De Indian Bar Association (IBA) heeft WHO-hoofdwetenschapster Dr. Soumya Swaminathan op 25 mei voor de rechter gedaagd en beschuldigt haar in een brief van 71 punten van het veroorzaken van de dood van Indiase burgers door hen te misleiden over Ivermectin. Er is ook een bijgewerkte juridische aanklacht van 13 juni 2021, schrijft nextbigfuture.com.

In punt 56 staat: “Uw misleidende tweet op 10 mei 2021 tegen het gebruik van Ivermectine heeft tot gevolg heeft gehad dat de staat Tamil Nadu op 11 mei 2021 Ivermectine uit het protocol heeft gehaald, slechts een dag nadat de regering van Tamil Nadu dit serum had aangewezen voor de behandeling van COVID-19-patiënten”.

Als de WHO Chief Scientist Dr. Soumya Swaminathan in een rechtszaak in India schuldig wordt geacht, kan de WHO-wetenschapster ter dood worden veroordeeld of levenslang krijgen. De dreigende strafvervolging zou Dr. Soumya Swaminathan ten laste moeten worden gelegd en op een van die aanklachten schuldig moeten worden bevonden.

Advocate Dipali Ojha, hoofdjurist van de Indiase orde van advocaten, dreigt met strafrechtelijke vervolging van Dr. Swaminathan “voor elk sterfgeval” dat het gevolg was van haar handelen of nalaten. In de brief wordt Swaminathan beschuldigd van wangedrag door haar positie als gezondheidsautoriteit te gebruiken om de agenda van speciale belangen te bevorderen om een EUA voor de lucratieve vaccinindustrie in stand te houden.

Ivermectine is een goedkoop patentvrij geneesmiddel dat wordt voorgeschreven als een antiparasitair middel. Het is steeds populairder geworden voor de preventie van COVID-19. De WHO en de FDA keuren Ivermectine niet goed, maar veel artsen en wetenschappers zijn van mening dat Ivermectine effectief is. Er wordt beweerd dat de Indiase staten die Ivermectine gebruikten veel betere resultaten hadden en veel minder COVID-doden dan de Indiase staten die geen Ivermectine gebruikten.

Manchester: 10.000 vaccinatie uitnodigingen verstuurd, minder dan 100 mensen kwamen opdagen

Tot de meest prominente voorbeelden behoren de Ivermectine-gebieden van Delhi, Uttar Pradesh, Uttarakhand en Goa, waar het aantal gevallen respectievelijk met 98%, 97%, 94% en 86% daalde. In Tamil Nadu daarentegen werd geen gebruik gemaakt van Ivermectin.

Specifieke aanklachten waren onder meer het voeren van een desinformatiecampagne tegen Ivermectine en het afleggen van verklaringen in de sociale en reguliere media om het publiek ten onrechte te beïnvloeden tegen het gebruik van Ivermectine, ondanks het bestaan van grote hoeveelheden peer-reviewed klinische gegevens waaruit blijkt dat Ivermectine zeer effectief is bij zowel de preventie als de behandeling van COVID-19.

In de brief wordt verwezen naar de ziekenhuiszaken in New York van US Attorney Ralph C. Lorigo, waar rechterlijke bevelen nodig waren om COVID-patiënten die op sterven lagen, Ivermectine te laten toegediend krijgen.

Advocaat Ojha beschuldigt de WHO en Dr. Swaminathan in de punten 60 en 61 ervan het Indiase volk gedurende de pandemie te hebben misleid en op het verkeerde been te hebben gezet, van het dragen van mondkapjes tot het vrijpleiten van China over de oorsprong van het virus.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ivermectin, het medicijn dat COVID heeft verslagen – “De waarheid zal uiteindelijk zegevieren”Volg Frontnieuws op Telegram

10 REACTIES

 1. De Waarheid wint het altijd van de leugen ! De leugen van Hugo de Jonge, dat de mRNA vaccins veilig zouden zijn, dat de vaccins uit en te na getest zijn, dat je de vaccins moet nemen, omdat je het moet doen voor een ander, dat de nadelen (de verschrikkelijke bijwerkingen) niet opwegen tegen de voordelen, dat als je sterft aan het vaccin, het zuiver toeval is !
  Maar het nemen van een mRNA vaccin, is als een afspraak maken met de Dood of met een verschrikkelijke ziekte of handicap in de vakantie of nabije toekomst !
  Ons Nederlandse volk zal er achter komen, dat angst en pijn vermeden hadden kunnen worden,
  als er eerlijk spel was gespeeld.
  Hugo de Jonge speelt met de levens van mensen,
  jong en oud, die de schepper geschapen heeft met een gezond immuunsysteem.
  En dat is naar mijn mening een grove misdaad !

 2. Ja daar is het weer de ivermectine een zeer goedkoop probaat middel daar begin ik weer opnieuw sorry mensen maar. Mijn ervaring hiermee is groot omdat ik al dertig jaar met buitenlandse honden werk covid is een longaandoening veel honden uit het buitenland hebben long worm is niet hetzelfde natuurlijk maar ivermectine wordt er wel voor gebruikt ik ben geen arts of dierenarts maar het is dus duidelijk hier kan niet veel aan verdiend kan worden veel wetenschappers houden dit tegen maar ook dit middel mag nu niet meer gebruikt worden op honden logisch geen verdienste een liter kost. 38 euro 1 ml is voor 10 kg gewicht reken ff uit hoeveel honden je hiermee kan behandelen en hoeveel mensen eigen schuld van dat domme mens laat ze maar lekker op haar blaren zitten de hoogste straf is niet genoeg

  • Dat Ivermectine zo goed werkt en al veel levens heeft gered mag duidelijk zijn. Het werkt goed tegen een long paraciet bij honden lees ik. Dus trek ik de conclusie en meen het ook al eens ergens gelezen te hebben, dat de mensen worden ingespoten met o.a. een paraciet. En uiteindelijk is de “gen-therapie” zo valselijk vaccin genoemd, een depopulatiemiddel. Dus genezen is een vies woord!

  • Over kruidnagel had ik nog niks gelezen als hulpmiddel.
   Dat is toch om in je holle kies te stoppen bij heftige kiespijn?
   Hoe moet je kruidnagel nou eten, dat is hartstikke vies en nogal sterk van smaak.
   Gewoon door slikken of zo?

 3. Wat ontzettend fijn dat de waarheid beetje bij beetje door begint te sijpelen naar het gerecht, ook al is het nog niet echt bij de MSM aangekomen en moet ik twee keer doorscrollen om een de aanklacht te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here