Foto via VoxNews

Sinds gisteren zijn 1604 medewerkers van de San Salvatore en Santa Croce ziekenhuizen in de Italiaanse regio Marche-Nord (Duits: Marche) gevaccineerd, maar er worden nog steeds 600 vermist, waaronder bijna 90 vrouwelijke artsen en verpleegkundigen die al hebben verklaard dat ze niet gevaccineerd willen worden. Een van de redenen die de vrouwen aanvoeren is het bezwaar dat zij van plan zijn om in 2021 zwanger te worden.

Het Pfizer Covid-vaccin is, zoals we weten, “niet aanbevolen” voor zwangere vrouwen. Degenen die zich wel laten vaccineren, zien over het algemeen af van een zwangerschap. Als gevolg daarvan riskeren we een instorting van de geboortecijfers die we zeker niet nodig hebben. En dit vanwege een virus dat bij gezonde vrouwen in de vruchtbare leeftijd (en bij mannen van dezelfde leeftijdsgroep) niet meer symptomen veroorzaakt dan een sterke griep, schrijft VoxNews.

Het gevaar bestaat dus dat hier nog een andere factor in de daling van de geboortecijfers zit, of, zoals “samenzweringstheoretici” al enige tijd zeggen: vaccin als geboortebeperking in Europa in naam van de “Great Reset“.

Italië: “Wie zich niet laat vaccineren, wordt ontslagen”

  We zijn in oorlog
Vorig artikelLinks eist dat Trump digitaal wordt verwijderd uit de film Home Alone
Volgend artikelVS bevestigen: Covid-19 enige oorzaak in slechts 6% van de Corona-sterfgevallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in