Een jonge vrouw genaamd Brittany Galvin (moeder van 3 kinderen) uit Florida deelt haar verhaal op Instagram nadat ze besloten had zich te laten vaccineren met Moderna. Zij begon op 15 mei foto’s met “vaccin magnetisme” op Instagram te plaatsen, waarna sommige foto’s door Instagram onherkenbaar werden gemaakt (zie foto hieronder), bericht Corona-blog.net.

Blijkbaar sluit ze zich aan bij de “We want to be heard” campagne. Zij heeft het op haar account over video’s die worden verwijderd en posts met foto’s die worden verwijderd omdat zij wordt beschuldigd van het verspreiden van valse informatie.

In de video hieronder vertelt zij dat zij sinds haar vaccinatie het syndroom van Guillain-Barré (GBS) – een zenuwziekte – en het Posturaal orthostatisch tachycardiesyndroom (POTS) heeft.

Een video die inmiddels 540.000 keer is bekeken en waarop 797 commentaren zijn achtergelaten, toont het verhaal van de jonge vrouw.

18.08.2021 Instagram post

In een post waar het waarschijnlijk allemaal mee begon, schrijft ze:

Denk je dat dit normaal is [magnetisme op de COVID-19 vaccinatieplek, red]? Ik namelijk niet. In het begin ben ik begonnen met delen omdat mijn broer en een paar mensen me vroegen het te proberen, omdat ze wisten dat ik iemand was die beide had voltooid. Ik geloofde geen seconde dat het zou werken. Niet alleen werkte het, maar het werkte ook voor willekeurige mensen… vrienden die niet geloofden…. en meer! Ik zei dat ik een dagelijkse uitdaging zou doen en elke dag een nieuwe live video zou maken om te delen. Vrijdagnacht sliep ik met een (metalen) voorwerp dat met een pleister aan mijn arm was vastgemaakt. Dit was een experiment om te zien of het sterker zou maken. (Domme ik) …. Terugkijkend denk ik nu dat dit de oorzaak was van mijn aanval op zaterdagochtend om 8.45 uur. Mijn hele lichaam werd oncontroleerbaar en ik moest 911 bellen.
Bekijk mijn highlights , want ik zal niet ophouden met mijn stem te laten horen en te zoeken naar antwoorden. Ik word als een gek gecensureerd voor het delen van MIJN VERHAAL… wat vreemd is – dus blijf ook in contact met mij op Telegram @Bgalvin00… #standwithme #wewantanswers

  VAIDS? Britten klagen over "brute" verkoudheid
Brittany Galvin 25 mei 2021 op Instagram

Ze vertelt over haar profiel dat gecensureerd werd op Instagram, wat te zien is op de foto’s hieronder.

Echt niet zeldzaam, en het delen van mijn verhaal

Bewerkt om toe te voegen: MINUTEN nadat ik dit gepost had, classificeerde IG mijn account als een die “vaak” valse en misleidende informatie plaatst. Ze hebben ook de commentaren op dit bericht beperkt.

We willen gehoord worden en we willen dat u de risico’s kent. ❤️

Brittany Galvin 18 augustus 2021 op Instagram

 

Ik heb erover nagedacht dit te posten, maar ik schaam me niet. Ik ben vastbesloten om elke dag vooruitgang te boeken! Het is verbazingwekkend wat de geest kan doen. We hebben de mogelijkheid om te denken dat we het kunnen of niet. Hoe dan ook, we hebben gelijk.

Brittany Galvin 13 juni 2021 op Instagram

Een van de (verschillende) diagnoses als gevolg van mijn experimentele slangenbeet (dat ding waarbij je er twee in een arm krijgt)….
Postural orthostatic tachycardia syndrome (POTS) werd vandaag opnieuw bevestigd:
Symptomen van POTS:

Hoge bloeddruk/lage bloeddruk.
Hoge/lage hartslag; razende hartslag.
Pijn op de borst.
Duizeligheid/licht gevoel in het hoofd, vooral bij opstaan, lang in één houding staan of lange wandelingen.
Flauwvallen of bijna flauwvallen.
Uitputting/vermoeidheid.
Buikpijn en een opgeblazen gevoel, misselijkheid.
Temperatuurschommelingen (warm of koud).
Nerveus, zenuwachtig gevoel.
Vergeetachtigheid en concentratieproblemen (hersenmist).
Wazig zicht.
Hoofdpijn en lichaamspijn (kan griepachtig aanvoelen); nekpijn.
Slapeloosheid en vaak wakker worden uit de slaap; pijn op de borst en hartkloppingen tijdens de slaap; overmatig zweten.
Rillingen, vooral bij adrenalinestoten.
Verkleuring van de voeten en handen.
Intolerantie voor fysieke inspanning.
Overmatig of afwezig zweten.
Diarree en/of constipatie.

  Dr. Mike Yeadon: Covid injecties zijn per definitie giftig, ze waren altijd al schadelijk voor mensen "Er worden criminele handelingen gepleegd"

Na de afspraak en de test van vandaag, voelden mijn benen weer zwaar en koud aan. Het komt en gaat… handen en voeten werden tijdens de test volledig gevoelloos.

