Zijn mensen altijd al zo dom geweest in de privésfeer en zien we het nu pas omdat ze zichzelf constant aan het opnemen zijn? Of heeft het internet iedereen in idioten veranderd?

Het is moeilijk te zeggen, maar hoe dan ook, er lopen een hoop sukkels daarbuiten en deze neger zou hun koning kunnen zijn.

Een wannabe gangster besloot om online met zijn pistool te pronken, maar het hele gebeuren faalde magnifiek toen hij in zijn eigen been schoot.

Backup:

 

Zwarten vallen zwangere vrouw aan en schoppen haar kind tegen het hoofd

Het Rijk der Leugens
Vorig artikelMeer dan 600.000 mensen willen dat Gates aangeklaagd wordt
Volgend artikelHet enige waardoor islam gemoderniseerd geweest is, was het Europese kolonialisme
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in