© Mohammad Shahhosseini op Unsplash

Er is een zeer belangrijke reden dat financiële prikkels en mainstream media-intimidatie niet genoeg zullen zijn om een deel van de ongevaccineerden ervan te overtuigen het COVID-19 vaccin te nemen: Veel mensen zijn terecht bang dat het vaccin een groter risico inhoudt dan het virus zelf, vooral bij gezonde mensen.

Uit een onderzoek van de Kaiser Family Foundation is gebleken dat 53 procent van de Amerikanen die nog niet tegen COVID-19 zijn ingeënt, van mening is dat de inentingen grotere risico’s voor hun gezondheid inhouden dan het oplopen van de ziekte. Het is een mening die vooral sterk is onder degenen die zeggen dat zij het vaccin niet zullen nemen; drie vierde van degenen die antwoordden dat zij zich niet zullen laten vaccineren, zijn ervan overtuigd dat het vaccin gevaarlijker is dan het virus zelf.

Interessant is dat niet alleen de ongevaccineerden zich zorgen maken over de risico’s van het vaccin; 7% van de gevaccineerde Amerikanen denkt ook dat het vaccin een groter gevaar vormt dan het virus. Bovendien deelt 34% van degenen die zeggen af te wachten alvorens zich te laten vaccineren, deze overtuiging.

De meeste ongevaccineerde Amerikanen geloven dat de media de risico’s van COVID-19 overdrijven

Opmerkelijk is ook dat 57% van de ongevaccineerde Amerikanen denkt dat de risico’s van COVID-19 door de mainstream media zijn overdreven. Dat percentage is zelfs nog hoger bij degenen die zich niet zullen laten vaccineren, namelijk 75%, terwijl 43% van degenen die afwachten ook vindt dat het overdreven is.

Van de ondervraagde gevaccineerde volwassenen zegt 62 procent in het openbaar mondkapjes te zullen dragen en 61 procent grote bijeenkomsten te zullen mijden, terwijl dat bij de ongevaccineerde volwassenen respectievelijk 37 en 40 procent is.

  Rechter haalt kinderen weg bij moeders die betrapt worden op het niet dragen van mondkapjes

Uit de enquête bleek ook dat de Deltavariant voor sommige Amerikanen voldoende stimulans is geweest om zich te laten vaccineren: 22 procent van de ongevaccineerde respondenten in de enquête zei dat nieuws over de variant hen eerder geneigd heeft gemaakt zich te laten vaccineren.

Dit betekent dat de media in de toekomst wellicht nog meer aandacht zullen besteden aan andere varianten in hun nooit eindigende streven om iedereen ervan te overtuigen zich te houden aan de vaccinatiemandaten. In feite zijn gezondheidsfunctionarissen al begonnen te praten over het opduiken van een andere variant van COVID-19 die nog erger zou zijn dan Delta en die sterker en dodelijker is dan eerdere stammen.

Op dit moment heeft 58% van de Amerikaanse bevolking ten minste één dosis van een COVID-19 vaccin gekregen, terwijl iets minder dan 50% volledig is gevaccineerd. Dit is volgens gegevens van de Centers for Disease Control and Prevention. Het zal echter moeilijk worden om degenen die tot nu toe hebben volgehouden te overtuigen, aangezien veel mensen terecht bang zijn voor de bijwerkingen van deze vaccins.

Duizenden ernstige bijwerkingen gemeld

20.595 DODEN 1,9 miljoen gewonden (50% ernstig) gemeld in de EU-databank van bijwerkingen van COVID-19 injecties

Hoewel de media deze vrees bagatelliseren, zijn er gegronde redenen voor bezorgdheid, want uit de EudraVigilance database van de Europese Unie blijkt dat inmiddels bijna 2 miljoen mensen in Europa ernstig gewond zijn geraakt en dat meer dan 20.000 mensen zijn overleden nadat zij COVID-vaccins hadden gekregen. Niet voor alle gevallen die aan het systeem worden gemeld is er een bewezen verband, maar er is reden om aan te nemen dat er een verband bestaat.

  Lufthansa moet vluchten annuleren omdat te veel piloten zich ziek hebben gemeld, Corona is het niet

Eén probleem dat wordt gezien is hartontsteking kort nadat het vaccin is toegediend. Er zijn veel meldingen van jonge mannen en tieners die na ontvangst van het Pfizer- of Moderna-vaccin een ontsteking van de hartspier krijgen die bekend staat als myocarditis. De gevallen doen zich meestal voor binnen vier dagen na ontvangst van de tweede dosis en hoewel het kan worden behandeld als het vroeg wordt ontdekt, kan ernstige myocarditis leiden tot een beroerte, hartaanval, hartfalen of plotselinge hartdood.

Enkele van de andere ernstige ongewenste voorvallen die na de vaccinatie zijn waargenomen, zijn de ernstige allergische reactie anafylaxie en de potentieel dodelijke combinatie van bloedstolsels gepaard gaande met een laag bloedplaatjesgehalte.

Het mag dan ook weinig verbazing wekken dat zoveel mensen bang zijn voor deze vaccins. Dat wil niet zeggen dat niemand in deze groep COVID serieus neemt. Velen zijn echter van mening dat een gezonde levensstijl, het op natuurlijke wijze opkrikken van de immuniteit en het nemen van verstandige voorzorgsmaatregelen om infectie door anderen te voorkomen, een verstandigere aanpak is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom blijven magneten aan de COVID gevaccineerden kleven? UPDATE – NIEUWE compilatie van magneten die op de armen van gevaccineerde mensen klevenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Cole over COVID injecties: “Dit is een gifaanval op onze bevolking en het moet nu stoppen!”
Volgend artikel“Ze kunnen ons niet allemaal arresteren!” (Nederlands vertaald)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Dus 40% is er niet geënt, en daar denkt ongeveer de helft van dat die gif prik niet zo gezond voor je is.
    Dat zijn er ook niet zo gek veel die het door hebben.
    En er lopen daar,als het goed is zo’n 328 miljoen Amerikanen rond.
    Dus reken maar uit.

  2. Ik blijf het zeggen. Ik woon in een ouderen complex. En het is hartverscheurend hoeveel buren er kort na vaccinatie gestorven zijn. Maar dat wordt niet gezien als een link. En omdat er lockdow was kon je niet eens naar de begrafenis. Ik hoop dat er snel een einde komt aan de drang iedereen gek te maken met angst voor de volgende variant. Zover ik weet hebben ze geen vaccin gemaakt omdat ze nog niet eens een dood virus hebben geïsoleerd. En daarop is een vaccin gebaseerd. Dus wat zit er dan wel in? Het levende virus? Dat zou de varianten kunnen verklaren en ook wie ze verspreiden. Arme mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in