Pixabay

De Indian Bar Association (IBA) heeft WHO-hoofdwetenschapster Dr. Soumya Swaminathan op 25 mei voor de rechter gedaagd en beschuldigt haar in een brief van 71 punten van het veroorzaken van de dood van Indiase burgers door hen te misleiden over Ivermectin. Er is ook een bijgewerkte juridische aanklacht van 13 juni 2021, schrijft nextbigfuture.com.

In punt 56 staat: “Uw misleidende tweet op 10 mei 2021 tegen het gebruik van Ivermectine heeft tot gevolg heeft gehad dat de staat Tamil Nadu op 11 mei 2021 Ivermectine uit het protocol heeft gehaald, slechts een dag nadat de regering van Tamil Nadu dit serum had aangewezen voor de behandeling van COVID-19-patiënten”.

Als de WHO Chief Scientist Dr. Soumya Swaminathan in een rechtszaak in India schuldig wordt geacht, kan de WHO-wetenschapster ter dood worden veroordeeld of levenslang krijgen. De dreigende strafvervolging zou Dr. Soumya Swaminathan ten laste moeten worden gelegd en op een van die aanklachten schuldig moeten worden bevonden.

Advocate Dipali Ojha, hoofdjurist van de Indiase orde van advocaten, dreigt met strafrechtelijke vervolging van Dr. Swaminathan “voor elk sterfgeval” dat het gevolg was van haar handelen of nalaten. In de brief wordt Swaminathan beschuldigd van wangedrag door haar positie als gezondheidsautoriteit te gebruiken om de agenda van speciale belangen te bevorderen om een EUA voor de lucratieve vaccinindustrie in stand te houden.

Ivermectine is een goedkoop patentvrij geneesmiddel dat wordt voorgeschreven als een antiparasitair middel. Het is steeds populairder geworden voor de preventie van COVID-19. De WHO en de FDA keuren Ivermectine niet goed, maar veel artsen en wetenschappers zijn van mening dat Ivermectine effectief is. Er wordt beweerd dat de Indiase staten die Ivermectine gebruikten veel betere resultaten hadden en veel minder COVID-doden dan de Indiase staten die geen Ivermectine gebruikten.

  Dr. Coleman: Hoeveel mensen zal deze nieuwe covid prik doden of verminken?

Tot de meest prominente voorbeelden behoren de Ivermectine-gebieden van Delhi, Uttar Pradesh, Uttarakhand en Goa, waar het aantal gevallen respectievelijk met 98%, 97%, 94% en 86% daalde. In Tamil Nadu daarentegen werd geen gebruik gemaakt van Ivermectin.

Specifieke aanklachten waren onder meer het voeren van een desinformatiecampagne tegen Ivermectine en het afleggen van verklaringen in de sociale en reguliere media om het publiek ten onrechte te beïnvloeden tegen het gebruik van Ivermectine, ondanks het bestaan van grote hoeveelheden peer-reviewed klinische gegevens waaruit blijkt dat Ivermectine zeer effectief is bij zowel de preventie als de behandeling van COVID-19.

In de brief wordt verwezen naar de ziekenhuiszaken in New York van US Attorney Ralph C. Lorigo, waar rechterlijke bevelen nodig waren om COVID-patiënten die op sterven lagen, Ivermectine te laten toegediend krijgen.

Advocaat Ojha beschuldigt de WHO en Dr. Swaminathan in de punten 60 en 61 ervan het Indiase volk gedurende de pandemie te hebben misleid en op het verkeerde been te hebben gezet, van het dragen van mondkapjes tot het vrijpleiten van China over de oorsprong van het virus.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ivermectin, het medicijn dat COVID heeft verslagen – “De waarheid zal uiteindelijk zegevieren”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom mogen kinderen onder de 18 jaar niet worden ingeënt in Zweden?
Volgend artikelMoeder huilt tijdens persconferentie om hulp voor dochter met vaccinatieschade 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. De Waarheid wint het altijd van de leugen ! De leugen van Hugo de Jonge, dat de mRNA vaccins veilig zouden zijn, dat de vaccins uit en te na getest zijn, dat je de vaccins moet nemen, omdat je het moet doen voor een ander, dat de nadelen (de verschrikkelijke bijwerkingen) niet opwegen tegen de voordelen, dat als je sterft aan het vaccin, het zuiver toeval is !
  Maar het nemen van een mRNA vaccin, is als een afspraak maken met de Dood of met een verschrikkelijke ziekte of handicap in de vakantie of nabije toekomst !
  Ons Nederlandse volk zal er achter komen, dat angst en pijn vermeden hadden kunnen worden,
  als er eerlijk spel was gespeeld.
  Hugo de Jonge speelt met de levens van mensen,
  jong en oud, die de schepper geschapen heeft met een gezond immuunsysteem.
  En dat is naar mijn mening een grove misdaad !

