Coronavaccin na 3 maanden zinloos: Antilichamen verdwijnen, virus muteert – met bijwerkingen 

3

Het wetenschappelijke studieportaal ‘New England Journal of Medicine’ publiceerde op 14 juli 2020 een studie ‘An mRNA Vaccine against SARS-CoV-2 – Preliminary Report‘ met de voorlopige resultaten en ervaringen van de genetisch gemodificeerde vaccins zoals ontwikkeld door de firma Moderna en anderen met de steun en financiering van de staten en de Bill and Melinda Gates Foundation. De onderzoeksresultaten zijn beangstigend. Desondanks gaat het werk door.

Het vaccin in kwestie, mRNA-1273, codeert het gestabiliseerde ‘Prefusion SARS CoV-2 spike’-proteïne. Het onderzoek heeft een open Fase 1 dosis-escalatiestudie uitgevoerd met 45 gezonde volwassenen van 18-55 jaar die twee vaccinaties met mRNA-1273 hebben ontvangen met een dosis van 25 μg, 100 μg of 250 μg met tussenpozen van 28 dagen. Er waren 15 deelnemers in elke dosisgroep, schrijft het studiedocument in zijn samenvatting, schrijft Die Unbestechlichen.

Volgens de studie kreeg meer dan de helft van de deelnemers te maken met “ongewenste verschijnselen” (milde en matige tot ernstige bijwerkingen volgens de studie). De studie vermeldt: “Vermoeidheid, rillingen, hoofdpijn, myalgie (spierpijn) en pijn op de injectieplaats”. Systemische bijwerkingen kwamen na de tweede vaccinatie vaker voor. Eén vrijwilliger leed aan netelroos (urticaria) op beide benen vijf dagen na de eerste vaccinatie en viel uit. Na de tweede vaccinatie deden zich in 7 van de 13 deelnemers (54%) in de groep van 25 μg meer ongewenste verschijnselen voor, maar in de groepen van 250 μg en 100 μg kregen alle deelnemers te maken met ongewenste verschijnselen, waarbij drie deelnemers in de groep van 250 μg te maken kregen met één of meer ernstige ongewenste bijwerkingen.

Met andere woorden: bij een dosis van 100 μg en meer ondervond 100% van de deelnemers matige tot ernstige bijwerkingen tijdens de tweede vaccinatieronde.

Het onderzoek toont dus aan dat het vaccin steeds giftiger wordt met verdere vaccinatie rondes, ook al wordt de eerste dosis redelijk goed verdragen. De afstotingsreactie van het lichaam blijkt steeds agressiever te zijn.

Toch wordt in de studie aanbevolen het vaccin verder te ontwikkelen.

Uit het onderzoek blijkt ook dat de vaccinatie inderdaad antilichamen produceert, maar slechts voor relatief korte tijd. Dit wordt echter alleen onthuld in de bijlage met een nadere toelichting (waarin ook de afzonderlijke bijwerkingen worden beschreven). In de paragraaf “Discussie” staat ook een indicatie waarom men met Covid-19 ineens overal zo gefocust is op deze genetisch gemanipuleerde stof. Fraai medisch uitgelegd staat er hier:

Previous experience with veterinary coronavirus vaccines and animal models of SARS-CoV and MERS-CoV infection have raised safety concerns about the potential for vaccine-associated enhanced respiratory disease.

Wat hier eigenlijk staat, is dat men al eerder heeft gewerkt aan (conventionele) vaccins tegen het SARS-CoV- en het MERS-CoV-virus en ontdekte dat de ademhalingsproblemen alleen maar veel erger werden. We moeten ons dus richten op de productie van zeer precieze en doelgerichte antilichamen, wat alleen bepaalde T-cellen kunnen doen:

Reducing the risk of vaccine-associated enhanced respiratory disease or antibody-dependent enhancement of replication involves induction of high-quality functional antibody responses and Th1-biased T-cell responses.

Vertaling: Het verminderen van het risico van vaccin-geassocieerde versterkte ademhalingsziekte of antilichaam-afhankelijke verbetering van de replicatie houdt de inductie in van hoogwaardige functionele antilichaamresponsen en Th1-biased T-cel responsen.

  Weerstand op alle niveaus vereist tegen vestigingsprogramma voor miljoenen Afrikanen van de EU

In feite betekent “vaccinatie-geassocieerde verergerde luchtwegaandoeningen” dat conventionele vaccinaties de longproblemen aanzienlijk hebben verergerd en dat het virus zich veel sneller heeft verspreid.

Terwijl deze studie slechts opmerkt dat in dit tussentijds rapport over “follow-up” – d.w.z. de beoordeling van de duurzaamheid van de immuunrespons tot de 57e dag niet mogelijk is, suggereert een andere, nieuwe studie uit China van 18 juni 2020 dat Coronavirus-antilichamen in principe slechts gedurende twee tot drie maanden effectief zijn. Een Britse studie komt ook tot dezelfde conclusie. Volgens deze studie neemt de antilichamenreactie tegen het nieuwe Coronavirus al na 30 dagen af. “We laten zien dat de IgM- en IgA-bindingsreacties na 20 tot 30 dagen afnemen”, schreven de wetenschappers.

De Britse studie evalueerde monsters van 65 patiënten met bevestigde Covid-19 tot 94 dagen na het optreden van de symptomen en van 31 gezondheidswerkers die tussen maart en juni elk één tot twee weken werden onderworpen aan een antilichaam-test.

In het algemeen duurt het één tot drie weken om na de besmetting antilichamen te vormen, volgens het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention.

