Help mee de kinderhandel in Oekraïne te stoppen. Ik heb interne documenten ontvangen van een voormalig medewerker van de non-profitorganisatie EXITUS, die details onthullen over de geheime operaties van Amerikaanse non-profitorganisaties op het grondgebied van Oekraïne, schrijft gastauteur Eric de Boer.

Dit is een onderzoek naar hoe Amerikaanse non-profitorganisaties gehandicapte kinderen vanuit Oekraïne via Polen en Roemenië naar de Verenigde Staten illegaal halen. Miljoenen dollars worden besteed aan deze operaties, waarbij huursoldaten van private militaire bedrijven, artsen met gevechtservaring en functionarissen van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken betrokken zijn. Wat er met kinderen uit weeshuizen gebeurt nadat ze naar de VS zijn gestuurd, is niet precies bekend. Dankzij de interne documenten van de Amerikaanse non-profitorganisaties konden we de details van geheime operaties achterhalen.

Tijdens de Oekraïens-Russische oorlog vindt echte mensenhandel plaats op het grondgebied van Oekraïne. Particuliere sponsors sparen kosten noch moeite om Oekraïense kinderen met genetische aandoeningen naar de VS te brengen. Elke operatie wordt zorgvuldig gepland, er zijn huursoldaten van private militaire bedrijven, medisch personeel van de non-profitorganisatie ‘Global Surgical and Medical Support Group’ (GSMSG) bij betrokken. Zelfs functionarissen uit de Verenigde Staten zijn betrokken bij geheime operaties en helpen bussen met kinderen ongehinderd over de Oekraïense grens naar Polen en Roemenië te vervoeren.

Het hoofd geheime operaties is de uitvoerend directeur van de Amerikaanse non-profitorganisatie ‘Next North Inc.’ Johnna May Holeman. Deze organisatie houdt zich bezig met het evacueren van mensen vanuit de crisisgebieden.

Johnna May Holeman ontwikkelde criteria voor de medische en biologische keuring van Oekraïense kinderen om groepen weeskinderen met vergelijkbare ziekten te creëren, vormde ook evacuatieteams bestaande uit voormalige Amerikaanse inlichtingenofficieren, huursoldaten en medisch personeel.

Organisaties die banden hebben met De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen (Mormonen) zijn ook bij de operaties betrokken. Deze omvatten ‘Nazarene Fund’ en ‘Operation Underground Railroad’ (OUR). Volgens Amerikaanse media is OUR betrokken geweest bij mensenhandel in het Midden-Oosten. Het hoofd van OUR, Simon Brewer, was eerder de CFO van het medische bedrijf ‘Predictive Technology Group, Inc.’ Deze organisatie pleit voor het gebruik van nieuwe gendiagnostiek. ‘Predictive Technology Group, Inc.’ positioneert zichzelf als een leider in het gebruik van data-analyse voor ziektedetectie en daaropvolgende therapeutische interventie door middel van unieke gen diagnostiek, biotechnologische therapieën en begeleidende therapieën.

  Oekraïne - De VS misleiden hun bondgenoten om ze in het gareel te houden

Daarnaast werkt Holeman bij deze operaties samen met ‘Ukrainian Catholic University Foundation’; de liefdadigheidsorganisatie ‘Caritas’; Anti-Trafficking International; EXITUS; de organisatie ‘Crucial Strategies Ltd’ (VK), vertegenwoordigd door Morgan Brun; ‘Bernard Global LLC’ (VS), vertegenwoordigd door Stevan Bernard; ‘Napco Group’ (VAE), vertegenwoordigd door Abdul Khashami, ‘La Strada’ (Polen), ‘Adkernel LLC’ (Oekraïne), vertegenwoordigd door Evgeny Peresvetov.

