Australië – 96 procent van de volwassenen Covid gevaccineerd, 72 procent volwassenen geboosterd – vreest nu dat het dit jaar zijn vierde Covid-golf tegemoet gaat. Wat maar één ding kan betekenen: neem nog een mRNA-prik! schrijft Alex Berenson.

Je kunt het zo gek niet bedenken.

Hier is het laatste advies van professor Brett Sutton, de “chief health officer” van de staat Victoria:

(Hij lijkt alleen maar op je neef die je elke keer dat hij van antidepressiva wisselt vertelt:)

BRON

Welke dosis het ook is, mensen!

Net als het grootste deel van Australië heeft de deelstaat Victoria een groot deel van 2020 en 2021 door de politie gedwongen lockdowns moeten doorstaan in afwachting van de vaccins die haar zouden redden van Covid.

Ongeveer 85 procent van de Australische sterfgevallen door Covid vond plaats in 2022, het equivalent van bijna 200.000 Covid-doden in de Verenigde Staten. Bijna allemaal zijn die mensen niet alleen gevaccineerd, maar ook geboosterd. Uit het verslag van deze week uit New South Wales, de dichtstbevolkte deelstaat van Australië, blijkt dat 18 van de 22 Covid-doden waarbij de vaccinatiestatus kon worden bepaald, plaatsvonden bij mensen die ten minste drie doses Covid-vaccin hadden gekregen. Nog eens drie sterfgevallen vonden plaats bij mensen die twee doses hadden gekregen, en één bij een ongevaccineerde persoon. In twee gevallen was de vaccinatiestatus onbekend.

(Laat dit voor Australië duidelijk zijn: ze liegen tenminste niet over de vaccinatiestatus bij Covid-sterfgevallen.)

BRON

Australië heeft dit jaar een lelijke stijging van de sterfte door alle oorzaken. Zelfs als de Covid-sterfte buiten beschouwing wordt gelaten, stijgt de sterfte door alle oorzaken die niet met Covid te maken hebben met bijna 10 procent, maand na maand na maand.

  Allemachtig... het begint! De kat is uit de zak!

(De rode lijn betreft alle sterfgevallen. Dat is slecht. De blauwe lijn is allemaal niet-Covid sterfgevallen. Dat is nog erger. Iets dat niet Covid is, drijft de sterftecijfers ver boven het historische gemiddelde).

BRON

En niemand schijnt enig idee te hebben waarom het aantal sterfgevallen zo hoog is. Het is een mysterie in een raadsel in een heerlijke burrito.

Terwijl de autoriteiten het uitzoeken, kunt u nog een booster halen!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Het is tijd om doodsbang te zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZe zijn echt zo dom
Volgend artikelDe toekomst van de wereld volgens Vladimir Poetin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Ik zit, so we speak, bij de tandarts.
  Ik heb een vreemd gevoel.
  Ik weet dat mijn kies moet worden verdoofd.
  Maar is die verdoving veilig?
  Of overdrijf ik?

 2. De “ze” in de titel wordt waarschijnlijk het volk bedoeld want de vaccin promotors zijn niet dom, die weten echt wel wat ze doen en dat levert hen 2 dingen op: veel (smeer-)geld en minder “non-productive members of society”, de “useless eaters”. Win – win voor hen.

 3. Je overdrijft .maar ik snap je 100 procent .je vertrouwt zowat niks meer . Zal me niks verbazen wanneer je in t zh ligt en onder t mes gaat .die teringlijers je een prikkie geven .maar net wat ik zeg .zal wel iverdreven zijn .maar ik vertrouw alle ambtenarij en overheden al 5 jaar niet meer

  • hear hear, ik al vanaf 1996 niet meer en dat werd de jaren daarop alleen maar versterkt, helemaal met de EU e.d. toen wist ik het wel, NWO de EU is gewoon een verzameling wat dan als 1 makkelijker in de NWO past dan elk land in Europa apart, elke keer pakten ze er wat bij in, stiekeme wetten en regeltjes gingen er bij in en of oude werden uit het stof gehaald voor eventueel gebruik later, tis zo’n vieze bende, bah.