Stephen Griffins is buitengewoon professor in de Faculteit Geneeskunde aan de Universiteit van Leeds in het Verenigd Koninkrijk. Hij was niet betrokken bij het onderzoek. Hij vertelde CNN over de resultaten:

Dit werk bevestigt dat de beschermende antilichaamresponsen snel afnemen bij mensen die besmet zijn met SARS-COV2, het Coronavirus dat COVID-19 veroorzaakt. Bij patiënten die ernstiger ziek zijn gaan ze langer mee, maar dit is slechts een kwestie van maanden. Soortgelijke kortstondige reacties treden ook bij andere menselijke Coronavirussen op, waarvan de meeste slechts een milde ziekte veroorzaken. Dit betekent dat we na verloop van tijd opnieuw kunnen worden geïnfecteerd en dat uitbraken seizoensgebonden kunnen worden, met de ernstigere, soms fatale gevolgen van SARS-COV2. Dit is inderdaad zorgwekkend. Vaccins in ontwikkeling moeten ofwel een sterkere en duurzamere bescherming bieden dan natuurlijke infecties, ofwel regelmatig worden toegediend.

Dr. Mala Maini, professor in de Virale Immunologie en arts aan het University College London in het Verenigd Koninkrijk, ziet de dingen anders. In een verklaring die ook door Science Media werd verspreid, maakte ze bezwaar:

Zelfs als je geen waarneembare circulerende antilichamen meer hebt, betekent dit niet noodzakelijkerwijs dat je geen beschermende immuniteit hebt, want je hebt waarschijnlijk geheugen-immuniteitscellen (B- en T-cellen) die snel actief kunnen worden om een nieuwe immuunreactie op gang te brengen.

In feite heeft ons lichaam, net als alle andere levende wezens, in de loop van miljoenen jaren het verbazingwekkende vermogen ontwikkeld om zich te verdedigen tegen alle bekende virussen en ziekteverwekkers. Het is niet nodig dat de antilichamen die tegen hen zijn ontwikkeld, ook daadwerkelijk voortdurend aanwezig zijn. Er is een “archief” waarin het levende wezen direct de blauwdrukken voor allerlei soorten antilichamen heeft opgeslagen, die “geheugen-immuniteitscellen” dus. De B-cellen produceren antilichamen om besmettelijke microben zoals een virus te neutraliseren, terwijl de T-cellen de infectie direct aanvallen en de immuunrespons helpen controleren. Als iemand al geïnfecteerd is met een bepaalde ziekteverwekker, zullen deze cellen zich later de ziekteverwekker herinneren, de antilichamen creëren en de immuunrespons versterken. Dit leidt meestal tot een nieuwe infectie, maar het is meestal veel milder en korter dan normaal.

  Wetenschappers vinden het exacte 2-stappenproces hoe AstraZeneca vaccin bloedstolsels veroorzaakt

Aan andere kant, de ziekteverwekkers herbewapenen en muteren ook, d.w.z. ze veranderen steeds weer, dat is bekend. Daarom zou een levend wezen behoorlijk overbelast zijn wanneer het constant met honderdduizenden verschillende antilichamen rond zou moeten lopen. Zijn immuunsysteem herkent de kandidaat, “dat is een van de Rhino clan, dat kan ik zien!”, en weet er mee om te gaan, ook al ziet het er een beetje anders uit. Daarmee zijn de mensen ook vanaf het begin aan gewend.

Zelfs de zeer dodelijke pest plaag verloor veel van zijn verschrikking na twee golven en stierven er telkens veel minder mensen aan. Dit is gedocumenteerd. Omgekeerd heeft de mazelen, waaraan de mensen in Europa en Azië gewend waren en die slechts in uitzonderlijke gevallen het leven hebben gekost, de inheemse Amerikanen drastisch gereduceerd – zoals de pest op ons continent heeft gedaan. Complete inheemse volkeren zijn weggevaagd door de mazelen. Vandaag de dag worden ze nauwelijks nog zieker dan de Europeanen.

Bovendien moeten we er rekening mee houden dat de virussen, waaronder Coronavirussen, voortdurend muteren. Als de T-cellen zo gespecialiseerd zijn, betekent dit dat ze de nieuwe varianten helemaal niet herkennen (zoals we weten van griepvaccinaties) en daarom zouden vier tot vijf genmanipulatie-injecties met alle bijwerkingen van dien praktisch elk jaar moeten worden uitgevoerd. Met de hierboven beschreven bijwerkingen kunnen mensen met eerdere ziekten en ouderen hierdoor net zo hard getroffen worden als door SARS-CoV zelf. De overgrote meerderheid van de mensen zou waarschijnlijk binnen enkele jaren net zo vatbaar of immuun worden voor de varianten van SARS-CoV als voor normale griep. We zijn hier al honderdduizenden jaren aan gewend.

  De massa manipuleren via de lucht? Prof. Dr. Johannes Huber over gen-vaccinaties door inhalatie

Maar de mens is niet gewend om vier of vijf keer per jaar geïnjecteerd te worden met een steeds giftiger cocktail van genetische manipulatie.

Coronavaccin is verborgen genetische manipulatie

Vorig artikelVS: Zwarte gemeenschappen zinken in chaos  – BLM vernietigt hun wereld
Volgend artikelNieuwsgigant AP begint met ‘zwart’ te schrijven met een hoofdletter, ‘wit’ met een kleine letter
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

    • Wij luiden de klokken !!!
      G(oogle)mail is overgegaan tot het blokkeren van e-mailberichten waarin de link van deanderekrant.nl vermeld staat. Zijn er hier die dezelfde ervaring hebben en/of met andere e-mailprogramma’s van andere bedrijven? Bij voorbaat dank voor uw respons.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in