In feite heb ik eigenlijk een privéleven. Mijn vrouw, met wie ik al 42 jaar getrouwd ben, en ik zijn erg op onszelf. Het gebeurt niet elke dag dat ik mijn persoonlijk verhaal deel. Maar zoals velen van jullie weten, ben ik twee keer ingeënt met Moderna en had ik een vrij ernstig vaccinatieletsel opgelopen. Dit was vrij vroeg in de uitrol van de vaccins. Het was lang voordat de FOIA Japanse preklinische proefgegevens zoveel rode vlaggen en onregelmatigheden openbaar maakte, lang voordat we alle problemen met de klinische proeven te weten kwamen, en lang voordat de VAER’s en de bijwerkingen bekend begonnen te worden, schrijft Dr. Robert Malone.

Om duidelijk te zijn, ik ben nooit een “anti-vax” persoon geweest. Ik heb mijn hele professionele leven met vaccins gewerkt. Ik weet ook dat sommige vaccins “heet” zijn en minder veilig. Normaal zijn dit soort vaccins voorbehouden voor extreem gevaarlijke virussen zoals Ebola of Gele koorts. Hier is het doel om het vaccin 100% effectief te maken. Andere vaccins die op grote schaal worden gebruikt, zoals de griepvaccins, moeten zeer veilig zijn. De prijs is dat ze minder effectief zijn. Het is een hele wetenschap en kunst om vaccins zo te ontwerpen dat ze op de juiste manier op de “dreiging” reageren. Ik weet dus dat ik de literatuur moet lezen en mijn eigen onderzoek moet doen voordat ik een experimenteel product of vaccin neem. Ik dacht dat ik dat gedaan had. De regering verzekerde ons dat deze vaccins zeer veilig waren. Ik kon me nooit voorstellen dat de klinische gegevens verdraaid en zelfs vervalst zouden zijn – zoals we nu weten.

  DRINGEND: Italiaanse onderzoekers vinden Covid vaccin myocarditis terugval bij tienerjongens na ogenschijnlijk aanvankelijk volledig herstel

Maar goed, terug naar mijn verhaal. Begin april 2021 wist ik dat ik naar het buitenland moest reizen en het gerucht ging dat de Europese Unie tegen de zomer volledige vaccinatie zou eisen voordat ik een EU-land zou binnenkomen (wat overigens nooit is gebeurd). Ik wist dat een volledig vaccinatieprotocol een proces van weken was – en dat ik maar beter kon beginnen. Bovendien was er veel ophef over het idee dat vaccinatie zou helpen bij “long-COVID”. Ik had al COVID gehad, en kon een aantal chronische problemen die ik na het krijgen van de ziekte had ontwikkeld, gewoon niet van me afschudden. Eerlijk gezegd had ik meer huiswerk moeten doen, want dit idee hield echt geen stand bij nader onderzoek.

Hoe dan ook, in april 2021, werd ik ingeënt. Het was zo vroeg in de cyclus dat ik geen andere keuze had dan me te laten vaccineren met het Moderna-vaccin, aangezien dat in mijn streek beschikbaar was. Het vaccin werd gedistribueerd op een plaatselijke universiteit, waar de reservisten van het leger het programma beheerden.

De tweede vaccinatie werd me bijna fataal. In feite, stierf ik bijna.

Na de injectie had ik de gebruikelijke vermoeidheid, spierpijn en toen begonnen de hartkloppingen en de kortademigheid. Binnen een paar dagen werd het erger – ik ben niet iemand die gemakkelijk naar de dokter gaat, maar gelukkig voor mij had ik toevallig een routineafspraak met mijn dokter. Ze deed me een manchet om en mijn systolische bloeddruk ging door het dak. Aangezien zij ook cardiologe is, liet zij meer onderzoeken doen, gaf mij medicijnen tegen hoge bloeddruk en we kregen de bloeddruk onder controle. Op een of andere manier heb ik het gevoel dat ik mijn leven aan haar te danken heb. Een compliment voor de geweldige Dr. C. Bove.