   Inhumaan.

 4. Ik ben in hevige strijd verwikkeld met de nieuwe WHO minions van huisartsen…Kijk eens goed naar de huisarts praktijken….De oude goede huisartsen zijn verdwenen en het bestaat alleen nog uit ‘waarnemend’ artsen. Het WEF en WHO gehalte druipt er vanaf…Zijn allemaal hele gestoorde artsen triple vaxxed.

  • Ja Nuke, hier in het boze Duitsland worden alleen maar recepten geschreven want daar krijgen ze goed voor betaald. Bij de tandarts lopen ze hier met maskers op. In de wandelgangen hoeft het niet (personeel wel), in de wachtkamer wel…in de behandelkamer dan weer niet (logisch).
   Begin vorig jaar: tandarts: ik had pijn op de borst, 2 dagen ziek en ja nu voel ik me weer goed (het lag op het puntje van mijn tong om te vragen of ie geprikt is…..maar goed hij zat op mijn tong) en vervolgens gaf ie aan dat de helft van het personeel (kliniek) ziek was of ziek was geweest (gossie……). Grote ogen! En dat is geen domme jongen maar het narratieve is maar moeilijk te weerleggen zo is het.

  • @ND, idd triest, niks is meer hetzelfde, je kunt nergens meer van op aan, ook als je bv naar 1 of andere instantie oid belt, vroeger bv bijna altijd dezelfde lieden die je kennen e.d. spreekt makkelijk en je kon ze zover vertrouwen.

   Nu krijg je telkens andere aan de lijn, of bel je NL energie maatschappij, krijg je een zaal met wellicht India people aan de lijn die gebrekkig NL spreken, maar ook andere grote instanties hebben dat soort telefonisten in het buitenland zitten, erger ik me wel aan.

   Of je moet eerst met een AI robot spreken/typen en als je daar er niet uitkomt kan je met een mens spreken… jaja een echt mens 😉

   Vroeger als je naar het ziekenhuis moest voor iets, kwam je bv langs 1 of max 2 artsen, tegenwoordig voor hetzelfde mag je bij 6-8 specialisten langs.

   Niet dat ik nog naar Dokters en Ziekenhuizen ga (of ik moet wat breken oid) maar vertrouwen doe ik ze zeker niet meer, tis een industrie geworden en misbruik en velen ‘vergiftigen’ met onnodige medicatie en te lang voorschrijven enz enz, ze lijken gekocht, natuurlijk niet alle, maar weet jij welke niet? tis als EUsische roulette.

 5. Pim Fortuyn sprak heel voorzichtig uit naar aanleiding van Hans Janmaat zijn uit spraak “Vol is vol” en Nederland voor de Nederlanders, Pim zei toen het is druk, druk, druk als hij nog geleefd had dan zei hij waarschijnlijk het is rustig, rustig, rustig voordat Europa overspoeld wordt door Afrikanen.

  De cijfers bekeken denk ik dat de wereld nog lang niet op het hoogtepunt van de oversterfte en gezondheidsschade is ten gevolge van de mRNA ‘vaccins’, een ding is zeker wanneer de gezondheidszorg ineen stort in een of ander land, de andere Westerse landen dan ook zullen volgen, de 4e Industriële Revolutie ligt op koers, alvast bedankt Kaag en Rutte door jullie innige band met Schwab.

 6. Adriaan W. november 14, 2022 at 16:31

  De 4e Industriële Revolutie ligt op koers, alvast bedankt Kaag en Rutte door jullie innige band met Schwab.
  De doctrine van corona begint een beetje uit te werken.
  Die Revolutie is gedoemd te mislukken.
  Schwab beweerde,GOD is er niet,die is dood.
  Hoeveel moslims wil je tegen hebben?
  Al met al ben ik van mening,de soep word nooit zo heet gegeten als die word opgedient.
  Ik ben niet optimistidch,maar wel positief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in