Ik was nooit een anti-vaccin persoon. Ik heb alle mogelijke vaccinaties gehad. Ik heb mijn Pfizer vaccinatie gekregen. Ik was bereid het te doen voor mijn familie, voor mijn gemeenschap en om mijn carrière weer op te pakken.

Ik begon me licht in mijn hoofd te voelen. Ik had hartkloppingen. Het voelde alsof ik geen adem kon halen. Ik had van die vlagen van trillen en ik kan zeggen dat mij lichaam gewoon heftig schudde. Ik denk dat ze dachten dat ik gek was. Ik geloof echt dat ze dachten dat ik gek was totdat, ja TOTDAT, ik anderen zoals ik vond en ze erover kon vertellen. Kijk, ik ben niet de enige die hier last van heeft, mensen. Er zijn meer mensen die dit overkomt”. – Kristi Dobbs, Missouri.

“Ik ben pro-vaccin en pro-wetenschap. Ik kreeg Moderna en mijn benen ik voelde mijn benen niet meer. Ik keek naar beneden om te zien dat ik benen had, maar ze waren er niet, ze waren niet functioneel. Ik kon mijn voeten niet voelen. Ik kon niets voelen vanaf de taille naar beneden. Ik ging zitten en stelde mijn testament op, dat ik zelfs opnam zodat mijn zoon dit niet hoefde mee te maken als ik het niet zou redden. Het voelt alsof ik een accordeon ben. Alsof mijn lichaam gewoon dichtklapt en opgevouwen wordt en dan in een doosje wordt gestopt. De enige dokter die me behandelde zei dat ik eraan moest wennen dat ik gehandicapt was. Ze konden me alles vertellen wat ik niet had, maar ze konden me niet vertellen wat ik wel had, en ik kan je vertellen dat ik de vaccinatie heb gekregen. Ik denk dat ik het zo ga beëindigen. Ik ga niet stoppen. Ik ga niet opgeven en ik ga niet zwijgen”. – Candace Hayden, Michigan

  Travestie: Regeringen weten dat vaccins niet werken, maar dwingen mensen ze toch te nemen

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Amerikaanse verpleegtehuis klokkenluider: Bejaarden sterven als vliegen na Covid-19 injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe oorlog tegen de realiteit
Volgend artikelWaarom mogen kinderen onder de 18 jaar niet worden ingeënt in Zweden?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Ik weet niet waar dit ga eindigen met deze gekte iķ heb me niet laten vaccineren en heb het al geweten maar het kan me niet schelen wat andere vinden !! Maar let maar op na de vakantie is het weer zo ver de nieuwe variant is al onderweg en kunnen we weer een lock down verwachten, llaten we echt zo met ons sollen??? Of komen we nu eens echt in actie!! Laat maar weten ik zal er bij zijn

  • Ja, er wordt alweer goed geschermd met de “variant” en met “ze komen terug van vakantie” om de schroeven weer aan te draaien. Wat zeg je tegen je medemens als ze je toeroepen dat je je muilkorf niet op hebt? Wat doe je dan? Wat doet de winkelier die zijn klanten moet toeroepen dat ze de muilkorf op moeten doen? Gaat hij tekeer tegen de tiefusregering die hem opdracht geeft als politieagent op te treden tegen zijn klanten? Nee dus. Want de overheid slaat hem in elkaar als hij dat niet doet. Dat is de overheid waar hij op gestemd heeft. En wie overziet de overheid?

  • Ik heb dit al meerdere keren gescheven.
   Allemaal willen we in actie komen. Ik zal er bij zijn, lees je dan.
   Maar allemaal wachten we eerst tot een ander er mee begint, dan doen ze ook wel mee.
   En van dat mee doen blijft na 1 dag al geen moer meer over.
   Want dan gaat het toch wel al snel vervelend worden, al die moeite die je voor moet doen.
   En mede daarom zal ik nooit meer enige actie ondernemen voor wie dan ook.
   Ik heb alleen nog met mezelf te maken.
   Al doende leert men en door schade en schande wordt men wijs.
   Dat is mijn ervaring van al die actie bereidheid van andere, het is er gewoon niet.

    • Mijn ervaringen heb ik uit de tijd dat er bij niemand nog een computer stond.
     Dus de tijd dat mensen mekaar nog wel ergens ontmoeten om iets af te spreken.
     Hierover kletsen op het internet is leuk om de tijd door te komen.
     Maar kan ik totaal niet serieus nemen.

