Foto: freepik / Marelica

Als iemand die u kent van plan is een COVID-19 vaccin te nemen, dan is dit in een notendop de reden waarom hij/zij het niet zou moeten doen, schrijft Spartacus.

COVID-19 vaccins, met name het mRNA platform achter de Pfizer en Moderna injecties, werden ontwikkeld met schimmig DARPA biodefensie geld en durfkapitaal financiering, waarvan een groot deel naar een bedrijf ging dat, gedurende meer dan een decennium, geen enkel commercieel product had, waarvan de CEO voorheen werkte voor een ander bedrijf waarvan de oprichter het P4 lab in het Wuhan Instituut voor Virologie hielp bouwen. Deze injecties werden door onze regeringen verkregen onder contracten die hun fabrikanten vrijpleiten van elke aansprakelijkheid voor de verwondingen die ze kunnen veroorzaken.

PEGylated lipid nanoparticles zijn zeer ontstekingsgevoelige synthetische oliën geconjugeerd met polyethyleenglycol. Van deze PEGyl-lipiden is bekend dat ze bij een aantal ongelukkigen anafylaxie kunnen veroorzaken.

Het boodschapper-RNA zelf in deze vaccins lijkt in niets op uw eigen normale mRNA dat door uw celkernen wordt geproduceerd. Het is gepseudouridylateerd, waarbij een isomeer van uridine wordt gebruikt in plaats van het gewone uridine om de Toll-like receptoren van uw cellen te misleiden zodat ze geen ontsteking veroorzaken of zelfs maar detecteren. Het is synthetisch afgedekt, wat de stabiliteit en weerstand tegen ribonucleasen verhoogt. Men heeft geen idee hoe lang dit spul intact blijft in het lichaam en hoe lang het zich blijft vertalen in eiwit. Omdat het nucleoside-gemodificeerd en synthetisch afgedekt is, gedraagt het zich minder als normaal boodschapper-RNA en meer als kleine strengen niet-biologisch afbreekbaar moleculair bioplastic.

  "Neurenberg 2.0": De roep om consequenties voor het Covid-beleid wordt wereldwijd luider

Pseudouridylering bevordert het doorlezen van het stopcodon, waarbij ribosomen het stopcodon doorlezen en het normaal niet-vertaalde 3′ UTR-uiteinde van het mRNA vertalen. Sommige modificaties aan synthetisch mRNA om de translatie te verbeteren omvatten het toevoegen van mtRNR1 aan het 3′ UTR. Als deze wijziging aanwezig is en het ribosoom het stopcodon leest, produceert het spike en mtRNR1 die met elkaar verbonden zijn, wat kan leiden tot mitochondriale disfunctie.

Dit mRNA kan worden opgenomen door LINE-1 retrotransposons en omgekeerd worden getranscribeerd in het genoom, wat ertoe kan leiden dat aangetaste cellen permanent spike-eiwitten produceren zolang ze leven.

SARS-CoV-2 Spike is een zeer toxisch eiwit met motieven die prionogeen en amyloïdegeen, neurotoxisch, cardiotoxisch, procoagulerend en ontstekingsbevorderend zijn. Bij vertering met neutrofiele elastase of trypsine kunnen fragmenten van spike massale amyloïde-fibrine stolsels vormen, zelfs in afwezigheid van bloedplaatjes. Spike heeft ook een super antigeen motief, evenals een gebied dat bacteriële lipopolysacchariden bindt en het ontstekingseffect van bacteriële endotoxinen versterkt. Spike kan zelfs naar de kern migreren en interfereren met p53, een belangrijk anti-kanker gen, wat tumorigenesis zou kunnen bevorderen. Spike S1-subeenheden kunnen de integriteit van de bloed-hersenbarrière aantasten en de doorlaatbaarheid ervan vergroten.

Vanwege de codon-optimalisatie van het mRNA dat het spike-eiwit genereert, is er geen bewijs dat het Spike-eiwit een vorm aanneemt die lijkt op die van het virus. In plaats daarvan krijg je een gigantische hoop junk proteïne met toxische en amyloïde peptiden in de lengte, die worden geactiveerd wanneer het eiwit wordt gekliefd en verteerd door gastheerenzymen. Dit wordt nog verergerd door de extreem slechte zuiverheid van het mRNA in deze vaccins, waarbij maar liefst de helft van het mRNA niet eens volledig intact is en nooit in een volledige spike kan worden omgezet.

  Behandeling van covid gestopt - om bereidheid tot vaccineren te vergroten

Wanneer mensen deze mRNA-vaccins krijgen, lopen de lipide nanodeeltjes via aderen en haarvaten de bloedsomloop in, waar ze door het lichaam reizen en het hart, de hersenen, het beenmerg en de rest van de vitale organen, alsook de voortplantingsweefsels transfecteren, wat kan leiden tot myocarditis en permanente littekens in het hart, encefalitis, steriliteit en/of auto-immuunletsel van hematopoietische progenitorcellen in het merg, wat kan leiden tot blijvende lymfopenie en immunodeficiëntie. Elke cel die door de lipide nanodeeltjes wordt getransfecteerd, produceert spike-eiwitten en toont die op zijn oppervlak, waardoor het immuunsysteem een gigantische roos op die cellen schildert om aan te vallen. Als dat je hersenen zijn, heb je een hersenontsteking. Als dat je hart is, krijg je hartontsteking. Door menselijke cellen te gebruiken als bioreactoren voor de productie van een vreemd eiwit plakt u in feite een gigantisch ” Schop me ” teken op elke getransfecteerde cel.

