Na ontvangst van het vaccin onderzoekt het Pentagon 14 gevallen van hartontsteking en in het Spaanse leger sterft een korporaal na de injectie

1
Majoor Kimberly Bender, Director Air Force Public Affairs , Joint Base San Antonio, Fort Sam Houston, ontvangt de eerste van twee COVID 19 vaccininjecties, Brooke Army Medical Center, Joint Base San Antonio, Fort Sam Houston, Texas, 29 jan 2021 © Joint Base San Antonio Public Affairs / Flickr (Public Domain)

Het Amerikaanse ministerie van Defensie onderzoekt 14 gevallen van hartontsteking, of myocarditis, bij patiënten van de Militaire Gezondheidsdienst die de aandoening ontwikkelden nadat zij het Covid-19 vaccin van Pfizer of Moderna hadden gekregen.

De zeldzame aandoening, die gewoonlijk door een virus wordt veroorzaakt, werd eerst in verband gebracht met Covid-19. Maar naar aanleiding van een reeks meldingen uit Israël waar patiënten ontstekingen ontwikkelden die in verband worden gebracht met het ontvangen van vaccins, en door het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid onderzocht wordt naar een een mogelijk verband, is men een onderzoek gestart.

Militair in Navarra, Spanje, sterft na vaccinatie

De Spaanse minister van Defensie heeft bevestigd dat de onderofficier Francisco Pérez Benítez is overleden aan trombose veroorzaakt door het vaccin tegen het Coronavirus van AstraZeneca. Margarita Robles heeft bevestigd “dat er geen twijfel over lijkt te bestaan” dat de doodsoorzaak de toediening van het vaccin was.

De minister heeft maandag een bezoek gebracht aan de kazerne van Aizoáin in Navarra om uiting te geven aan haar “genegenheid en solidariteit” met de familie en collega’s van Pérez Benítez. Tijdens het bezoek merkte de minister op dat er volgens de medische rapporten “geen twijfel” over bestond dat de korporaal als gevolg van de inenting was overleden.

Margarita Robles benadrukte echter dat het belangrijk is zich te blijven vaccineren. De minister erkende dat het “heel moeilijk” is wanneer situaties zoals die van de overleden korporaal zich voordoen, maar zei: “We moeten het virus verslaan en de beste manier om het te verslaan, zelfs als er moeilijke en pijnlijke momenten zijn, is zich te laten vaccineren”.

Na de familie en de collega’s van de overleden korporaal te hebben ontmoet, vertelde Margarita Robles de media dat “wij gekomen zijn om onze genegenheid en solidariteit met alle collega’s van de overleden korporaal over te brengen. Het is heel hard nieuws, maar tegelijkertijd is het belangrijk dat mensen gevaccineerd worden. Het is waar dat het erg moeilijk is wanneer dergelijke situaties gebeuren, maar tegelijkertijd is het een moeilijke situatie, maar het vaccin is ook een verzekering”, benadrukte zij.

  Geboosterde journalist valt 'plotseling en onverwacht' dood neer nadat hij had geëist dat alle atleten 'volledig gevaccineerd' worden

De minister zei dat haar tijdens het bezoek was verteld over het “enthousiasme” waarmee de korporaal het vaccin had aanvaard. “Vanuit medisch oogpunt moeten we blijven vaccineren, we moeten iedereen aanmoedigen zich te laten vaccineren”, zei zij.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische studie: Pfizer-vaccin kan hartontsteking veroorzaken bij mensen onder de 30

Vorig artikelGevaarlijke mRNA Covid-19 inentingen uitgelegd in lekentaal zodat bezorgde mensen het begrijpen
Volgend artikelVS: meer dan de helft van nieuwe COVID-19 gevallen betreft gevaccineerde mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. ik hoop en bid voor 1 ding : dat we deze ranzige figuren allemaal op kunnen hangen voor hun misdaden tegen het gewone volk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in