Een vrouw maakte een korte video van zichzelf, waarin zij haar oncontroleerbare spasmen laat zien nadat zij de prik heeft gekregen. Kijk hoe heftig de spasmen kunnen worden.

In deze video toont een vrouw de spasmen die zij kreeg nadat zij de Pfizer-prik had gekregen. Niet alleen heeft het haar vermogen aangetast om eenvoudige, alledaagse dingen te doen, zoals haar tanden poetsen – het heeft ook haar mobiliteit aangetast.

De vrouw in deze video toont de hevige tremoren die zij in haar rechterarm heeft gekregen nadat zij de COVID-prik kreeg. Afgezien daarvan lijdt zij aan hersenmist.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Waarom vaccinbeschadigden bang zijn om zich uit te sprekenVolg Frontnieuws op Telegram

Enorm! CDC onderzoekt Covid-klonterprik die beroertes veroorzaakt

3 REACTIES

  1. Als je het besluit neemt om deze nutteloze rotzooi te laten injecteren, dan moet je al last hebben van een ernstig spasme aan je verstand…

  2. Als artsen en regering die rotzooi promoten ..,. wat moet je dan als leek doen?

    Zo de waard is, vertrouwt hij zijn gasten.

  3. Supertreurig. Ik neem die lui hun stupiditeit zeer kwalijk en het feit dat ze iedereen meegsleurd hebben en blijven meesleuren in deze bagger lawine. Maar de smerigste gasten zijn de verkopers en pushers (incl de nieuwsmedia) van het spul. En die komen er ongestraft mee weg.

    Ik neem aan dat er ook veel mannen zijn die lopen te shaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here