© Puddin Tain (CC BY-SA 2.0)

Verpleeghuizen in Chicago en Kentucky melden Covid-19-infecties bij volledig gevaccineerden.

Volksgezondheidsfunctionarissen in Chicago en Kentucky hebben volgens de Centers for Disease Control and Prevention tientallen bewoners en personeel van gekwalificeerde zorginstellingen geïdentificeerd die positief testten op Covid-19 meer dan twee weken nadat ze volledig tegen het virus waren gevaccineerd, volgens de Centers for Disease Control and Prevention.

Deze informatie werd woensdag gepubliceerd in twee CDC Morbidity and Mortality Weekly Reports.

Volgens een rapport heeft het Chicago Department of Public Health tijdens een routine-onderzoek in februari een bewoner van een verpleeginrichting geïdentificeerd die meer dan 14 dagen na ontvangst van de tweede dosis besmet was geraakt.

Later kwamen er meer gevallen aan het licht, aldus de Boston Globe.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Tragedie in Spanje: 761 ouderen stierven in één week in verpleeghuizen, de meesten van hen na te zijn gevaccineerd

  Coronoia - Leraar mag alleen nog maar in een plexiglasframe in zijn school
Vorig artikelOpnieuw een waarschuwing van Dr. Sucharit Bhakdi over hoe COVID vaccins “de wereldbevolking zullen decimeren”
Volgend artikelStudie: RNA-vaccins kunnen op lange termijn neurodegeneratieve aandoeningen veroorzaken en “veel meer kwaad dan goed” doen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in