  • Ja 100% doodstraf waardig, van mij mogen ze hem speciaal weer invoeren…Al die arme domme misleide tieners die nog zo kortzichtig zijn op die leeftijd heeft hij op zijn geweten die creep. Weet niet hoeveel drugs hij gebruikt om dit gewetensbezwaar weg te dempen als ie al een geweten heeft. Maar hij wist het donders goed. Daarnaast heeft hij ook ongevaccineerde bedreigd met ze “We weten waar ze wonen”…Hoop dat ik hem ooit een keer tegen kom op een eiland ofzo waar ie zonder beveiliging is. Ik zou het even stevig aan de kaak stellen…Heel hard.

   • De doodstraf is te makkelijk!
    Confisqueren van bezittingen en de rest van het leven van een dader, zoals in dit geval van Hugo de Jonge, in dienst van de samenleving het meest vieze en zware werk doen! Dat werk wordt nu gedaan door mensen die het slechts betaald worden. Olie tanks schoonmaken, vuilnis man, chemicaliën opruimen, met de hand gaten graven, enz. En dat tegen een minimale vergoeding!

 2. Ja daar is het weer de ivermectine een zeer goedkoop probaat middel daar begin ik weer opnieuw sorry mensen maar. Mijn ervaring hiermee is groot omdat ik al dertig jaar met buitenlandse honden werk covid is een longaandoening veel honden uit het buitenland hebben long worm is niet hetzelfde natuurlijk maar ivermectine wordt er wel voor gebruikt ik ben geen arts of dierenarts maar het is dus duidelijk hier kan niet veel aan verdiend kan worden veel wetenschappers houden dit tegen maar ook dit middel mag nu niet meer gebruikt worden op honden logisch geen verdienste een liter kost. 38 euro 1 ml is voor 10 kg gewicht reken ff uit hoeveel honden je hiermee kan behandelen en hoeveel mensen eigen schuld van dat domme mens laat ze maar lekker op haar blaren zitten de hoogste straf is niet genoeg

  • Dat Ivermectine zo goed werkt en al veel levens heeft gered mag duidelijk zijn. Het werkt goed tegen een long paraciet bij honden lees ik. Dus trek ik de conclusie en meen het ook al eens ergens gelezen te hebben, dat de mensen worden ingespoten met o.a. een paraciet. En uiteindelijk is de “gen-therapie” zo valselijk vaccin genoemd, een depopulatiemiddel. Dus genezen is een vies woord!

   • UUUUUh?? werkt goed tegen longparasieten ,maar tegen virussen> die zijn 1000den keren kleiner???en zomaar diergeneesmiddelen gebruiken>>>?? tja zelfs tegen minister de Jonge helpt geen paardemiddel… 🙂

  • Ivermectine werkt dus wel tegen corona.
   Zelfs mijn huisdokter is het daar mee eens!
   Het gaat hier totaal niet over de verdienste…
   Het middel is namelijk sinds de jaren tachtig al aan maar liefst 3,7 miljard mensen voorgeschreven.
   Maar vrij logisch dat ze dat nu verbieden ook voor je hond, je zou het zelf kunnen innemen.
   Waarom verboden?
   Zolang er geen medicijn bestaat tegen corona kunnen/mogen ze zover gaan om ons ook zonder de actuele omwegen daadwerkelijk verplichten hun gif vaccin te nemen…
   Je bent onwetend dat is mij heel duidelijk.
   Met deze linken bewijs ik niks maar misschien daarmee beginnen?
   https://stichtingcoronaonderzoek.nl/ivermectine/
   Bij https://www.blckbx.tv/ is ook goede video over dat onderwerp te vinden.

  • Over kruidnagel had ik nog niks gelezen als hulpmiddel.
   Dat is toch om in je holle kies te stoppen bij heftige kiespijn?
   Hoe moet je kruidnagel nou eten, dat is hartstikke vies en nogal sterk van smaak.
   Gewoon door slikken of zo?

   • kruidnagel is hard, voor gebruik even weken in kokend water bv n halve dag en dan kan je t gebruiken in thee, siroop en zo, t dood darmbacteriën en t ontsmet ook

 3. Wat ontzettend fijn dat de waarheid beetje bij beetje door begint te sijpelen naar het gerecht, ook al is het nog niet echt bij de MSM aangekomen en moet ik twee keer doorscrollen om een de aanklacht te vinden.

 4. Zodra zij beschuldigd is en een hoop hele zware straf zal krijgen in alle landen die personen die dit door hebben geduwd ook voor de rechter slepen ook het RIVM want die hebben dit medicijn uit de handel gehaald ook om de injecties voor iedereen te kunnen verplichten.Het zijn gewoon massa’s moordenaars en degene die nog gaan komen door deze dodelijke injecties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in