Studie: RNA-vaccins kunnen op lange termijn neurodegeneratieve aandoeningen veroorzaken en “veel meer kwaad dan goed” doen

2
. Medical photo created by freepik

In een studie die is gepubliceerd in het vaktijdschrift Microbiology & Infectious Diseases waarschuwt immunoloog J. Bart Classen dat de mRNA-technologie die wordt gebruikt in de Covid-19 vaccins van Pfizer en Moderna kan leiden tot “potentiële nieuwe mechanismen” voor ongewenste voorvallen die pas na jaren aan het licht komen.

In 1999 verklaarde Dr. Peter Patriarca, een hoge ambtenaar bij de U.S. Food and Drug Administration (FDA), dat de vooruitgang in de mRNA-technologie die in de vaccins van Pfizer en Moderna Covid wordt gebruikt, “potentiële nieuwe mechanismen” voor ongewenste voorvallen zou kunnen creëren die pas na jaren aan het licht zouden kunnen komen. FDA merkte op dat de moderne vooruitgang in vaccintechnologie “het vermogen van onderzoekers om mogelijke met vaccins verband houdende ongewenste voorvallen te voorspellen snel overtreft”. Patriarca meende dat dit zou kunnen leiden tot “een situatie met onvoorspelbare en onvoorspelbare vaccinresultaten”.

In een nieuw onderzoeksartikel, gepubliceerd in Microbiology & Infectious Diseases, uit veteraan immunoloog J. Bart Classen soortgelijke zorgen en schrijft hij dat op RNA gebaseerde Covid-19 vaccins het potentieel hebben om meer ziekte te veroorzaken dan de Covid-19 epidemie, bericht Trikooba.com.

“De huidige SARSCoV-2-vaccins op basis van RNA werden in de Verenigde Staten bij noodverordening goedgekeurd zonder uitgebreide veiligheidstests op lange termijn”, aldus het rapport. “In dit werk werd het Covid-19 vaccin van Pfizer geëvalueerd op het potentieel om prion-gerelateerde ziekten te veroorzaken bij gevaccineerden”.

Dit is vooral verontrustend omdat het vaccin van Pfizer een mRNA-‘vaccin’ is, een volledig experimentele, niet getest serum dat nieuwe eiwitten aanmaakt en in het menselijk genoom kan worden geïntegreerd. Met andere woorden, degeneratieve hersenaandoeningen kunnen zich op elk moment in uw leven voordoen na vaccinatie.

  Dr. Klinghardt: "Het geheugenverlies bij gevaccineerden komt langzaam en neemt steeds meer toe"

“De RNA-sequentie en de spike-eiwitinteractie van het vaccin werden onderzocht op het potentieel om intracellulair RNA-bindend eiwit, TAR DNA-bindend eiwit (TDP-43), en gesmolten sarcoom (FUS) om te zetten in hun pathologische prionconformatie”, aldus het rapport. “TDP-43 is een eiwit waarvan bekend is dat het dementie, ALS en ook de ziekte van Alzheimer kan veroorzaken”, volgens Alzpedia. “Evenzo is van het FUS-eiwit bekend dat het ALS en overgeërfde essentiële tremor veroorzaakt”, volgens de Human Genome Database.

Het experiment dat voor het rapport werd uitgevoerd, was bedoeld om na te gaan of deze twee schadelijke eiwitten zich in ons DNA nestelen, zoals een mRNA-vaccin naar verwachting zal doen. In het rapport wordt vastgesteld dat “het RNA van het vaccin specifieke sequenties bevat die TDP-43 en FUS kunnen doen opvouwen tot hun pathologische prionbevestigingen”, wat betekent dat beide eiwitten het potentieel hebben om in ons DNA te integreren en schadelijke neurologische ziekten te veroorzaken.

In de samenvatting van het verslag wordt geconcludeerd dat “de bijgevoegde bevinding, alsmede de bijkomende potentiële risico’s, de auteur doen geloven dat de wettelijke goedkeuring van op RNA gebaseerde vaccins voor SARS-CoV-2 voorbarig was en dat het vaccin veel meer kwaad dan goed kan doen”. Het verslag zelf eindigt met de volgende waarschuwing: “Het vaccin zou als een biologisch wapen kunnen gebruikt worden en is zelfs gevaarlijker dan de oorspronkelijke infectie”.

Zoals National File meldt, heeft het CDC gevraagd waarom het Pfizer-vaccin ondanks deze beschuldigingen nog steeds wordt gedistribueerd, maar het heeft nog geen antwoord gekregen.

Een belangrijk onderdeel van het proces van geïnformeerde toestemming is ervoor te zorgen dat de patiënten de risico’s duidelijk begrijpen, met inbegrip van bekende risico’s en mogelijke onbekende risico’s. Dit is des te belangrijker wanneer de interventie experimenteel is en er geen gegevens over de veiligheid op lange termijn beschikbaar zijn. De FDA heeft de twee vaccins goedgekeurd voor grootschalig gebruik in noodsituaties op basis van slechts twee maanden klinische proefgegevens.

  Biden's gezondheidsautoriteit FDA-commissaris zegt dat "desinformatie" de oorzaak is dat mensen plotseling dood neervallen

Helaas is het niet ongebruikelijk dat onderzoekers de risico’s oppervlakkig in kaart brengen. In oktober meldden onderzoekers van de New York University en de Tulane University dat de aan deelnemers aan klinische proeven met Coronavirus-vaccins verstrekte informatie over een verontrustend probleem, dat bekend staat als Pathogen Priming, “voldoende verborgen” was om “adequaat inzicht van de patiënten” in de werkelijke risico’s waaraan zij worden blootgesteld “onwaarschijnlijk” te maken.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische Rabbi Chananya Weissman’s 31 redenen waarom hij het ‘vaccin’ niet neemt – “Het hele ding stinkt”

Vorig artikelVS: meer gevallen van volledig gevaccineerde mensen die positief testen op Corona
Volgend artikelBill Gates gaat veertig staatshoofden vertellen wat ze moeten doen om klimaatverandering te stoppen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Zou u mij kunnen informeren over de bron van deze studie? Wie en is daar een officieel verslag van? Dat zou ik graag vernemen.

    Met vriendelijke groeten,
    Wouter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in