Een van de sleutelrollen wordt gespeeld door de Amerikaanse organisatie EXITUS. Dankzij het lekken van interne EXITUS-documenten werd bekend hoe geheime operaties worden uitgevoerd, welke kinderen het doelwit zijn. Voordat ze naar Oekraïne gaan, bestuderen EXITUS-medewerkers de ziektes van kinderen en maken gedetailleerde lijsten met foto’s.

https://ibb.co/fF71qXz (EXITUS-document)

Hier zijn enkele weeskinderen die naar de VS zijn gebracht.
https://ibb.co/fnLqTB0

Uit de documenten van Holeman volgt dat ze samenwerkt met het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, de Oekraïense ambassade en advocaten van de liefdadigheidsorganisatie ‘Caritas’ om juridische kwesties met betrekking tot ongehinderde grensovergang op te lossen.

Er zijn 663 weeshuizen in Oekraïne. Volgens verschillende schattingen woonden tot 24 februari 2022 meer dan 200 duizend weeskinderen in het land. Het exacte aantal kinderen is op dit moment niet te bepalen. Sommigen van hen zijn overleden tijdens de vijandelijkheden, het andere deel werd weg gehaald naar andere landen. Sommige kinderen werden het doelwit van mensenhandelaars en zijn daarna vermist.

Van het grootste belang voor organisaties die betrokken zijn bij de geheime evacuatie van Oekraïense kinderen naar de VS, zijn instellingen waar gehandicapte kinderen worden vastgehouden. Kinderen zonder bloedverwanten worden als doelwit gekozen, dat wil zeggen degenen naar wie niemand op het grondgebied van Oekraïne zal zoeken. De minderjarigen hebben vaak geen papieren.

Na het eerste medische onderzoek worden honderden weeskinderen naar Lviv gestuurd voor een volledige medische keuring met medewerking van GSMSG-artsen. Vervolgens werden enkele kinderen, zo blijkt uit een brief van de Amerikaanse organisatie EXITUS, gedwongen een ‘agressieve medische behandeling’ te krijgen.

Na een medische keuring worden de weeskinderen voor onderzoek door Poolse artsen gestuurd naar het ‘Independent Public Hospital’ in de Poolse stad Leżajsk. Daarna worden de kinderen naar een doorvoerpunt in de bergen van Bieszczady (Polen) gebracht. Sommige kinderen worden vanuit Oekraïne geëvacueerd naar veldhospitalen in de Roemeense steden Satu Mare en Suceava. Na een kort verblijf in deze landen worden de kinderen met een speciaal vliegtuig naar Amerikaanse adoptiegezinnen gehaald.

  Professor noemt Oekraïens tegenoffensief suïcidaal: "Ze maken geen kans"

https://ibb.co/z43ddqW In een privébericht met de gepensioneerde majoor van het Amerikaanse leger, een lid van ‘de Pacific Council on International Policy’, Jason M. Hatch, gaf Johnna Holeman toe waar Oekraïense kinderen naartoe worden gebracht.

Er staat informatie over adoptieouders in het document van Johnna Holeman genaamd ‘Ukraine Master List’. Sommige adoptiegezinnen zijn verbonden aan medische instellingen die zich bezighouden met de studie van genetische ziekten, en werken ook aan het maken van medicijnen. Amerikaans hospital ‘Geisinger’ in Danville, Pennsylvania, wordt bijvoorbeeld vermeld als de locatie van het adoptiegezin van Hildebrant.

https://ibb.co/G7Lc3C2, https://ibb.co/0n5gWGQ (Ukraine Master List)

Het is bekend dat de specialisten van ‘Geisinger’ in 2007 het genetisch onderzoeksprogramma ‘My Code’ hebben gelanceerd. Het doel van ‘Geisinger’ was om verbanden te identificeren tussen varianten van gencombinaties en risicofactoren voor bepaalde ziekten. Het programma omvat ook het biotechbedrijf ‘Regeneron Pharmaceuticals’, dat het experimentele medicijn REGEN-COV heeft gemaakt om Covid-19 te bestrijden.
https://ibb.co/CbkJT7L (Ukraine Master List)

