The Health Ranger Mike Adams vertelde podcaster Sheila Zilinsky dat er een “massale dood op Holocaust level op komst is” toen hij samen met auteurs Gary Heavin en Steve Quayle verscheen op de “The Sheila Zilinsky Show, schrijft Naturalnews.com.

Adams merkte op dat de perschef van het Witte Huis, Jen Psaki, publiekelijk heeft gezegd dat “strike forces of strike teams” gemeenschappen zullen binnengaan om de Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccins af te dwingen. Hij vermeldde ook dat de staat Washington in september vorig jaar zoekadvertenties heeft geplaatst voor “strike team coördinatoren”, en dat deze al op de vacaturebanken te vinden waren.

De oprichter van Brighteon voegde eraan toe dat een nieuwe wet die door een Democraat in Washington is voorgesteld – WAC 246-180 – “gewapende gezondheidsfunctionarissen zou machtigen om iemand onder schot medisch te ontvoeren, mensen uit hun huizen te rukken, ze weg te halen bij hun families door eenvoudigweg te verklaren dat ze risico lopen, zelfs als ze niet besmet zijn en geen symptomen vertonen.”

“Ze kunnen onvrijwillig naar isolatiekampen, quarantainekampen worden gebracht. Ik denk dat dit dodenkampen zijn. Dat is wat ze gaan doen met deze kampen – het worden dodenkampen. En wat ze aan het doen zijn is genocide,” waarschuwde Adams.

“Ze proberen zich te ontdoen van al hun politieke vijanden door gezondheid als dekmantel te gebruiken. Dus zullen ze zeggen: ‘Al deze christenen en deze Trump supporters en deze tweede amendement mensen, ze zien er voor ons absoluut ongezond uit. Het zijn smerige, vuile mensen, breng ze naar de kampen.’ En dat wordt nu allemaal in werking gezet, tenzij het wordt gestopt. Dat is wat ze zullen doen. Ze zullen hun politieke vijanden uitroeien, hier in Amerika. Holocaust massale dood komt eraan als we het niet stoppen.”

  CDC waarschuwt dat tegen Kerstmis elke week 15.000 Amerikanen zullen sterven; maar het zijn eigenlijk VACCINDODEN die accelereren, net zoals onafhankelijke dokters ons al de hele tijd vertelden

Mensen worden wakker

Heavin wees erop dat de noordelijke provincies of staten van Australië vaccins al verplicht hebben gesteld voor mensen om naar hun werk te gaan en dat het Amerikaanse volk zo veel praat over alle verschillende COVID-19 leugens en uitzendingen, wat bijdraagt aan de verwarring.

“We moeten ons nu concentreren op wat er voor ons ligt en wat we eraan kunnen doen. We hadden een aantal enorme doorbraken met bijvoorbeeld [Dr. Robert] Malone en zijn interview onlangs met Joe Rogan. En hij heeft het echt over wie er achter dit alles zit. Over globalisten en de machten die er zijn en The Great Reset,” zei Heavin.

“En ik denk dat ons publiek bestaat uit zeker de 20 procent van ons die wakker zijn. Het bestaat niet uit de 30 procent van ons die covidianen zijn. Maar hier is tegen wie we echt praten: de andere 50 procent van de mensen die geen deel uitmaken van de sekte, maar die gewoon meegaand zijn en niet nadenken. En dat zijn de mensen die we kunnen bereiken.”

De Texaanse zakenman-auteur voegde eraan toe dat hoewel 30 procent van de covidianen “hopeloos” is en nog “wakker moet worden”, het goede nieuws is dat de helft van het Amerikaanse volk wel te bereiken is.

“Het bewijs is zo sterk met Malone die spreekt over het vaccin dat niet werkt en Peter McCullough en een aantal echt ongelooflijke mensen die daarbuiten moedig hun stem laten horen. En dan, natuurlijk, het bewijs dat de meerderheid van de mensen die vandaag de dag in het ziekenhuis liggen gevaccineerd zijn. Dus het werkt duidelijk niet. Mensen sterven nu in zulke aantallen,” zei Heavin.

  Wetenschappelijke studie: Gevaccineerde mensen spelen mogelijk sleutelrol in evolutie van een vaccinresistente virusstam

Malone, arts en uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, had gewaarschuwd dat de COVID-vaccins antilichaamafhankelijke versterking of ADE veroorzaken, terwijl McCullough pleitte voor het gebruik van door de FDA goedgekeurde geneesmiddelen zoals hydroxychloroquine, ivermectine, budesonide en colchicine als behandelingen tegen COVID en zijn bezorgdheid uitsprak over de risico’s van de vaccins.

