft hem aangeraden te blijven drinken, compressie leggings te dragen en voorzichtig in rugligging te oefenen om zijn kracht terug te krijgen, maar hij kan nog steeds niet fietsen.

Onwaarschijnlijk dat vaccinpatiënten hulp krijgen

Hoewel gezondheidsambtenaren myocarditis na COVID-19 injecties beginnen te erkennen, zijn er veel andere bijwerkingen die nog steeds worden genegeerd. Neuro-inflammatie, ernstige hoofdpijn, epilepsie en zelfs blindheid zijn gemeld, zegt Warner. Hoewel een toenemend aantal mensen oproept tot steun voor degenen die verwondingen hebben opgelopen, is de Amerikaanse wet zo opgezet dat geneesmiddelenbedrijven worden beschermd met een volledig aansprakelijkheidsschild.

In de VS hebben vaccinproducenten al een soort “vrijbrief” als het gaat om aansprakelijkheid voor vaccinletsel en rechtszaken via de National Childhood Vaccine Injury Act van 198614 en de Public Readiness and Emergency Preparedness (PREP) Act, aangenomen in 2005. De wet van 1986 stelde een federaal schadevergoedingsprogramma in voor vaccinletsel (VICP) als een administratief alternatief voor een rechtszaak voor letsel veroorzaakt door vaccins aanbevolen door de CDC voor kinderen.

Betwiste claims voor vaccinatieschade worden behandeld door de U.S. Court of Federal Claims in Washington, D.C., en er is een trustfonds waaruit claims worden betaald, zodat verzekeringsmaatschappijen die vaccinproducenten en vaccinleveranciers vertegenwoordigen, worden gevrijwaard van dure uitbetalingen voor verwondingen door en sterfgevallen bij vaccins.

Alleen bijwerkingen van routinematig aanbevolen vaccins kunnen in deze “vaccinrechtbank” worden behandeld, wat echter niet geldt voor COVID-19 injecties, die via het duistere Countermeasures Injury Compensation Program worden geleid. Waar het helaas op neerkomt is het volgende, zoals opgemerkt door Barbara Loe Fisher van het NVIC:

“Als u of een dierbare overlijdt of blijvend verwond raakt door een experimenteel of … [recent] gelicentieerd COVID-vaccin, kunt u het medicijnbedrijf dat het vaccin heeft gemaakt niet aanklagen, zelfs niet als er bewijs is dat het bedrijf het minder reactief of effectiever had kunnen maken.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.” Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelJapan ziet enorme daling van gevallen na overschakeling op Ivermectine
Volgend artikelThe KILLING FIELDS: 80% van de Amerikaanse volwassenen heeft de prik genomen, beweert het Witte Huis … het aftellen naar de ontvolking is begonnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Ziekenhuizen als moord fabriek. Dan de figuren die zich arts noemen maar vergeten zijn op te zoeken wat dit inhoudt.
  Aangezweept door de msm. En die is volledig onder controle van het grote geld. Tel uit je winst

 2. De arts kan afwijzen wat hij wil maar hij komt er niet mee weg. Net als de media komen ze voor het tribunaal voor het uitvoeren van genocide

  • Tribunaal, tribunaal, die dit roepen snappen er nog steeds niets van, er komt GEEN tribunaal geloof dat nou, je onderschat “ze” nog steeds.

 3. Omdat het laffe honden zijn….punt. Met zulke personen kun je nooit een utopia-maatschappij opbouwen.
  Zij denken vooral alleen aan zichzelf. Het gaat helemaal niet om een anders.
  Als ze zoveel om familie gaven dan haalden ze hun ouders wel uit de verzorgingshuizen,
  want daar werken ook alleen maar volgzame zorgmiepjes……lachebekjes.

 4. Waar FN er vroeg bij was met ongelooflijke werkingen van covid injecties (oa iets magnetisch)

  zie bijv.
  https://www.frontnieuws.com/moeder-kampt-met-guillain-barre-syndroom-gbs-een-zenuwziekte-na-vaccinatie-met-moderna/

  Hier een reminder en update van iemand die, via soc.media, vroeg melding maakte van ‘adverse effects’; Brit Galvin.
  (voor wie echt ~luisterd, opmerkelijke info in de update).

  Real America – Dan Ball W/ Injured By Moderna Covid-19 Vaccine, Brit Galvin (November 3, 2021)
  https://rumble.com/vopmey-real-america-dan-ball-w-brit-galvin-november-3-2021.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in