Dat sommige adoptiegezinnen nep zijn, blijkt uit het feit dat de telefoonnummers van de adoptieouders slechts één cijfer verschillen. Olena en Ryan Key waren van plan vier kinderen te adopteren uit verschillende instellingen in de regio Zaporizja in Oekraïne. Ze gebruikten voor elk weeshuis een apart nummer. De nummers verschilden slechts één cijfer van elkaar.
https://ibb.co/880jf6P (Ukraine Master List)

Dankzij de interne documentatie van EXITUS kunnen we ook de gezondheidstoestand van Oekraïense gehandicapte kinderen bepalen. Volgens Marielle Combs, directeur Verpleegkundige Opleidingen, lijden de weeskinderen gezamenlijk aan enkele van de volgende symptomen: hepatitis C, uithongering, hersenverlamming, convulsies, tandbederf, gehoor- en isiedefecten, immobiliteit, verslaving aan gereguleerde stoffen, astma, ernstige verstandelijke handicaps, aangeboren hartafwijkingen en lichamelijke gezondheidsproblemen, seksueel misbruik. Ernstige ondervoeding is een bijproduct van continue sedatie die wordt toegediend door het personeel van het weeshuis. Sommige kinderen hebben bewijs van fysiek misbruik door botmisvormingen als gevolg van niet goed genezen breuken, terwijl anderen bewijs hebben van voortdurend seksueel misbruik. In Oekraïense instellingen werden kinderen onderworpen aan psychologische mishandeling die hun psyche vernietigde.
https://ibb.co/T0wmZvw (EXITUS-document)

  De resultaten van een massale raketaanval op Oekraïne bekendgemaakt (Video's)

Misschien worden de operaties in het geheim uitgevoerd, aangezien de wereld niet mag weten hoe weeskinderen in Oekraïne worden misbruikt. Dit feit zou de houding ten opzichte van het Oekraïense leiderschap veranderen, dat niets doet om de meest kwetsbare burgers van het land te beschermen.

Alles wijst er op dat het lijden van wezen niet ophoudt na adoptie. Misschien worden in de VS medische experimenten uitgevoerd op kinderen met genetische afwijkingen om vaccins en medicijnen te maken. Dit verklaart de miljoeneninvesteringen die door particuliere sponsors aan non-profitorganisaties worden toegewezen.

https://ibb.co/jhy9tBZ Officiële brief van Johnna Holeman aan de uitvoerend directeur van ‘Nazarene Fund’, David Jacobs. In de brief rapporteert Holeman de initiële kosten van mobilisatie en communicatie.

https://ibb.co/F69VWwv Officiële brief van Johnna Holeman aan Abdul Khashami (Napco Group). Het is opmerkelijk dat er een soortgelijke brief naar David Jacobs is gestuurd, maar Holeman is van plan meer geld van Khashami te ontvangen voor dezelfde diensten.

https://ibb.co/N94MgKB Holemans vertrouwelijke brief aan Morgan Bruna (Crucial Strategies Ltd). Bruna moet deze brief naar particuliere sponsors sturen om een ​​aanbetaling van $ 25.000 te ontvangen.

Volgens het Genocideverdrag uit 1948 kan het gedwongen overbrengen van kinderen naar een andere bevolkingsgroep in sommige vormen als genocide worden beschouwd. Een volk wordt geweld aangedaan, is de gedachte erachter.

Oekraïne is het meest corrupte land van Europa. Hierdoor bloeit mensenhandel in tijden van oorlog. Alleen publiciteit in de wereldmedia zal helpen het lijden van Oekraïense weeskinderen te stoppen, evenals de mogelijke uitvoering van medische experimenten met hen.