Toen ik vroeg of dit allemaal levenslang voor mij was, zei hij me dat we meer experts op mijn lichaam nodig hadden. Het plan is nu om de behandeling te behouden en alles samen te voegen om een groter team van deskundigen voor te bereiden.

Ik legde hem uit dat ik volgende week jarig ben en dat ik opblaas als een ballon – ik pas niet meer in mijn kleren. Hij zei dat ik het natrium nodig heb zodat ik niet steeds flauwval. ?

Kan je me niet zien en horen roepen “yay” …. ?

Maar ja, het is veilig en effectief. ?

Brittany Galvin 24 juni 2021 op Instagram

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Luchtvaartmaatschappijen pakken bloedstolselprobleem aan en adviseren gevaccineerden niet te reizenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMoeder waarschuwt ouders voor de gevaren van het Covid-19 vaccin voor hun kinderen nadat haar zoon in het ziekenhuis is opgenomen met een gevaarlijke hartontsteking na het krijgen van de Pfizer-prik
Volgend artikelDe pandemie is nog maar het begin, de toekomst is rampzalig: “Er staat nu maar één ding op het spel en dat is het overleven van ons menselijk ras”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. kijk maar eens op bitchute naar de video’s van David wood hier fileert hij heel netjes ondermeer : YouTube / Twitter / Instagram..een nog betere reden hoef je niet te hebben om deze zogenaamde vrije spraak kanalen te zuiveren van de politiek die erachter zit

 2. Het vreemde is, dat ik de meeste van deze symptomen ook heb gehad, nadat ik spontaan ziek was geworden en op de Covid-afdeling was opgenomen met een dubbele long-, hart- en nier ontsteking. Ik heb me niet laten vaccineren en ga dat ook nooit doen. Ik geloof niet in Corona, niet in Covid en ook niet in één of ander boehoe-virus. Maar…..wat is dat dan wél? We weten nu dat er oa grafeen-oxide in de vaccins zit en dat die stof ook wordt ge-chemtraild.
  Nu, 4 maanden later na mijn ziekenhuisverblijf, beginnen al deze symptomen heel langzaam af te nemen. In ieder geval hebben ze in het ziekenhuis, ondanks al hun onderzoeken, niet weten te vinden waardoor ik bijna het loodje heb gelegd. Geen bacterie, geen virus: niks.
  Dan ga je toch inderdaad denken aan dingen als aerosolen (ik probeer het woord chemtrail te vermijden) oftewel één of meerdere stoffen die ik heb ingeademd. Mijn mondslijmvliezen hebben 10 maanden (na mijn eerste aanvaring vorig jaar met een soortgelijk ziektebeeld) dezelfde kenmerken vertoond als je ook bij mensen ziet die in het hoofd-/halsgebied bestraald zijn. In die tijd vorig jaar zijn er 5G-masten geaktiveerd in de stad waar ik woon.
  Enfin, ik gooi t nog maar weer es even in de groep, want ik zou toch wel heel erg graag willen weten wat er nou aan de hand is in de wereld en met mij in t bijzonder. En o ja, behalve de ene keer dat ik in het ziekenhuis ben getest, ben ik verder ook niet met test-staafjes in aanraking geweest.

  • Hoi Themis,

   Ik heb een theorie voor je. Ik ben ook niet geinjecteerd en helemaal nooit getest. Daarnaast heb ik niet 1 muilkorf, ahem mondkapje, versleten want overal waar ik het kon weigeren te dragen niet gedaan en alleen als het echt niet anders kon eentje gedragen (oa op een uitvaart).

   Zelf werk ik parttime op kantoor en part time thuis. Bij ons is het kantoor uitgestorven. Ndat de paar die geinjecteerd werden en ze zeker op minstens 1.5 meter afstand waren kreeg ik last van diaree. Heeft iets meer dan twee maanden geduurd (nooit eerder gehad op een dagje (max twee) na. Net zoals bij jou nam het langzaam af en is nu weer in orde.

   In den beginne nam ik dat fenomeen ”vaccine shedding” issue niet echt serieus maar ben nu zeker aan het twijfelen geslagen over dat fenomeen. Ik zou graag horen of jij in contact bent geweest met vele net geinjecteerden. Ik iets van 5. Lang(er) geleden geinjecteerden lijken geen schade toe te brengen. Voor de zekerheid vraag ik ny mensen of ze recent zijn geinjecteerd voor ze te ontmoeten in dezelfde ruimte. Buiten maak ik me geen zorgen om.

   Ik hoop dat je snel helemaal opknapt!

   Groeten, Hugo

 3. Sorry dame van de video, maar je was duidelijk alleen met jezelf en je uiterlijk bezig. Ik snap het wel: dat is heel normaal tegenwoordig.

  Helaas was je niet bezig je innerlijk te verrijken, waardoor je volledig afgeleid in het ootje bent genomen. Telefoon voor je mik en vooral afgeleid blijven, dat is nu de enige manier om door de pijn te komen.

  Gecondoleerd, alvast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in