In een exclusief interview met Alex Newman, hoofdredacteur van het nieuwsorgaan The New American, waarschuwt de wereldberoemde Duits-Thaise microbioloog Dr. Sucharit Bhakdi dat de Covid-hysterie op leugens berust en dat “vaccins” zullen leiden tot een wereldwijde catastrofe en het uitsterven van de menselijke bevolking.

Samenvattend, legt Dr. Bhakdi eerst uit dat de beruchte PCR-test is misbruikt om op een onwetenschappelijke manier angst te zaaien.

Vervolgens legt hij uit wat mRNA-vaccins met het menselijk lichaam zullen doen, in termen en analogieën die iedereen kan begrijpen. Men kan onder meer massale dodelijke bloedstolsels verwachten, alsmede reacties van het immuunsysteem die het menselijk lichaam vernietigen.

In een interview op Fox News dat viraal ging, waarschuwde Bhakdi voor een dreigende “catastrofe”, riep op tot vervolging van de verantwoordelijken en een onmiddellijke stopzetting van dit wereldwijde experiment.

Het interview is hier (in het Engels) te zien:

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor microbiologie: Deze inenting hoort voor een tribunaal

  Moderna COVID-19 vaccin in Zweden gestopt - verondersteld hartschade te veroorzaken
Vorig artikelMinstens 60 procent van alle nieuwe Covid-19 “gevallen” doen zich voor bij mensen die al gevaccineerd waren
Volgend artikelVS: meer gevallen van volledig gevaccineerde mensen die positief testen op Corona
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Is bekend. Maar mensen geloven alleen wat ze willen geloven.

    De joden geloofden dat de kampen werkkampen waren….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in