     • Ik neem het heel serieus, want dit is het enige forum dat ik ken waar met vaste prik goede informatie uit voort komt. Ik staaf op FN zonder meer. En ik verwacht dat de mensen die hier reageren van hetzelfde kaliber zijn, en daar lijkt het wel op. Dus ik kan dit met een gerust hart heel serieus nemen. Een grapje hier en daar als de uitzondering.

      • Met niet serieus nemen bedoel ik niet het forum of de site,
       Maar alle reacties als, we schoppen ze er uit, we gaan de straat op met ze alle, we slepen ze voor het gerecht, wie wil er actie voeren, ik ben er bij, enz, enz…….
       Demonstreren op je toetsenbord kan je dit noemen.
       Ik heb nog nooit iets zien gebeuren van achter een toetsenbord.

      • Ik neem alles wat ik aan info lees heel serieus.
       Ook de goede links die mensen insturen.
       Ik had anders heel veel niet geweten of nergens terug kunnen gevonden.

   • Om je goed te kunnen organiseren moeten er goede leiders zijn. En die bestaan doorgaans alleen in de psychopaten afdeling van het gekkenhuis op Aarde. Daarom zie je ook zoveel psychopatische trekjes in de despoten in de regering van NederLaLaLand. De rest van de afdelingen zijn een stuk minder psychopatisch. Dan is er nog de allergrootste afdeling, de debielen afdeling, die heel veel behoefte heeft aan leiding, en die gelooft dus ook alleen de leiders die in de psychopaten afdeling zitten. Probeer daar maar eens de leider van te worden, als er al zoveel Pruttes en Baudetekkes en Kaagskes etc zijn. Reiner Fullmich, bijv, is geen despoot maar ook geen leider, hij is een goede advocaat, maar mensen zijn hem gaan zien als een leider omdat hij voorstelde iets te doen in zijn vak, pro deo. Maar dat betekent niet dat hij de leider is van een beweging die de gifspuit stopt. Een ander voorbeeld: de BLM bullshit – die is goed georganiseerd, met veel geld, met veel propaganda, met veel leiderschap. Maar ook door psychopaten. En zo gaat het: de psychopaten winnen het altijd met hun geniepige bullshit, en het gaat ze alleen maar om zelfbevrediging in de vorm van macht en geld. En zo gaat de wereld ten onder, aan het feit dat er psychopaten bestaan. Een klein maar machtig groepje dat van de grote massa parasiteert. Als je die genen kan uitroeien, dan wordt het een fijne wereld, met al die lieve domme schapen die braaf staan te grazen en verder niemand kwaad doen.

    • Ik ben zelfs zo gek dat ik iemand een complete geluid installatie cadeau gedaan heb die van plan was om demonstraties en speeches te organiseren.
     Waarschijnlijk staat die nog steeds bij iemand op zolder.
     Er is nooit iets mee gebeurt. Alleen opgehaald.
     Klinkt misschien een beetje raar, maar mijn huis staat hier vol mee en ik had er 2 gratis gehad.
     Er staat er nog 1 in mijn kast. Kan je zo gebruiken als je wilt zingen in een bandje.

      • Ik bedoel, als iemand een goed idee heeft om actie te voeren, dan doe ik wel mee, op welke manier dan ook. Ik steun je dan wel.
       En het valt wel mee hoe vol het hier is en ik heb een groot huis.
       Mijn zolder is zelfs nog helemaal leeg.
       Ik heb wel een andere inrichting dan een gemiddeld huishouden.

 2. Aan Bert: trouwens constant problemen met die vreselijke google chrome, de laatste paar weken. Net of het met opzet gedaan wordt dat mijn pagina’s niet laden. Ik haal dan de cache leeg en doe restart van de laptop. Dan werkt het weer even. Dan moet ik het weer herhalen. Constant zo nu. Alleen met Tor (nog) geen problemen ontdekt, maar daar duurt het lang voordat de relay komt. (wat dat ook moge zijn).

 3. ZonderR. Gebruik eens de browser DuckDuckGo. Geen gesodemieter met pagina’s die niet willen laden, en je kunt op websites komen die Google weg filtert. Veel meer resultaten dus. Althans, dat is mijn ervaring. https://duckduckgo.com/

 4. Ja bedankt, beide. Ik heb nu alles gemigreerd naar de Tor browser, en de duckduck zoek engine staat er altijd in. Het schijnt goed te draaien. Geen idee wat er met die Google aan de hand was, mss wel sabotage vanwege de FN. 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in