France Stratégie, een groep die banden heeft met de Franse premier Jean Castex, heeft gegevens vrijgegeven over de groei van kinderen van niet-Europese migranten in Franse steden. In een paar voorbeelden gaat het om respectievelijk 77 en 83 procent.

De cijfers zijn gepubliceerd op een website en laten de ontwikkeling van 1968 tot 2015 zien, wat betekent dat de grote aantallen migranten die sinds de crisis in datzelfde jaar zijn aangekomen er niet in zijn opgenomen. Het aantal illegale immigranten in Frankrijk wordt ook geschat op honderdduizenden.

De statistieken worden als buitengewoon beschouwd omdat de Franse regering normaal gesproken geen demografische gegevens publiceert of zelfs maar verzamelt op deze manier.

En dan nog steeds jezelf voor de gek houden dat de omvolking een samenzweringstheorie is

Scherpe stijgingen

In de hoofdstad Parijs was 6,5 procent van de kinderen niet-Europeanen, van 1968 – 2015 was het aandeel was gestegen tot 36,6 procent.

In sommige districten van de migrantengemeente Saint-Denis bedraagt het aandeel zelfs 77 procent. In de gemeente Clichy-sous-Bois is er een gebied waar het overeenkomstige aandeel zelfs 83 procent bedraagt.

Maar de meest dramatische verandering is misschien wel Straatsburg. In 1968 bedroeg het aandeel van niet-Europese kinderen in de stad 1,9 procent – bijna 50 jaar later 33 procent.

In 2019 was er een recordaantal asielzoekers in het land – 140.000.

De massale demografische verschuiving wordt door de Franse auteur Renaud Camus “De grote omvolking” genoemd. Terwijl de media en anderen dit hebben afgedaan als een samenzweringstheorie, bleek uit een onderzoek in februari 2019 dat een kwart van de Fransen erin gelooft.

De realiteit van de Grote Omvolking in Frankrijk

  Californië keurt herstelbetalingen goed van 1,2 miljoen dollar voor elke zwarte persoon in de staat
Vorig artikelFrans senaatsrapport beschrijft ‘alarmerende’ verspreiding van het islamisme
Volgend artikelFeminisme: kenmerk van een stervende beschaving
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in