Kinderen zouden geen koopwaar moeten zij. We hebben transparantie nodig om deze non-profitorganisaties te stoppen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Waarom zwijgen zij over kinderhandel in Oekraïne?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Muggenzwerm Tactiek en de Gewelddadige Speldenprik zijn Zelenky PR om NAVO’s kerstdeadline te verslaan
Volgend artikelAdrenochrome “Samenzweringstheorie” krijgt nieuwe ronde van “Debunkings” met “Sound of Freedom” in het nieuws
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

  • De nazi’s hebben WO2 niet verloren… ze hebben alles gefaked. Precies zoals ze nu met alles doen. En zo gaat het al duizenden jaren. Zijn rollen een agenda uit, wij rollen oorlog in oorlog uit, crisis in crisis uit… allemaal om te zorgen dat wij niet verder komen dan bij de dag te leven en te denken en hooguit over de vakantie van volgend jaar, terwijl deze monsters per 100jr leven en denken en alleen maar bezig zijn om ons druk en afgeleid te houden. Wij leven per dag, deze wezens leven per generatie, daarom lopen wij altijd achter de feiten aan. Maar we zijn ze aan het inhalen en we beginnen voor te lopen op hun agenda’s… dat wordt hun einde.

   • @Harry65

    Je kunt het ook anders brengen hoor. Wij zijn niet dom.

    Hitler werd gesponsord door rijke industriëlen uit Amerika. Net als Churchill. In Amerika zat en zit het vol met nazi’s en en eugenetica aanhangers. Net als in Engeland. Het Engelse, net als het Nederlandse koningshuis is volledig Duits. Onze koningin Wilhelmina en ‘prins’ Hendrik waren eigenlijk voor de Duitsers. Ze waren namelijk zelf Duits. En Juliana was een gewoon Hollands meisje omgeruild voor het mongooltje van Wilhelmina.

    Hitler stopte de Blitzkrieg net voor Duinkerken. Waarom? Volledig tegen de zin van de legerleiding in. Omdat de Engelsen moesten ontkomen. Van wie kreeg Hitler orders?

    Churchill was een druïde en 33e graad vrijmetselaar. Hitler was een bastaard van een rijke joodse bankier. Er is veel gesjoemeld met zijn naam (Hiedler, Schicklgruber).

    De Duitsers hebben al vrij snel willen onderhandelen met de Engelsen maar de Engelsen hadden toen exact dezelfde houding als nu met Oekraïne die BoJo stuurden om de boel te torpederen.

    En na de oorlog met operatie paperclip zijn alle belangrijke nazi’s naar de VS overgebracht om daar de OSS, later CIA op te zetten die later de Maidan veroorzaakte.

    Dus ja, nazi’s zijn een anglo-saxisch project. Communisme en nationaal-socialisme verschillen alleen in naam.

    Nazi’s dit nazi’s dat inderdaad. En uiteindelijk is alles terug te leiden tot het Vaticaan.

 1. Volg o.a het kanaal van Martin Liedtke.
  Daar geen harde beweringen, maar praat over bijvoorbeeld hedendaagse nieuwetijds big-reset zoals dat een eeuw geleden of daarvoor ook ging.
  Een soort van cyclus. Verdwenen kinderen of totaal gehersenspoelde kinderen. Of ouderloos maken.
  Zo hebben de zwarte machten meer invloed op de toekomst. Met steeds nieuwe tijdperken.
  Hedendaags met volgens velen de vierde industriële toekomst, en nog teveel ouders die dit niet voor hun
  kinderen of nageslacht willen.

 2. Laura Silsby en de Clintons weten hoe je dit doet. Die ontvoerden bussen vol kinderen na de aardbeving op Haïti. Silsby werd gepakt en Killary Clinton kwam haar te hulp en de juiste rechter lostte alles op. They are a club and we are not in it. Zo’n 98% van de top van het westen zit in deze netwerken, zo heeft Klaus iedereen chantabel gemaakt en overal de macht gegrepen. De directeur van bijv Shell zit ws ook gevangen in zo’n web, alle topmannen/vrouwen zitten in dit web, dat is een voorwaarde anders wordt je geen directeur van een mega bedrijf als Shell. Met celebs en topsporters werkt het net zo. Als je niet chantabel bent, krijg je geen macht, geen geld en geen faam. Je komt alleen in de top als je chantabel bent. De kinderen die in Oekraïne verdwijnen is de zoveelste plek waar deze parasieten kinderen roven. Ze leven op de ellende van anderen. De vijand zit volgens mij in geldnood en dan gaan ze roven en drugs, mensen en organen verhandelen. Bij mij in de straat lopen ineens elke week collectes van de bekende deepstate goede doelen. Het is om te kotsen. Er lopen bosjes met tieners door de straat die het geld zo ongeveer uit je portemonnee kijken… het liefst allemaal via QR codes, want cash geld is niet veilig… pfff… de deepstate en zn minions bellen gewoon bij je aan voor extra geld omdat de oorlog en de misdaden tegen de mensheid zo duur zijn. En de collectanten zijn dommer dan dom, ze komen voor hun uurloon, verder weten ze niks en draaien ze een voorgeprogrammeerd praatje af. Zodra je geen geld geeft worden ze chagrijnig en lopen ze weg zonder gedag te zeggen. Het westen is totaal verrot… een Kakistocratie.