  Weduwe zegt dat haar echtgenoot is VERMOORD als straf "omdat hij niet gevaccineerd was"

Snel vooruit naar vandaag.

Een van de mensen die commentaar geven op mijn Substack-artikelen wees me op deze website: Howbadismybatch.com.

Deze website vergelijkt batchcodes van vaccins met informatie uit het VAERS-systeem, het systeem van de CDC voor het melden van voorvallen. Deze website vergelijkt batchcodes van vaccins met bijwerkingen van geneesmiddelen, sterfgevallen, handicaps en levensbedreigende ziekten uit het VAERS-systeem.

Volgens bovengenoemde website blijkt uit de gegevens van VAERS dat de bijwerkingen van de batches van Moderna sterk uiteenliepen.

5% van de partijen blijkt 90% van de bijwerkingen te hebben veroorzaakt.

Sommige batches van Moderna worden in verband gebracht met 50 maal meer sterfgevallen en invaliditeit in vergelijking met andere batches.

Met die kennis heb ik mijn batchcode ingevoerd in het zoekveld. De eerste injectie had bijna geen significante bijwerkingen. De tweede prik, schokte me eerlijk gezegd.

Hier zijn de resultaten:

Nu weet ik niet hoeveel doses er in elke partij zitten. Maar ik weet wel dat mijn partij zeker in de top 5% zat. Dus, achteraf gezien, is het niet echt een verrassing dat ik zo’n ernstige bijwerkingen had.

Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik geluk had dat ik die dag toevallig naar mijn arts ging, die ook cardioloog is (zij is mijn internist – dus ik ging niet naar haar voor dat specialisme).

Maar denk je eens in – onze regering had deze gegevens al lang in het VAERs-systeem – zelfs afgelopen zomer. Deze gegevens zijn zo overtuigend en nog… Hoeveel mensen hadden ze kunnen helpen door deze gegevens vrij te geven? Mensen zoals ik, die als ik geen arts was geweest en niet naar mijn arts was gegaan, gemakkelijk dood hadden kunnen neervallen.

  Wees bang voor de volgende COVID-trend... Ik hoop dat ik het mis heb

Wat is er mis met onze regering dat een site als deze niet beschikbaar is bij de CDC of de FDA?

Als iemand twijfels heeft over de bijwerkingen van deze vaccins, kijk dan eens naar een aantal van de peer-reviewde onderzoeken of kijk naar de VAERS-gegevens voor sterfgevallen bij jonge volwassenen en kinderen.

Mensen hebben het recht om te worden geïnformeerd over de risico’s en voordelen van een medische ingreep. Geïnformeerde toestemming wordt niet gegeven als de risico’s worden verzwegen.

WAAR RISICO’S ZIJN, MOETEN KEUZES ZIJN.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. ROBERT MALONE DOSSIER

mRNA uitvinder: “Er is een groeiend besef bij veel mensen dat er hier iets fundamenteel kwaad aan de hand is”


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaanzin: Duitse politie dwingt burgers tot bloedafname om “vaccinatiebedriegers” op te sporen
Volgend artikelHet is voor hun gezondheid: Ronald McDonald House in Canada begint kinderen met kanker eruit te schoppen vanwege hun vaccinatiestatus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Hoe ongeloofwaardig. Deze persoon nog onderontwikkelder dan de deugmens?

  Ik begin te twijfelen of deze gast echt bestaat of dat deze gecreëerde figuur ook in het totaal geregisseerde plan past.
  Een zeer goed voorbereid duivels plan waarbij zeker gedacht zal zijn aan het infiltreren bij de “blijf van mijn lijf ondeugden”.

  Het zou mij niets verbazen als de idee hierachter is dat we deze “persoon” (of wel bestaand maar misbruikt voor nepberichten) gaan vertrouwen en dat langzaamaan deze “nepperd” met het nieuwe losgelaten 10x ergere biowapen van psychobillie gaat verschuiven naar “in dit geval zou je toch de nieuwste injecties moeten overwegen”).

  Vertrouw uiteindelijk geen enkele media alleen je intuïtie en gezond verstand.