“Dus als dit bewijs onweerlegbaar wordt, gaan we deze 50 procent zien bewegen en ze gaan in onze richting bewegen. En het feit dat we nu waarschijnlijk op 20 procent zitten is een goed begin. De Amerikaanse Revolutie begon met drie procent van de bevolking in Amerika. Dus we hebben een goede start gemaakt en het bewijs komt er aan. Het probleem is dat ze weten dat dit eraan komt en dat ze hun volgende ding gaan doen.”

COVID-19 is een biowapen

Quayle, aan de andere kant, haalde aan dat de COVID-19 een biowapen is en dat er meer varianten op komst zijn.

Volgens de beroemde onderzoeker, auteur en uitgever zal binnenkort een dodelijke hemorrhagische [ernstige bloedingen] koorts op de proppen komen om het publieke angstniveau te krijgen dat de Chinese communisten en globalisten willen.

“Dus gaan ze iets naar voren brengen dat nog dodelijker is. En laten we eerlijk zijn, als mensen bloed uit verschillende openingen zien stromen, dan gebeurt dat. En die mensen zijn niet in quarantaine. En dus laten de machthebbers hen door het land gaan,” onthulde Quayle.

“En een van de woorden die ik gebruikte was infecties, mensen die totaal geïnfecteerd zijn met een aantal van de meest dodelijke ziekten, biologisch gemanipuleerd om tientallen infecties tegelijk te hebben. En deze mensen lopen vrij rond. Waar het op neerkomt is het feit dat ze iets gaan vrijgeven dat zo verschrikkelijk is. En ik geloof dat ze maximale angst willen, en de hele manier waarop het COVID narratief gaat, is mensen bang maken om zich aan de regels te houden.”

  Pfizer-directrice rent voor haar leven na confrontatie met Project Veritas-verslaggever

Quayle voegde eraan toe dat een van de belangrijkste tekenen voor angst is dat mensen doodvallen door hartaanvallen, en we zien nu de “uitroeiingsprotocollen” plaatsvinden.

“Dit is geen normale tijd, dit is geen normale periode. De globalisten, de Luciferianen, de Satanisten hebben alles uit de kast gehaald en ze gaan ervoor… We zijn nu letterlijk op het punt waar alle bedreigingen klaar staan om de wereldbevolking terug te brengen tot 500 miljoen,” waarschuwde Quayle.

“Een nucleaire oorlog lijkt zich klaar te maken om zich op te bouwen. We zijn nu op het punt waar ze alle registers opentrekken. En ik denk niet dat de mensen de mate van het kwaad begrijpen dat nu in het land is en dat ze niet zullen stoppen totdat ze elke man, vrouw en kind hebben gedood.”

Luister naar “The Sheila Zilinsky Show” podcast om meer te weten te komen over de COVID pandemische holocaust die er aan zit te komen.

EXPLOSIVE! Steve Quayle, Gary Heavin, and Mike Adams


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven is begonnen: De vaccinatiepandemie onthult de genocideVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel37.927 doden 3.392.632 gewonden na COVID-injecties in Europese databank terwijl jonge mensen blijven sterven
Volgend artikelLaatste officiële Public Health gegevens bewijzen dat de Covid-19 vaccins het risico op infectie, ziekenhuisopname en dood door Covid-19 VERHOGEN
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

  • Mike Adams spreekt over een methode om de goede vragen te stellen c.q. opmerkingen te maken om de slapende mens wakker te maken in plaats van in de aanval te gaan. Ikzelf zie niet waarom dat een verkeerde methodiek zou zijn.

   • Greengo, wat heeft het wachten op anderen tot nu opgeleverd? Wordt het niet eens tijd om als mensheid voor jezelf op te komen?

    We zijn gewend dat de overheid onze problemen oplost, maar nu blijkt dat de overheid het probleem IS, blijven mensen nog steeds hopen dat iemand anders hun problemen oplost. En dat gebeurt niet, zoals we na twee jaar weten.

    Er zijn meer dan voldoende trollen die hun best doen om mensen met hoop en leugens in hun stoel te houden. Opstandige mensen die thuis blijven vormen immers geen gevaar voor de overheid.