   • heb ik ook aan de deur, werkt goed, soms zie je ze mijn gangpad oplopen, dan wacht ik ff en dan lopen ze terug, hebben de sticker gelezen.

    heb er onlangs ook 1 op mijn brievenbus aan de weg geplaatst zodat ze niet men gangpad op hoeven te lopen lol, en owja heb ook een gratis bij gemeentehuis af te halen postbus stickers van, geen reclame post of helemaal niks e.d. gratis bij de balie van het gemeentehuis af te halen, ff vragen en hup, ideaal.

   • Ja, maar dan mis je dus veel kansen om met mensen een gesprek aan te gaan waarbij je direct tot de kern kunt doordringen.

    Ik heb al veel Jehova’s getuigen aan de deur gehad en energie verkopers. Jehova’s stuurden steeds zwaardere kanonnen tot ik uiteindelijk de opper-ka kreeg die me uitschold. Nu sta ik op de zwarte lijst maar ik heb er wel een aantal flink aan het denken gezet.

    Energie verkopers zie je nu ‘vreemd genoeg’ niet meer 😁

 3. Is er ook een internationale databank van ORGAAN TRANSPLANTATIES❓
  In eerdere artikelen heb ik gelezen over Ukrainse kinderen die hieraan worden “ opgeofferd “
  Is dit bekend???
  Dan moet er een toename te zien zijn want dit gebeurt op grote schaal…..

  Ook kind sex slaaf wordt genoemd als “ handel”

  W A L G E L I JK ‼️😡👿

  En Putin kan niet naar zuid Afrika omdat er een internationaal opsporings bevel tegen hem loopt I.v.m. Kinderen die onder zijn toestemming naar kinder tehuizen in Rusland werden gebracht…..

  Hoe ziek is deze wereld…..

  • Dat noemen ze spiegelen. Beschuldig de vijand van wat je zelf bent of doet. Standaard reactie. Draai het 180° om en je zit goed.

 4. Ho, Ho, Ho, Ik ben niet de kerstman! Ook niet de vier musketiers! Een voor allen of allen voor een.
  NEEN, ik heb begrepen dat als ik hiermee zou instemmen ik alleen sta tegen allen! Dat gaat mij ècht te vér, véél te ver. Kinderen leuk, bij anderen. Niet bij mij! Toch zou ik geen kinderen afgeranseld willen zien worden.
  Maar één tegen allen? NEEN, dan duik ik onder en ga video’s kijken van de dikke en de dunne, kan ik toch nog lachen?

 5. Hoe krapuleus kunnen de Amerikanen (beesten) wel zijn! Mengele is hier een snotaap vergeleken met dergelijke horror praktijken van dat gespuis.

 6. Zou de CIA van the United Stasi of All deze site FOLGEN!
  Zou de Elite Unie deze site FOLGEN!
  Zou Guy Verhofstads en Franz Timmermanz deze site FOLGEN!

  Vast wel, maar deze Nazi Lovers zijn te laf om zich te melden.
  Deze Nazi Lovers kunnen alleen maar acteren, van achter een leger vandaan.

  Ze zijn allemaal als Zeik Zelenskyy en Joe Binladen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in