 2. Nou Ab, jij zegt het. Uit beleefdheid naar FN toe heb ik regelmatig op mijn tong zitten bijten om niet te hard over te komen over deze figuur. Maar ik vraag me zelf ook regelmatig af waar zijn hersenen en zijn intenties zitten. Jij bent best recht voor de raap, Ab, dus ik voel me nu wel op mijn gemak om een toontje hoger te piepen over Malone, want ik zie hem ook niet zitten. Hij komt op mij over als een geregisseerde trompetteraar. Een zgn “controlled opposition” of hoe je het noemen wilt. Maar hij is ook niet de enige over wie ik zo denk – ik zal nu ook maar Fuelmich en Yeadon er bij gooien. Als ik te kort door de bocht ga, dan hoor ik het wel. So long!

  • @FN
   Gewoon doorgaan, hoor!
   Alle lof voor de regelmaat aan artikelen en de mogelijkheid hier vrij op te reageren (vrij uniek).
   Juist door veel aan te bieden kan een ieder de info persoonlijk interpreteren.

 3. De commentaren hierboven sommen precies mijn gedachtes op! Deze man behoort zeker tot de gecontroleerde oppositie, kom op hij met al zijn veronderstelde kennis van dit type vaccins die niet genoeg onderzoek heeft gedaan. Hoe ongeloofwaardig wil je het hebben.

 4. Iemand die zich TWEEMAAL met die Godvervloekte troep in heeft laten spuiten is niet geloofwaardig want die viel al voor de LEUGEN dat er een pandemie gaande zou zijn.

 5. Wat iedere geprikte zich waarschijnlijk niet hebben gerealiseerd, dat deze injecties nog in fase 3 zitten en dat er een tijdelijke noodvergunning er voor is afgegeven. Dat het een experimentele genetische injectie is, dan neem jij het risico zelf als het achteraf toch niet zo veilig en effectief is voor jouw. Dan zijn de risico’s dan ook voor jouw zelf, omdat het om een experimentele injectie gaat. Door de regeringen wordt er (bewust) het vaccin genoemd om zo meer mensen over de streep te trekken, om die spuit te nemen. Mede omdat de gewone mensen vaccins interpreteren als een betering voor hun immuunsysteem. Het punt is voor de goedgelovige en gehoorzame medeburgers en de mensen die deze spuit hebben genomen omdat het anders vrijheidsbeperkingen opgelegd werden of hun banen op het spel werden gezet. Kunnen we ze niet allemaal over 1 kam scharen. Wat wel zeer kwalijk is dat de overheid willens en wetens informatie achter hebben gehouden over deze experimentele genetische injecties. Tevens door deze injecties steeds meer met dwang/drang de bevolking op te dringen en mensen gaan uitsluiten in de samenleving.

  • Het wordt deels ook “vaccin” genoemd omdat er, zoals Frankrijk, landen met een wet zijn waarbij van overheidswege bepaalde vaccins verplicht kunnen worden.
   Nu dus ineens onrechtmatig de definitie van vaccin veranderd omdat dit een goede weigergrond is.
   (en het verplichten doet onze blaireau pas als de experimentele fase voorbij is. Wachten is nu denk ik op aangepaste, verkorte experimentele fase o.b.v. “voortschrijdend inzicht.”)

 6. p.s. quote uit de link van Corné:

  “Want mensen die naar Dr. Robert Malone luisteren krijgen nooit te horen dat er grafeenoxide in de vaccins zit en dat dit in combinatie met elektromagnetische straling zorgt voor niet alleen alle covid-19 symptomen, maar ook voor de ‘dodelijke bijwerkingen’ van de vaccins.”

  Als die gast echt het goede voor heeft met de medemens, dan zou hij dat toch absoluut moeten melden?? Ik vroeg me ook altijd af of hij nou echt zo stom was dat hij dit niet weet, en dat hij er daarom niet over rept.