    Ik heb figuren als Adams gevolgd en dan wordt het vanzelf duidelijk. Ook hier zijn reageerders bezig om mensen vooral inactief willen houden. Ik vind de mensheid de moeite waard om te redden.

    • Ps. Er wordt langzaam maar zeker een vaccinatieplicht over europa uitgerold. Hoe helpt het stellen van vragen aan covid-gelovigen deze plicht tegen te gaan? Aangenomen dat je tegen een dergelijke plicht bent.

  • Hoi Anders,

   Als aanvulling op de uitstekende post van Greengo wil ik je vragen waarom je niets doen als probleem ziet. Ik doe niets met al die injectie drang. Ik doe gewoon niets en laat me niet injecteren. Met al die muilkorf dwang en drang. Ik doe gewoon niets en doe bijna niet mee. Met diat afstand houden. Ik doe gewoon niets en negeer dat waar ik kan. Etc etc.

   Dat gecombineerd met goede vragen stellen en opmerkingen maken denk ik dat er veel bereikt kan worden. Wat ik onder vragen stellen schaar is wat Greengo terecht stelt als goede oplossing is. AH, je hebt je booster genomen, van harte. Heb je ook je griepprik uit 2019 genomen om je te beschermen tegen de griep variant van dit jaar?

   Hilarisch wat voor reacties je dan krijgt van de gelovigen in dit verhaal.

   Maar ik ben benieuwd wat jouw, zonder de door jou als gecontroleerde oppositie beschuldigde, oplossingen zijn? Ik zie in Greendo en de heer Adams opties. In jouw post niet.

   Groeten,
   Hugo

 1. Tot dusver nog geen man voorbij zien lopen met een grote luidende bel die schreeuwde: “Breng de doden naar buiten! Breng de doden naar buiten!.” We moeten het echter wel goed in de peiling houden.

 2. Dat al die gevaccineerden dood zouden neervallen is al zo vaak voorspeld en zo vaak niet uitgekomen. Dat had afgelopen herfst al moeten gebeuren. Ik wacht er nu nog op. En wat Fülmich betreft, die heeft al 3 keer gezegd dat het proces in twee weken zal beginnen.

  • @ Gerrit – Kom wat vaker op Frontnieuws lezen dan wordt in ieder geval omtrent je eerste stelling meer duidelijk. Voor wat betreft dhr. Fuelmich heeft deze wel nog wat meer gezegd dan dat, tevens terug te vinden op Frontnieuws. Hij komt eerdaags in Brussel een speech geven overigens.

  • Gerrit, dat is ook mijn observatie. We krijgen vrijwel alleen de sterfgevallen uit het buitenland mee. Ik denk dat wachten op anderen te weinig brengt. We zullen het als mensen zelf moeten doen.

  • Gerrit, je kan het zien als je het wil zien. Professionele sportlui vallen gewoon dood op het sportveld. Het aantal hartaanvallen van de sportlui zijn gestegen tegen de cijfers voor zyklonB spuit met +/- 600%. En je ziet géén doden?. Mensen sterven thuis of in het hospitaal maar nu komen de cijfers wel naar buiten, omdat nu 40% méér mensen de levensverzekering aanspelen voor uitkering. Je kan naar One america life Insurance of naar Aegon cijfers gaan kijken. Je kan het vinden als je wil…of je kan voor het pc-scherm blijven zagen dat ‘zij’ niks doen…en dat moet je voor jezelf maar uitmaken.

 3. Ik wordt ziek van die mensen die roepen er gebeurd niets alles is goed en moedige zelfs mensen aan om de giftspuiten te nemen, en ik heb mij zelf de vraag gesteld waarom doen deze mensen dat om mensen te verleiden om de dodelijke spuiten te nemen en er is maar een verklaring voor angst onzekerheid wat gaat er met mij gebeuren als het wel waar is, simpel je gaat dood en of dat vandaag is of morgen of het volgende jaar maar je afweer systeem heb je kapot laten spuiten en dat zal niet meer herstellen en weet je je moet mij zeker niet geloven maar ik geloof in de werkelijkheid wat niet getest is blijft te gevaarlijk om je mee vol te laten spuiten en dat noem ik wijsheid.

 4. Ja dat klopt precies, ongelooflijk dat mensen zo kunnen zijn. Bij aanschaf van een auto zijn ze kritischer dan op hun gezondheid, foei foei, wat erg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in