Wereldberoemde acteur schokt publiek: “Ze halen adrenochroom uit doodsbange kleine kinderen”

5
8940

Er vond een gebeurtenis plaats in de VS met zeer weinig publiciteit. Toch woonden duizenden mensen de Health and Freedom Conference bij, geleid door generaal Michael Flynn en advocaat Sidney Powell.

“We komen hier bijeen om de waarheid te delen”, vertelde organisator Clay Clark voor de conferentie aan de camera van One America News. “Dat de modellen die de dood van 2,2 miljoen mensen voorspelden fout zijn. Dat de PCR-tests die werden gebruikt om de beperkingen te rechtvaardigen fout zijn. En Corona 100 procent te behandelen is met ivermectine en hydroxychloroquine”, bericht Uncutnews.ch.

Clark riep daaropvolgend op tot burgerlijke ongehoorzaamheid. “We moedigen mensen aan die zich op plaatsen bevinden waar een lockdown van kracht is om deze niet te gehoorzamen. Dat is de manier waarop we dit soort dingen moeten aanpakken”, zei Clark. “We kunnen niet toestaan dat de globalisten de macht overnemen en ons onze vrijheid afnemen”, voegde hij eraan toe.

Meer dan 50.000 mensen wilden een kaartje kopen, terwijl er maar plaats was voor 4.000. “Ik denk dat het niet eens mogelijk zal zijn om afstand te houden”, zei Clark. Nog eens 500.000 mensen volgden het evenement via internet, ondanks zware cyberaanvallen.

Als CNN de gebeurtenis had verslagen, zou het netwerk waarschijnlijk hebben gezegd dat het een superspreiding was. Clark antwoordde: “CNN is een corrupte organisatie. Het is de propaganda-arm van de Communistische Partij. CNN heeft geen geloofwaardigheid”.

Het meest opvallende evenement was misschien wel de verschijning van de wereldberoemde acteur Jim Caviezel, bekend van zijn rol in de serie Person of Interest. Hij speelde ook Jezus in de film The Passion of the Christ. De acteur richtte zich op kinderhandel en specifiek de extractie van adrenochroom.

Caviezel speelt de rol van schrijver Tim Ballard in een nieuwe film over kinderhandel. De acteur zei over waarom Ballard niet mee kon doen: “Hij is daar nu kinderen aan het redden. Ze halen kinderen uit de diepste krochten van de hel en allerlei andere plaatsen”. Hij had het over Deep Underground Military Bases, dat zijn legerbases diep onder de grond.

Luchtvaartmaatschappijen willen verplichte opleidingsuren voor nieuwe piloten verminderen wegens nijpend tekort aan piloten... die ze gedood hebben met covid vaccins

Volgens Caviezel, wordt adrenochrome uit kinderen gehaald. Hij legde het zo uit: Als je bang bent, produceer je adrenaline. Als een kind weet dat het gaat sterven, komt er een soort adrenaline vrij, waar verschillende termen voor zijn. “Het is het engste wat ik ooit heb gezien”, zei de acteur, zijn stem bevend.

“Er zal geen genade zijn voor de mensen die dit doen”, sprak Caviezel, waarop het publiek begon te applaudisseren. Ongeveer 460.000 kinderen worden elk jaar vermist in de Verenigde Staten.

Filmsterren Robert Downey jr. en Mel Gibson onthullen elite Hollywood pedofiele ring

5 REACTIES

  1. Wat me bevreemdt over het Caviezel verslag, is dat hij, zoals te beluisteren is uit zijn verhaal, daadwerkelijk aanwezig was bij de in doodsangst verkerende kinderen. Hoe slaagde hij er in daarbij aanwezig te zijn, en waarom geeft hij er geen tekst en uitleg over dat hij er werkelijk bij aanwezig was? Want ik vraag me af waarom hij daarbij aanwezig zou mogen zijn van die doodsangst-aanjagende kindermisbruikers? Weet iemand hier iets meer over? Graag zou ik dat vernemen, want dan kunnen we vaststellen of eoa nepverhaal weer de ronde doet, of dat een ooggetuige (Caviezel) werkelijk aanwezig was bij dit soort barbarismen. En misschien waren er nog andere ooggetuigen? Details zoals deze zouden wel passen in de moeite die genomen wordt door de waanzin te siften.

    • EYES OF THE DEVIL”. A DOCUMENTARY FILM BY PATRYK VEGA.
      Zoek op yt kanaal van Patryk Vega.

      Volg ook Joost Knevel (slachtoffer/getuige)uit Bodegraven, red pill journal op YT, Telegram, Twitch, Rumble elke doordeweekse avond live om 20:00 uur. Op Telegram ook op kanaal van Bataafse Nieuws en Bataafse Republiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here