Op dinsdag heeft een BLM-demonstrant een blanke bestuurder met een vuurwapen beschoten. De eerste berichten in de mainstream media verwezen naar het neerschieten van de bestuurder als “mogelijk” geweervuur in Provo, Utah.

De alarmerende video toont een groep Black Lives Matter relschoppers die het verkeer in de op twee na grootste stad van de staat ontregelen. Wanneer een oudere blanke man uit de gevarenzone probeert weg te rijden, wordt hij geblokkeerd door de gewelddadige menigte en twee keer door een gemaskerde man aangeschoten, schrijft Free West Media.

De lokale televisiezenders KSL-TV en Mormon Deseret News hebben de schutter op beeldmateriaal vastgelegd.

Provo Police Department heeft in het kielzog van de schietpartij een verklaring vrijgegeven:

Talrijke burgers en demonstranten hebben voor filmbeelden gezorgd. Een witte SUV reed naar het zuiden op de University Avenue alvorens in de juiste draaistrook te rijden in een poging om naar de Center Street te draaien. Verscheidene demonstranten begonnen zich rond het voertuig te verdringen. Een mannelijke demonstrant liep naar passagierskant van de SUV, richtte een pistool op de bestuurder en schoot door het raam.

De bestuurder, die door de kogel werd geraakt, trapte het gas in in een poging de situatie te verlaten. Dezelfde demonstrant rende achter het voertuig aan en schoot een tweede kogel door het achterste passagiersvenster.

De video laat vervolgens zien dat de demonstrant het vuurwapen verbergt en blijft protesteren. Dezelfde demonstrant naderde later een ander voertuig op 500 North en University Avenue, waarbij hij met het pistool het raam insloeg.

Maar de schutter was niet de enige gewapende demonstrant. De politie bevestigt dat ze nog steeds op zoek zijn naar een tweede schutter die zijn wapen op dezelfde bestuurder richtte maar niet vuurde.

Bill Gates over zijn aanstaande Covid-19 vaccinatie: "Je hebt geen keuze" - en kan nauwelijks zijn lachen inhouden

Een relschopper, die op video te zien is en zichzelf voor de SUV van de man gooit terwijl deze voor zijn leven met een schotwond op de vlucht is, beweerde dat ze opzettelijk werd aangereden. Maar video’s die werden gedeeld op social media lieten zien hoe de BLM-anarchisten meerdere chauffeurs hebben aangevallen in de loop van de dag.

Ondanks de schietpartij gingen de demonstranten door met het aanvallen van voertuigen die door de rij van demonstranten probeerden te rijden, wat ertoe leidde dat sommigen op de voertuigen en de autoruiten sprongen. Later marcheerden ze naar het politiebureau van Provo, maar kregen ze te maken met agenten in oproeruitrusting, waarna ze zich begonnen te verspreiden.

De schutter, Black Lives Matter activist Jesse Taggart, 33, is ondertussen gearresteerd voor poging tot moord. Om zijn gruwelijke daad te rechtvaardigen, probeerde hij voor zijn arrestatie zijn slachtoffer te demoniseren als “natzi” [joodse term voor ‘zionistische christen, red] en “blanke supremacist” op Facebook .

“Een natzi, blanke supremacist of boze chauffeur zou naar verluidt zijn neergeschoten tijdens de Provo-protesten, nadat hij door meerdere mensen was gereden en er een had aangereden. Samen met 5 andere auto’s, Provo, Utah, ik wordt ziek als ik jullie reacties op de protesten zie”, klaagde Taggart dinsdag op Facebook.

Black Lives Matter schiet Amerikaanse dierenarts ‘executie stijl’ in het hoofd

2 REACTIES

  1. Blanke Black lives matter demonstranten die blanken willen neerschieten.
    De psychiatrie gaat dit niet aankunnen.

  2. BLM en Antifa zijn het laagste tuig wat er rondloopt; wordt tijd dat die Soros bende hard wordt aangepakt. Ik verwacht dat er een schutter komt met automatisch zwaar wapen de op de BLM vuurt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here