 7. Ik snap werkelijk niet waarom hier de heer Malone hier wordt afgebrand. Hij is mede uitvinder van de mRNA injecties. Als hij mee was gegaan in de propaganda was hij door de media een held gemaakt en heel rijk geworden. Maar aangezien hij zijn levenswerk bekritiseerd wordt zijn reputatie vernietigd en niet rijk. Het enige wat je hem kan verwijten is dat hij misschien niet ver genoeg gaat met zijn waarschuwingen. Ik begrijp dat hij dat niet doet want hij moet niet inhoudelijk aangevallen kunnen worden. Nu kan hij zijn boodschap nog verkondigen. Hij bereikt meer mensen dan zelfs FN met zijn waarschuwingen.

  De heer Yeadon gaat nog wat verder dan de heer Malone en heeft het zelfs over een depopulatie programma. Wederom, die man heeft niets te winnen. Had lekker als multi multi millionair aan de zijlijn kunnen blijven staan. Of als hij aandacht wilde en nog rijker had willen worden een boek schrijven ala ”De wereld redden van een dodelijk virus” Met als ondertietel; ”een kijkje in de keuken hoe Pfitzer medische directeuren de wereld beschermen tegen ziektes”.

  Ik noem deze twee even. Er zijn er uiteraard meer. Veel meer. Zij hebben beide zoveel te verliezen en ze hebben veel verloren en zo ver ik kan nagaan spreken ze geen leugens.

  Nu zal er vast komen, ja maar die virus bs. Tuurlijk, dat verhaal rammelt om het vriendelijk uit te drukken. Maar je moet weten hoe mensen werken. Ik heb een redelijk zware IT functie. Als er een productie verstoring is wil de business altijd weten waarom. Idem met ziekten. In beide takken geldt, when in doubt, baffle them with bullshit. Geen antwoord of het onwenselijk antwoord wordt niet geaccepteerd.

  Uiteraard gaat de analogie een beetje mank want mijn verhaal, tja, we werken met externe partijen en waarschijlijk is er iets veranderd in de IP whitelisting of firewall poort settings of etc en daar koop je tijd mee.

  In de medische wereld is het nog complexer. Wat ik in deze denk dat de meest logische verklaring is is dat covid een parasiet is en onderdeel is van biologische oorlogsvoering. Zie dit uitstekende stuk daarover; https://www.unz.com/runz/american-pravda-waging-biological-warfare/

  Wil en kan je echt als medicus dat echt allemaal gaan verkondigen? Of gooi je het op de ”virus verklaart het hoop”. Natuurlijk zijn wij echt niet slimmer dan die mensen. Die zitten in een onmogelijke spagaat. Ze weten dat als ze zeggen wat er echt aan de hand is met injectie schade (niet alleen covid injecties, risico’s van straling door mobiel etc etc ze afgemaakt worden. Ze moeten politicus zijn mbt onze gezondheid.

  Deze heren zijn klokkenluider mild maar worden gehoord en doen ons een gunst wat hen kost. Net zoals de meeste, zo niet alle, klokkenluiders. Ze weten wat hun voorgangers hebben moeten ondergaan.

  Ik lees graag inhoudelijke redenen waarom je deze heren niet kan vertrouwen en waarom het controlled opposition is. Ik ben daar nl scherp op en kan ze, als ik gemeen ben, alleen beschuldigen van niet het achterste van hun tong laten zien. Dat doe ik niet want ik snap waarom.

  Groeten,
  Hugo

  • +1 Hugo!
   Denk dat hier paar jongens rondlopen met een brein van een 13 jarige!
   Weten niet wat prikspijt is of begrijpen ook niet in welke hel die mannen belanden wanneer ze de vaccins in twijfel durven trekken… Uiteraard gaat zo iemand met status niet in detail, die zijn liever voorzichtig want je weet nooit met al die gekken die vrij rondlopen…
   Reiner Fuellmich zetten ze ook graag op de brandstapel want die behaalde uiteraard geen resultaat.
   Hij kwam pas later tot besef hoe corrupt het rechtssysteem nu is geworden.
   Die mens ging normaal op pensioen en op wereldreis maar besloot met zijn vrouw om ons te helpen.
   Ze waren beter op reis vertrokken want worden nu veel uitgemaakt… stank voor dank.
   Alleen de leugens over hun god en bijbel trekken ze hier niet twijfel, haha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in