Om het nog erger te maken, bevorderen deze vaccins een omschakeling van de Immunoglobuline G4-klasse die leidt tot immuuntolerantie voor spike, alsof het weinig meer is dan een allergeen. Hoewel dit de ontsteking door SARS-CoV-2 oppervlakkig kan verminderen, leidt het ook tot virale tolerantie, waardoor het virus zich voor langere tijd ongestraft in het lichaam kan vermenigvuldigen, wat leidt tot chronische ziekte.

Er zijn talloze meldingen van verwondingen door COVID-19 vaccins in VAERS en in andere databanken met bijwerkingen. We hebben peer-reviewde histopathologische rapporten waar autopsies werden uitgevoerd op mensen die stierven aan het vaccin en weefselglaasjes werden genomen van hun lichamen en onderzocht, waarbij de aanwezigheid van spike-eiwit in de hersenen, het hart en andere weefsels werd bevestigd, naast fatale ontstekingsschade. De weefsels liegen niet.

  Kunnen COVID-19 vaccins je lichaam magnetiseren?

Deze giftige vaccins moeten onmiddellijk uit de handel worden genomen en iedereen die betrokken is bij de productie en distributie ervan en iedereen die er opdracht toe heeft gegeven, moet strafrechtelijk worden vervolgd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Grafeenoxide in alle vaccins maakt de gevaccineerden wandelende tijdbommenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen jaar later… Waarom de oorlog in Oekraïne de ondergang betekent voor de Amerikaanse hegemonie en de NAVO-alliantie
Volgend artikelAmerika’s waanzinnige militaire fantasie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  • Goede morgen
   Na de vorige artikelen te hebben doorgespit moet mij volgende van het hart…
   Beste Rommel wat n hoogdravende medisch getinte termen..als je wilt dat de schapen het snappen moet je het toch in straat Nederlands neerzetten…
   De commentaren zijn uit 2021 wat n ver verleden is en niet echt bijster interessant…
   Up to date is de term om wakker te schudden…
   Je kunt wel iets willen benadrukken maar dan in huiskamer taal…
   Valt mij vies tegen..kan niet echt verspreiden zonder te verwijzen naar googel…

   • Spreek dan liever de originele auteurs aan in plaats van de vertaler. Kennelijk zijn de schapen in het buitenland slimmer.
    U vergeet, dat veel materie niet duidelijker medegedeeld kan worden dan dat er gebeurt op FN. Als er versimpelt zou worden – wat meteen ook verkrachting van de originele teksten inhoudt – dan wordt het artikel meteen ook kwalitatief minder.
    U bent voor mij de eerste die hierover klaagt. U bent echter niet verplicht deze site te bezoeken.
    Doei.

 1. De meeste geprikte die ik ken, zullen elke volgende gewoon gaan halen. Ze zijn al zo geprogrammeerd. Je kunt het over alles en nog wat hebben, maar alles wat over vaccins gaat is niet bespreekbaar het is heilig verklaard. Alsof het een ideologie is geworden waar men nooit met niemand in discussie op waarheden en onderbouwingen mag hebben. Want alles wat tot een ideologie bestempeld is, zijn feiten en waarheden niet meer relevant in de opvattingen voor diegene die nog heilig die ideologie omarmen. Dus als het Marbus vaccin op de markt komt, zullen ze waarschijnlijk als mussen van het dak gaan vallen. Dit was al in 2020 bekent dat dit op de markt zou komen. Dit is gemaakt van het zaad van de wonderboom, wat zeer giftig is en er geen tegengif voor is. Ook opvallend is dat alle internet sites het woord Marbus niet meer gebruiken, maar enkel nog de Latijnse naam.

  • Ik heb wel gehoord over het Marburg virus, maar niet over Marbus virus. Kleine verspreking?
   Overigens wordt de olie (Castorolie, is beduidend andere olie dan die uit de aardolie) van de Ricinus Communis, de Wonderboom wel gebruikt voor haar en huid verzorging of problemen. Plant is uit de Euphorbia familie, vandaar giftige zaden.

 2. “Waarom u het vaccin niet moet nemen”
  “Als iemand die u kent van plan is een COVID-19 vaccin te nemen….”

  Euhhh, ben ik opeens een jaar of 2 teruggeworpen ofzo?

  • LOL, dat is wat ik dacht, en ook 2 jaar geleden had ik al deze info niet nodig om te snappen dat het niet de beste keuze is.

   Pfff, dit is echt verspilde moeite, het gros zit al tot aan het kijkglas vol met MRNA dus om ze nu nog proberen tegen te houden heeft geen enkele zin meer m.i.

   En aangezien het gros NPC is zullen we deze dan ook niet heel erg gaan missen daar zij dit mogelijk hebben gemaakt door alles te doen wat ze is opgedragen. Die kunnen alleen opvolgen maar niet zelf beslissen of denken.

   Ja dat is hard maar we gaan ze niet redden en zijn dus beter af zonder, had van mij niet gehoeven maar kan er ook niets meer aan veranderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in